Champions League 2014/2015
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
todd_smith
#2351 Re: Champions League 2014/2015
nije mu kiks jer hoce da preskoci SAFa u Engleskoj sa Celzijem
-
omar little
#2352 Re: Champions League 2014/2015
argument su izlistane titule? po cemu, broju? ocemo carla onda pejstat da vidimo kako njegovo izgleda? 
-
todd_smith
#2353 Re: Champions League 2014/2015
Carlo je vise trener za turnire tipa LP i slicno nego za lige
mislim imati onakvu ekipe Milana i osvojiti samo 1 Scudetto sa njima je po meni kriminalan rekord
mislim imati onakvu ekipe Milana i osvojiti samo 1 Scudetto sa njima je po meni kriminalan rekord
- Steph
#2354 Re: Champions League 2014/2015
Hajde.omar little wrote:argument su izlistane titule? po cemu, broju? ocemo carla onda pejstat da vidimo kako njegovo izgleda?
Pogotovo ne zaboravi njegov briljantan rad u najslabijem timu u kojem je radio, bar na papiru, PSG-u.
-
omar little
#2355 Re: Champions League 2014/2015
ovdje se govori o argumentima. jel broj titula argument ili nije?
mislim imati onakvu ekipu reala i osvojiti samo 1 la liga titulu je po meni kriminalan rekord.
edit:
izlistavanje titula je meni glupo jer to nuzno ne cini "najveceg, velikog..." trenera. carlo ima vise titula liga prvaka od mourinha znaci tom,vrlo jednostavnom, logikom je veci trener od njega. guardiola je za 4 godine uzeo isto liga prvaka ko i ovaj za duze. i tako. bez veze, suplja prica.
mislim imati onakvu ekipu reala i osvojiti samo 1 la liga titulu je po meni kriminalan rekord.
edit:
izlistavanje titula je meni glupo jer to nuzno ne cini "najveceg, velikog..." trenera. carlo ima vise titula liga prvaka od mourinha znaci tom,vrlo jednostavnom, logikom je veci trener od njega. guardiola je za 4 godine uzeo isto liga prvaka ko i ovaj za duze. i tako. bez veze, suplja prica.
-
todd_smith
#2356 Re: Champions League 2014/2015
da, samo sto mu je konkurencija za titulu bila diskutabilno najbolja ekipa u historiji fudbalaomar little wrote:ovdje se govori o argumentima. jel broj titula argument ili nije?
edit:
-
LSD
#2357 Re: Champions League 2014/2015
Uozbiljite se
http://en.wikipedia.org/wiki/Amar_Osim
Nije bilo sezone da Super Brko sa druge galaksije nije uzeo neki trofej, a bilo je i duplih kruna....jedini koji ulazi u tu kategoriju je Guardiola.
http://en.wikipedia.org/wiki/Amar_Osim
Nije bilo sezone da Super Brko sa druge galaksije nije uzeo neki trofej, a bilo je i duplih kruna....jedini koji ulazi u tu kategoriju je Guardiola.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2358 Re: Champions League 2014/2015
Kako je ovdje Barci odgovarao remi?30/01/13 CDR Real Madrid 1 - 1 Barcelona
26/02/13 CDR Barcelona 1 - 3 Real Madrid
-
omar little
#2359 Re: Champions League 2014/2015
mozda zato sto se iduca kuci igrala. remi na bernabeu i onda ganjat pobjedu doma logika. valjda. 
edit:
il je mourinhova logika da se ima gol u gostima, remi puna saka brade.
edit:
il je mourinhova logika da se ima gol u gostima, remi puna saka brade.
Last edited by omar little on 13/03/2015 18:49, edited 1 time in total.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2360 Re: Champions League 2014/2015
Meni se cini da je ovo bio dvomec. Ukupno 4-2 za Real.omar little wrote:mozda zato sto se iduca kuci igrala. remi na bernabeu i onda ganjat pobjedu doma logika. valjda.
- Zmijuga loma
#2361 Re: Champions League 2014/2015
Napisao sam da je plavom bojom označeno kome je odgovarao remi u tom trenutku. 1:1 na Bernabeu u prvoj utakmici je više odgovarao Barceloni, remi sa golovima ne ide u prilog domaćem timu. Protivno osnovnoj fudbalskoj logici je da računaš da je odgovarao Realu jer ih je stavio u poziciju da ganjaju rezultat u revanšu. Uračunaj ga Jozi ako hoćeš, poenta i dalje ostaje.Tomahawk11 wrote:Kako je ovdje Barci odgovarao remi?30/01/13 CDR Real Madrid 1 - 1 Barcelona
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2362 Re: Champions League 2014/2015
OK, tako ako gledas, da, u prvoj utakmici jeste vise odgovaralo Barci. Mislio sam na ukupni dvomec da nije odgovaralo.Zmijuga loma wrote:Napisao sam da je plavom bojom označeno kome je odgovarao remi u tom trenutku. 1:1 na Bernabeu u prvoj utakmici je više odgovarao Barceloni, remi sa golovima ne ide u prilog domaćem timu. Protivno osnovnoj fudbalskoj logici je da računaš da je odgovarao Realu jer ih je stavio u poziciju da ganjaju rezultat u revanšu. Uračunaj ga Jozi ako hoćeš, poenta i dalje ostaje.Tomahawk11 wrote:Kako je ovdje Barci odgovarao remi?30/01/13 CDR Real Madrid 1 - 1 Barcelona
Ma ne racunam mu nikako. Glupo je pricati da je bio dominantan protiv Barce za vrijeme mandata u Realu. Ne sjecam se ni jedne utakmice u kojoj je to bas bila neka dominacija. Nije imao ni jednu utakmicu kao sto je bila ova zadnja Carlova recimo.
- tzipiripi
#2363 Re: Champions League 2014/2015
Tomahawk11 wrote: Jgb, ipak on sa Fergijem pije vino![]()
Te sezone se Mourinho zadnji smijao...a ako gledas ovu kao mjeru, ko zna, mozda se opet dogodine smiju....racun je otvoren.
Kontam sve, nego kazem da bih rado bio Mourinho kojeg sprdaju forumasi klixa....ili bar pomocnik fizioterapeutkinje...nosac peskira....
Pa sad još nabrajat ko se neke godine smij'o nema baš logike. Ono ko bi gori eto ga doli .... itd. Trenutno je Jozo frljekn'o, i cijeli svijet, ili barem 98% tome se raduje.
I ne znam za tebe ali ja i nisam baš toliki baksuz da sad maštam da sam u tuđoj koži. Ono jes' kriza, ali baš mi i nije toliko dogorilo da maštam da budem nosač peškira. Makar i u Chelsea.
Mislim, koji moraš bit papak da doživiš ovo
Ne sprdaju se samo naši forumaši. Klasika, posvađan lik i sa cijelim svijetom.
http://www1.skysports.com/football/news ... -carragher
-
todd_smith
#2364 Re: Champions League 2014/2015
koji imbecil moras biti da odgojis dijete da drugom kepecu tako nesto skandiratzipiripi wrote:Tomahawk11 wrote: Jgb, ipak on sa Fergijem pije vino![]()
Te sezone se Mourinho zadnji smijao...a ako gledas ovu kao mjeru, ko zna, mozda se opet dogodine smiju....racun je otvoren.
Kontam sve, nego kazem da bih rado bio Mourinho kojeg sprdaju forumasi klixa....ili bar pomocnik fizioterapeutkinje...nosac peskira....E hebi ga, da mu karakter određuje što se naš'o jedan koji s njim hoće nekad popit čašu vina.
A posvađan s ostatkom nekoliko liga.
Pa sad još nabrajat ko se neke godine smij'o nema baš logike. Ono ko bi gori eto ga doli .... itd. Trenutno je Jozo frljekn'o, i cijeli svijet, ili barem 98% tome se raduje.
I ne znam za tebe ali ja i nisam baš toliki baksuz da sad maštam da sam u tuđoj koži. Ono jes' kriza, ali baš mi i nije toliko dogorilo da maštam da budem nosač peškira. Makar i u Chelsea.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2365 Re: Champions League 2014/2015
Covjek bira drustvo, pije samo sa najboljimtzipiripi wrote:Tomahawk11 wrote: Jgb, ipak on sa Fergijem pije vino![]()
Kontam sve, nego kazem da bih rado bio Mourinho kojeg sprdaju forumasi klixa....ili bar pomocnik fizioterapeutkinje...nosac peskira....E hebi ga, da mu karakter određuje što se naš'o jedan koji s njim hoće nekad popit čašu vina.
Ma daleko od baksuza, nije lose, a moze bolje. Moze i gore, ne dao Bog. Nosac peskira je bilo figurativno, vise na salu zbog fizioterapeutkinje
Ne bi bilo zgoreg zaraditi koje milionce, a u ovoj nasoj lijepoj tesko ako nisi kakva lopina. Zato kazem da je ironija sto mu se smiju forumashi klixa, a on milioner u svom poslu. Naravno, zbog svog odnosa i stava prema protivnicima razumijem radost mnogih zbog poraza.
A to vezano za skandiranje, to dozivljavaju vjerovatno mnogi i treneri i igraci, puno je vatre u fudbalu, svasta se mlati. Ne moze im zabraniti, a sumnjam da se sikira zbog toga.
On tako funkcionise. Nije ga briga, izgleda.
- tzipiripi
#2366 Re: Champions League 2014/2015
todd_smith wrote:koji imbecil moras biti da odgojis dijete da drugom kepecu tako nesto skandiratzipiripi wrote:E hebi ga, da mu karakter određuje što se naš'o jedan koji s njim hoće nekad popit čašu vina.
Je li ijedan drugi trener doživio nešto slično, i zašto? Otkud to da su skandirali samo Jozinom? Ja da sam tako nešto doživio malo bi se zamislio zašto se to samo meni desilo.
-
omar little
#2367 Re: Champions League 2014/2015
sta li ti dijetetu kazes kad te vidi na televiziji kako protivnickom pomocnom treneru zabijas prst u oko? kao sportski radnik. 
- tzipiripi
#2368 Re: Champions League 2014/2015
Bome ja bi se itekako nasekir'o da moje dijete zaplače i da se nasekira što mu neka budala skandira da je kurvin sin radi mog ponašanja. Baš i nisam siguran da su i drugi treneri to doživljavali. Lik je jednostavno konfliktan i bahat u odnosima s drugim. Bilo je vazda svađa na utakmicama, ali baš svjesno vrijeđanje i omalovažavanje kolega trenera, drugih igrača ... i nije.Tomahawk11 wrote: Covjek bira drustvo, pije samo sa najboljim![]()
Ma daleko od baksuza, nije lose, a moze bolje. Moze i gore, ne dao Bog. Nosac peskira je bilo figurativno, vise na salu zbog fizioterapeutkinje![]()
Ne bi bilo zgoreg zaraditi koje milionce, a u ovoj nasoj lijepoj tesko ako nisi kakva lopina. Zato kazem da je ironija sto mu se smiju forumashi klixa, a on milioner u svom poslu. Naravno, zbog svog odnosa i stava prema protivnicima razumijem radost mnogih zbog poraza.
A to vezano za skandiranje, to dozivljavaju vjerovatno mnogi i treneri i igraci, puno je vatre u fudbalu, svasta se mlati. Ne moze im zabraniti, a sumnjam da se sikira zbog toga.
On tako funkcionise. Nije ga briga, izgleda.
Dovoljno je pogledat npr. zadnji rođendan CR. Ni jedan španac nije pozvan. Čoik je iza sebe ostavio sranje u svlačionici. Smetalo mu je što se druže Xavi, Iker, Puypol ... U njegovoj filozofiji tako nešto ne smije postojati. Mislim momci zajedno odrasli u reprezentaciji a moraju se mrzit jer igraju za rivalske ekipe, bukvalno mrzit.
-
5 0 5
#2369 Re: Champions League 2014/2015
ali je zato brooklyn dobio zlatanov dres poslije utakmice. (navodno) 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2370 Re: Champions League 2014/2015
To da posvadja Spance nije uspio.
A imas i primjere gdje igraci koje je trenirao imaju samo rijeci postovanja za njega, kao sto je to slucaj sa Interom.
U Realu jeste ostavio haos iza sebe. No, konstatovali smo da je u padu sto se tice karijere, pa vjerovatno i to utice da bude agresivniji u svom pristupu nego inace.
Nego, yebat ga, ispao je, ne znam otkud ovolika prepiska oko njega. Jos sljedece sedmice, pa petak izvlacenje ko s kim. Tek pocinje prava LP, ovo do sad je uglavnom formalnost za ove bolje ekipe (osim, eto opet, Chelsea).
A imas i primjere gdje igraci koje je trenirao imaju samo rijeci postovanja za njega, kao sto je to slucaj sa Interom.
U Realu jeste ostavio haos iza sebe. No, konstatovali smo da je u padu sto se tice karijere, pa vjerovatno i to utice da bude agresivniji u svom pristupu nego inace.
Nego, yebat ga, ispao je, ne znam otkud ovolika prepiska oko njega. Jos sljedece sedmice, pa petak izvlacenje ko s kim. Tek pocinje prava LP, ovo do sad je uglavnom formalnost za ove bolje ekipe (osim, eto opet, Chelsea).
- cyprus
#2371 Re: Champions League 2014/2015
Ima li koji bolji?ultima_palabra wrote:A ima li kakvih argumenata za to 'najbolji trener na svijetu'?
- cyprus
#2372 Re: Champions League 2014/2015
Oćemo... U 20 godina tri titule državnog prvaka i tri lige prvaka...omar little wrote:argument su izlistane titule? po cemu, broju? ocemo carla onda pejstat da vidimo kako njegovo izgleda?![]()
- MOSALJOZE
-
5 0 5
#2374 Re: Champions League 2014/2015
po tom kriteriju je pep daaaaleeeeekoooo najbolji klupski trener. 20tak trofeja u 4 sezone.cyprus wrote:Oćemo... U 20 godina tri titule državnog prvaka i tri lige prvaka...omar little wrote:argument su izlistane titule? po cemu, broju? ocemo carla onda pejstat da vidimo kako njegovo izgleda?![]()
- dinty2
#2375 Re: Champions League 2014/2015
pep i jeste bolji od murinja ali najbolji je rinus michels