Bosna i Hercegovina - Grčka
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- vicious
#2351 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
ma dajte ba ljudi, kako može biti streama kad UTAKMICA JOŠ NIJE POČELA???
- MaroonBrigade
#2352 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
ESPN3.com ce prenositi za raju u Americi 
- Partijaner
#2353 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Bice ovdje, samo ukljuci pred tekmu, braca arapi prenose.cHarsHija_aT_nigTH wrote:jel izasao kakav dobar streaming??? ima li gdje kakve informacije??
http://www.viponlinesports.eu/football/ ... nline.html
Last edited by Partijaner on 22/03/2013 16:51, edited 1 time in total.
-
Mustang1
#2354 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Linkove ne mozete dobiti do 10.ak minuta prije utakmice .. Ovdje ce biti milion linkova u to vrijeme .. Ovaj zadnji je za sopcast !
http://atdee.net/
http://www.streamhunter.eu/football-liv ... video.html
http://livefootball.ws/
http://atdee.net/
http://www.streamhunter.eu/football-liv ... video.html
http://livefootball.ws/
-
Tallulah2013
#2355 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Sudija lopovlamejac wrote:Samo da nas sudija ne hebe veceras
Prica mi otac, danas na dzumi prvo prica oko Ljubljanske dzamije itd. i ustali redaju se u safove, kad ce hodza "Da braco, danas je i utakmica, zasluzili su da odu na to prvenstvo, zato upucujemo dovu njima El-Fatiha". Kaze otac i mi ko pravi proucismo
Danas nam je divan dan, divan dan, divan daaan, nasoj repki pobjeda, pobjeda, pobjedaaaa
- BHCluster
- It_is_a_Leclerc
#2357 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Tallulah2013 wrote:Sudija lopovlamejac wrote:Samo da nas sudija ne hebe veceras![]()
Prica mi otac, danas na dzumi prvo prica oko Ljubljanske dzamije itd. i ustali redaju se u safove, kad ce hodza "Da braco, danas je i utakmica, zasluzili su da odu na to prvenstvo, zato upucujemo dovu njima El-Fatiha". Kaze otac i mi ko pravi proucismo![]()
Danas nam je divan dan, divan dan, divan daaan, nasoj repki pobjeda, pobjeda, pobjedaaaa
- Opetja033
#2358 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Da nisu zabili go jos bi se igrala utakmica.KatarinaKosaca wrote:Gore je bilo u Valenciji kad smo vodili protiv Španije, pa oni izjednačili, pa sudija dao crveni, a utakmicu produžio valjda do 105 minuteIt_is_a_Leclerc wrote:Boga mi, meni taj gol protiv Francuske samo budi grozne uspomene na jednu od najvećih sportskih tragedija naše ionako tragične sportske historije. Ne volim ga gledati uopšte.
Ako može da ne postavljamo slike susjeda i komšija. Da me zanimaju išao bih na njihove ucrvane portale.![]()
![]()
sve dok nisu dobili 2:1. To je bilo tragično.
Samo se ne moze porediti sa Parizom, onda nam ni eventualna pobjeda protiv Spanaca ne bi previse pomogla a ovdje je bio direktan plasman na EP u pitanju.
Definitivno najtragicnija utakmica, na drugom mjestu mi je tekma protiv Danske pa tek onda ove protiv Portugala. S tim da se u tom trenutku nisam previse sekirao oko remija u Parizu, kontam ima baraz, ima popravni. Kad ponovo izvukose Portugal.................... zlo mi je bilo.
- duminjo
#2359 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hajde viseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
hajde viseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
- P308
#2360 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
hahah...GenijalnoTallulah2013 wrote:Sudija lopovlamejac wrote:Samo da nas sudija ne hebe veceras![]()
Prica mi otac, danas na dzumi prvo prica oko Ljubljanske dzamije itd. i ustali redaju se u safove, kad ce hodza "Da braco, danas je i utakmica, zasluzili su da odu na to prvenstvo, zato upucujemo dovu njima El-Fatiha". Kaze otac i mi ko pravi proucismo![]()
- duminjo
#2361 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
i ja sad kontam, hajmoBubalo1 wrote:Ja nisam isao do grada skroz nije mi se dalo .. Mozda sada odem
- Partijaner
#2362 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
jhškalsjkašldnlndkdnlwnknHajmoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo 
- odr0n
#2363 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Najtragičnija je bila Danska, kakva je to samo euforija bila, nije se moglo disat, Koševo ko šibica. Uf al bi dobro bilo večeras Grke otrest, onako iz inata.

- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#2364 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Danci su pošteno pobijedili, zato mi to nije tako tragično, nego kad sudija radi za drugog... A u Valencii je bilo gore nego u Parizu..odr0n wrote:Najtragičnija je bila Danska, kakva je to samo euforija bila, nije se moglo disat, Koševo ko šibica. Uf al bi dobro bilo večeras Grke otrest, onako iz inata.![]()
- DonVito
#2365 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Nebi da kvarim temu ali..
-
Mustang1
#2366 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Hajd cekam te na raskrsniciduminjo wrote:i ja sad kontam, hajmoBubalo1 wrote:Ja nisam isao do grada skroz nije mi se dalo .. Mozda sada odem![]()
![]()
Nocas cemo da ih uzmemo prvi put u historiji i da se osvetimo za onaj poraz od prije 6-7 godina (bio na utakmici nikad im halalit necu
-
frngla
#2367 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Kad smo već kod najdražih golova, evo meni najdražeg i najljepšeg od svih što se repke tiče... 

- duminjo
#2368 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
KatarinaKosaca wrote:Danci su pošteno pobijedili, zato mi to nije tako tragično, nego kad sudija radi za drugog... A u Valencii je bilo gore nego u Parizu..odr0n wrote:Najtragičnija je bila Danska, kakva je to samo euforija bila, nije se moglo disat, Koševo ko šibica. Uf al bi dobro bilo večeras Grke otrest, onako iz inata.![]()
katarino, znas li koliki znacaj je imala utakmica protiv spanije 1:1 a koliki znacaj je imala utakmica protiv danske i ona protiv francuske... bar ja po tome gledam tragediju, jer nam je u oba slucaja samo po 1 gol falio
- It_is_a_Leclerc
#2369 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Nisu nas pobijedili. Bilo je 1-1.KatarinaKosaca wrote:Danci su pošteno pobijedili, zato mi to nije tako tragično, nego kad sudija radi za drugog... A u Valencii je bilo gore nego u Parizu..odr0n wrote:Najtragičnija je bila Danska, kakva je to samo euforija bila, nije se moglo disat, Koševo ko šibica. Uf al bi dobro bilo večeras Grke otrest, onako iz inata.![]()
- duminjo
#2370 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Bubalo1 wrote:Hajd cekam te na raskrsniciduminjo wrote:i ja sad kontam, hajmoBubalo1 wrote:Ja nisam isao do grada skroz nije mi se dalo .. Mozda sada odem![]()
![]()
![]()
![]()
Nocas cemo da ih uzmemo prvi put u historiji i da se osvetimo za onaj poraz od prije 6-7 godina (bio na utakmici nikad im halalit necu) od 4:0
ma ja odoh makar na vils. dosao sam kuci prije pola sata i poludih
- Opetja033
#2371 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
To je ono sto i ja govorim. Mada ima i @Katarina pravo, a to je da nas protiv Danaca na Kosevu nije pokrao sudija. Ali ako cemo gledati cisto rezultatski, tekma protiv Spanije je bila gotovo beznacajna a ovo protiv Danaca i Francuza je tragedija. Francuza pogotovo.duminjo wrote:KatarinaKosaca wrote:Danci su pošteno pobijedili, zato mi to nije tako tragično, nego kad sudija radi za drugog... A u Valencii je bilo gore nego u Parizu..odr0n wrote:Najtragičnija je bila Danska, kakva je to samo euforija bila, nije se moglo disat, Koševo ko šibica. Uf al bi dobro bilo večeras Grke otrest, onako iz inata.![]()
katarino, znas li koliki znacaj je imala utakmica protiv spanije 1:1 a koliki znacaj je imala utakmica protiv danske i ona protiv francuske... bar ja po tome gledam tragediju, jer nam je u oba slucaja samo po 1 gol falio
-
nicaze_072
#2372 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
DonVito wrote:
![]()
nista novo od...
Nebi da kvarim temu ali..
Da im uzvratimo za Grcku zastavu!
- odr0n
#2373 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
frngla wrote:Kad smo već kod najdražih golova, evo meni najdražeg i najljepšeg od svih što se repke tiče...
Meni ovaj, najbolja akcija koju napravismo.
- Partijaner
#2374 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Ovaku akciju ni Barcelona ne bi umjela sastavit, sta ima tika taka.

- moa
#2375 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Ja sam maloprije bio u gradu, gori grad, ako veceras dobijemo grke pa to ce biti ludilo.
Ajmooooooooooooo
Ajmooooooooooooo