Da, ti sve mozes igrati normalno.. Ajd na pm.diablobih wrote:Koliko para? Znaci ti ces moci samo igrati kao sekundarni ono normalno, ne i online, a ja sve?
PlayStation 4 - all about
Moderator: Benq
-
Spax
#2351 Re: PlayStation 4 - all about
- Lucazode
#2352 Re: PlayStation 4 - all about
Može li mi neko reci gdje ovi preprodavači kupuju igre u celofanu?
Uzet ću Fifu18 kao primjer koja je na piku 125 KM sto ruku na srce mislim da je malo previše pogotovo kad se uzme da je ista za naručit (Ebay i ostali) oko 90KM do 100KM.
Ps.
Ako neko želi povoljno PSN card (UK i USA) imam nekoliko viška na prodaju pa se možemo dogovarati
Uzet ću Fifu18 kao primjer koja je na piku 125 KM sto ruku na srce mislim da je malo previše pogotovo kad se uzme da je ista za naručit (Ebay i ostali) oko 90KM do 100KM.
Ps.
Ako neko želi povoljno PSN card (UK i USA) imam nekoliko viška na prodaju pa se možemo dogovarati
-
hali gali halid
#2353 Re: PlayStation 4 - all about
Koliko je sigurno ovo preko olx-a?Sarajevo1970 wrote:https://www.olx.ba/pretraga?trazilica=+ ... zradnji=daun1ted wrote:Za koliko uzeti novi PS4 slim 500GB u BIH? Da li je realno ocekivati cijenu manju od 500KM kod nekog registrovanog trgovca?
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#2354 Re: PlayStation 4 - all about
Pa sigurno je ako je registrovana radnja i oficijalna grancija.
- Ironmen
#2355 Re: PlayStation 4 - all about
Ovako ljudi sutra bi trebao abd dobiti ps4 napokon sam ga narucio, e sada me zanima onaj prvi korak kada treba povezati ps4 sa racunom i zemljom sada koju da zemlju stavim dali SAD ili UK, sta vi koristite u konkretnom slucaju za playstore gdje su igre jeftiniji ???
Operater mi je preporucio da stavim Hrvatsku i neku adresu i da uzimam onda bonove od njih za kupovinu a malo mi logika razmisljanja govori i dosta citanja da je mozda bolja ova prva opcija.
Sta mi vi predlazete konktetno ???
Operater mi je preporucio da stavim Hrvatsku i neku adresu i da uzimam onda bonove od njih za kupovinu a malo mi logika razmisljanja govori i dosta citanja da je mozda bolja ova prva opcija.
-
gilla
#2356 Re: PlayStation 4 - all about
Ma kakva hrvatska. Ako imaš karticu narucis online i za minut dobijes kod. Napravi sebi oba računa, usa i uk tako mozes kupovati na obje regije. Ako kupujes digitalno na samom izlasku igre onda dodje povoljniji usa. Ako ti to nije bitno i možeš pričekati malo onda uk. Uk ima daleko bolje rasprodaje AAA naslova kao i akcije, i često se mjenjaju naslovi dok na usa jedne te iste stvari vrte. npr. witcher je na usa najjeftiniji bio 25$ a na uk je bio i 10 funti itd.Ironmen wrote:Ovako ljudi sutra bi trebao abd dobiti ps4 napokon sam ga narucio, e sada me zanima onaj prvi korak kada treba povezati ps4 sa racunom i zemljom sada koju da zemlju stavim dali SAD ili UK, sta vi koristite u konkretnom slucaju za playstore gdje su igre jeftiniji ???
-
ma3
#2357 Re: PlayStation 4 - all about
raja imam jedno pitanje, napravio sam us account, i kupio fifu ovdje, dakle fizicki, e sad, pozadi na kutiji pise da je licensed for sale for europe, india and russia only.
interesuje me da li ja sad regularno mogu npr fifa pointse kupiti tako sto kupim US gift card i onda normalno kupim pointse, buni me sto mi je drug jedan rekao da je to nemoguce jer je acc americki a igra evropska
interesuje me da li ja sad regularno mogu npr fifa pointse kupiti tako sto kupim US gift card i onda normalno kupim pointse, buni me sto mi je drug jedan rekao da je to nemoguce jer je acc americki a igra evropska
-
Mustang1
#2358 Re: PlayStation 4 - all about
Udjes u Fifu, ultimate team, odes na store i imas zadnji tab za kupovinu pointsa, ako ti izbaci error ne mozes, ako ti izbaci store gdje kupujes pointse onda mozes. Mislim da ces moci i da ovo vazi samo sa digitalne kopije.
-
ma3
#2359 Re: PlayStation 4 - all about
udjem, al tamo pise:
There is no content.
It might not be for sale yet, or might no longer be for sale.
There is no content.
It might not be for sale yet, or might no longer be for sale.
- Rampage
#2360 Re: PlayStation 4 - all about
Ako ti je US acc onda ti i fizička kopija igre mora biti US da bi mogao kupovati bilo kakav dodatni digitalni sadržaj.
-
ma3
#2361 Re: PlayStation 4 - all about
sad sam i ja to vidio, nema veze, evo ako ko hoce ko nova fifa 18, 110 KM 
-
Mustang1
#2362 Re: PlayStation 4 - all about
Jbg prodaji je bar za 100, toliko je i digitalna 
-
ma3
#2363 Re: PlayStation 4 - all about
a moram je za cenera spustiti kako god 
- Rampage
#2364 Re: PlayStation 4 - all about
Vidio sam na PIK-u da čovjek traži Fifu do 100 KM.
Eto, bujrum, nema na čemu
Eto, bujrum, nema na čemu
-
Mustang1
#2365 Re: PlayStation 4 - all about
Pa zar nije 60$ 100KM. Sta ima traziti moze kupiti kako treba 
- Rampage
#2366 Re: PlayStation 4 - all about
A znaš da naš PIK nema previše veze s realnošću što se tiče cijena:) Tako i cijene PS4 igara prate trentu lupanja prodavača
Primjera radi, u Sancta Domenici nova igra košta 39 KM, identična na PIK-u 50 KM:) Doduše ova na PIK-u je polovna, nije nova
Tako bi naš kolega @ma3 trebao iskoristiti priliku i prodati igru za taj iznos, dok još može
Primjera radi, u Sancta Domenici nova igra košta 39 KM, identična na PIK-u 50 KM:) Doduše ova na PIK-u je polovna, nije nova
Tako bi naš kolega @ma3 trebao iskoristiti priliku i prodati igru za taj iznos, dok još može
- agent_zero
#2367 Re: PlayStation 4 - all about
Jel mi bolje krknut pare na novi pc ili da kupim ps4/xbox i igram na velikom tv-u?
Postoje li piratske igre za ps4?
Ima li patcheva za sportske igre na ps4?
Postoje li piratske igre za ps4?
Ima li patcheva za sportske igre na ps4?
- Rampage
#2368 Re: PlayStation 4 - all about
Piratske na PS4/ XBOX One ne postoje, patchevi postoje (znam za PES 2017, vjerovatno će biti ili ima i za 2018).
Ako si novi u svijetu konzola, moj ti je prijedlog da nabaviš XBOX 360 s RGH čipom. Beskrajni sati zabave, najbolja konzola za "one" igre ikada napravljena.
Ako si novi u svijetu konzola, moj ti je prijedlog da nabaviš XBOX 360 s RGH čipom. Beskrajni sati zabave, najbolja konzola za "one" igre ikada napravljena.
-
ITNet
#2369 Re: PlayStation 4 - all about
A onako relano ja smatram da to i nije previse jer i oni moraju nesto zaraditi...isto sam i ja razmisljao i narucivao sebi igre iz vana ali s vremenom dok platim shipping, pa onda hoce li me i carina odraditi kao sto jesu par puta, a kako su poceli derati sve preko 50km samo ce jos vise biti ovoga + da li ce igra stici uopste sto se isto znalo desavati, sto znaci bacio sam pare...Ovi mi ispadnu sigurniji s obzirom da imaju na stanju i da se ne moram zajebavati sa svim ostalim, jebigaLucazode wrote:Može li mi neko reci gdje ovi preprodavači kupuju igre u celofanu?
Ps.
- agent_zero
#2370 Re: PlayStation 4 - all about
Ok, hajmo ovako:Rampage wrote:Piratske na PS4/ XBOX One ne postoje, patchevi postoje (znam za PES 2017, vjerovatno će biti ili ima i za 2018).
Postoje li patchevi za nba 2k serijal i fifu na ps4?
A apropo tog xbox360 rgh, mogu li se na tom igrati i pirati i online sa originalnim igricama, dakle kombinovati igranje? Ima li za njega patcheva za ove sportske igre?
- Rampage
#2371 Re: PlayStation 4 - all about
Ne bih ti znao reći za te igre na PS4.
Na RGH konzoli se ne može igrati online, bar ne na zvaničnom Microsoft servisu.
Međutim, postoji način da se igraju online sve igre koje imaju u sebi sistem link opciju (čitaj gotovo sve igre) sa zajednicom igrača koji koriste tzv. link opciju na RGH konzolama.
Naravno da ne možeš očekivati onoliki broj igrača koliko ih igra ma Live-u, ali uvijek možeš naći ljude koji ganjaju Call of Duty (bilo MP ili zombije), Borderlands, Diablo, Red Dead Redemption... te ostale popularne igre:)
Što se tiče patcheva i modova za XBOX 360 RGH igre, ima ih mnogo za sve popularne igre, gotovo kao i na PC verzijama igara.
Na RGH konzoli se ne može igrati online, bar ne na zvaničnom Microsoft servisu.
Međutim, postoji način da se igraju online sve igre koje imaju u sebi sistem link opciju (čitaj gotovo sve igre) sa zajednicom igrača koji koriste tzv. link opciju na RGH konzolama.
Naravno da ne možeš očekivati onoliki broj igrača koliko ih igra ma Live-u, ali uvijek možeš naći ljude koji ganjaju Call of Duty (bilo MP ili zombije), Borderlands, Diablo, Red Dead Redemption... te ostale popularne igre:)
Što se tiče patcheva i modova za XBOX 360 RGH igre, ima ih mnogo za sve popularne igre, gotovo kao i na PC verzijama igara.
- agent_zero
#2372 Re: PlayStation 4 - all about
Hvala vam za informacije, ali evo gledam sad na yt klipove nba 2k18 i fife18 na xbox360, grafika i mehanika zastarjela, kao nba 2k14/fifa14 pc.
- Rampage
#2373 Re: PlayStation 4 - all about
Naravno, ipak je to hardver koji je star više od deset godina:)
Ipak, na toj konzoli je more igara koje su i dana danas igrive, ja sam prije par dana opet igrao Alan Wake i vjeruj mi da mi je igra imala više horor/triler atmosferu nego Until Dawn na PS4 koji sam paralelno ganjao:)
Takođe se na ovoj generaciji konzola recikliraju igre, zatim su tu i portovi koji ne impresioniraju grafikom na PS4 (ako ti je grafika ključni faktor) kao što je Skyrim koji na starom XBOX-u ne izgleda mnogo lošije od PS4 verzije:), ili Resident Evil 4 ili 5.... Primjera je mnogo, arkadne igre na PS4 izgledaju isto kao i na XBOX 360:)
Zatim su tu meni posebno dragi emulatori (NES, SNES, N64, PS1, raznorazni arkadni automati, prvi XBOX....) koji funkcionišu bez ikakvih problema.
I, na kraju, do svih igara možeš doći na jednostavan način
Ipak, na toj konzoli je more igara koje su i dana danas igrive, ja sam prije par dana opet igrao Alan Wake i vjeruj mi da mi je igra imala više horor/triler atmosferu nego Until Dawn na PS4 koji sam paralelno ganjao:)
Takođe se na ovoj generaciji konzola recikliraju igre, zatim su tu i portovi koji ne impresioniraju grafikom na PS4 (ako ti je grafika ključni faktor) kao što je Skyrim koji na starom XBOX-u ne izgleda mnogo lošije od PS4 verzije:), ili Resident Evil 4 ili 5.... Primjera je mnogo, arkadne igre na PS4 izgledaju isto kao i na XBOX 360:)
Zatim su tu meni posebno dragi emulatori (NES, SNES, N64, PS1, raznorazni arkadni automati, prvi XBOX....) koji funkcionišu bez ikakvih problema.
I, na kraju, do svih igara možeš doći na jednostavan način
-
Mustang1
#2374 Re: PlayStation 4 - all about
Nemas patcheve za Fifu i NBA. Kakvi ti patchevi trebaju za to?
Svaka promjena u rosteru se updatuje.
-
alessandro77
#2375 Re: PlayStation 4 - all about
PlayStation kupljen u Njemačkoj sa fifom18 nije jos stigao kod mene,interesuje me jezik hoće li se moći koristiti engleski (mislim i na konzolu i na igricu) ili moram koristiti njemački koji mi je baš bezzz.
U specifikacijama na stranici mi nista nije jasno,čak mislim i da nije uopste spomenuto,a kontam lude svabe furaju svoj fazonu uvijek
U specifikacijama na stranici mi nista nije jasno,čak mislim i da nije uopste spomenuto,a kontam lude svabe furaju svoj fazonu uvijek