REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post Reply
putokaz1

#2351 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by putokaz1 »

Kakvo vrijeme dođe da SDS poziva na poštovanje Ustava i Zakona BH
SVAŠTA nam Bake uradi
bh.tornjak

#2352 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by bh.tornjak »

Duka Dizel wrote:
bh.tornjak wrote:

Yes,yes......a svako malo nekog zlocinca nagrade...odlikuju...po njemu neku obrazovnu ustanovu nazovu...ili bolnicu...
Dje to?
U Srbiji?
Nemamo mi škole po kojekakvim Busuladžićima.
zato imate po Karadzicima...tj Karadzicu...

a trenutno je glavna zabava u srbiji rehabilitacija Milana Nedica....
spreca

#2353 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by spreca »

insomnia78 wrote:
spreca wrote:
bh.tornjak wrote:

Yes,yes......a svako malo nekog zlocinca nagrade...odlikuju...po njemu neku obrazovnu ustanovu nazovu...ili bolnicu...
Pisopiju ce proglasiti svetim cim krepe
Treba vidjeti sa ovima u 'agu da im mošti ostave kad ga budu čerečili. Red je da se sta pronosa
moze im general ostaviti visak pelena :lol:
Duka Dizel

#2354 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by Duka Dizel »

bh.tornjak wrote:
Nemamo.
To u BiH ima studentski dom po Radovanu Karadžiću, škole po Mustafi Busuladžiću i Huseinu efendi Đozi, te ulice po Budaku, Francetiću, Lorkoviću i ostalim "velikanima"
Edin H.

#2355 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by Edin H. »

bh.tornjak wrote: zato imate po Karadzicima...tj Karadzicu...

a trenutno je glavna zabava u srbiji rehabilitacija Milana Nedica....
Ja sam mislio da su njemu dohakali Prle i Tihi.

Kako Ljoticevci kotiraju u zadnje vrijeme?
ultrajvosa 1987

#2356 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by ultrajvosa 1987 »

Duka Dizel wrote:
bh.tornjak wrote:
Nemamo.
To u BiH ima studentski dom po Radovanu Karadžiću, škole po Mustafi Busuladžiću i Huseinu efendi Đozi, te ulice po Budaku, Francetiću, Lorkoviću i ostalim "velikanima"
Pa necete se vi peglati oko jednog imena, jedno gore dole, zato imate sve cetnike cica Draze.... kao pozitivce.
LBVIEW

#2357 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by LBVIEW »

Duka Dizel wrote:
bh.tornjak wrote:

Dje to?
U Srbiji?
Nemamo mi škole po kojekakvim Busuladžićima.
Al' ste zato rehabilitrali septickog cicu,jebo vas on. :izet:
ljevoruki

#2358 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by ljevoruki »

spreca wrote:
PM72 wrote:Javljaju da je umro Vitalij Ćurkin,ruski ambasador u UN-u.To je onaj što je izglasao veto za rezoluciju u Srebrenici i što nam je kroji kapu tokom rata.
sutra mu rodjendan....nije dotego jedan dan do ravno 65 godina
Gospodi pomiluj :svijeca:
Ide li dodik na sahranu? :oops:
bh.tornjak

#2359 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by bh.tornjak »

kazu kod Duske Jurisic rasprava....i to zesca... :D
tandmand

#2360 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by tandmand »

Kakav bola Bakir, neznam šta se toliko priča o njemu kada u svemu ovome on ima ulogu ćate. Potpiši, proslijedi .. udari pečat. Kažu otkuda mu muda? :shock: Pa ko to ima muda da radi sitnosopstveničkih interesa, dnevne politike i sl. ospori pravo na pravdu i istinu, ko to smije halaliti genocid, etničko čišćenje, silovanja, protjerivanje, otimanje i uništavanje imovine. Sudski procesi i presude ovoga formata ulaze u udžbenike historije. Nema toga Bakira koji je spreman stati ispred javnosti i reći da zarad "nečega" ne treba da bude revizije. Realno gledajući, u odnosu na historijski značaj revizije, Bakir je makovo zrno. Ovdje ima jednu ulogu činovnika i neka je odigra do kraja. To što je sada u vatri, što njega optužuju da ugrožava mir ... pa to mu je posao. Ne može samo uživati "prava" na pljačku, postoje i obaveze, one historijske.
IMT25

#2361 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by IMT25 »

Kvazi-intelektualna gromada i petparački mađioničar-šarlatan se pita "Zašto su ljudi iz Saveza za promjene advokati onome što je uradio režim Miloševića i zašto se brinu za Srbiju"? Geni su čudo, tako mu je isto babo u svoj vakat prosipao mudroserine, da ni pas s maslom ne bi pojeo...pa Bakire Izetbegoviću ako se jedan Erdogan sa Bosfora može brinuti za tebe i biti tvoj advokat, i to nikome ne smije da smeta zašto tebi smeta da se Srbi u BiH brinu za svoju braću u Srbiji, koja je tu odmah preko Drine?
nikad_vise

#2362 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by nikad_vise »

IMT25 wrote:Kvazi-intelektualna gromada i petparački mađioničar-šarlatan se pita "Zašto su ljudi iz Saveza za promjene advokati onome što je uradio režim Miloševića i zašto se brinu za Srbiju"? Geni su čudo, tako mu je isto babo u svoj vakat prosipao mudroserine, da ni pas s maslom ne bi pojeo...pa Bakire Izetbegoviću ako se jedan Erdogan sa Bosfora može brinuti za tebe i biti tvoj advokat, i to nikome ne smije da smeta zašto tebi smeta da se Srbi u BiH brinu za svoju braću u Srbiji, koja je tu odmah preko Drine?
:lol: :lol: :lol:
pucaju cirevi :gunjastajl:
spreca

#2363 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by spreca »

IMT25 wrote:Kvazi-intelektualna gromada i petparački mađioničar-šarlatan se pita "Zašto su ljudi iz Saveza za promjene advokati onome što je uradio režim Miloševića i zašto se brinu za Srbiju"? Geni su čudo, tako mu je isto babo u svoj vakat prosipao mudroserine, da ni pas s maslom ne bi pojeo...pa Bakire Izetbegoviću ako se jedan Erdogan sa Bosfora može brinuti za tebe i biti tvoj advokat, i to nikome ne smije da smeta zašto tebi smeta da se Srbi u BiH brinu za svoju braću u Srbiji, koja je tu odmah preko Drine?
da erdogan se slomi pomazuci bakiru a doduse erdogan i bakir nisu sa avale pucali po beogradu
nikad_vise

#2364 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by nikad_vise »

spreca wrote: da erdogan se slomi pomazuci bakiru a doduse erdogan i bakir nisu sa avale pucali po beogradu
nemoj ga ba,pusti nek istrese frustracije vidis da im Bakir...ne vadi :meza: :D
spreca

#2365 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by spreca »

bh.tornjak wrote:kazu kod Duske Jurisic rasprava....i to zesca... :D
gdje ?
spreca

#2366 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by spreca »

nikad_vise wrote:
spreca wrote: da erdogan se slomi pomazuci bakiru a doduse erdogan i bakir nisu sa avale pucali po beogradu
nemoj ga ba,pusti nek istrese frustracije vidis da im Bakir...ne vadi :meza: :D
nece moci ni on sve sam :lol:
IMT25

#2367 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by IMT25 »

spreca wrote:
da erdogan se slomi pomazuci bakiru a doduse erdogan i bakir nisu sa avale pucali po beogradu
Međunarodni najjači advokat Bosne i sponzor SDA R.T. Erdogan, ali hajde ne moraš mi vjerovati na riječ. Ne znam kako ovo može, u ovom trenutku, bez solidnih dokaza, sa Putinom iza srpskih leđa, sa konjinom Trumpom na čelu SAD, biti produktivno za BiH, a znam kako na više načina može biti kontra-produktivno, a vi se samo ložite na Izetbegovićeve ublehe o potebi suočavanja za istinom i o pravdi.
muha_sa

#2368 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by muha_sa »

IMT25 wrote:
spreca wrote:
Međunarodni najjači advokat Bosne i sponzor SDA R.T. Erdogan, ali hajde ne moraš mi vjerovati na riječ. Ne znam kako ovo može, u ovom trenutku, bez solidnih dokaza, sa Putinom iza srpskih leđa, sa konjinom Trumpom na čelu SAD, biti produktivno za BiH, a znam kako na više načina može biti kontra-produktivno, a vi se samo ložite na Izetbegovićeve ublehe o potebi suočavanja za istinom i o pravdi.
a istina je :? :?
nikad_vise

#2369 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by nikad_vise »

tezak slucaj :run:
bh.tornjak

#2370 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by bh.tornjak »

spreca wrote:
gdje ?
Bilo na Federalnoj.....
spreca

#2371 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by spreca »

IMT25 wrote:
Pa sto onda vristite od muke ako nemamo nikakve sanse....nema nikakvih garancija....ali nemojte nas vi zaliti zbog toga nema potrebe.
Tarzo

#2372 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by Tarzo »

Ja šta uradiše od onako fine, funkcionalne i napredne BiH kakva je bila zadnjih godina!
Hajd' što to, nego dovedoše u pitanje prijateljske i iskrene namere mirotvorca Vučića!
spreca

#2373 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by spreca »

bh.tornjak wrote:
spreca wrote:
gdje ?
Bilo na Federalnoj.....
pa nije posteno valjda danas ...sutra ako se ne varam
IMT25

#2374 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by IMT25 »

Međunarodni najjači advokat Bosne i sponzor SDA R.T. Erdogan, ali hajde ne moraš mi vjerovati na riječ. Ne znam kako ovo može, u ovom trenutku, bez solidnih dokaza, sa Putinom iza srpskih leđa, sa konjinom Trumpom na čelu SAD, biti produktivno za BiH, a znam kako na više načina može biti kontra-produktivno, a vi se samo ložite na Izetbegovićeve ublehe o potebi suočavanja za istinom i o pravdi.[/quote]

a istina je :? :?[/quote]
Pa o tome se i radi, što nije važno šta ja mislim šta je istina, pa ni šta jeste prava istina, to će reči dragi Bog ili Alah ako ga ima, kad nam bude sudio na onome svijetu, tako nekako bih rekao...a ovaj naši ljudski, u ovome slučaju politizirani, posrani HAAški sud, .. kakve konzekvence političke prije svega može u ovome trenutku proizvesti ovaj potez B. izetbegovića?
tandmand

#2375 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE

Post by tandmand »

IMT25 wrote:
spreca wrote:
Otkuda tolika briga za BiH? Svi nešto zabrinuti za BiH i njen evropski put? Savez za promene, HNS (Mostar), Vučić, Petrov, Kolinda .... svi brane BiH. šta je rijet?
Post Reply