Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Eto, ti znas iz kojeg razloga joj pokriva kosu, a pun traktor zena. Aj, ohladite malo ...
Hoces da pecnes i onda govoris ohladite malo? Sta je, nesto si nesiguran u sebe?
Naravno da znam, gledaj stoke okolo... odron civilizacije. Tebi je ovo uredu? Jer su ovo nasa "braca"?
sumirprimus wrote: ↑07/10/2023 17:53
Tacno vidim kako tone ideja o sekularnom bh drustvu. Priznajem vise vas je
Ne vjerujem da ih je više.
Pro hamas ? Pro iran?pro turska?
Narwvno da ih ke vise nazalost.
Put u eu i nato je samo pusti san iz interesa, kad ja to kazem da se treba radit i djelovat isto iz interesa i na drugim poljima tad su emocije i vjera na prvom mjestu
emirolini wrote: ↑07/10/2023 17:56
Problem je da su se stvari kretale na bolje za Palestince, nikada vecu podrsku Americke vlade nisu imali, do tacke gdje su Amerikanci poceli prozivati Izraelce za zlocine. U samom Izraelu i u Izraelskoj vladi su se pojavile neke nove struje oko Palestine, pregovori sa Saudijom i sve ostalo. I najednom ova glupost sada? Sta ce poslije ovog ako ista ostane od Gaze, opet govoriti Izrael pocinio zlocin? Ovo je nevidjena glupost koju su uradili i ne zasluzuju nikakvo sazaljenje.
Ajde da je to samo Hamas - teroristicka organizacija ali kada ovako komplet Gaza skace i hvata i ubija ljude po cesti onda nema se tu sta pricati.
A sta ako sad neko iz Gaze posalje raketu prema nekoj bolnici u Izraelu?
U ovoj prici je Palestina Ukrajina a Rusija je Izrael samo sto ova prica traje 70 godina a ne od februara 2022 godine gospoda draga, malo otvorite udzbenike nema razlika u ovoj prici su Agresori Izrael i Rusija samo sto je razlika nekih 60+ godina agresije na Izraela nad palestincima..
Svi vi sto podrzvate Izrael sto umno bolesne osobe.
Ovo nije prvi put da cujem nazalost ni zadnji, naviko sam, a cuo sam i gorih nazalost i u rl
Pogana strana svakog rata je sto ce najvise nastradati oni koji najmanje zasluzuju, a za kojima ce samo njihovi najblizi zaliti, dok se ostali nece ni pocesati. Samo zbog toga rat uvijek mora biti zadnja opcija. Nece ginuti djeca lidera i generala ni na jednoj strani.
I u Ukrajini mi se to najvise gadi. Dok jedni ginu drugi se sepure po sredozemlju i uzivaju u najvecem luksuzu.