Juventus
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
KENJAC
#2351 Re: Juventus FC
Iskreno saucesce povodom smrti Vaseg vecinskog akcionara!
Vas Ultras Granata !
Vas Ultras Granata !
- 2407
#2352 Re: Juventus FC
ajde ne kenjaj kad je Elkann umro?KENJAC wrote:Iskreno saucesce povodom smrti Vaseg vecinskog akcionara!
Vas Ultras Granata !
-
KENJAC
#2353 Re: Juventus FC
Elkan drzi Lapo a Muamer drugu lapo!2407 wrote:ajde ne kenjaj kad je Elkann umro?KENJAC wrote:Iskreno saucesce povodom smrti Vaseg vecinskog akcionara!
Vas Ultras Granata !
(nije bas da ce svako shvatit al meni je pravo sega)
- spree
#2354 Re: Juventus FC
drugo poluvrijeme vala lose. bas glup smo go primili. chiellini totalno izgubljen. ni jednu loptu nije smirio. ocigledno da se odvikao od pozicije lijevog beka. od svega najvise me je nervirao onaj idiot od komentatora na areni sport
. nema covjek blage veze i osjeti se da mrzi juve
.
- spree
#2355 Re: Juventus FC
znas li sta znaci vecinski akcionar? eto nek ti je sega sto je drugo ljudsko bice u muci umrlo (bez obzira kakvo je bilo u zivotu).KENJAC wrote:Elkan drzi Lapo a Muamer drugu lapo!2407 wrote:ajde ne kenjaj kad je Elkann umro?KENJAC wrote:Iskreno saucesce povodom smrti Vaseg vecinskog akcionara!
Vas Ultras Granata !
-
Baudelaire
#2356 Re: Juventus FC
Zašto ovaj Matri ne počinje svaku utakmicu? Strašno trpa, definitivno može trpati iz godine u godinu 20+ golova.
- 2407
#2357 Re: Juventus FC
Lapo je cirkusant i nema on nikakvog uticaja na Juventus. John drzi 60% dionica i on je vecinski vlasnik, a libijski investicioni fond(da kazemo Muamer Gaddafi... sad vec rahmetile) drzi 7,5%. To nije bas ni blizu vecinskom vlasnistvu.KENJAC wrote:Elkan drzi Lapo a Muamer drugu lapo!2407 wrote:ajde ne kenjaj kad je Elkann umro?KENJAC wrote:Iskreno saucesce povodom smrti Vaseg vecinskog akcionara!
Vas Ultras Granata !
Nego... losa predstava nasih veceras pravo. Pogubljeni su bili u svakom segmentu. Odbrana je veceras kiksala vise nego u svih 6 prethodnih utakmica. Sredina nepostojana... ma da ne nabrajam sve je poprilicno lose bilo.
U utorak igramo opet, opet kuci ali ovaj put protiv Viole. Tada cemo vidjeti koliko je sati
Forza Juve!!!
- Jeff Bingham
#2358 Re: Juventus FC
gledao utakmicu, i komentator uopste ne mrzi juventus, nego je realno komentarisao. nisam vas gledao od milana, i nisam mogao vjerovati da je to ista ekipa, je li u pitanju nedostatak motivacije ili...? onaj isti marchisio koji je unistio milan nije se s loptom sastavio do zadnjih par minuta. sta je s vidalom, zasto nije igrao?
sve u svemu, ne moze se reci ni da ste bod zasluzili, genoa je imala i precku, i jos par dobrih prilika.
sve u svemu, ne moze se reci ni da ste bod zasluzili, genoa je imala i precku, i jos par dobrih prilika.
-
Mr. Brightside
#2359 Re: Juventus FC
umjesto da nam napredujemo ka boljoj igri i formi, tonemo
nesto ne valja, osim bufona, povrede nam nisu ovaj put isprika
nesto ne valja, osim bufona, povrede nam nisu ovaj put isprika
- spree
#2360 Re: Juventus FC
ma komentator je totalni idiot. kao on bi bolje vodio juve. po njemu najvece zvijezde i jedini koje nesto znaju u juventusu su krasic i vucinic
. on mi se razumije u taktiku, tuga i zalost. mada nebitan je.
pirlo i ma3 dobri. lichtsteiner solidan, ostali kriza. chiellini izgubljen, krasic ograisao ove sezone totalno
. pepe se nesto bori, ali slabo je to. bonucci oslabio skroz. valjda ce conte nesto mijenjati da pocupamo ljubicice.
p.s: vidal je porvrijedjen.
pirlo i ma3 dobri. lichtsteiner solidan, ostali kriza. chiellini izgubljen, krasic ograisao ove sezone totalno
p.s: vidal je porvrijedjen.
- Atticus Finch
#2361 Re: Juventus FC
Loša igra. Simple as that. 4-2-4 sa katastrofa krilima? NOT! Falio presing koji je dosad bio glavna odlika, zahvaljujući kojem se ostvarivala dominacija u svim segmentima igre. Chiellini dosta klimav, loptu vrlo loše iznosio, Bonucci kiks igrač, joše jednom to pokazao. Vučinić statičan, nonšalantan, bezvoljan. Krasić malo igrao, ali i to je bilo dovoljno da pokaže katastrofalnu formu. Vrlo nesiguran sa loptom, 2 puta izrazito loše reagirao, prodao loptu na našoj polovini, Lichtsteiner morao spašavati. Pepe, to na je bar jasno bilo od početka, borben, ali i izrazito limitiran igrač. Sve u svemu loša noć. Treba ovo zaboraviti i u utorak na pobjedu protiv Viola, vratiti samopouzdanje, a onda dvije, vjerovatno najteže utakmice prvog dijela, Inter pa Napoli. Umalo da zaboravim, Forza MA3!
Dobro se sjetite ovog idiota što je komentarisao večeras, kad opet budete napadali Kemu Ahmetovića!
Fino ala fine FORZA JUVENTUS!
Dobro se sjetite ovog idiota što je komentarisao večeras, kad opet budete napadali Kemu Ahmetovića!
Fino ala fine FORZA JUVENTUS!
-
KENJAC
#2362 Re: Juventus FC
ajde ne kenjaj kad je Elkann umro?[/quote]
Elkan drzi Lapo a Muamer drugu lapo!
(nije bas da ce svako shvatit al meni je pravo sega)[/quote]
znas li sta znaci vecinski akcionar? eto nek ti je sega sto je drugo ljudsko bice u muci umrlo (bez obzira kakvo je bilo u zivotu).[/quote]
Vidim... shvatili ste....
Elkan drzi Lapo a Muamer drugu lapo!
(nije bas da ce svako shvatit al meni je pravo sega)[/quote]
znas li sta znaci vecinski akcionar? eto nek ti je sega sto je drugo ljudsko bice u muci umrlo (bez obzira kakvo je bilo u zivotu).[/quote]
Vidim... shvatili ste....
-
MacBeth
#2363 Re: Juventus FC
Narode, kratko pitanje:
Gdje mogu u Sarajevu gledati utakmicu u utorak izmedju Juventusa i Fiorentine?
Kuci imam samo Arenu Sport 1 (HS kabel), a prijenos tekme ce biti na Arena Sport 4.
Ima li kakav kafic/cafe gdje ce se to prenositi (izuzev onog u BBI-u)? U idealnom slucaju u blizini Otoke, Cengic Vile, Dolac Malte
Eto toliko, hvala
Kuci imam samo Arenu Sport 1 (HS kabel), a prijenos tekme ce biti na Arena Sport 4.
Ima li kakav kafic/cafe gdje ce se to prenositi (izuzev onog u BBI-u)? U idealnom slucaju u blizini Otoke, Cengic Vile, Dolac Malte
Eto toliko, hvala
- 2407
#2364 Re: Juventus FC
Za kafice ne znam ali ako si korisnik bh telecoma mozes i ovdje:MacBeth wrote:Narode, kratko pitanje:
Ima li kakav kafic/cafe gdje ce se to prenositi (izuzev onog u BBI-u)? U idealnom slucaju u blizini Otoke, Cengic Vile, Dolac Malte![]()
Eto toliko, hvala
http://www.bhtelecom.ba/webtv.html
-
Baudelaire
#2365 Re: Juventus FC
2407 wrote:Za kafice ne znam ali ako si korisnik bh telecoma mozes i ovdje:MacBeth wrote:Narode, kratko pitanje:
Ima li kakav kafic/cafe gdje ce se to prenositi (izuzev onog u BBI-u)? U idealnom slucaju u blizini Otoke, Cengic Vile, Dolac Malte![]()
Eto toliko, hvala
Kakva si ti ljudina
- skafiskafsnjak
#2366 Re: Juventus FC
Pa vidi ovo ebote.... Hahahahah . Arena1 2 3 4
hahaha
- 2407
#2367 Re: Juventus FC
Vjeruj da sam i ja tek skoro saznao za ovoBaudelaire wrote:2407 wrote:Za kafice ne znam ali ako si korisnik bh telecoma mozes i ovdje:MacBeth wrote:Narode, kratko pitanje:
Eto toliko, hvala
Kakva si ti ljudinaAl što ne reče prije za ovo
-
MacBeth
#2368 Re: Juventus FC
Zasto kod mene ne ide nijedan kanal??2407 wrote:Za kafice ne znam ali ako si korisnik bh telecoma mozes i ovdje:
Bilo koji da kliknem, cekam do beskonacnosti da ga otvori i na kraju ne uspije ni to.
Mislim da nije do konekcije, imam solidno brz internet...
- Jeff Bingham
#2369 Re: Juventus FC
jel ti telecomov adsl internet, ili drugi provider?
- Atticus Finch
#2370 Re: Juventus FC
Ajmo sad da ih dotučemo!
Forza Juve!
Forza Juve!
- Acheron
#2371 Re: Juventus FC
Opaa, ovdje se gleda Milan-Roma u nedelju. Osim ako se ovo ne srusi kad se procuje.2407 wrote:Za kafice ne znam ali ako si korisnik bh telecoma mozes i ovdje:MacBeth wrote:Narode, kratko pitanje:
Eto toliko, hvala
- 2407
#2372 Re: Juventus FC
Ovo je eksluziva samo za juventineAcheron wrote:Opaa, ovdje se gleda Milan-Roma u nedelju. Osim ako se ovo ne srusi kad se procuje.2407 wrote:Za kafice ne znam ali ako si korisnik bh telecoma mozes i ovdje:MacBeth wrote:Narode, kratko pitanje:
Eto toliko, hvala
Jesmo ih nadigrali ali jesmo se i nafulali. Odlicna utakmica, odlicna igra nasih i napokon pobjeda.
Forza Juve!!!
- Atticus Finch
#2373 Re: Juventus FC
Ponovo strepimo u zadnjim minutama, koliko smo samo tako bodova prosuli, prestao sam brojati. Prvih 15 min. drugog poluvremena
katastrofa je blaga riječ. Poslije onakve dominacije u prvom.
Mada pobjeda je pobjeda, 3 boda pišemo i idemo dalje. Ma3 majstor! Konstantno opasan. Vučinić mlohav, to je prava riječ za njega. Podjelio par dobrih pasova u prvom, neodlučan u završnici. Vidal, iako ima grešaka, sjajan posao radi na sredini, čačka svaku loptu, razbija igru, mnogo on vrijedi za ovakav Juve. Fali hrabrosti i malo drskosti u igri, to je vidljivo posebno kad imamo minimalno vodstvo.
Forza Juve!
p.s. Volio bih znati omjer posjeda lopte u prvom, ono je bilo smiješno.
Forza Juve!
p.s. Volio bih znati omjer posjeda lopte u prvom, ono je bilo smiješno.
Last edited by Atticus Finch on 25/10/2011 23:04, edited 1 time in total.
- 2407
#2374 Re: Juventus FC
Odlican presing i igra ali slaba realizacija. Nafulali smo se ko niko. Ne znam zasto se Conte odlucio zatvoriti na kraju i igrati 5-4-1 kada je mogao nastaviti s onom formacijom i tako zvrsiti utakmicu. Mada nebitno jer smo uzeli tri boda i nismo pravili neke kardinalne greske koje bi nam se mogle obiti o glavu.
Ako budemo odigrali ovako u subotu na san siru ce da bude demonstracija sile
Ako budemo odigrali ovako u subotu na san siru ce da bude demonstracija sile
- Cyrax
#2375 Re: Juventus FC
Ja sam siguran da kad Vucko proradi da ce stvari puno lakse ici. Zasto Quagliarella i Elia ne igraju Conte zna a 'ajd mu prigovori kad smo prvi na tabeli
.Moze Juve u LP komotno, za titule ipak nedostaju 2-3 igraca.