Nivelacija wrote:Ako nas bude 80 k za ovog gospodina to znaci da ima jos mozgova i mase da se izbori za bolje sutra..
Ja bih bio zadovoljan sa 50 000. Sve preko toga je veliki plus i nudi nadu za buducnost.
Ja sam uradio i radim koliko mogu. Nekoliko ljudi je od mene saznalo za Mirsada Hadzikadica. Nekoliko ljudi je radi mene poslusalo Hadzikadica. Da li ce neko glasati za njega od tih ljudi, to je vec druga stvar.
SDA, SDP i njihov otpad, armija stranackih poltrona, reaguju negativno na svako novo lice. Kao krvopije sisu nas novac i ne planiraju odustati. I veoma su pokvareni. Definitivno ce biti tesko. Mozda Hadzikadic nece uspjeti. Svako moralan i castan mora uciniti koliko moze da se suprostavi onima koji unistavaju bosanski narod. Nece ni oni dovijeka, neko ce ih skinuti, Hadzikadic ili neko deseti, zavisi od nas.
Mirsad Hadzikadic nije Gerhard Sreder. Kulturan i obrazovan covjek, cist od kriminala i korupcije, politicki neiskusan, sa pregrst mana. Na drugoj strani su politicki monstrumi iz SDA, SDP i slicnih kriminalnih organizacija. Pa vi vidite...