Dobro sam ja govorio kad su pravili stari most: kad već prave nek naprave dva
Da li će biti novog rata u BiH ili šta ako ga bude?
-
Hafis
#2351 Re: Da li će biti novog rata u BiH ili šta ako ga bude
Ma nešto mi ovo nabrajaju previše tenkova, oklopnih transportera i granata iz namjenske proizvodnje.
-
emil_L
#2352 Re: Da li će biti novog rata u BiH ili šta ako ga bude
ufff roćko..pa jesam li "jedan od rijetkih" ili sam "k'o i svaki" ? Nije valjda da ni ovako jednostavnu rečenicu ne možeš napisati bez vlastite kontradikcije? Jazuk..ne pristoji to takvom samodeklarisanom intelektu i to još nakon godina "naobraze"..izgleda da kmečavitis uzima svoj danakHafis wrote:Jazuk.emil_L wrote:Ma pošteno da ti kažem meni vas uopće nije žao. Šta vas briga..ionako vam je himna "put putuje Latifaga"
Ti si jedan od rijetkih koji nije merhametli.... k'o i svaki gačanin
-
emil_L
#2353 Re: Da li će biti novog rata u BiH ili šta ako ga bude
Što ? Jeli da imaš više meta za gađanje? zamisli samo, onda bi morao odgovarati za rušenje dva historijska spomenika ..Hafis wrote:Ma nešto mi ovo nabrajaju previše tenkova, oklopnih transportera i granata iz namjenske proizvodnje.
-
Hafis
#2354 Re: Da li će biti novog rata u BiH ili šta ako ga bude
Moj idolemil_L wrote:ufff roćko..pa jesam li "jedan od rijetkih" ili sam "k'o i svaki" ? Nije valjda da ni ovako jednostavnu rečenicu ne možeš napisati bez vlastite kontradikcije? Jazuk..ne pristoji to takvom samodeklarisanom intelektu i to još nakon godina "naobraze"..izgleda da kmečavitis uzima svoj danakHafis wrote:Jazuk.emil_L wrote:Ma pošteno da ti kažem meni vas uopće nije žao. Šta vas briga..ionako vam je himna "put putuje Latifaga"
-
Tietje24322
#2355 Re: Da li će biti novog rata u BiH ili šta ako ga bude
Oh? Kako nije jasna?Hafis wrote:Ma jok, zapelo oko onih desantnih helikoptera, a i nije potpuno jasna situacija s tenkovima.Tietje24322 wrote:I sta bi na ovoj temi?
Treci entitet samo sto nije?
-
Hafis
#2356 Re: Da li će biti novog rata u BiH ili šta ako ga bude
Ma dobro, pogriješio sam, jasna je ituacijka.Tietje24322 wrote:Oh? Kako nije jasna?Hafis wrote:Ma jok, zapelo oko onih desantnih helikoptera, a i nije potpuno jasna situacija s tenkovima.Tietje24322 wrote:I sta bi na ovoj temi?
Nego da te ponovo priupitam kad sam već na ruci:
bi li u slučaju belaja ostao virtualno drukati patriJote (pod uvjetom da bude fercerao internet) ili bi ipak došao preuzeti neku nezahvalnu zapovjednu ulogu (ta nećeš u obične askere) ?
Last edited by Hafis on 30/12/2013 18:49, edited 2 times in total.
-
emil_L
#2357 Re: Da li će biti novog rata u BiH ili šta ako ga bude
moja vreća za napucavanjeHafis wrote:Moj idolemil_L wrote:ufff roćko..pa jesam li "jedan od rijetkih" ili sam "k'o i svaki" ? Nije valjda da ni ovako jednostavnu rečenicu ne možeš napisati bez vlastite kontradikcije? Jazuk..ne pristoji to takvom samodeklarisanom intelektu i to još nakon godina "naobraze"..izgleda da kmečavitis uzima svoj danakHafis wrote: Jazuk.
vego roćko moj slatki nanijetio sam te nešto priupitat. To mi nako đahkat prinaumpane pa mi šeitan neda mira..
Ti ono reče jdnom da si bio u HVO-u pa ako ti nije šta zahmetli, bili kako mogao širem forumskom "pučanstvu" objasniti kakav je osjećaj biti dio udruženog zločinačkog poduhvata? Imš li njakih tegoba pri spavanju? Panu li ti đahkad pred oči slike srušenog Mostara? Prebijenih komšija? Onih silovanih djevojčica iz gimnazije i sa mašinskog? Kakav ti je bio osjećaj kad si prvi put kročio u Heliodrom? A u Vojno?
Sve nam roćko dragi ispričaj...možda će ti biti lakše...
Last edited by emil_L on 30/12/2013 18:53, edited 1 time in total.
-
Hafis
#2358 Re: Da li će biti novog rata u BiH ili šta ako ga bude
Nigdje ovog gazije kad su ozbiljna pitanjaTietje24322 wrote:Oh? Kako nije jasna?Hafis wrote:Ma jok, zapelo oko onih desantnih helikoptera, a i nije potpuno jasna situacija s tenkovima.Tietje24322 wrote:I sta bi na ovoj temi?
A s druge strane zna napamet brojeve šasija svih oklopnjaka u OS.
- šrilančananin
#2359 Re: Da li će biti novog rata u BiH ili šta ako ga bude
...i poslovnim prostorom, nekretninama, prebacivanjima, iluzijama, promocijama, zivot je lijep, lofis u mutnom!korisnik.1 wrote:Neće biti novog rata u BiH, ako mislimo na rat kao što je bio 90ih. Neki manji sukobi su mogući. Država se u 21 vijeku ne dobija puškom, već papirom i pravnim poslom.
- Čoda
#2360 Re: Da li će biti novog rata u BiH ili šta ako ga bude
Siroti Albanci...Toliko su bežali i maltretirani 100 godina, da su postali 90%-centna većina na Kosovu.Helikopter wrote:
I sta kazes: Takva drzava bivsa Jugoslavija bez Slovenije, Hrvatske, Makedonije i Kosova a koja bi se zvala po tvom do daljnjeg Krnja Jugoslavija bi ustvari bila Dobro Prosirena Srbija sa jedno caa 8 mil Srba i caa 2 mil Bosnjaka koji bi nakon jedno 50 godina lagano bili opljackani i protjerani iz prosirene Srbije ili bi im se napravila ista situacija kao danas Bosnjacima u Republici Srpskoj (BiH) i Bosnjacima Sandzaka da sami bjeze iz te drzave kao sto je radjeno i albancima na Kosovu zadnjih 100 godina.
-
Hafis
#2361 Re: Da li će biti novog rata u BiH ili šta ako ga bude
Brato, nešto se slabo sijećam tih stvari jer sam bio kuhar, i to pomoćni. Znači guljenje i rendanje krompira, mješanje zaprške i glancanje časničkih čizama.emil_L wrote:moja vreća za napucavanjeHafis wrote:Moj idolemil_L wrote: ufff roćko..pa jesam li "jedan od rijetkih" ili sam "k'o i svaki" ? Nije valjda da ni ovako jednostavnu rečenicu ne možeš napisati bez vlastite kontradikcije? Jazuk..ne pristoji to takvom samodeklarisanom intelektu i to još nakon godina "naobraze"..izgleda da kmečavitis uzima svoj danak
vego roćko moj slatki nanijetio sam te nešto priupitat. To mi nako đahkat prinaumpane pa mi šeitan neda mira..
Ti ono reče jdnom da si bio u HVO-u pa ako ti nije šta zahmetli, bili kako mogao širem forumskom "pučanstvu" objasniti kakav je osjećaj biti dio udruženog zločinačkog poduhvata? Imš li njakih tegoba pri spavanju? Panu li ti đahkad pred oči slike srušenog Mostara? Prebijenih komšija? Onih silovanih djevojčica iz gimnazije i sa mašinskog? Kakav ti je bio osjećaj kad si prvi put kročio u Heliodrom? A u Vojno?
Sve nam roćko dragi ispričaj...možda će ti biti lakše...
Tako da možemo o tim stvarima da prostiš
- _mufljuz_
#2362 Re: Da li će biti novog rata u BiH ili šta ako ga bude
ma ja u stašau i u taljače svako bio kuVar
i sanitetlija
elem niko nije povlacio kanafu na minobacacu i BSTu
- madner
#2363 Re: Da li će biti novog rata u BiH ili šta ako ga bude
Hafise, reci nam de, zar ti ne bjase casnik HVO.
Sjecam se mutno da su od svih formacija skupilu neku brigadu koja je valjala.
Sjecam se mutno da su od svih formacija skupilu neku brigadu koja je valjala.
-
Hafis
#2364 Re: Da li će biti novog rata u BiH ili šta ako ga bude
Hebat ga, imalo se hrane i trebalo je to pojesti da se ne pokvari._mufljuz_ wrote:ma ja u stašau i u taljače svako bio kuVari sanitetlija
![]()
Tko ti je kriv, mog'o si birati
Sad ti ga je ionako svejedno gdje si bio, bitno je koliko si solventan.
- korisnik.1
#2365 Re: Da li će biti novog rata u BiH ili šta ako ga bude
Ha jbg, ko to skoro dobi državu višegodišnjim ratom ? Mi smo vjerovatno zabili autogol sa ovim popisom, odnosno zakonom o popisu stanovništva, gdje nam izjednačiše narod i naciju, a to dvoje nije isto jbg.šrilančananin wrote:...i poslovnim prostorom, nekretninama, prebacivanjima, iluzijama, promocijama, zivot je lijep, lofis u mutnom!korisnik.1 wrote:Neće biti novog rata u BiH, ako mislimo na rat kao što je bio 90ih. Neki manji sukobi su mogući. Država se u 21 vijeku ne dobija puškom, već papirom i pravnim poslom.
-
oakville
#2366 Re: Da li će biti novog rata u BiH ili šta ako ga bude
I kad su primjetili da Albanci postaju ta većina, srpska vojska i policija, uz plebiscitarnu demokratsku podršku, onako bratski i humano je pokušala da im smanji broj na prihvatljiv nivo, pri čemu su pod nivoom podrazumjevali nivo od 3-4 metra jame pod zemljom ili drugi nivo ukopavanje u zamrznutom stanju na dno jezera.Čoda wrote:Siroti Albanci...Toliko su bežali i maltretirani 100 godina, da su postali 90%-centna većina na Kosovu.Helikopter wrote:
I sta kazes: Takva drzava bivsa Jugoslavija bez Slovenije, Hrvatske, Makedonije i Kosova a koja bi se zvala po tvom do daljnjeg Krnja Jugoslavija bi ustvari bila Dobro Prosirena Srbija sa jedno caa 8 mil Srba i caa 2 mil Bosnjaka koji bi nakon jedno 50 godina lagano bili opljackani i protjerani iz prosirene Srbije ili bi im se napravila ista situacija kao danas Bosnjacima u Republici Srpskoj (BiH) i Bosnjacima Sandzaka da sami bjeze iz te drzave kao sto je radjeno i albancima na Kosovu zadnjih 100 godina.
- madner
#2367 Re: Da li će biti novog rata u BiH ili šta ako ga bude
Prvo su odlucili da nije Republjika za njih. Sto bi se i moglo tolerisat, no ukinesu ljudima i autonomiju.
-
oakville
#2368 Re: Da li će biti novog rata u BiH ili šta ako ga bude
Bogami Hafise, ekonomski inferiorne bošnje sklopiše ugovore o namjenskoj industriji sa amerima u svom trokutu - sad ti nama reci kad slijedi žestoki odgovor, nema više fino i "mr. nice guy", kad se sklapa ugovor sa njemačkom o pravljenju bar 4 ako već ne može treći entitet? Ili hajde ne mora to, može li bar da njemačka finansira hrvatski kanal?Hafis wrote:Ma jok, zapelo oko onih desantnih helikoptera, a i nije potpuno jasna situacija s tenkovima.Tietje24322 wrote:I sta bi na ovoj temi?
- nKrkan
#2369 Re: Da li će biti novog rata u BiH ili šta ako ga bude
Albanci naši Kinezi
-
Hafis
#2370 Re: Da li će biti novog rata u BiH ili šta ako ga bude
Ovaj emilbeg je SDA piskaralo s lijeve obale, pa gledam da nekako zamutim tragmadner wrote:Hafise, reci nam de, zar ti ne bjase casnik HVO.
-
huone
#2371 Re: Da li će biti novog rata u BiH ili šta ako ga bude
"Samostalnost RS nacionalni cilj"
Banjaluka -- Samostalnost Republike Srpske je nacionalni i narodni cilj i naravno da treba da bude i politički cilj, rekao je entitetski predsednik Milorad Dodik.
http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=795156
Po milioniti put za vas salonce i pacifiste na temi... nisu Bosnjaci ti koji ce poceti naredni rat nego cetnici poput Dodika i drugih koji bi se usudili da cijepaju Bosnu i nagrade sebe za genocid koji su pocinili.
Banjaluka -- Samostalnost Republike Srpske je nacionalni i narodni cilj i naravno da treba da bude i politički cilj, rekao je entitetski predsednik Milorad Dodik.
Po milioniti put za vas salonce i pacifiste na temi... nisu Bosnjaci ti koji ce poceti naredni rat nego cetnici poput Dodika i drugih koji bi se usudili da cijepaju Bosnu i nagrade sebe za genocid koji su pocinili.
Last edited by huone on 30/12/2013 20:20, edited 1 time in total.
- Čoda
#2372 Re: Da li će biti novog rata u BiH ili šta ako ga bude
Ma velim ja...siroti Albanci.oakville wrote:
I kad su primjetili da Albanci postaju ta većina, srpska vojska i policija, uz plebiscitarnu demokratsku podršku, onako bratski i humano je pokušala da im smanji broj na prihvatljiv nivo, pri čemu su pod nivoom podrazumjevali nivo od 3-4 metra jame pod zemljom ili drugi nivo ukopavanje u zamrznutom stanju na dno jezera.
Iz čista mira ih Srbi pokuašaše istrebiti.
- madner
#2373 Re: Da li će biti novog rata u BiH ili šta ako ga bude
Ocekujem posiljku circa 150 Leoparda kako bi se izjednacio omjer snaga. Ako to ne stigne ovih dana u Siroki, pisi propalo.
Kazem ja da Dodo daje sasvim dovoljan povod za akciju.
Kazem ja da Dodo daje sasvim dovoljan povod za akciju.
-
Hafis
#2374 Re: Da li će biti novog rata u BiH ili šta ako ga bude
Ima li stvarno kakav link o pojedinostima tog ugovora i dobit ćeš jedno precizno mišljenje o tome?oakville wrote:Bogami Hafise, ekonomski inferiorne bošnje sklopiše ugovore o namjenskoj industriji sa amerima u svom trokutuHafis wrote:Ma jok, zapelo oko onih desantnih helikoptera, a i nije potpuno jasna situacija s tenkovima.Tietje24322 wrote:I sta bi na ovoj temi?
-
oakville
#2375 Re: Da li će biti novog rata u BiH ili šta ako ga bude
Mislim da na žalost ni bošnjaci nemaju snage da uliju hrabrosti srbima za otcjepljenjehuone wrote:"Samostalnost RS nacionalni cilj"
Po milioniti put za vas salonce i pacifiste na temi... nisu Bosnjaci ti koji ce poceti naredni rat nego cetnici poput Dodika i drugih koji bi se usudili da cijepaju Bosnu.