victom wrote:jel se samo meni čini ili je spahić malo retardiran...
victom wrote:vedo retardiran
victom wrote:višća ima glavu ko kocka
victom wrote:vedo definitvno retard
victom wrote:kolašinac = promašinac
Jedan od mojih omiljenih, ali ima bilo ih je jos, mrsko mi kopirat.
Nego. Utakmica po meni zavrsila idealnim ishodom. Taman toliko da te ne ubije u pojam, ali da ljudima istovremeno objasni neke stvari, pogotovo sto je moglo biti mnogo gore.
Neko je fino tacno nabrojao 4 igraca koja su dobila pozitivnu ocjenu - Begovic, Kolasinac, Visca i Medunjanin. Ostali lose ili vrlo lose.
Danas se vidjelo da Vrsajevic definitivno nema kvalitet, ne samo u defanzivi, vec i u ofanzivi. Vidio sam to i ranije, ali danas, 2 puta loptu ne zna centrirati unutrasnjim iz trka vec je salje u korner. To je elementarna stvar i tacno razlika izmedju profi i amaterskog igraca. U odbrani da ne spominjem. Ne moze igrati za nas.
Dzeko, vrlo lose i nezainteresovano, mozda je vrijeme da malo osjeti i koliko je tvrda Susiceva klupa. Nije da je Ibisevic bio ista bolji, ali frajer igra na krilu i bar trci. Definitivno protiv ovakvih reprezentacija ne mozemo sa 2 napadaca, pa jal Dzeko jal Ibisevic, jal pola-pola. Skontajte se. (Ono setkanje na kraju je cini se bilo nakon one lopte u potiljak)
Misimovic, isto tako, ne moze igrati zajedno sa Pjanicem u ovakvim utakmicama. Neko rece fino, Susic postavlja istu taktiku protiv Latvije i protiv Argentine. Dva ofanzivna vezna i dva napadaca. Mislim sve to super, ali onda moras imati 100%an ucinak jer neces imati puno sansi, tj. to samo pali ako su svi u top formi. Uglavnom, Misketa na klupu.
Pjanic, Bicakcic, Spahic i Ibisevic, za njih se moze reci igrali su u skladu sa svojim mogucnostima protiv ekipe kakva je Argentina.
Medunjanin po meni jako dobar. Naravno, ima brzinu poput kornjace u poznim godinama, ali u kreiranju napada je super. Kakva stalozenost i kontrola lopte!
Kolasinac extra! Sve ono sto smo mislili da jeste i vise od toga. Jedina dilema je da li moze igrati i defanzivnog veznog. Ja mislim da moze, jer sve ovo sto je radio danas moze raditi i na toj poziciji.
Visca, a nije ovo prvi put, pokazuje da ima kvalitet mnogo veci od kluba u kojem igra. Ja ne znam sta je u pitanju, ali definitivno mislim da ce negdje na transfer u januaru.
Begovic, klanjam ti se!
Ove ostale nisam vidio dovoljno. Hajrovic ima kvalitet zasigurno. Od Kvrzica nisam nista vidio. Sunjic, vidio sam kako je jednom skrpio Mascherana, dosta od njega.
Protiv jacih ekipa Misketa na klupu, Kolasinca na DMa zajedno sa Medom, pozadi Bicho i Spahic, lijevo Mujdza, desno Salihovic. Naprijed Lulic lijevo, Pjanic u sredini, Hajrovic desno, Dzeko u napadu. Izmjene - Miske/Ibisevic za Hajru ili Vedo za Dzeku. Rahimaga za Salihovica, sa Seom onda na lijevom beku. Zukanovic za nekog od stopera ako se povrijede. Eventualno Visca za Lulica. To je to.
Uglavnom, taman sam zadovoljan prikazanim. Nadam se da ce i Susic uhafizati iste stvari.
Pljuvaci, gadite mi se.