U suštini, sve što ti grafička može gurati - guraj do kraja
A VSync generalno gasi osim ako imaš neki prejeben monitor, a ni tad mislim da ti ne treba.
Neka me neko ispravi ako sam fulio
Moderator: Benq
Ma nije moj PC od jarana pa stima mlađem bratu a ja se nisam igrao od 2009. pa ne znam sta znace ove opcije.Averus wrote:Bio je neko na temi ko se dobro razumio u to i pisao je jednom malo detaljnije objašnjenje...
U suštini, sve što ti grafička može gurati - guraj do kraja
A VSync generalno gasi osim ako imaš neki prejeben monitor, a ni tad mislim da ti ne treba.
Neka me neko ispravi ako sam fulio
pa GINX ti je e-sport TV i redovno imaju prijenose turnira u WoW-u itd samo što ja to, koliko god volim igre, nikad ne pratim.Raigor Stonehoof wrote:Ako imate kanal Orlando Kids, ima na Telemahu, evo prenose CS Go turnir, sa komentatorima na nasemprvi put da vidim esport na nasim televizijama
lijepa ti je lista, isti ukus imamo, s tim da ako moram izdvojiti neku igru posebno onda je to Middle Earth, jedva čekamMaharadza wrote:Oktobar će biti prejak što se tiče novih naslova, a evo koji su meni zapali za oko:
Forza 7 (PC, Xbox One) – October 3
Star Wars: Battlefront 2 open beta (PC, PS4, Xbox One) – October 6
Middle-earth: Shadow of War (PC, PS4, Xbox One) – October 10
The Evil Within 2 (PC, PS4, Xbox One) – October 13
Gran Turismo Sport (PC, PS4) – October 17
klix 2 (PC) – October 24
Wolfenstein 2: The New Colossus (PC, PS4, Xbox One) – October 27
Full lista: https://www.vg247.com/2017/09/14/video- ... ates-2017/
Ja nemam više GINXaditon wrote:pa GINX ti je e-sport TV i redovno imaju prijenose turnira u WoW-u itd samo što ja to, koliko god volim igre, nikad ne pratim.Raigor Stonehoof wrote:Ako imate kanal Orlando Kids, ima na Telemahu, evo prenose CS Go turnir, sa komentatorima na nasemprvi put da vidim esport na nasim televizijama
F1.2017.UPDATE.1.7-CPY
Averus wrote: Ja nemam više GINXJednostavno nestao sa liste kanala... Imam ga na EON-u
![]()
sta se to igra?House wrote:polomit ću đojstik zbog cupheada
btw, igra nije za one sa slabim živcima.
febo_acm wrote:sta se to igra?House wrote:polomit ću đojstik zbog cupheada
Raja je već počela da dere speedrun. Za 30 minute završe igru.House wrote:polomit ću đojstik zbog cupheada