Dešavanja u Srbiji
-
radostan dan
#23451 Re: Dešavanja u Srbiji
ma to se kraće kaže - peder. 
- bokakotorska
#23452 Re: Dešavanja u Srbiji
Znaci SKOJ je ostro osudio tu transakciju sa BicomEöl Mornedhel wrote:Ti's učitao nepostojeće značenje u inicijalni post na koji si replicirao. Ja sam za LDP prestao da glasam nakon što su ušli u srećnu kohabitaciju sa ljubinim malim (nije da sam se nadao kulama i gadovima od samog Jovanovića i pre toga ali je on posle izbora 2008. i uklonio iz stranke sve koji ne upadaju u profil "poslušno čeljade", pa je na kraju od Lukovića, Samardžića i Pešićke napravio svoje najljuće neprijatelje, da ne pričam o tome kako je funjarski prodao Biljanu Srbljanović tokom tih izbora pošto je očito unapred poklonio svoju lojalnost Đilasu).lazni liberal wrote:Ostavi se ti toga nego kazi zbog cega ti je dokaz da je on los koalicija sa SNS a nije sa DS
- Maverick78
#23453 Re: Dešavanja u Srbiji
Plakati protiv Fijata
Ogrebi i blago tebi
U Kragujevcu su u noći između nedelje i ponedeljka osvanuli plakati koji pozivaju na grebanje novih Fijatovih automobila.
"Nedavna sabotaža 31 novog vozila u fabrici FIAT-a očigledno je posledica loših radnih uslova, saradnje sindikata i menadžmenta na štetu radnika, represije i nemogućnosti javnog samostalnog radničkog organizovanja. Ne znamo da li je ovo prva sabotaža ili je bilo i prethodnih za koje se nije čulo izvan zidova FIAT-ovog zabranjenog grada, ali verovatno nije poslednja jer, čak i ako ovi radnici budu uhapšeni ili pokleknu pod medijskim pritiskom, vrlo je moguće da će okolnosti u budućnosti primorati radnike da opet pribegnu sabotaži kao jedinoj metodi borbe koja im je preostala. Takođe, ovo nije prva sabotaža u FIAT-ovim fabrikama - pre dve godine je u poljskoj fabrici FIAT na sličan način oštećen veliki broj vozila od strane nezadovoljnih radnika", piše na plakatu kojim su za sada nepoznata lica pokušala javnosti da objasne u kakvoj se situaciji nalaze radnici Fijata.
Podsetimo, pre desetak dana jedan broj vozila na montažnoj traci bio je oštećen, kada je nekoliko radnika šrafcigerom izgrebalo boju na karoseriji i navodno ispisalo poruke šefovima.
Premda su mnogi Kragujevčani bespogovorno osudili takve postupke radnika, činjenica je da nešto ne štima u Fijatovoj fabrici u Kragujevcu. U javnosti se sporadično pojavljuju informacije o niskim platama, lošim uslovima rada, velikim dugovima prema podizvođačima, ali se sve vrlo brzo zataška - do nekog novog plakata, grebanja ili slične "gerilske" akcije.
Da li se svakoj stranoj investiciji treba radovati, čak i kada tenderi, javne nabavke, zakup zemljišta i ostale trice i kučine nisu po zakonu, pokazaće vreme. Uskoro će, nadamo se, biti jasno i da li je zaista nemoguće smeniti vlast kragujevačkog gradonačelnika Veroljuba Stevanovića koja poklanja zemljište i gradi spomenik Fijatu, finansira izgradnju krsta "kamene konstrukcije s klasičnim raspećem", pokušava da otima delove parka i zelenih površina ne bi li izgradila teniske terene ili tako unosne poslovno-stambene prostore. Ljubav ili strah Kragujevčana veći su od Plaze i Krsta zajedno!
http://www.e-novine.com/drustvo/85525-O ... -tebi.html
-
Eöl Mornedhel
-
strndzov
#23455 Re: Dešavanja u Srbiji
sobni trenerEöl Mornedhel wrote:
-
vivace
- lazni liberal
-
vivace
#23459 Re: Dešavanja u Srbiji
ne mogu da shvatim da nacionalna mrznja moze dotle doci da se spali biblioteka ... to su fasisti. mrze drugog. a isto ne mogu da shvatim koje je to ispiranje mozga da u paljenju dzamije ucestvuju otac i dva sina. pa mislim, strasno. 
-
vivace
#23460 Re: Dešavanja u Srbiji
prosto me je sramota sto sam krstena u svojoj 21. godini. ne bih se ja krstila ali sam trebala da budem kuma a kum je hteo sa bude crkveno vencanje i tako mene i moju kumu krstise. ne znam da li ima negde da se covek raskrsti.a to je samo forma ionako. i krstio me anfilohije radovic ! 
pokrstio mene i kumu i zaputili se moji kumovi pravac australija . i eno ih tamo.nije im lose. nemaju pojma sta se ovde zbivalo. na pr. kuma me je zvala za vreme bombardovanja i posvadjali smo se oko milosevica ,da li je trebalo bombardovati srbiju ili ne ,kad ce milosevic sa vlasti...oni jos organizovali demonstracije u australiji protiv bombardovanja, za vlast milosevica, a jedna nasa skolska drugarica organizovala isto u australiji demonstracije za opoziciju, protiv milosevica . i moja kuma i ona se posvadjale,ni dan danas ne razgovaraju. a moja kuma je clan komunisticke partije u australiji. lako im je odande pricati. nas dve smo se pomirile odmah posle bombardovanja.mogu da zamislim kako joj je bilo ...zove me da mi da podrsku ,iz brige za mene, a meni to uopsrte nije bilo potrebno. ja sam se samo nadala da ce da potrefe milosevica. na sta se ona zgrozila.
pokrstio mene i kumu i zaputili se moji kumovi pravac australija . i eno ih tamo.nije im lose. nemaju pojma sta se ovde zbivalo. na pr. kuma me je zvala za vreme bombardovanja i posvadjali smo se oko milosevica ,da li je trebalo bombardovati srbiju ili ne ,kad ce milosevic sa vlasti...oni jos organizovali demonstracije u australiji protiv bombardovanja, za vlast milosevica, a jedna nasa skolska drugarica organizovala isto u australiji demonstracije za opoziciju, protiv milosevica . i moja kuma i ona se posvadjale,ni dan danas ne razgovaraju. a moja kuma je clan komunisticke partije u australiji. lako im je odande pricati. nas dve smo se pomirile odmah posle bombardovanja.mogu da zamislim kako joj je bilo ...zove me da mi da podrsku ,iz brige za mene, a meni to uopsrte nije bilo potrebno. ja sam se samo nadala da ce da potrefe milosevica. na sta se ona zgrozila.
Last edited by vivace on 07/06/2013 14:49, edited 1 time in total.
- CSKA
#23461 Re: Dešavanja u Srbiji
On te je krstio,zato u tebi cuci lantetni cetnik 
- Samir_01
#23462 Re: Dešavanja u Srbiji
''Paljenje džamije: Devet oslobođeno''lazni liberal wrote:http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=720678
-
vivace
#23463 Re: Dešavanja u Srbiji
nije ni anfilohije od juce. malo smo popricali pre krstenja i on je odmah skapirao da se ja krstim zato sto moram i rekao u sebi nema veze,bice jedna od nasih. i ja sam provalila da je on provalio . i mene i kumu su zajedno krstili
razmisljam da se pokrstim u katolike ...njihov papa se izvinio svim zrtvama koje je katolicka crkva napravila tokom istorije, sto je sasvim ok.
razmisljam da se pokrstim u katolike ...njihov papa se izvinio svim zrtvama koje je katolicka crkva napravila tokom istorije, sto je sasvim ok.
- Samir_01
#23464 Re: Dešavanja u Srbiji
Islam je lijek za sve paganske zavrzlame.vivace wrote:nije ni anfilohije od juce. malo smo popricali pre krstenja i on je odmah skapirao da se ja krstim zato sto moram i rekao u sebi nema veze,bice jedna od nasih. i ja sam provalila da je on provalio . i mene i kumu su zajedno krsti.
- славянин
#23465 Re: Dešavanja u Srbiji
Samir_01 wrote:Islam je lijek za sve paganske zavrzlame.vivace wrote:nije ni anfilohije od juce. malo smo popricali pre krstenja i on je odmah skapirao da se ja krstim zato sto moram i rekao u sebi nema veze,bice jedna od nasih. i ja sam provalila da je on provalio . i mene i kumu su zajedno krsti.
Da jos dodam proviri malo iz pecine u 21. stoljecu smo
Last edited by славянин on 07/06/2013 15:00, edited 1 time in total.
- CSKA
#23466 Re: Dešavanja u Srbiji
Pa boli briga SPC vjerujes ili ne,ti si utefterena.Jos ako doniras koji dinar,ihh....
Slusao sam skoro na radiju stanicu katolicke crkve,i dosta su pricali o problemima mladih,ocekivanjima u zivotu,strahu od braka,da li ce uspjeti da se brinu o porodici...i bas me je odusevilo...takve vise price treba i SPC,a ne samo Kosovo,Kosovo...
Slusao sam skoro na radiju stanicu katolicke crkve,i dosta su pricali o problemima mladih,ocekivanjima u zivotu,strahu od braka,da li ce uspjeti da se brinu o porodici...i bas me je odusevilo...takve vise price treba i SPC,a ne samo Kosovo,Kosovo...
-
vivace
#23467 Re: Dešavanja u Srbiji
kad rece zavrlzama,gde nam je forumas s tim imenom?
-
vivace
#23468 Re: Dešavanja u Srbiji
slazem se sa tobom. spc kao da odbija od sebe svojom ruiniranoscu, strogocom , nekominukacijom sa svojim vernicima. a ima jos jedan razlog. dok traje litanija pravoslavci stoje sve vreme a katolici lepo sede.CSKA wrote:Pa boli briga SPC vjerujes ili ne,ti si utefterena.Jos ako doniras koji dinar,ihh....
mada kad bih bas mogla da biram ja bih u protestrante.hebe me samo sto ne verujem u boga. kad sam studirala u sarajevu ,ne znam koja proslava je to bila da li bozic, uskrs, ja isla u katolicku crkvu sa ekipom i slusali smo rok sastave , secam se elektricne gitare. eto koliko su oni spremni za menjanja,a to je vrlo vazno.
isla sam u katolicku crkvu i na moru ujutru,i slusala onog tamo popa i bilo mi je interesantno,a jos sam mogla i da sedim.
-
vivace
#23469 Re: Dešavanja u Srbiji
http://www.klix.ba/vijesti/bih/popovic- ... /130608012
intervju sa srdjom popovicem---haski sud izvrsio samoubistvo.
intervju sa srdjom popovicem---haski sud izvrsio samoubistvo.
-
strndzov
-
radostan dan
#23471 Re: Dešavanja u Srbiji
neka si to podjelila sa nama.vivace wrote:prosto me je sramota sto sam krstena u svojoj 21. godini. ne bih se ja krstila ali sam trebala da budem kuma a kum je hteo sa bude crkveno vencanje i tako mene i moju kumu krstise. ne znam da li ima negde da se covek raskrsti.a to je samo forma ionako. i krstio me anfilohije radovic !
inače, što se tiče krštenja, to si mogla i video linkom, čime bi izbjegla čin kristinizacije, sad šta je tu je, kad jevreji mogu da vuku zvjezdu davidovu tisutljećima, možeš i ti taj žig još to malo što ti je ostalo.
ako je pak teret veliki a duhovna patnja neizdrživa, moguć je čin dehristiizacije kod oca gavrila na karaburmi, hrista stoičkova br. 9, ili jednostavnje putem sms - +38163....., dežurni i protivpožarni sinoda spc, otac milentije nadobudni.
-
vivace
#23472 Re: Dešavanja u Srbiji
ma ja cu da predjem u katolike,pa cu onda u protestante, pa cu onda valjda biti raskrstena.
kao jedna
osoba ...
-
radostan dan
#23473 Re: Dešavanja u Srbiji
ma idi na islam odmah, šta kružiš i gubiš vrijeme, samir će te pričekati... 
-
vivace
#23474 Re: Dešavanja u Srbiji
-
strndzov
#23475 Re: Dešavanja u Srbiji
nek pozuri dok je dzamija jos tu