haris0032 wrote:@pjanke
Cak ti i Denverstiffs uzima klipove.
http://www.denverstiffs.com/2015/1/9/75 ... ing-streak
Moderators: Charuga, Tomahawk11
haris0032 wrote:@pjanke
Cak ti i Denverstiffs uzima klipove.
Pjanicu, jesi pokusavao stavit adsense reklame na youtube klipove? Ima li neka alternativa adsenseu kad se radi o youtubeu?Pjanic15 wrote:haris0032 wrote:@pjanke
Cak ti i Denverstiffs uzima klipove.![]()
FreakyStyley wrote:Pjanicu, jesi pokusavao stavit adsense reklame na youtube klipove? Ima li neka alternativa adsenseu kad se radi o youtubeu?Pjanic15 wrote:haris0032 wrote:@pjanke
Cak ti i Denverstiffs uzima klipove.![]()
Steta da ovoliko klikova i viewsa propadne, a i tvoj trud.

SkyLimit wrote:Ali kako se Nurkiću sve poklopilo:
- Došao je u ekipu koju vodi Brian Shaw, čovjek koji i nema neku trenersku reputaciju, ali koji važi za trenera koji odlično radi sa visokim igračima. Uz to, Shaw je trener koji kaže:"ne možete od talenta napraviti igrača držeći ga na klupi".
- Došao je u ekipu kojoj je playmaker Ty Lawson, igrač kojem se prigovara da uzima premalo šuteva, iako ima u rukama 25 NBA poena u dobrom danu, on prvenstveno voli asistirati
A sad to usporediti sa situacijom u kojoj se nalazi Teletović. Mada možda nije sve do trenera i suigrača, ima tu nešto i do igrača.
Teletović u NBA može ponuditi samo šut za 3 poena koji je čak i za NBA standarde iznadprosječan, u svim ostalim segmentima igre on nije iznadprosječan igrač čak ni na euroligaškom nivou. Kad ga ne ide šut, on nema ništa za ponuditi u NBA.
S druge strane, dijapazon poteza koje je Nurkić do sada pokazao na obje strane parketa je toliko širok da ih ne vrijedi ni nabrajati. Postavlja se pitanje šta to on tačno ne može uraditi, samo fali da počne i trice pogađati.
ja sam to skontao kao: "Samo je jedan od njih mozda stvarno bio faul. MOZDA"It_is_a_Leclerc wrote:Najbolje kad pitaju ovog jednog igrača Denvera - Šta je Jusuf rekao kad je izišao zbog 6 faulova ?! Veli - Rekao je : Stvarno ? Ja sam mislio da imam možda jedan faul
Može biti. Dečko je stvarno slengovao puno, pa sam ga teška razbiraothekupus wrote:ja sam to skontao kao: "Samo je jedan od njih mozda stvarno bio faul. MOZDA"It_is_a_Leclerc wrote:Najbolje kad pitaju ovog jednog igrača Denvera - Šta je Jusuf rekao kad je izišao zbog 6 faulova ?! Veli - Rekao je : Stvarno ? Ja sam mislio da imam možda jedan faul
Da Juka je rekao da je imao jedan faul,i taj jedan da je mozda bio faul. Ludak.thekupus wrote:ja sam to skontao kao: "Samo je jedan od njih mozda stvarno bio faul. MOZDA"It_is_a_Leclerc wrote:Najbolje kad pitaju ovog jednog igrača Denvera - Šta je Jusuf rekao kad je izišao zbog 6 faulova ?! Veli - Rekao je : Stvarno ? Ja sam mislio da imam možda jedan faul
Pa znam to i mi govorimo. Slang je zakon.nema me tamo wrote:Ma to rekao njemu iz zajebancije..
Slabi ste s slengovima, ovi filmovi su me napravili expertom..

hahahahahha juka mali naspram njega hahahhasoccerfan88 wrote:Nego raja draga cujte i pocujte, Jukin otac/babo/tata kako ga vec zove je stigao u Denver![]()
![]()
Hajde što je starog poslije posla sačekalo pola sela sa letvama da ga biju zbog nake međe, a on kad ih je vidio dao ženi koja se vraćala kući zajedno sa njim službeni pištolj, šapku i rekao da se skloni te otišao da riješi problem sam. Epilog poznat. Onda su ovi što su dobili batine (negdje piše 14. ljudi,a negdje 18. ljudi) ga prijavili da im je nanio tjelesne povrede i tužili sudu. Meni je još luđe što sam negdje pročitao da je obezbjeđivao negdje koridu i da se nekakav bik otkinuo sa mjesta gdje je bio vezan i pošao u raju. Nastala cika, vriska i bježanija na sve strane. Valjda i gazda bika pobjegao, a Dugi (to mu je nadimak) prišao i uhvatio bika. Neki kažu za konopac što mi zvuči realno, a druga verzija priče po meni prenapuhana kaže da ga je uhvatio za rogove i zaustavio. Bik za borbe ima minimalno cca 700 kg težine. Kako god definitivno je Dugi pravi kolos i Jusuf samo od njega cvika...Logovan wrote:![]()
![]()
Stari 5 puta veći od njega.
Prodaš tu priču AmerimaMHAB wrote:Hajde što je starog poslije posla sačekalo pola sela sa letvama da ga biju zbog nake međe, a on kad ih je vidio dao ženi koja se vraćala kući zajedno sa njim službeni pištolj, šapku i rekao da se skloni te otišao da riješi problem sam. Epilog poznat. Onda su ovi što su dobili batine (negdje piše 14. ljudi,a negdje 18. ljudi) ga prijavili da im je nanio tjelesne povrede i tužili sudu. Meni je još luđe što sam negdje pročitao da je obezbjeđivao negdje koridu i da se nekakav bik otkinuo sa mjesta gdje je bio vezan i pošao u raju. Nastala cika, vriska i bježanija na sve strane. Valjda i gazda bika pobjegao, a Dugi (to mu je nadimak) prišao i uhvatio bika. Neki kažu za konopac što mi zvuči realno, a druga verzija priče po meni prenapuhana kaže da ga je uhvatio za rogove i zaustavio. Bik za borbe ima minimalno cca 700 kg težine. Kako god definitivno je Dugi pravi kolos i Jusuf samo od njega cvika...Logovan wrote:![]()
![]()
Stari 5 puta veći od njega.
Ma dobro njemu dosta i sviraju faulova zato sto je rookiePjanic15 wrote:Nurkić kad iskontroliše ove faule, lagano će ići double-double ili 20+ poena svaki meč, a ima vremena, samo pamet u glavu.
Shaw je rekao da ne brine za PF.To je normalno za rookija,još kad je iz Europe.Herr Flick wrote:Ma dobro njemu dosta i sviraju faulova zato sto je rookiePjanic15 wrote:Nurkić kad iskontroliše ove faule, lagano će ići double-double ili 20+ poena svaki meč, a ima vremena, samo pamet u glavu.