Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post Reply

Cije interese brani Fahrudin Radoncic?

Velikosrpske
142
20%
Velikohrvatske
14
2%
Vlastite kriminalne hobotnice
419
59%
Americke
21
3%
Njemacke
4
1%
Neke druge
38
5%
Sve nabrojane
71
10%

Total votes: 709

Banksy

#2351 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Banksy »

i nevjerovatno je da on to ne konta...
JThomas

#2352 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by JThomas »

a šta u ovoj fazi može promijeniti i da konta. ne može on u ovakvoj državi više ni gore ni dole. biće do smrti druga violina u ovom dijelu. nauzimao je već, a vrlo vjerovatno će još na račun toga.
kakavdanakneiskustvu

#2353 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by kakavdanakneiskustvu »

zamislite samo u kakvom je stanju drzava u kojoj je ovakav avaz kao vodeci medij,tariguz obicni
Banksy

#2354 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Banksy »

JThomas wrote: a šta u ovoj fazi može promijeniti i da konta. ne može on u ovakvoj državi više ni gore ni dole. biće do smrti druga violina u ovom dijelu. nauzimao je već, a vrlo vjerovatno će još na račun toga.
Prvi dio je tačan, a drugi... Ja mislim da, kroz politiku, nije ništa nauzimao, otud frustracije. Zatvorili su mu (SDA) sva vrata i sve ulaze, nije prišao nijednom 'poslu'. Samo izlaz i troškovi, i to koliko već godina kako je osnovao stranku, a ulaz samo kroz osmrtnice i oglase. A kadrovi gladni i nestrpljivi.
JThomas

#2355 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by JThomas »

sve što je on uzeo je kroz politiku, samo ima formalno i neformalno. formalno je morao ući da spasi zatvora. i ova tema se čini mi se originalno zvala formalni ulazak f.r. u politiku, jelde?
Banksy

#2356 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Banksy »

Ne sjećam se... Naravno da je sve politika, od onog dana kad su mu sve institucije, po nalogu SDA, morale kupovati novinu, ali ja gledam ovo od osnutka stranke, strogi minus.
JThomas

#2357 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by JThomas »

čisto u parama sigurno jeste. ali izgubio bi više da nije. izgubio bi sve da danas nema svog predsjednika suda bih, glavnu tužiteljicu...
Banksy

#2358 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Banksy »

šta predviđaš 16? :D
JThomas

#2359 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by JThomas »

oslobađajuću ili do godine da se može platiti. sve se zna i koga je kome zaposlio i progurao, i sve je to gatački klan u sb tačno pisao. ali nisu mogli spriječiti - jer nema vlasti bez njega. i to šta je potrošio ne treba površno gledati...jer je to uradio da spasi sve ostalo. a to ostalo su desetine miliona.

ali ko zna ovdje. sve što misliš da ne može ispostavi se da može.
walk_M-A-N

#2360 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by walk_M-A-N »

Često se Sda predstavlja kao neka banditska organizacija ali po mom mišljenju nisu ni blizu istinskim mafijaškim družbama: HDZ, SNSD, SBB.
Ove H i S su teme za sebe a ovdje je SBB. Odredio ili istrgovao predsjednika suda, glavnu tužiteljicu, tužioca da se spasi optužbe. Niko ga ne pita za porijeklo novca. Agresivno ugurao kadrove u javne službe koji sad uvlače druge. Puna disciplina u stranci, ako se nešto otkrije, ide sljedeći.
Ne znam kako zaustaviti zlo. Možda se nadati da će vremenom ljudi prestati čitati Avaz i više preći na internet. I da neće na stranice koje je kupio, tipa Latić.
Da narod shvati koji je tu šljam, sumnjam da će. I ti koji glasaju za ove su slični.
JThomas

#2361 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by JThomas »

on mora istrgovati i izmajmunisati ono što sda pripada - po fabričkim postavkama sistema. tako da je to samo razlika između faza razvoja kriminalne organizacije. oni su državni kriminal, a on još uvijek...poludržavni. privatno-državni.

a ko mu je dao prve pare i omogućio da radi dalje sredstvima nedostupnim običnom čovjeku nego ta ista sda. ko ga je i danas zovnuo u vlast SAMO DA ZADRŽI I SEBE po svaku cijenu i omogućio mu da to trguje - nego opet sda.
kakavdanakneiskustvu

#2362 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

nikakve razlike izmedju sda i sbb nema,nikakve
Roccohljup

#2363 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Roccohljup »

kakavdanakneiskustvu wrote:nikakve razlike izmedju sda i sbb nema,nikakve
ima ba.....u imenu samo :D :D :D :D
walk_M-A-N

#2364 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by walk_M-A-N »

https://faktor.ba/vijest/dubravko-ampar ... ova-295468
Stalno lažu. Samo su ovi tužili, trebali su i oni kojima pripisuju lažne izjave. Kako li će objaviti presudu.
archi_a

#2365 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by archi_a »

Ljudi, da li ste normalni? Da li baš sve treba biti objavljeno? Da li nam treba snimak kako beba pada i ostaje na mjestu mrtva jer je ispala majci na pokretnim stepenicama?!? Naravno nisam otvorio video, dovoljan mi je bio i screencapture koji ste uz naslov postavili na naslovnici portala!!!! Dovoljno mi je i to bilo da mi je pozlilo! Ljudi da li ste normalni? I nije prvi put i niste jedini ali prednjačite. Takve stvari bi trebale da imaju par sigurnosnih klikova prije otvaranja. Prikazujete mrtva tijela u saobraćajnim nesrećama, zadesne smrti, tijela smrtno stradala u pucnjavi, utopljenike..... Može vidjeti osoba sa slabim srcem, može vidjeti dijete i doživjeti traumu, može vidjeti član porodice. To nije normalno. Imate li urednički odbor koji ovo kontroliše ili stavljate sve bez cenzure :oops:
Roccohljup

#2366 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Roccohljup »

Ma kakvi....samo je tiraz vazan i ono sta vozd naredi :-)
GandalfSivi

#2367 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by GandalfSivi »

archi_a wrote:Ljudi, da li ste normalni? Da li baš sve treba biti objavljeno? Da li nam treba snimak kako beba pada i ostaje na mjestu mrtva jer je ispala majci na pokretnim stepenicama?!? Naravno nisam otvorio video, dovoljan mi je bio i screencapture koji ste uz naslov postavili na naslovnici portala!!!! Dovoljno mi je i to bilo da mi je pozlilo! Ljudi da li ste normalni? I nije prvi put i niste jedini ali prednjačite. Takve stvari bi trebale da imaju par sigurnosnih klikova prije otvaranja. Prikazujete mrtva tijela u saobraćajnim nesrećama, zadesne smrti, tijela smrtno stradala u pucnjavi, utopljenike..... Može vidjeti osoba sa slabim srcem, može vidjeti dijete i doživjeti traumu, može vidjeti član porodice. To nije normalno. Imate li urednički odbor koji ovo kontroliše ili stavljate sve bez cenzure :oops:
Za bebe se slazem, ne zelim ni znati kakav je i screenshot a kamoli video. Sto se saobracjki tice, nekada davno (ima i 15 godina) Avaz je jedno godinu dana svaki dan na naslovnici objavljivao slike saobracajki, bez ikakve cenzure. Bilo je tu ono bas svega i mrtvih tijela i bas gadnih slika. Majke mi moje, poslije tih godinu dana vozim puno pazljivije, nisam nikada divljao po cestama vise.

Znam da im je cilj bio tiraz, ali potrefi se da su i tako utjecali na mene...
relativno84

#2368 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by relativno84 »

Edukativni Avaz :lol: jbte kako se ljudi izgube u pokusajima da umanje odvratnost postojanja ovog smeca.
Jos kad to sad intelektualne sponzoruse Arapovici dignu na veci level, ima svi da vozimo biciklo. Doduse oni ce neki Prius, ipak se nvo politicka prostitucija isplati.
kakavdanakneiskustvu

#2369 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

walk_M-A-N wrote:https://faktor.ba/vijest/dubravko-ampar ... ova-295468
Stalno lažu. Samo su ovi tužili, trebali su i oni kojima pripisuju lažne izjave. Kako li će objaviti presudu.

ako i objave bice to na par recenica
kakavdanakneiskustvu

#2370 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Roccohljup wrote:Ma kakvi....samo je tiraz vazan i ono sta vozd naredi :-)

da,pa avaz je to
JThomas

#2371 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by JThomas »

znači pravda je pobijedila dok sam bio vani :D :lol:

sad će zapjenjeni sda botovi, samo da se malo konsoliduju, a opet neće pomenuti da su mu i čipove da ovo poklopi oni dali kroz koaliciju...
Novak20

#2372 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Novak20 »

Još jedan dokaz da su političari nedodirljivi za naše sudstvo. Ali nije ni čudo. Protežiranje podobnih, nesposobnih i kukavica daje svoje rezultate.

Trebalo bi ovim sudijama i tužiocima prepoloviti plate. Svakako samo fukaru osude.
pirpa

#2373 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by pirpa »

SDA i Campara na haparatima :lol:
Banksy

#2374 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by Banksy »

Gačani na aparatima, a još težih 10 dana je pred njima.
kmirsad

#2375 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT

Post by kmirsad »

Hoče li Bože... izaći iz kome... :roll:... eno uče hođe sa svih munara...a bome... i popovi... i lopovi... Šta će bez njih...
Post Reply