REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE
-
putokaz1
#2351 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE
Kakvo vrijeme dođe da SDS poziva na poštovanje Ustava i Zakona BH
SVAŠTA nam Bake uradi
SVAŠTA nam Bake uradi
- bh.tornjak
#2352 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE
zato imate po Karadzicima...tj Karadzicu...Duka Dizel wrote:Dje to?bh.tornjak wrote:
Yes,yes......a svako malo nekog zlocinca nagrade...odlikuju...po njemu neku obrazovnu ustanovu nazovu...ili bolnicu...
U Srbiji?
Nemamo mi škole po kojekakvim Busuladžićima.
a trenutno je glavna zabava u srbiji rehabilitacija Milana Nedica....
- spreca
#2353 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE
moze im general ostaviti visak pelenainsomnia78 wrote:Treba vidjeti sa ovima u 'agu da im mošti ostave kad ga budu čerečili. Red je da se sta pronosaspreca wrote:Pisopiju ce proglasiti svetim cim krepebh.tornjak wrote:
Yes,yes......a svako malo nekog zlocinca nagrade...odlikuju...po njemu neku obrazovnu ustanovu nazovu...ili bolnicu...
-
Duka Dizel
#2354 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE
Nemamo.bh.tornjak wrote:
zato imate po Karadzicima...tj Karadzicu...
To u BiH ima studentski dom po Radovanu Karadžiću, škole po Mustafi Busuladžiću i Huseinu efendi Đozi, te ulice po Budaku, Francetiću, Lorkoviću i ostalim "velikanima"
- Edin H.
#2355 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE
Ja sam mislio da su njemu dohakali Prle i Tihi.bh.tornjak wrote: zato imate po Karadzicima...tj Karadzicu...
a trenutno je glavna zabava u srbiji rehabilitacija Milana Nedica....
Kako Ljoticevci kotiraju u zadnje vrijeme?
-
ultrajvosa 1987
#2356 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE
Pa necete se vi peglati oko jednog imena, jedno gore dole, zato imate sve cetnike cica Draze.... kao pozitivce.Duka Dizel wrote:Nemamo.bh.tornjak wrote:
zato imate po Karadzicima...tj Karadzicu...
To u BiH ima studentski dom po Radovanu Karadžiću, škole po Mustafi Busuladžiću i Huseinu efendi Đozi, te ulice po Budaku, Francetiću, Lorkoviću i ostalim "velikanima"
- LBVIEW
#2357 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE
Al' ste zato rehabilitrali septickog cicu,jebo vas on.Duka Dizel wrote:Dje to?bh.tornjak wrote:
U Srbiji?
Nemamo mi škole po kojekakvim Busuladžićima.
- ljevoruki
#2358 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE
Gospodi pomilujspreca wrote:sutra mu rodjendan....nije dotego jedan dan do ravno 65 godinaPM72 wrote:Javljaju da je umro Vitalij Ćurkin,ruski ambasador u UN-u.To je onaj što je izglasao veto za rezoluciju u Srebrenici i što nam je kroji kapu tokom rata.
Ide li dodik na sahranu?
- bh.tornjak
#2359 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE
kazu kod Duske Jurisic rasprava....i to zesca... 
- tandmand
#2360 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE
Kakav bola Bakir, neznam šta se toliko priča o njemu kada u svemu ovome on ima ulogu ćate. Potpiši, proslijedi .. udari pečat. Kažu otkuda mu muda?
Pa ko to ima muda da radi sitnosopstveničkih interesa, dnevne politike i sl. ospori pravo na pravdu i istinu, ko to smije halaliti genocid, etničko čišćenje, silovanja, protjerivanje, otimanje i uništavanje imovine. Sudski procesi i presude ovoga formata ulaze u udžbenike historije. Nema toga Bakira koji je spreman stati ispred javnosti i reći da zarad "nečega" ne treba da bude revizije. Realno gledajući, u odnosu na historijski značaj revizije, Bakir je makovo zrno. Ovdje ima jednu ulogu činovnika i neka je odigra do kraja. To što je sada u vatri, što njega optužuju da ugrožava mir ... pa to mu je posao. Ne može samo uživati "prava" na pljačku, postoje i obaveze, one historijske.
-
IMT25
#2361 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE
Kvazi-intelektualna gromada i petparački mađioničar-šarlatan se pita "Zašto su ljudi iz Saveza za promjene advokati onome što je uradio režim Miloševića i zašto se brinu za Srbiju"? Geni su čudo, tako mu je isto babo u svoj vakat prosipao mudroserine, da ni pas s maslom ne bi pojeo...pa Bakire Izetbegoviću ako se jedan Erdogan sa Bosfora može brinuti za tebe i biti tvoj advokat, i to nikome ne smije da smeta zašto tebi smeta da se Srbi u BiH brinu za svoju braću u Srbiji, koja je tu odmah preko Drine?
- nikad_vise
#2362 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE
IMT25 wrote:Kvazi-intelektualna gromada i petparački mađioničar-šarlatan se pita "Zašto su ljudi iz Saveza za promjene advokati onome što je uradio režim Miloševića i zašto se brinu za Srbiju"? Geni su čudo, tako mu je isto babo u svoj vakat prosipao mudroserine, da ni pas s maslom ne bi pojeo...pa Bakire Izetbegoviću ako se jedan Erdogan sa Bosfora može brinuti za tebe i biti tvoj advokat, i to nikome ne smije da smeta zašto tebi smeta da se Srbi u BiH brinu za svoju braću u Srbiji, koja je tu odmah preko Drine?
pucaju cirevi
- spreca
#2363 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE
da erdogan se slomi pomazuci bakiru a doduse erdogan i bakir nisu sa avale pucali po beograduIMT25 wrote:Kvazi-intelektualna gromada i petparački mađioničar-šarlatan se pita "Zašto su ljudi iz Saveza za promjene advokati onome što je uradio režim Miloševića i zašto se brinu za Srbiju"? Geni su čudo, tako mu je isto babo u svoj vakat prosipao mudroserine, da ni pas s maslom ne bi pojeo...pa Bakire Izetbegoviću ako se jedan Erdogan sa Bosfora može brinuti za tebe i biti tvoj advokat, i to nikome ne smije da smeta zašto tebi smeta da se Srbi u BiH brinu za svoju braću u Srbiji, koja je tu odmah preko Drine?
- nikad_vise
#2364 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE
nemoj ga ba,pusti nek istrese frustracije vidis da im Bakir...ne vadispreca wrote: da erdogan se slomi pomazuci bakiru a doduse erdogan i bakir nisu sa avale pucali po beogradu
- spreca
#2365 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE
gdje ?bh.tornjak wrote:kazu kod Duske Jurisic rasprava....i to zesca...
- spreca
#2366 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE
nece moci ni on sve samnikad_vise wrote:nemoj ga ba,pusti nek istrese frustracije vidis da im Bakir...ne vadispreca wrote: da erdogan se slomi pomazuci bakiru a doduse erdogan i bakir nisu sa avale pucali po beogradu![]()
-
IMT25
#2367 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE
Međunarodni najjači advokat Bosne i sponzor SDA R.T. Erdogan, ali hajde ne moraš mi vjerovati na riječ. Ne znam kako ovo može, u ovom trenutku, bez solidnih dokaza, sa Putinom iza srpskih leđa, sa konjinom Trumpom na čelu SAD, biti produktivno za BiH, a znam kako na više načina može biti kontra-produktivno, a vi se samo ložite na Izetbegovićeve ublehe o potebi suočavanja za istinom i o pravdi.spreca wrote:da erdogan se slomi pomazuci bakiru a doduse erdogan i bakir nisu sa avale pucali po beograduIMT25 wrote:Kvazi-intelektualna gromada i petparački mađioničar-šarlatan se pita "Zašto su ljudi iz Saveza za promjene advokati onome što je uradio režim Miloševića i zašto se brinu za Srbiju"? Geni su čudo, tako mu je isto babo u svoj vakat prosipao mudroserine, da ni pas s maslom ne bi pojeo...pa Bakire Izetbegoviću ako se jedan Erdogan sa Bosfora može brinuti za tebe i biti tvoj advokat, i to nikome ne smije da smeta zašto tebi smeta da se Srbi u BiH brinu za svoju braću u Srbiji, koja je tu odmah preko Drine?
- muha_sa
#2368 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE
a istina jeIMT25 wrote:Međunarodni najjači advokat Bosne i sponzor SDA R.T. Erdogan, ali hajde ne moraš mi vjerovati na riječ. Ne znam kako ovo može, u ovom trenutku, bez solidnih dokaza, sa Putinom iza srpskih leđa, sa konjinom Trumpom na čelu SAD, biti produktivno za BiH, a znam kako na više načina može biti kontra-produktivno, a vi se samo ložite na Izetbegovićeve ublehe o potebi suočavanja za istinom i o pravdi.spreca wrote:da erdogan se slomi pomazuci bakiru a doduse erdogan i bakir nisu sa avale pucali po beograduIMT25 wrote:Kvazi-intelektualna gromada i petparački mađioničar-šarlatan se pita "Zašto su ljudi iz Saveza za promjene advokati onome što je uradio režim Miloševića i zašto se brinu za Srbiju"? Geni su čudo, tako mu je isto babo u svoj vakat prosipao mudroserine, da ni pas s maslom ne bi pojeo...pa Bakire Izetbegoviću ako se jedan Erdogan sa Bosfora može brinuti za tebe i biti tvoj advokat, i to nikome ne smije da smeta zašto tebi smeta da se Srbi u BiH brinu za svoju braću u Srbiji, koja je tu odmah preko Drine?
- nikad_vise
#2369 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE
tezak slucaj 
- bh.tornjak
#2370 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE
Bilo na Federalnoj.....spreca wrote:gdje ?bh.tornjak wrote:kazu kod Duske Jurisic rasprava....i to zesca...
- spreca
#2371 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE
Pa sto onda vristite od muke ako nemamo nikakve sanse....nema nikakvih garancija....ali nemojte nas vi zaliti zbog toga nema potrebe.IMT25 wrote:
Međunarodni najjači advokat Bosne i sponzor SDA R.T. Erdogan, ali hajde ne moraš mi vjerovati na riječ. Ne znam kako ovo može, u ovom trenutku, bez solidnih dokaza, sa Putinom iza srpskih leđa, sa konjinom Trumpom na čelu SAD, biti produktivno za BiH, a znam kako na više načina može biti kontra-produktivno, a vi se samo ložite na Izetbegovićeve ublehe o potebi suočavanja za istinom i o pravdi.
-
Tarzo
#2372 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE
Ja šta uradiše od onako fine, funkcionalne i napredne BiH kakva je bila zadnjih godina!
Hajd' što to, nego dovedoše u pitanje prijateljske i iskrene namere mirotvorca Vučića!
Hajd' što to, nego dovedoše u pitanje prijateljske i iskrene namere mirotvorca Vučića!
- spreca
#2373 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE
pa nije posteno valjda danas ...sutra ako se ne varambh.tornjak wrote:Bilo na Federalnoj.....spreca wrote:gdje ?bh.tornjak wrote:kazu kod Duske Jurisic rasprava....i to zesca...
-
IMT25
#2374 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE
Međunarodni najjači advokat Bosne i sponzor SDA R.T. Erdogan, ali hajde ne moraš mi vjerovati na riječ. Ne znam kako ovo može, u ovom trenutku, bez solidnih dokaza, sa Putinom iza srpskih leđa, sa konjinom Trumpom na čelu SAD, biti produktivno za BiH, a znam kako na više načina može biti kontra-produktivno, a vi se samo ložite na Izetbegovićeve ublehe o potebi suočavanja za istinom i o pravdi.[/quote]
a istina je
[/quote]
Pa o tome se i radi, što nije važno šta ja mislim šta je istina, pa ni šta jeste prava istina, to će reči dragi Bog ili Alah ako ga ima, kad nam bude sudio na onome svijetu, tako nekako bih rekao...a ovaj naši ljudski, u ovome slučaju politizirani, posrani HAAški sud, .. kakve konzekvence političke prije svega može u ovome trenutku proizvesti ovaj potez B. izetbegovića?
a istina je
Pa o tome se i radi, što nije važno šta ja mislim šta je istina, pa ni šta jeste prava istina, to će reči dragi Bog ili Alah ako ga ima, kad nam bude sudio na onome svijetu, tako nekako bih rekao...a ovaj naši ljudski, u ovome slučaju politizirani, posrani HAAški sud, .. kakve konzekvence političke prije svega može u ovome trenutku proizvesti ovaj potez B. izetbegovića?
- tandmand
#2375 Re: REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE
Otkuda tolika briga za BiH? Svi nešto zabrinuti za BiH i njen evropski put? Savez za promene, HNS (Mostar), Vučić, Petrov, Kolinda .... svi brane BiH. šta je rijet?IMT25 wrote:Međunarodni najjači advokat Bosne i sponzor SDA R.T. Erdogan, ali hajde ne moraš mi vjerovati na riječ. Ne znam kako ovo može, u ovom trenutku, bez solidnih dokaza, sa Putinom iza srpskih leđa, sa konjinom Trumpom na čelu SAD, biti produktivno za BiH, a znam kako na više načina može biti kontra-produktivno, a vi se samo ložite na Izetbegovićeve ublehe o potebi suočavanja za istinom i o pravdi.spreca wrote:da erdogan se slomi pomazuci bakiru a doduse erdogan i bakir nisu sa avale pucali po beograduIMT25 wrote:Kvazi-intelektualna gromada i petparački mađioničar-šarlatan se pita "Zašto su ljudi iz Saveza za promjene advokati onome što je uradio režim Miloševića i zašto se brinu za Srbiju"? Geni su čudo, tako mu je isto babo u svoj vakat prosipao mudroserine, da ni pas s maslom ne bi pojeo...pa Bakire Izetbegoviću ako se jedan Erdogan sa Bosfora može brinuti za tebe i biti tvoj advokat, i to nikome ne smije da smeta zašto tebi smeta da se Srbi u BiH brinu za svoju braću u Srbiji, koja je tu odmah preko Drine?