Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Fudo387 wrote:Sto pretjerujem?
Evo bih u pare da bi sve ove ekipe u barazu izmasakrirali, al’ da imamo nekog na klupi koji ce igrace pravilno posloziti i motivisati.
Sa Hrvatskom i italijom bi bilo povuci potegni, al’ uopste ne bi bilo neizvodljivo.
Pa po tebi je pravo čudo što nismo na Svjetskom prvenstvu, a da smo otišli prošli bi brat bratu do četvrtfinala. Smiri malo Fudo.
Irska je nas izbacila u baražu, a Švicarci su izbacili njih, a mi bi eto njih izmasakrirali.
nije bola to ta irska? ili jeste?
Nije ovo je ona sto im je Fadilj Vokri zavalio tri gola na Grbavici, onda sjedi u autobusu i pusi cigaru.
Crvena Tifoza wrote:Ne možeš ovu ekipu podrediti sa onom što je igrala u Parizu. Malo je reći da fale Spahić, Rahimić, a tek onda Misimović.
E jbg., da Pjanić može igrati u Barçi, tamo bi otišao a ne u Juventus. Jel misliš na Hareta iz MLS? Naravno da nemaju. Imaju igrače po ligama petice.
Na kraju krajeva nas je jebeni Kipar izmasakrirao. O čemu pričamo?
Opet, nije nas Kipar uzeo vec onaj balvan Mesa.
Da Hareta iz mlsa, istog onog koji je debruni provuce kroz noge, pa se vrati, pa mu je opet provuce kroz noge, i onda je sjevne kurti kroz usi...al jebi ga, ne udje u gol, nije bilo ni srece.
Hare da je svicarac bio bi tamo najveca sportska zvijezda ikad, veca i od onog pederera i curbrigena zajedno.
Nadam se da će zapadni susjedi a koje ni malo ne gotivim, pošteno nalupati ove helenske bezidejno-bezmude pič.etine. Još jednom očajan fubal se igra u ovom baražu, isto ko da su igrači natjerani da igraju. Imamo za čim žaliti jer evropwski fudbal nikad nije bio na nižim granama sve go grob do groba.
ma boli kita hrvate, vjerovatno ce dobiti ovu tekmu 1-0 ili tako nesto umrtvili su tekmu. grci su krenuli po rani gol i nemocni su i sad je uspavanka od tekme.
karanana wrote:ma boli kita hrvate, vjerovatno ce dobiti ovu tekmu 1-0 ili tako nesto umrtvili su tekmu. grci su krenuli po rani gol i nemocni su i sad je uspavanka od tekme.
Fudo je u pravu. Jebote mi zijanimp jednom u 100 godina od Kipra i odmah ocaj, mi kurac od ekipe, ubili bi nas svi itd. Armagedon. Pa mi smo ovu Svicu nadigrali prije godinu dana. I dobro cojek kaze, sta su Irci, Danci, Svedi bolji od nas? Nisu nista bolji, sa maksimalnim pristupom bi poderali navedene selekcije.
ali svaka od ovih ekipa bi nas izbacila iz baraza. jer smo kao grupa kurtoni bez glave i repa. ima i do izbornika ali ima i do igraca i njihovih nezalaganja i/ili njihovih mogucnosti.
Point. wrote:Fudo je u pravu. Jebote mi zijanimp jednom u 100 godina od Kipra i odmah ocaj, mi kurac od ekipe, ubili bi nas svi itd. Armagedon. Pa mi smo ovu Svicu nadigrali prije godinu dana. I dobro cojek kaze, sta su Irci, Danci, Svedi bolji od nas? Nisu nista bolji, sa maksimalnim pristupom bi poderali navedene selekcije.
Sve je počelo onog trenutka kad su ubačeni elementi počeli otvarati teme o reprezentaciji umjesto tebe. Nadam se da su sad sretni
Grčki fudbal noćas i naš redovni su doslovno isti. Pokušavaju nešto, al odbrana im organizuje napade. Vraćanje golmanu i ostale čarlame da ne spominjem. Ne igramo mi bez razloga svaku sa njima neriješeno...
Grcki smorovi mogu igrati 16 dana, nece dati tri gola.
Ne znam koji se qrac i igra revans, trebalo ih je nakon prve utakmice odmah izbaciti.
Fifa posalje delegata da gleda, on napise u izvjestaji da balvani veze nemaju, gasi ovo da djaba struju ne trose u uzvratu, mrs u pm dosadnu, jebo vas onaj koji vas primi u fifu.
Ovako sad idu na incident ne bi li isprovocirali tucu i onda za stolom prosli.
Point. wrote:Fudo je u pravu. Jebote mi zijanimp jednom u 100 godina od Kipra i odmah ocaj, mi kurac od ekipe, ubili bi nas svi itd. Armagedon. Pa mi smo ovu Svicu nadigrali prije godinu dana. I dobro cojek kaze, sta su Irci, Danci, Svedi bolji od nas? Nisu nista bolji, sa maksimalnim pristupom bi poderali navedene selekcije.
Nije JEDNOM u zadnjih sto godina, pa i manje od sto godina.
Svicarska bi nas u oficijalnoj utakmici razmontirala na proste faktore. Ko se tjesi onom prijateljskom tom je samo tesko priznati da je Bosna jedna rupa i vodi se onom "sta bi bilo kad bi bilo".
Fudo387 wrote:Grcki smorovi mogu igrati 16 dana, nece dati tri gola.
Ne znam koji se qrac i igra revans, trebalo ih je nakon prve utakmice odmah izbaciti.
Fifa posalje delegata da gleda, on napise u izvjestaji da balvani veze nemaju, gasi ovo da djaba struju ne trose u uzvratu, mrs u pm dosadnu, jebo vas onaj koji vas primi u fifu.
Ovako sad idu na incident ne bi li isprovocirali tucu i onda za stolom prosli.
Onda poslje onog deblakla od 2-3 u Nikoziji, je trebalo istom logikom reci BiH da ne igraju dalje, jer su Nisu ti Grci krivi sto Dzeko se seta Stradunom 24h prije utakmice.