Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dobar je Bešić bio večeras. Nije možda bio na nivou njegove zadnje dvije-tri partije, ali ni ovo nije takva vrsta utakmice gdje ćeš dobiti puno prilike da dominiraš. Čvrst, muški derbi. Pravi prvenstveni I Mume se odlično uklopio.
Mume dobar
doduse par losih pasova u 2.poluvremenu, al nema veze, u cjelini sasvim dobar
samo brate onaj Everton ni sjena onog proslogodisnjeg iako su haman svi isti igraci, igra nepovezana, nikakva
da nema Besica ne bih se nakanio da gledam to mucenje od ekipe ni za kakve pare
al ko ih jebe realno
nek Mume napreduje samo, svaku tekmu je sve bolji i bolji
Tvrtko II Kotromanić wrote:Mume dobar
samo brate onaj Everton ni sjena onog proslogodisnjeg iako su haman svi isti igraci, igra nepovezana, nikakva
al ko ih jebe realno
Ma sve ekipe iz Engleske su negledljive. Najdosadniji nogomet se igra u Engleskoj od ovih liga petice.
Fauja Singh wrote:Pa neka napravi on bez obzira sto nije na forumu, ima nas koji smo se pretplatili na njegov youtube kanal i pratimo ga mimo foruma.
Usput bas me intereusuje kako uspije ove video klipove postaviti na youtube a da mu ih ne brisu, ja dok sam imao dreambox podijelio bi tako poneki gol Barce i nasih igraca u svijetu i obrisu mi jednom-dvaput video, haj reko mozda trebam obrisati logo kanala, ali nije ni do toga, na kraju mi banuju nalog na youtube-u
al ko ih jebe realno
Ma sve ekipe iz Engleske su negledljive. Najdosadniji nogomet se igra u Engleskoj od ovih liga petice.
ma dobro to je stvar ukusa, ja inace najvise i volim englesku ligu gledat, ali igra Evertona ...
Fauja Singh wrote:Pa neka napravi on bez obzira sto nije na forumu, ima nas koji smo se pretplatili na njegov youtube kanal i pratimo ga mimo foruma.
Usput bas me intereusuje kako uspije ove video klipove postaviti na youtube a da mu ih ne brisu, ja dok sam imao dreambox podijelio bi tako poneki gol Barce i nasih igraca u svijetu i obrisu mi jednom-dvaput video, haj reko mozda trebam obrisati logo kanala, ali nije ni do toga, na kraju mi banuju nalog na youtube-u
al ko ih jebe realno
ma dobro to je stvar ukusa, ja inace najvise i volim englesku ligu gledat, ali igra Evertona ...
I meni isto. Daleko najbrza i najteza fizicki liga. Doduse nema tu neke taktike niti nekih tehnickih kvaliteta ali sto se tice brzine igre, najbrza je. Najbolje i djeluje na televiziji po mom.
Nije los mada nisam od pocetka gledao. Na kraju prvog ko pcelica gore dole presjekao je 3-4 napada.
Nikako ne mogu da se otmem dojmu da ga je pustio da igra malo vise naprijed.
Ovo kolko sam ja odgledao, negdje od desete minute, dobar. Ja mislim da jeimao cca 20tak dodavanja i ni jedno pogrešno. Kao ekipa su malo više defanzivni tako da u igri prema naprijed se niko nije istakao pa tako ni on. Većinom su to dodavanja na sredini terena, presjekao par lopti, možda i ponajbolji u svojoj ekipi.