A vidim Cr zavalio tri gola i Halal mu petica na tome. Hajde da barem i on donekle opravda sve priče o super klasi.
UEFA Champions League
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
channel10
#2351 Re: Champions league 15/16
Ma ja slučajno uletio kad prvi post usporedba Diega i Messia i tako uljetim 
A vidim Cr zavalio tri gola i Halal mu petica na tome. Hajde da barem i on donekle opravda sve priče o super klasi.
-
kory_galaktikos
#2352 Re: Champions league 15/16
Isamaraj ti kralju malo sebe, saberi se a popisaj onoga ko te vaspitao tako
Jebote i messi i ronaldo prolupat ces ba
Cuj propustio loptu da bi ovaj dao gol i izbacio njegovu ekipu, ne zelim da vjerujem da neko to pomislja.
Nije ovaj sport za tebe.
Cuj propustio loptu da bi ovaj dao gol i izbacio njegovu ekipu, ne zelim da vjerujem da neko to pomislja.
Nije ovaj sport za tebe.
-
LSD
#2353 Re: Champions league 15/16
Opet se provaljuješ sa majstorski provukaoTomahawk11 wrote:
Naldo propustio, ko mu je kriv....a gol je majstorski provukao, priznao ti ili ne.
još ja postavim klip gdje se fino vidi da se kloc Naldo izvio da propusti loptu....ali eto, majstorski je provukao
-
Melbourne_Australia
#2354 Re: Champions league 15/16
Oba igraca su igracine..Nisu moje tipe igraca...Moji su bili Zidane, Zubalo, Ronaldinjo,Redondo...Ali da je Messi najveci nije..Jedan je Maradona imam toliko godina da se sjecam Diega bas dobro..I ono sto je Diego radio ni Messi ni Ronaldo ni u snu ne mogu..Bio sam u Argentini 2 puta i ne mogu ti opisati sta je Diego tamo..On je Allah ili Isus ma svetinja za njih
A to nije slucajno..Znaci Messi nije ni blizu Diega i danas....Samo sto ovde tipkaju klinci koji fudbal prate od 2005 godine i svrsavaju na Mesija ili Ronalda...Zapamtite Diego je kralj fudbala..Nek klinci pogledaju najnoviji klip Maradone sastavljen nedavno od pola sata i sve ce biti jasno
[/quote]
Da si ti živ i zdrav, pogledaj kako su se kretali suparnici Diega, a kako se sad kreću suparnici Messia... Kojom brzinom se nekad igralo,a kojom sad?![/quote][/quote]
Da si ti meni ziv i zdrav pogledaj kakve je batine dobijao Maradona i kakvi su startovi bili na njemu a danas su igraci zasticeni..I njegovi golovi i driblinzi nemaju veze sa protivnikom vec sa njegovom magijom..Sta hoces da kazes da Michael Jordan ne bi bio najbolji danas?? jer danas se igra brze??...Prica ti je nigdje veze jer Maradona nije igrao prije 50 godina vec 94 recimo..
Da si ti živ i zdrav, pogledaj kako su se kretali suparnici Diega, a kako se sad kreću suparnici Messia... Kojom brzinom se nekad igralo,a kojom sad?![/quote][/quote]
Da si ti meni ziv i zdrav pogledaj kakve je batine dobijao Maradona i kakvi su startovi bili na njemu a danas su igraci zasticeni..I njegovi golovi i driblinzi nemaju veze sa protivnikom vec sa njegovom magijom..Sta hoces da kazes da Michael Jordan ne bi bio najbolji danas?? jer danas se igra brze??...Prica ti je nigdje veze jer Maradona nije igrao prije 50 godina vec 94 recimo..
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2355 Re: Champions league 15/16
Hajde onda objasni sta znaci to da se kloc izvio da propusti loptu....htio da CR da gol, sta liLSD wrote:Opet se provaljuješ sa majstorski provukaoTomahawk11 wrote:
Naldo propustio, ko mu je kriv....a gol je majstorski provukao, priznao ti ili ne.![]()
![]()
još ja postavim klip gdje se fino vidi da se kloc Naldo izvio da propusti loptu....ali eto, majstorski je provukao![]()
-
LSD
#2356 Re: Champions league 15/16
Jok nije nikako, džabe tebi i klip kao dokazkory_galaktikos wrote:Isamaraj ti kralju malo sebe, saberi se a popisaj onoga ko te vaspitao tako![]()
Nije ovaj sport za tebe.
hajd ti prvo do oftamologa, pa onda i do psihijatra usput...prolupo si od Ronalda, a posebno od Messija
-
Melbourne_Australia
#2357 Re: Champions league 15/16
Bravo..Covjek zna o cemu pisem..mali_milojica wrote:Pogledaj kako se nekad ulijetalo u koljeno,u kost,a danas su zasticeniji od Bengalskog Tigra
Maradona je igrao u doba Maldinija,Baresija,Ferrare,Tasotija,Bergomija kojima danasnji stoperi ne mogu kopacke cistiti.
-
LSD
#2358 Re: Champions league 15/16
Ne ulazim u to zašto, samo ne možeš me lagati, kad moje oci jasno vide šta je levat uradio u živom ziduTomahawk11 wrote:Hajde onda objasni sta znaci to da se kloc izvio da propusti loptu....htio da CR da gol, sta liLSD wrote:Opet se provaljuješ sa majstorski provukaoTomahawk11 wrote:
Naldo propustio, ko mu je kriv....a gol je majstorski provukao, priznao ti ili ne.![]()
![]()
još ja postavim klip gdje se fino vidi da se kloc Naldo izvio da propusti loptu....ali eto, majstorski je provukao![]()
Ali to je majstorija Rone
garant je racunao na to
Last edited by LSD on 13/04/2016 00:12, edited 1 time in total.
-
kory_galaktikos
#2359 Re: Champions league 15/16
covjek ide sam protiv svih
aldin sa onog foruma 1000%
aldin sa onog foruma 1000%
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2360 Re: Champions league 15/16
Naravno da je majstorija. To bi isto bilo kao kad bi neko dao golmanu gol kroz noge, a mi ovdje pricali kako je ovaj pustio.
Ako to nije hejt, onda ne znam sta je.
Rona provukao loptu, ovaj se u tom momentu pomakao u zivom zidu....necemo umanjivati majstoriju, nije fino.
Ako to nije hejt, onda ne znam sta je.
Rona provukao loptu, ovaj se u tom momentu pomakao u zivom zidu....necemo umanjivati majstoriju, nije fino.
-
LSD
#2361 Re: Champions league 15/16
ovaj simpaticni decko je glavni komedijaš ovog foruma....hoce da nam kaže kako je Ronaldo toliki majstor i da ima neviđene sposobnost, pa da može iskalkulisati da ce mu se Naldo skloniti u živom zidu
i to je majstorija
hajd što drkaju na Ronalda, ali ovo je van svake pamet šta likovi pišu
hajd što drkaju na Ronalda, ali ovo je van svake pamet šta likovi pišu
Last edited by LSD on 13/04/2016 00:16, edited 2 times in total.
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#2362 Re: Champions league 15/16
Meni je simpaticno kad neki bosanac govori za argentinca Messija da je najbolji,a sami argetinci ga ne smatraju najboljim.Melbourne_Australia wrote:Bravo..Covjek zna o cemu pisem..mali_milojica wrote:Pogledaj kako se nekad ulijetalo u koljeno,u kost,a danas su zasticeniji od Bengalskog Tigra
Maradona je igrao u doba Maldinija,Baresija,Ferrare,Tasotija,Bergomija kojima danasnji stoperi ne mogu kopacke cistiti.
Jedan je Maradona.
Sad nastavite CRvsMessi
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2363 Re: Champions league 15/16
Pa ne znas ni da li ce golman rasiriti noge, pa sutas i bude gol....ne mozes sve u fudbalu iskalkulisati, nije sah.
-
channel10
#2364 Re: Champions league 15/16
Jordan bi sve samarao dok bi polagao na koš
. Znaš i sam za ove usporedbe sa ovim GS gdje bi ih CB otresli ko ljakse slinu. Bolja se košarka igrala prije, dok je fudbal ipak druga priča.
- R9..
#2365 Re: Champions league 15/16
Last edited by R9.. on 13/04/2016 00:20, edited 1 time in total.
-
LSD
#2366 Re: Champions league 15/16
Onda prestani folirati ovdje o nekim majstorijama (neces ništa time više podici Ronalda, koji je ionako bio najboji veceras), vec napiši kako jeste - da je gol veliki propust živog zida i ništa više....svi smo to vidjeliTomahawk11 wrote:Pa ne znas ni da li ce golman rasiriti noge, pa sutas i bude gol....ne mozes sve u fudbalu iskalkulisati, nije sah.
Pusti šuplju
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2367 Re: Champions league 15/16
Gol jeste propust zivog zida, to je tacno, lopta prolazi pored Nalda, izmakao se, ali je pokusao glavom da je skrene, medjutim, bio je kratak.LSD wrote:Onda prestani folirati ovdje o nekim majstorijama (neces ništa time više podici Ronalda, koji je ionako bio najboji veceras), vec napiši kako jeste - da je gol veliki propust živog zida i ništa više....svi smo to vidjeliTomahawk11 wrote:Pa ne znas ni da li ce golman rasiriti noge, pa sutas i bude gol....ne mozes sve u fudbalu iskalkulisati, nije sah.
Pusti šupljumojne price o nekim majstorijama i telepatskim kalkulacijama da ce Naldo propustiti loptu
pa nismo djeca jbg
Naravno da je majstorija, zbog ovakvih stvari i gledamo fudbal. Ne moze sve biti ocekivano.
Prestani ti pricu o samo propustu i nista vise, jer nije tako.
Ovaj gol se desio jer: je CR uputio odlican sut i jer se Naldo pomakao tako da je otvorio prostor za loptu. To je kompletan opis dogadjaja. Jedno bez drugog ne ide.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#2368 Re: Champions league 15/16
Ako nisi veliki u velikim utakmicama, onda nisi veliki. 
-
LSD
#2369 Re: Champions league 15/16
To nije bio nikakv odlican šut, vec je šut išao direktno u živi zid...odlican šut ide preko živog zidaTomahawk11 wrote:Gol jeste propust zivog zida, to je tacno, lopta prolazi pored Nalda, izmakao se, ali je pokusao glavom da je skrene, medjutim, bio je kratak.LSD wrote:Onda prestani folirati ovdje o nekim majstorijama (neces ništa time više podici Ronalda, koji je ionako bio najboji veceras), vec napiši kako jeste - da je gol veliki propust živog zida i ništa više....svi smo to vidjeliTomahawk11 wrote:Pa ne znas ni da li ce golman rasiriti noge, pa sutas i bude gol....ne mozes sve u fudbalu iskalkulisati, nije sah.
Pusti šupljumojne price o nekim majstorijama i telepatskim kalkulacijama da ce Naldo propustiti loptu
pa nismo djeca jbg
Naravno da je majstorija, zbog ovakvih stvari i gledamo fudbal. Ne moze sve biti ocekivano.
Prestani ti pricu o samo propustu i nista vise, jer nije tako.
Ovaj gol se desio jer: je CR uputio odlican sut i jer se Naldo pomakao tako da je otvorio prostor za loptu. To je kompletan opis dogadjaja. Jedno bez drugog ne ide.
A treca je stvar što ti i onaj komicni Kory želite to prevesti u stilu "Naldo se namjerno sklonio jer želi zajebati svoju ekipu"
Last edited by LSD on 13/04/2016 00:28, edited 1 time in total.
-
Melbourne_Australia
#2370 Re: Champions league 15/16
Kazem ti opisati ti ne mogu sta je Maradona u Argentini..Pa cak i navijacima River Plate , sve ti jasno...Zamisli da Mesi ode sad recimo u jedan Udinese i sve osvoji sa njima..E to je Maradona uradio sa Napolijem i sa Argentinom..Doduse imao je Kanidju pored sebe ha ha ha ..Pozzmali_milojica wrote:Meni je simpaticno kad neki bosanac govori za argentinca Messija da je najbolji,a sami argetinci ga ne smatraju najboljim.Melbourne_Australia wrote:Bravo..Covjek zna o cemu pisem..mali_milojica wrote:Pogledaj kako se nekad ulijetalo u koljeno,u kost,a danas su zasticeniji od Bengalskog Tigra
Jedan je Maradona.
Sad nastavite CRvsMessi
- skenderija04
#2371 Re: Champions league 15/16
Ne vole ga jer ga i ne smatraju Argentincem - "El Galllego - Pecho frio" - Spanac bez karaktera. Diego je klasika 80-tih godina. Covjek iz naroda koji je postao neko, idol nacije jer je zajebao Engleze, bas kad je bio haos oko Malvina. I na kraju Diego je puno interesantniji lik za narod.Melbourne_Australia wrote:Kazem ti opisati ti ne mogu sta je Maradona u Argentini..Pa cak i navijacima River Plate , sve ti jasno...Zamisli da Mesi ode sad recimo u jedan Udinese i sve osvoji sa njima..E to je Maradona uradio sa Napolijem i sa Argentinom..Doduse imao je Kanidju pored sebe ha ha ha ..Pozzmali_milojica wrote:Meni je simpaticno kad neki bosanac govori za argentinca Messija da je najbolji,a sami argetinci ga ne smatraju najboljim.Melbourne_Australia wrote:
Bravo..Covjek zna o cemu pisem..
Jedan je Maradona.
Sad nastavite CRvsMessi
Porediti Messijev i Dijegov status u Argentini je nemoguce. Nema to veze ko je bolji igrac.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2372 Re: Champions league 15/16
Pa ne odgovori ti meni kad konstatovah da je Rivaldo davao golove po zemlji, ono kad skoci zivi zid, a on je provuce....je li i to slucajnost ili majstorija?LSD wrote: To nije bio nikakv odlican šut, vec je šut išao direktno u živi zid...odlican šut ide preko živog zidadruga je stvar što se onaj kloc izmakao da lopta prođe., razjebao živ zid u kojem bi lopta sigurno završila....opet kažem, pogledaj klip tog gola i sve ce ti biti jasno ako imaš oci i ako si imalo realan
![]()
A treca je stvar što ti i onaj komicni Kory želite to prevesti u stilu "Naldo se namjerno sklonio jer želi zajebati svoju ekipu"![]()
e to je vrhunac gluposti i teža podvala.
Ne znam kako bih drugacije objasnio ovo tvoje da se Naldo sklonio....sto se sklonio? Jedino da je namjerno to uradio, kad Ronaldov gol vec ne valja.
Sta imam gledati, vidio sam, necu 10 puta istu stvar gledati. Odlicno izvedeno, golman pokriven, precizna lopta u ugao. To sto nije isla preko zivog zida, nego nasao rupu u istom....ispalo tako i sta sad, gol prva liga.
- BHF_Manijak
#2373 Re: Champions league 15/16
Oca, majku, mrtvi Wolfsburg... Fuj!
Prepale se picoke.
Prepale se picoke.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2374 Re: Champions league 15/16
Nisam to znao. Imao sam osjecaj da gledaju u njega kao u novog Maradonu. Dobro, bilo je situacija kad je prozivan od navijaca, ali opet...cuj Spanac bez karakteraskenderija04 wrote: Ne vole ga jer ga i ne smatraju Argentincem - "El Galllego - Pecho frio" - Spanac bez karaktera. Diego je klasika 80-tih godina. Covjek iz naroda koji je postao neko, idol nacije jer je zajebao Engleze, bas kad je bio haos oko Malvina. I na kraju Diego je puno interesantniji lik za narod.
Porediti Messijev i Dijegov status u Argentini je nemoguce. Nema to veze ko je bolji igrac.
- skenderija04
#2375 Re: Champions league 15/16
Nemoj tako. Zuta minuta u kojoj im uvale dva gola, u 20-toj ostanu bez najboljeg igraca, a u 70-toj i bez drugog napadaca. Ovo sto su postigli je golemo. Izmjene su uslovile trenera. Ne znam ko je gospodin ali mi se postavka u dvije utakmice svidjela.BHF_Manijak wrote:Oca, majku, mrtvi Wolfsburg... Fuj!
Prepale se picoke.