Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
1946--1987 wrote:Boljeg trenera zeljeznicar tesko da ce imati u bliskoj busucnosti, na stranu njegove ljudske kvalitete ali kao trener je odlican.Problem je sto su mu u ekipi bolikurci i amateri.
Odović je i kao covjek dingospo....to što ga vi pitari nazivate četnikom, snajperistom, tenkistom i slicne gadosti iz pitarske kuhinje - vama na obraz.
frajer je Ferguson za naše lige, ali eto yebeše ga bez imalo pardona...fujjj za ovaj potez uprave
Nisu ga smjenili pitari nego vasa uprava koja je najavila ove godine titulu a dogodine grupnu fazu LP. Problem je sto Oda nije mogao da ispuni zadate ciljeve. Tako da je ovo ocekivan potez uprave
nemoj zezati ja konto da su ga pitari smijenili
Titula i grupna faza, jelde
pa da se ponovim od maloprije:
juce, protiv Slobode je Odović imao na klupi tri 18-godišnjaka i dva 19-godišnjaka
titula ce neminovno sama doci sa ovakim rosterom, samo je pitanje dana kad ce Hiroš, Žerić i ostala djeca trpati het trikove...i to u gostima
Onaj koji je izjavio da ćemo ući u grupnu fazu za nekoliko godina nije normalan. Tačno bih ga kaznio zbog glupiranja pred medijima. Cilj - titula i dalje stoji. Ili Kup ili Liga, mada smo Ligu izgubili.
avetinja wrote:Onaj koji je izjavio da ćemo ući u grupnu fazu za nekoliko godina nije normalan. Tačno bih ga kaznio zbog glupiranja pred medijima. Cilj - titula i dalje stoji. Ili Kup ili Liga, mada smo Ligu izgubili.
Treba sazvati konferenciju i javno se izvinuti svima zbog gluposti koju je izjavio. Neka kaže da je bio bolestan, imao loš dan na poslu, bio umoran, bilo šta samo neka povuče tu izjavu.
Grupna faza za par godina, a dovode Livaju, Hodžurdu i Mladenovića kao "pojačanja" ...
avetinja wrote:Onaj koji je izjavio da ćemo ući u grupnu fazu za nekoliko godina nije normalan. Tačno bih ga kaznio zbog glupiranja pred medijima. Cilj - titula i dalje stoji. Ili Kup ili Liga, mada smo Ligu izgubili.
Treba sazvati konferenciju i javno se izvinuti svima zbog gluposti koju je izjavio. Neka kaže da je bio bolestan, imao loš dan na poslu, bio umoran, bilo šta samo neka povuče tu izjavu.
Grupna faza za par godina, a dovode Livaju, Hodžurdu i Mladenovića kao "pojačanja" ...
ofsajd spalevica ko suza samo sto vjerovatno nije pomocni vidio da je frajer okrznuo loptu glavom nakon auta al ajd... mozda nas trzne ovaj gol... svakako bi ga primili u drugom
ofsajd spalevica ko suza samo sto vjerovatno nije pomocni vidio da je frajer okrznuo loptu glavom nakon auta al ajd... mozda nas trzne ovaj gol... svakako bi ga primili u drugom
Zasluženo su poveli jbg, imali konkretnih prilika za vodstvo, mi onu jednu prečku Okićevu (mada i to više sretno nego spretno)...žalosno!
Nemojte ljudi ba da se lijepite na moj post, ja sam isao ciljano na ban, jeste da je neukusna zajebancija ali znalo je i sa vase strane doci ovako nesto.. Ne treba vam to da vas plavi banuje zbog gluposti.
poserem se i na NS kad se dopusta igra na ovakvim terenima. mislim, mi svakako ne bi nista bolje igrali ali ovo je zalosno kako lopta ne moze preci metar a da ne odskoci 20cm jbt