Utakmice.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- GandalfSivi
#23476 Re: Utakmice.
Samo jos jednom da ponovim da je Spaho rijetko glup lik...
-
internazionale
#23477 Re: Utakmice.
Otprilike, moze li proci?Grean wrote:Jel' ovo Husrefova igra?
- GandalfSivi
#23478 Re: Utakmice.
Volim rahat tekme
Nego sta kaze levat, bili su bolji, kontrolisali tekmu, koji cirkus pd lika...
- armin071
#23479 Re: Utakmice.
Pa oni na sve gledaju tako. I kad ti u ratu okrenu ledja, i kada ubiju Vecu za njih je to herojstvo, kada ne placaju porez drzavi u kojoj zive osveta itd. itd. Ljudi su u permanentnom stanju ugrozenosti, dok su na drugoj strani "uvik najljepsiN, najboljiN, najpametnijiN. Kamenjar je cudo.GandalfSivi wrote:Volim rahat tekmeNego sta kaze levat, bili su bolji, kontrolisali tekmu, koji cirkus pd lika...
- Logovan
#23480 Re: Utakmice.
Majstoreeeeeeeeeeeee
Samo buši.

Rano vodstvo, borbena igra posebno od strane Stanojevića, Sarića i još nekih, bili bolji, mogli smo utrpati još koji gol. Šteta za onu priliku na samom kraju utakmice, Velkoski fulio, ali nema veze.
Hajmo sada po prolaz u kupu.

Rano vodstvo, borbena igra posebno od strane Stanojevića, Sarića i još nekih, bili bolji, mogli smo utrpati još koji gol. Šteta za onu priliku na samom kraju utakmice, Velkoski fulio, ali nema veze.
Hajmo sada po prolaz u kupu.
- Logovan
#23481 Re: Utakmice.
A pazite ovo:

"Mislim da po prikazanoj igri nismo zaslužili ovakav poraz. Mislim da smo dobrim dijelom utakmice mi bili ti koji su kontrolisali utakmicu i dominirali. Naravno, kad primite rani gol, to mnogo otežava situaciju, ali mi smo se dosta dobro držali. Ne mogu se oteti dojmu da sudijski kriterij nije bio ujednačen, odnosno da kod prvog gola nije bio prekršaj, a da je kod drugog postojao prekršaj. Sve u svemu, stvorili smo nekoliko izglednih prilika, ali kad ne uspijete pogoditi, nemate se čemu nadati u gostima. Okrećemo se narednim utakmicama, ova tri boda smo izgubili i to je to", kazao je trener Širokog Brijega nakon utakmice.
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#23482 Re: Utakmice.
Hvala vala svima, Stanojevic prekuc'o. Istok izjebo Menala do suza.
KRLE MAJSTORE!
KRLE MAJSTORE!
-
bjelave
#23483 Re: Utakmice.
Dobro je bilo, i atmosfera i sve. Moglo smo zabiti jos jedan, Rahmanovic, Lelic, Krle...
Sablic pravi smetljar., jad. Navikao da im sudije poklone bar penal pa kuka kad toga nema. Najsmjesniji dio izjave mu je da su kontrolisali utakmicu
Sta li je on gledao. Nek majmun pogleda statistiku, posjed lopte, suteve...
Sablic pravi smetljar., jad. Navikao da im sudije poklone bar penal pa kuka kad toga nema. Najsmjesniji dio izjave mu je da su kontrolisali utakmicu
- Muhamed Đakmić
#23484 Re: Utakmice.
A što ne bi bilo 4-2-3-1?Sliver wrote:Prezadovoljan. Prvo zalaganjem i borbenoscu, pa tek rezultatom, koji je mo(g)rao biti i ubjedjliviji. Treba se to jos malo zbrusiti. Rahman ispod onog sto nam je dosad pokazivao, ali evidentno je da je se borio, OK mozda malo van utakmice u mislima, nadam se da ce brzo proci. Hebib opet masina, e ono nije Ahmet zabio, vec Hebib, jer je napokon uradio sta je uvijek trebalo da radi: ne pucati, samo dodati. Saric veceras, uz mozda par manjih gresaka, prvo ime. Krste izlazi iz krize. Mozda, barem na Kosevu, ne mora to biti 4-2-3-1, ali OK odradjeno, obzirom da smo imali i sansi is prijecili, u potpunosti njih da nesto vise naprave u napadu. Od Lelica ocekujem puno toga u buducosti.
- Muhamed Đakmić
#23485 Re: Utakmice.
Pa nije to garancija bolje igre, to se igra protiv Viteza, Čelika i sličnih.
Protiv ozbiljne ekipe 4-2-3-1 kao večeras.
Protiv ozbiljne ekipe 4-2-3-1 kao večeras.
- Grean
#23486 Re: Utakmice.
Vala ne moze.internazionale wrote:Otprilike, moze li proci?Grean wrote:Jel' ovo Husrefova igra?
Prije Husrefa smo imali igru ali bili neefikasni. Ovog Sirokog smo pregazili u Sirokom i samo ih je sadaka spasila.
Sad se skoro cijelo prvo poluvrijeme branimo pred svojim sesnestercom.
Ali ovo jeste i ostat ce problem kod nas, kad idu bodovi zmiri se na nedostatke. Ovako je bilo i sa reprezentacijom i Mesom, sutnja jer kao osvaja bodove a igre nigdje sa glave nije bilo kroz cijelo selektorovanje.
Ne kazem ja da je ovo sad nesto lose, nepopravljivo ali ono 30 minuta prvog poluvremena je nazadak i u odnosu na Tosu ili Svrakica sa Borcem u Banjaluci.
Rahmanovic je zaradio izmjenu na poluvremenu. Najlosiji pojedinac.
- GandalfSivi
#23487 Re: Utakmice.
Jebes ti malo, rekao bi covjek da su nas ubili nogama, a realno imali dvije polusanse u cijeloj tekmi. Cak je i igra jako fina, ali im treba malo vremena da se uigraju, realno se Husref pravo popravio... Za Rahmanovica se slazemo, ima potencijal da nam bude najbolji igrac, ali se mora malo uhafizati...Grean wrote:Vala ne moze.internazionale wrote:Otprilike, moze li proci?Grean wrote:Jel' ovo Husrefova igra?
Prije Husrefa smo imali igru ali bili neefikasni. Ovog Sirokog smo pregazili u Sirokom i samo ih je sadaka spasila.
Ali ovo jeste i ostat ce problem kod nas, kad idu bodovi zmiri se na nedostatke. Ovako je bilo i sa reprezentacijom i Mesom, sutnja jer kao osvaja bodove a igre nigdje sa glave nije bilo kroz cijelo selektorovanje.
Ne kazem ja da je ovo sad nesto lose, nepopravljivo ali ono 30 minuta prvog poluvremena je nazadak i u odnosu na Tosu ili Svrakica sa Borcem u Banjaluci.
Nego, majke mi, bas sam nesta sretan, fino mi legla tekma, nije ovako odavno...
- Muhamed Đakmić
#23488 Re: Utakmice.
Kad smo igrali igru, pošto u momentu kad je Husref preuzeo ekipu nismo imali ni igru ni prilike ni bodove?Grean wrote:Vala ne moze.internazionale wrote:Otprilike, moze li proci?Grean wrote:Jel' ovo Husrefova igra?
Naravno da je loše ono prvo poluvrijeme, ali s druge strane, ne ocjenjuješ nimalo objektivno i pošteno. Ne vodi on ovu ekipu tri godine, nego tri sedmice, ako i toliko.
Puno je više razloga za zadovoljstvo, bar meni, kad nakon onakvog prvog poluvremena odigraš onakvo drugo poluvrijeme, jer to znači da ipak nešto mijenjaš u toku same utakmice.
Dešavat će se nama još puno puta u skorijem periodu da igru imamo samo na bljeskove, treba ispoštovati ovu ekipu i trenera jer dugoročno bi mogli nešto napraviti.
Napominjem da je Repuh u svojoj drugoj utakmici na klupi Sarajeva fasov'o od GOŠK-a. Na Koševu.
-
internazionale
#23489 Re: Utakmice.
Ocekivati duzi period pracenja FKS bez sikiracije mogu samo ovi pitari/fanovi engleske i spanske lige
Bice i kikseva, jbg takvi smo
Ali do tada Omega i Grean, odmaknite sejtani
- Cossack
#23490 Re: Utakmice.
internazionale wrote:Ocekivati duzi period pracenja FKS bez sikiracije mogu samo ovi pitari/fanovi engleske i spanske lige
Napokon nas krenulo a oni *eru!
-
al-em
#23491 Re: Utakmice.
Cala bi ovo glatko izgubio.
A husref otisao iz mladosti ima godina dana, mi prvo calu, pa repuha, pa svrakica, pun kurac bodova ispustili i haj husrefe vadi iz govana.
A husref otisao iz mladosti ima godina dana, mi prvo calu, pa repuha, pa svrakica, pun kurac bodova ispustili i haj husrefe vadi iz govana.
- Logovan
#23492 Re: Utakmice.
Počeo je snimak na BHT-u.
- Muhamed Đakmić
#23493 Re: Utakmice.
Pa nije baš godina, otišao je prije 3 mjesecaal-em wrote:Cala bi ovo glatko izgubio.
-
Nadzorna_ploca
#23494 Re: Utakmice.
DaBogda nam svaka tekma vaka bila.
I da Listica uvijek ovako dominira jebali majke kontaminirane.
I da Listica uvijek ovako dominira jebali majke kontaminirane.
- leškarenje
#23495 Re: Utakmice.
Stanojevic je strasan igrac
- Grean
#23496 Re: Utakmice.
A u sta ste ti i @intarnacionale gledali da mi je znati?Sliver wrote:Grean i Omega na dopunskuLogovan wrote:Počeo je snimak na BHT-u.
Nema veze, naviko' sam ja ovdje na navijace koji poslije svaka tri boda dizu ekipu u nebesa a onda sa porazima salju Ahmetovica u penziju, Hebibovicem nazivaju uragane, smjenjuju uprave.
Ja sam jedan od rijetkih koji je tvrdio i kad nije islo da imamo uz Zrinjski najkvalitetniju ekipu i tad su me poklapali ko' sad za igru koja je bila ni za qurac, realno, u Mesinom stilu izbij na Ahmetovica pa sta bude.
Ovo sve se ne odnosi na tebe,nego potrefio ti se post
I trener Listice nije nista slago', kontrolisali su loptu i imali vise od igre u prvom. Zato me cude ove reakcije u stilu sta on to prica. Na stranu navijacki stav ali treba biti realan.
- GandalfSivi
#23497 Re: Utakmice.
Regularno kontrolisali igru do centra (ako i to), i onda se gubili k'o abdest. Stanojevic i Saric (a cesto i Velkovski) ih razvaljivali cim su presli centar... I nema nikakve euforije, dug je put pred nama (stavise, mislim da smo kup vec popusili), ali kako je poceli, Barcelona smo 
- Maharadza
#23498 Re: Utakmice.
Odbrana nam' je kriza, mislim nisu to loši igrači ali su u žestokom padu forme, kako Novaković a pogotovu Mihojević! Nije ni šef bez razloga tražio još jednog štopera!
-
north
#23499 Re: Utakmice.
Haj da pokušamo konstatovati u čemu je napredak...daš rani gol, onda slijedi istina jedan pad u igri gdje smo bez potrebe igrali oprezno i povučeno, ali i toj situaciji Široki je imao JEDNU priliku..u ranijim situacijama mi obično kad imamo na poluvremenu vodstvo još vise padamo u nastavku bespotrebno i često je gol visio u zraku i isto tako često i primali i onda takvu utakmicu po pravilu nismo dobijali....Šta sada Husref radi na poluvremenu, utuvio je napokon igračima da mi moramo biti ti koji će imati vise loptu i otjerati ih sa naše polovine....Pa u drugom poluvremenu tek u sudijskom imali još jedan šut preko gola, o kakvim prilikama priča trener Lištice
.....Nismo smi briljirali igrom, ali ko da smo uostalom navikli na to, ali me raduje da na poluvremenu se vidila reakcija trenera i da se nešto promijenilo nabolje....nismo to puno gledali u zadnje vrijeme ako ćemo pošteno....
Od igrača, drago mi je što su neki primijetili ono što i ja....Dobili smo jako dobrog igrača u Stanojeviću, ne znam može li dečko ovako u kontinuitetu igrati, ali večeras je uz Sarića bi prvo ime utakmice...Svaka cast dečko kako je na sredini razgrtao, baš me obradovao
Nazire se svjetlo na kraju tunela, ali još smo daleko od onoga gdje bi trebali biti...Ali bitno je da se krene, samo da se nastavi ovako, naravno i bolje mora od ovoga...Fali ovdje jedan jako dobar štoper i lijevi bek koji bi uletili u prvih 11 mada se to odavno trubi i to svi znaju..
Od igrača, drago mi je što su neki primijetili ono što i ja....Dobili smo jako dobrog igrača u Stanojeviću, ne znam može li dečko ovako u kontinuitetu igrati, ali večeras je uz Sarića bi prvo ime utakmice...Svaka cast dečko kako je na sredini razgrtao, baš me obradovao
Nazire se svjetlo na kraju tunela, ali još smo daleko od onoga gdje bi trebali biti...Ali bitno je da se krene, samo da se nastavi ovako, naravno i bolje mora od ovoga...Fali ovdje jedan jako dobar štoper i lijevi bek koji bi uletili u prvih 11 mada se to odavno trubi i to svi znaju..
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#23500 Re: Utakmice.
North najbliže
Ovi što kritikuju - navikli
Ja sam prezadovoljan ovom utakmicom.
Istina, krenulo je s ranim golom, ali znali smo i ranije dati rani gol, pa se zna kako je to završavalo.
Gosti nisu imali ništa. Jalova inicijativa koja nije donijela ništa.
Probudio se i Ahmet, kad sam ga ranije kritikovao, red je da ga sad pohvalim.
Biće ovo dobro
Ovi što kritikuju - navikli
Ja sam prezadovoljan ovom utakmicom.
Istina, krenulo je s ranim golom, ali znali smo i ranije dati rani gol, pa se zna kako je to završavalo.
Gosti nisu imali ništa. Jalova inicijativa koja nije donijela ništa.
Probudio se i Ahmet, kad sam ga ranije kritikovao, red je da ga sad pohvalim.
Biće ovo dobro