Žene pitaju žene
- lua
#2351 Re: Žene pitaju žene
Meni tu nema ništa nenormalno. Čak što više zajednička putovanja su meni u vezama jako bitna. Jebeš to kad u isti kafić ideš piti kafu 3-4 godine i ne dokurčio ti lik. 
- alkalna_baterija
#2352 Re: Žene pitaju žene
A kako će familija pogledat komšiluku u oči kad prokomentarišu da su se vucarali prije brakalua wrote:Meni tu nema ništa nenormalno. Čak što više zajednička putovanja su meni u vezama jako bitna. Jebeš to kad u isti kafić ideš piti kafu 3-4 godine i ne dokurčio ti lik.
- lua
#2353 Re: Žene pitaju žene
alkalna_baterija wrote:
A kako će familija pogledat komšiluku u oči kad prokomentarišu da su se vucarali prije braka
Da budem onako luanski priprosta: može mi se sageti familija koja bi se svog djeteta "odrekla" jer je otišlo na pišljivo more. A to "vucaranje" je svakako mahalska floskula. Bolje bi i njima bilo da koji prime i da se prestanu baktati tuđim životom.
- alkalna_baterija
#2354 Re: Žene pitaju žene
lua wrote:alkalna_baterija wrote:
A kako će familija pogledat komšiluku u oči kad prokomentarišu da su se vucarali prije braka
Da budem onako luanski priprosta: može mi se sageti familija koja bi se svog djeteta "odrekla" jer je otišlo na pišljivo more. A to "vucaranje" je svakako mahalska floskula. Bolje bi i njima bilo da koji prime i da se prestanu baktati tuđim životom.
-
lajk
#2355 Re: Žene pitaju žene
5 godina veza , trebalo biEurosa wrote:Hoce li se uzeti?
@lua
slazem se , mozes se uzvuci da niko i ne zna osim tvojih,al valja stisnuti pa ne objaviti na fb status ili slikicu
- alkalna_baterija
#2356 Re: Žene pitaju žene
imam poznanicu kojoj je mati pokrivena, stari hadžija, mu'min veliki
roditelji su joj u Americi, a ona je sa starijom sestrom ovdje... Bila s momkom mjesec na moru, svaki dan 200 slika, pa čak i one iz hotelske sobe 
Njena sestra je također pokrivena i ona komentariše tipa - kako vam je lijepo, samo uživajte itd
A mama joj lajka slike...
I ja sad ne znam, jesu li oni ubijeđeni da tu nema ništa, pa to tako hladno sve dopuštaju, ili ih jednostavno boli briga, jer je mali iz dobrostojeće porodice i tako

Njena sestra je također pokrivena i ona komentariše tipa - kako vam je lijepo, samo uživajte itd
I ja sad ne znam, jesu li oni ubijeđeni da tu nema ništa, pa to tako hladno sve dopuštaju, ili ih jednostavno boli briga, jer je mali iz dobrostojeće porodice i tako
- JThomas
#2357 Re: Žene pitaju žene
to drugo. ne pase niko travu.
a i ako su oni sami najiskreniji vjernici ne znači da nisu mogli pragmatično skontati da se danas ništa ne može efektivno zabraniti i da će djeca svakako raditi šta im je ćejf jal krišom jal otvoreno. pa je bolje ne jesti se džaba.
a i ako su oni sami najiskreniji vjernici ne znači da nisu mogli pragmatično skontati da se danas ništa ne može efektivno zabraniti i da će djeca svakako raditi šta im je ćejf jal krišom jal otvoreno. pa je bolje ne jesti se džaba.
- alkalna_baterija
#2358 Re: Žene pitaju žene
ne znam šta je u pitanju, ali meni je to baš onako interesantna pojava 
- šatirana_ljubičica
#2359 Re: Žene pitaju žene
alkalna_baterija wrote:ne znam šta je u pitanju, ali meni je to baš onako interesantna pojava
a da ti nisi propustila to da su se oni možda vjenčali ?
- JThomas
#2360 Re: Žene pitaju žene
imam ja obratnu situaciju u zgradi, obje kćerke pokrivene, otac se redovno odbija k'o fliper po ulazu kako se nalije, majka nije pokrivena niti djeluje od tog posla...
- šatirana_ljubičica
#2361 Re: Žene pitaju žene
pa dobro thomas to je nešto drugo, a ovo što je baterija navela ipak je zanimljiva situacija, ružna nadasve jer kako će otac i majka koji znaju šta je grijeh jasno poticati i podržavati svoje dijete za koje će odgovorati pred istim Bogom kojem se klanjaju i koji je to zabranio?
užas, koliko ljudi nisu svjesni licemjerja.
užas, koliko ljudi nisu svjesni licemjerja.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#2362 Re: Žene pitaju žene
nasa wrote:A da budemo iskrenE, koliko muskaraca guta te price i koliko njih je kojima je najvaznije da se ne prica sta je mlada radila prije njega onda nije nicudo sto zene tako i postupaju ...tako da nije samo do roditelja i mahale
- JThomas
#2363 Re: Žene pitaju žene
slažem se u potpunosti da većina vjernika zaista nije svjesna svog licemjerja 
- šatirana_ljubičica
#2364 Re: Žene pitaju žene
JThomas wrote:slažem se u potpunosti da većina vjernika zaista nije svjesna svog licemjerja
ne samo vjernika, nego ljudi općenito.
- nasa
#2365 Re: Žene pitaju žene
pa licemjerni su i muskarci vjernici te shodno tome i vjernice, ponekad... ali mani tu pricu, to kod mene na religiji
ja kazem opcenito, nisu samo zene sklone laznom moralu vec je stvar i u potraznji, to ti je slicno kao sa silikonima, zene mecu jer se trazi e tako i ovo lazno postenje
ja kazem opcenito, nisu samo zene sklone laznom moralu vec je stvar i u potraznji, to ti je slicno kao sa silikonima, zene mecu jer se trazi e tako i ovo lazno postenje
- šatirana_ljubičica
#2366 Re: Žene pitaju žene
malo mi je smiješno što se sve vrti oko toga kao: stid me zbog vjere (naravno da to treba biti prepreka ako je čovjek vjernik) ali pitam se da li iko od djevojaka razmišlja o moralu koji nije usko vezan za vjeru a vizavi ove teme?
ispada veća bruka ako je djevojka djevica nego ako je imala nekoliko partnera... je li to ikome smiješno
ispada veća bruka ako je djevojka djevica nego ako je imala nekoliko partnera... je li to ikome smiješno
- insomnia78
#2367 Re: Žene pitaju žene
Ah, sad ce te ove moderne napasti
To je ba seljakluk
To je ba seljakluk
- lua
#2368 Re: Žene pitaju žene
Ti pričaš o moralu gdje je tema otići s momkom na more? Ozbiljno?šatirana_ljubičica wrote:malo mi je smiješno što se sve vrti oko toga kao: stid me zbog vjere (naravno da to treba biti prepreka ako je čovjek vjernik) ali pitam se da li iko od djevojaka razmišlja o moralu koji nije usko vezan za vjeru a vizavi ove teme?
- šatirana_ljubičica
#2369 Re: Žene pitaju žene
u pravu si.pogrešna tema.ali nisam namjenski to spomenula, vezano za temu, nego mi naumpade, kad se već spominje.
- berenice
#2370 Re: Žene pitaju žene
Razmisljala sam i razmisljam o moralu koji nije u vezi sa vjerom, a tice se seksa. Reci sta te ineresuje i ja cu ti iskreno reci sta mislim i zbog cega.šatirana_ljubičica wrote:malo mi je smiješno što se sve vrti oko toga kao: stid me zbog vjere (naravno da to treba biti prepreka ako je čovjek vjernik) ali pitam se da li iko od djevojaka razmišlja o moralu koji nije usko vezan za vjeru a vizavi ove teme?
Sto se tice te "djevicanske bruke"... hmmm... Nije toliko ni smijesno, ako krenes od stajalista da je normalna seksualna veza potrebna da bi odrasla osoba bila ful funkcionalna.
- azurna_obala
#2371 Re: Žene pitaju žene
a ja ne kontam ko i gdje se to govori da je bruka biti djevica?šatirana_ljubičica wrote:malo mi je smiješno što se sve vrti oko toga kao: stid me zbog vjere (naravno da to treba biti prepreka ako je čovjek vjernik) ali pitam se da li iko od djevojaka razmišlja o moralu koji nije usko vezan za vjeru a vizavi ove teme?
- šatirana_ljubičica
#2372 Re: Žene pitaju žene
shvatam.nego fakat mene nekad uhvati strah od pojedinih djevojaka, koje nisu ni do 18-e dogurale kako treba, ili su još i podaleko od nje, a na licu im vidiš iskustva i iskustva... da ih vidiš negdje na magistrali, ne bih se dvoumila da li su prodavačice tijela ili ne, a ovamo kad ih vidiš idu kroz mahalu, aaa pa to je od kone mala 
- šatirana_ljubičica
#2373 Re: Žene pitaju žene
azurna_obala wrote:a ja ne kontam ko i gdje se to govori da je bruka biti djevica?šatirana_ljubičica wrote:malo mi je smiješno što se sve vrti oko toga kao: stid me zbog vjere (naravno da to treba biti prepreka ako je čovjek vjernik) ali pitam se da li iko od djevojaka razmišlja o moralu koji nije usko vezan za vjeru a vizavi ove teme?
niko to neće reći, ali s obzirom da su iste u manjini u većini slučajeva, pogotovo kod ''in''djevojaka, onda se to samo nameće.
- lua
#2374 Re: Žene pitaju žene
Iskreno, al' najiskrenije, ne smatram ženu ništa manje vrijednom ili manje dobrom ako živi svoju seksualnost kako njoj odgovara. Nek' se kara ko s kim hoće, oprostit ćete na riječniku, samo nek' meni niko ne dolazi da me kara i mirna Bosna.
Moral bi trebao biti usmjeren prvenstveno u tvoj odnos prema drugima. Ono što ti sa sobom radiš dok ne škodi drugima nije ničiji problem sem tvoj.
- šatirana_ljubičica
#2375 Re: Žene pitaju žene
najbitnija je iskrenost, a u tvojim riječima se to vidi, tako da-respect.lua wrote:Iskreno, al' najiskrenije, ne smatram ženu ništa manje vrijednom ili manje dobrom ako živi svoju seksualnost kako njoj odgovara. Nek' se kara ko s kim hoće, oprostit ćete na riječniku, samo nek' meni niko ne dolazi da me kara i mirna Bosna.Moral bi trebao biti usmjeren prvenstveno u tvoj odnos prema drugima. Ono što ti sa sobom radiš dok ne škodi drugima nije ničiji problem sem tvoj.