dodže mi da kurs upišem
Safet Sušić - Pape
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#2351 Re: Safet Sušić - Pape
meni je samo žao što ne znam ovi francuski jer tek sa izjavama ugodžaj pračenja najdražeg kluba je potpun
dodže mi da kurs upišem
dodže mi da kurs upišem
- ljevoruki
#2352 Re: Safet Sušić - Pape
Citaj Seade, citaj jebo ga ti.Paul F. wrote:To informacije iz prve ruke ? Grah ? Kašike ? Tarot ? Ili možda nepogriješivi osjećaj forumskog trenera ?
Predskazanje forumskih Tarabica, pogledaj anketu na vrhu teme.
- perfekcionista1
#2353 Re: najuspješni selektor Safet Sušić - Pape u voljenom Evianu
brise admin postove ovih realnih koji govore istinu o ovoj propalici od trenera. Koja je on smijurija od covjeka i od trenera. Evian polahko shvata u sta su se uvalili al kasno
- perfekcionista1
#2354 Re: Safet Sušić - Pape
nista od lige 2 ako ovako nastaviPoint. wrote:Bogam', ne pise se dobro Saji. Nista od Ligue 1 ako ovako nastavi.
- Logovan
#2355 Re: najuspješni selektor Safet Sušić - Pape u voljenom Evianu
Ovaj i dalje na aparatima. Sreća pa sam ga stavio na ignor listu, da ne čitam njegove budalaštine.
- Norman
#2356 Re: Safet Sušić - Pape
To i ja kažem, Meša je legenda druge lige. Plače Ligue 2 za njim i mnogi minijaturni klubovi.ultima_palabra wrote:Meša je prekucao odavno Ligue 2, uveo dva minijaturna kluba u Ligue 1. U jednom ga čak gazda nagovarao da namjerno gubi jer nije imao ambicija za viši rang.
-
Paul F.
#2357 Re: najuspješni selektor Safet Sušić - Pape u voljenom Evianu
Plače i Lille za Vahom. Izgleda da su pali qrcu za uši. Sve prodaše.
-
Paul F.
#2358 Re: najuspješni selektor Safet Sušić - Pape u voljenom Evianu
Ako sam dobro shvatio, period transfera počinje 2 januara i završava 1 februara. Red je da i Sajo koga probere. 
-
Paul F.
#2359 Re: Safet Sušić - Pape
Ma dobro to nego otkud ovo što ti pišeš u zadnjem postu ?ljevoruki wrote:Citaj Seade, citaj jebo ga ti.Paul F. wrote:To informacije iz prve ruke ? Grah ? Kašike ? Tarot ? Ili možda nepogriješivi osjećaj forumskog trenera ?![]()
Predskazanje forumskih Tarabica, pogledaj anketu na vrhu teme.
- Norman
#2360 Re: najuspješni selektor Safet Sušić - Pape u voljenom Evianu
Koliko ima bh trenera koji trenutno vode jače klubove od Eviana?
-
Paul F.
#2361 Re: najuspješni selektor Safet Sušić - Pape u voljenom Evianu
U Saudijskoj Arabiji je bio nekakav vicešampion al ne mogu da nađem detalje.
- maraccana
#2362 Safet Sušić - Pape
Što je neko ofirno preimenovo temu....

-
Paul F.
#2363 Re: najuspješni selektor Safet Sušić - Pape u voljenom Evianu
Dobri golovi i dobra tekma.
Trener Havra je amerikanac i imo je prevodioca na konferenciji za štampu.
Na dailymotion je njihov klub stavio više videa uključujući i duži rezime tekme.
Trener Havra je amerikanac i imo je prevodioca na konferenciji za štampu.
Na dailymotion je njihov klub stavio više videa uključujući i duži rezime tekme.
- JoseMujica
#2364 Re: Safet Sušić - Pape
maraccana wrote:Što je neko ofirno preimenovo temu....![]()
pošto sam otvorio temu mogu je valjda nazvat kako hoču?
al evo jope intervencija nekih mućkih provokatora koji ne dopuštaju spominjanje Sajinih uspjeha sa bh. reprezentacijom i našeg voljenog Evaina
-
RtrnOfSalisbury
#2365 Re: Safet Sušić - Pape
temu treba svake sedmice preimenovat ovisno o rezultatu tako da i siroke narodne mase mogu lako pratit dostignuca sajketova:
safet susic sajke-sajkodin jal safet susic sajke-sajkovaca pa ko zuri nama zna rezultat voljenog evijana
safet susic sajke-sajkodin jal safet susic sajke-sajkovaca pa ko zuri nama zna rezultat voljenog evijana
- JoseMujica
#2366 Re: Safet Sušić - Pape
šuška se šuška da če tema biti jope reimenovana 
- maraccana
#2367 Re: Safet Sušić - Pape
Možeš u adekvatan naziv preimenovat, a ne provokativan...JoseMujica wrote:maraccana wrote:Što je neko ofirno preimenovo temu....![]()
pošto sam otvorio temu mogu je valjda nazvat kako hoču?
al evo jope intervencija nekih mućkih provokatora koji ne dopuštaju spominjanje Sajinih uspjeha sa bh. reprezentacijom i našeg voljenog Evaina
- JoseMujica
#2368 Re: Safet Sušić - Pape
Sajin uspjeh je provokacija samo neprijateljima države
Sajo je naš najuspješniji selektor, sa kojim smo ostvarili najbolje rezultate i historijski plasmana na SP
samo Sajo nam je podario da, jope iznova, proživljavamo one djetinje radosti skupljanja sliba
zato

Sajo je naš najuspješniji selektor, sa kojim smo ostvarili najbolje rezultate i historijski plasmana na SP
samo Sajo nam je podario da, jope iznova, proživljavamo one djetinje radosti skupljanja sliba
zato
- Norman
#2369 Re: Safet Sušić - Pape
JoseMujica wrote:Sajin uspjeh je provokacija samo neprijateljima države
zato![]()
Ne samo da je Safet naš najuspješniji selektor zato što je ostvario plasman na SP, ja sam evo pogurao tezu da je Safet trenutno naš najozbiljniji trener u klupskom fudbalu.
Možemo se mi zezati o drugoj francuskoj ligi i nejakom Evianu, ali po svoj prilici nijedan bh trener nema angažman u boljem klubu ili jačoj ligi. Ne kažem da je ovo 100% tačno, evo ako ima neki naš trener u jačem klubu ispravite me, ali ako i ima takvih sigurno ih nema mnogo.
Dakle, Safet Sušić, trenutno naše najveće trenersko ime u klupskom fudbalu, dok se ne dokaže suprotno.
- DonEmir
#2370 Re: Safet Sušić - Pape
“Između kluba koji se u prvoj ligi bori za opstanak i kluba koji se u drugoj ligi bori za plasman u prvu ligu, uvijek bih radije pristao voditi klub iz druge lige“ Safet Susic
Idi u treću ligu, bolje se u trećoj boriti za vrh nego u drugoj za opstanak.
-
Crvena Tifoza
#2371 Re: Safet Sušić - Pape
Haj pročitaj opet i objasni nam šta je smiješno u ovoj izjavi.DonEmir wrote:“Između kluba koji se u prvoj ligi bori za opstanak i kluba koji se u drugoj ligi bori za plasman u prvu ligu, uvijek bih radije pristao voditi klub iz druge lige“ Safet Susic![]()
![]()
- DonEmir
#2372 Re: Safet Sušić - Pape
Crvena Tifoza wrote:Haj pročitaj opet i objasni nam šta je smiješno u ovoj izjavi.DonEmir wrote:“Između kluba koji se u prvoj ligi bori za opstanak i kluba koji se u drugoj ligi bori za plasman u prvu ligu, uvijek bih radije pristao voditi klub iz druge lige“ Safet Susic![]()
![]()
- ultima_palabra
#2373 Re: Safet Sušić - Pape
Samo ja nešto ne vidim da se bori za plasman u prvu ligu, al hajd... još su 63 boda u igri.
- JoseMujica
#2374 Re: Safet Sušić - Pape
ćeć ćek ne pregoni bogati...a Vaha, a Petković....pa sad jaći klub trenira onaj dećko iz Jablanice u BelgijiNorman wrote:JoseMujica wrote:Sajin uspjeh je provokacija samo neprijateljima države
zato![]()
Ne samo da je Safet naš najuspješniji selektor zato što je ostvario plasman na SP, ja sam evo pogurao tezu da je Safet trenutno naš najozbiljniji trener u klupskom fudbalu.
Možemo se mi zezati o drugoj francuskoj ligi i nejakom Evianu, ali po svoj prilici nijedan bh trener nema angažman u boljem klubu ili jačoj ligi. Ne kažem da je ovo 100% tačno, evo ako ima neki naš trener u jačem klubu ispravite me, ali ako i ima takvih sigurno ih nema mnogo.
Dakle, Safet Sušić, trenutno naše najveće trenersko ime u klupskom fudbalu, dok se ne dokaže suprotno.
- Logovan
#2375 Re: Safet Sušić - Pape
Nema ništa smiješno u izjavi.DonEmir wrote:“Između kluba koji se u prvoj ligi bori za opstanak i kluba koji se u drugoj ligi bori za plasman u prvu ligu, uvijek bih radije pristao voditi klub iz druge lige“ Safet Susic![]()
![]()