Moderators: _BataZiv_0809, anex
citroen xm wrote:Koja ljepota...
NE!!!cupe22 wrote:Da li mijenjati Citroen C5,2010g. koji je presao 90000 km za BMW 520 d 2011g. koji presao 140000 km,naravno uz nadoplatu za BMW u iznosu oko 18000 km?
Pa ako imas potrebu za vecim autom, i ako ti nije zao para, zamijeni.cupe22 wrote:Da li mijenjati Citroen C5,2010g. koji je presao 90000 km za BMW 520 d 2011g. koji presao 140000 km,naravno uz nadoplatu za BMW u iznosu oko 18000 km?
Ili racunaju citroena fino ili bmw jeftino. Kalkulacija je oko 20+18?cupe22 wrote:Da li mijenjati Citroen C5,2010g. koji je presao 90000 km za BMW 520 d 2011g. koji presao 140000 km,naravno uz nadoplatu za BMW u iznosu oko 18000 km?
Ma razumijem ja i to - sa Citroenom si chudak, a sa BMW-om lafo zaheban i wanna be racer tipamar1994 wrote:Nisu ljudi dobro nikakako![]()
, misle bmw pa aman zaman , da je bolji od tog C5 jeste , al da je duplo bolji , e vala nije pogotovo ne sa 4 cilindra
![]()
Al dati auto o kojemu vjerovatno sve zna , sa 90 hiljada , za neko nepoznato sa skoro duplo vise je ludost , taman da ga je pravio svabo , japanac ili ne znam ti ko
A ta razlika u cijeni , 10 hiljada razlike , a onih 8 na ime i znacku
Može i jeftinijecommendatore wrote:zajebaniji bi bio da je dao tih 8000 za Magnum.... a ostavio citroen,....
Me_again wrote:Ma razumijem ja i to - sa Citroenom si chudak, a sa BMW-om lafo zaheban i wanna be racer tipamar1994 wrote:Nisu ljudi dobro nikakako![]()
, misle bmw pa aman zaman , da je bolji od tog C5 jeste , al da je duplo bolji , e vala nije pogotovo ne sa 4 cilindra
![]()
Al dati auto o kojemu vjerovatno sve zna , sa 90 hiljada , za neko nepoznato sa skoro duplo vise je ludost , taman da ga je pravio svabo , japanac ili ne znam ti ko
A ta razlika u cijeni , 10 hiljada razlike , a onih 8 na ime i znacku![]()
Valjda to vrijedi tih 8 milja. Evo i ja poceo skupljati lovu
I ti se sjetio u aprilu 2017, da ispricas tako frisku pricu?!Better Man wrote:Ljeto nedelja 10 august 2008. godine prijatelj i ja se vozimo mojim autom za Split na koncert Iron Maidena. Svo vrijeme dok smo se vozili Jadranskom magistralom iz suprotnog smjera u intervalima su prolazili prastari Citroeni. Riječ je o autima iz tridesetetih i četrdesetih godina prošlog vijeka. Baš ih je bilo lijepo vidjeti na cesti. Sigurno je negdje bio skup Citroenovih oldtimera.
konektovan wrote:I ti se sjetio u aprilu 2017, da ispricas tako frisku pricu?!Better Man wrote:Ljeto nedelja 10 august 2008. godine prijatelj i ja se vozimo mojim autom za Split na koncert Iron Maidena. Svo vrijeme dok smo se vozili Jadranskom magistralom iz suprotnog smjera u intervalima su prolazili prastari Citroeni. Riječ je o autima iz tridesetetih i četrdesetih godina prošlog vijeka. Baš ih je bilo lijepo vidjeti na cesti. Sigurno je negdje bio skup Citroenovih oldtimera.![]()
![]()
![]()
Kukavicoamar1994 wrote:Nisu ljudi dobro nikakako![]()
![]()
A ta razlika u cijeni , 10 hiljada razlike , a onih 8 na ime i znacku