SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
Tomahawk11
Globalni moderator

#23451 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Tomahawk11 »

VjecitiStudent wrote:
Tomahawk11 wrote:Znaci, kad zgazis covjeka namjerno i pritom ga usmrtis, nisi ga ubio, nego si ga namjerno zgazio.... :lol: :lol: :lol: :roll:
Čim, ničim izazvani ublažavaju definiciju ovog ubistva, biće da je isti lik u pitanju.
Koji q ublazavaju? Isto je ubio ti njega nozem, pistoljem ili ga zgazio autom.
Onda dodje onaj policajac da se buni. Bolje mu je nek suti. Gledaj sta mu sef nad sefovima radi, kakve blamaze izvodi.
Mene bi bilo stid, ne bih imao obraza napadati svijet po forumu, a vidim sta se radi.
AmirBaa

#23452 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by AmirBaa »

"Lukač: Sigurnosna situacija u FBiH je dobra, a broj krivičnih djela je u opadanju" nekad se zapitam koliko ce nasa glupost kao naroda rasti pa na ovakve izjave ostati hladnokrvni...
VjecitiStudent

#23453 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by VjecitiStudent »

AmirBaa wrote:"Lukač: Sigurnosna situacija u FBiH je dobra, a broj krivičnih djela je u opadanju" nekad se zapitam koliko ce nasa glupost kao naroda rasti pa na ovakve izjave ostati hladnokrvni...
U poređenju sa Sarajevom, ostatak FBiH je druga planeta.
Ljakan

#23454 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Ljakan »

na klixu slike zadnjim djelom ga puco i nije namjerno ubistvo :lol:
jebem li im majku za tu izjavu.
supercali

#23455 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by supercali »

Prvo ne znamo sta se desilo tako da na prvu i ne treba bas osudjivati kako se osudjuje unaprijed
Mislim kriv je ovaj u svakom slucaju to je bez daljnjeg samo govorim da ne znamo sta je taj uradio pa ga ovaj gazio
Tomahawk11
Globalni moderator

#23456 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Tomahawk11 »

supercali wrote:Prvo ne znamo sta se desilo tako da na prvu i ne treba bas osudjivati kako se osudjuje unaprijed
Mislim kriv je ovaj u svakom slucaju to je bez daljnjeg samo govorim da ne znamo sta je taj uradio pa ga ovaj gazio
Sta god je uradio nije za to da ga ubije.
Duzan mu novac, psovao mu, prevario ga nesto, hodao mu sa zenom....nije divlji zapad da se rijesava na ovaj nacin.
Cuj ne treba osudjivati....treba reci: neka si, jarane, zasluzio je :roll:
supercali

#23457 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by supercali »

Tomahawk11 wrote:
supercali wrote:Prvo ne znamo sta se desilo tako da na prvu i ne treba bas osudjivati kako se osudjuje unaprijed
Duzan mu novac, psovao mu, prevario ga nesto, hodao mu sa zenom....nije divlji zapad da se rijesava na ovaj nacin.
Da se razumijemo ne branim ga al uzimam primjer ti me uvijek maltretiras i sta sad ja trebam da trpim
Pa kad mi prekipi ubio bi i tebe i pola tvoje familije
Sta je trebao povuci se i opet da ga ovaj terorise
Sjetimo se onoga na vratniku
Pucao u onoga i kad je ovaj uzeo pistolj onda nemoj pucati molim te zajebancija
Dobro je onaj postupio e sad ces da vidis picko kako se puca
Ovo naravno se odnosi samo na ove sto maltretiraju sto su isti kriminalci i sl ne na obicnu raju
Kad se kurcis budi spreman i da dobijes
67-o to je 48 godina nisu to neke godine da kazes bespomocni starac
Zato je najbolje sacekati da vidimo sta se desilo pa tek onda suditi pljuvati i sl
Tomahawk11
Globalni moderator

#23458 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Tomahawk11 »

Nigdje ne stoji da je ovaj na njega pucao, cak ni da je silu koristio.
Tacno je to da svima nama nekad prekipi, da pukne film, pregori zica u glavi, ali to nas ne opravdava.
Stani, ohladi glavu, pa razmisli. Vise stete nego koristi. Pazi, covjeka nema, ubio si ga, u ludilu, u vatri, kasno je kajati se kad se ohladis.
Zato je posebno debilno od Nefica kad kaze nije ubistvo. Jeste, taman da mu je ovaj svaki dan pisao pod prozor, pa ga ovaj vise nije mogao trpiti.
supercali

#23459 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by supercali »

Tomahawk11 wrote:Nigdje ne stoji da je ovaj na njega pucao, cak ni da je silu koristio.
Tacno je to da svima nama nekad prekipi, da pukne film, pregori zica u glavi, ali to nas ne opravdava.
Stani, ohladi glavu, pa razmisli. Vise stete nego koristi. Pazi, covjeka nema, ubio si ga, u ludilu, u vatri, kasno je kajati se kad se ohladis.
Zato je posebno debilno od Nefica kad kaze nije ubistvo. Jeste, taman da mu je ovaj svaki dan pisao pod prozor, pa ga ovaj vise nije mogao trpiti.
Jeste ubistvo samo govorim ne znamo sta se desilo
Nigdje ne stoji zato i govorim najbolje je sacekati pa onda pljuvati

Nedavno su pljuvali onog nekog lika sa kosevskog d je izbo onu djevojku cini mi se pa s3 kasnije ispostavilo da nije tako bilo nego neki drugi da je to uradio
Ako je ovaj gazio onako nek trune u zatvoru sto s3 mene tice
O'zone
Globalni moderator

#23460 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by O'zone »

Vidim tramvaji opet stoje....opet neko sranje?
vješalica

#23461 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by vješalica »

Na TV1 bilo da se gore navedeni drogalj sa svojom curom u autu vracao sa metadonske terapije a doticna je bila valjda cura od ubijenog

Nema sve gole propalice narkomanske
I naravno bitno je da takvik ovisnicima je dopusteno da vozaju kola
drugtito2011

#23462 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by drugtito2011 »

Ilidža: Građani pretukli provalnike koje su zatekli u krađi

radiosarajevo.ba/novost/205496/ilidza-gradani-pretukli-provalnike-koje-su-zatekli-u-kradi

Ruke i noge im se pozlatile
Grean

#23463 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Grean »

I kazu ne valja rijecnik, rasisticki. Dzikan iz Istocnog Sarajeva, nego sta je nego dzikan.
insomnia78

#23464 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by insomnia78 »

Lik od 50 godina ima curu?
sunceKOtepsija

#23465 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by sunceKOtepsija »

http://www.radiosarajevo.ba/novost/205462
Image
Mladić koji je danas povrijeđen prilikom snimanja filma o ekstremnim sportovima na platou ispred sarajevskog Doma mladih pao je s romobila.

Ovu informaciju potvrdili su za portal Radiosarajevo.ba iz organizacije Centar za savremenu umjetnost koja snima dokumentarni film o ekstremnim sportovima.

Kako su kazali, on je prevezen je na Kliniku urgentne medicine Univerzitetskog kliničkog centra Sarajevo, gdje mu se utvrđuje stepen poveda.

Policijski službenici Ministarstva za unutrašnje poslove Kantona Sarajevo također se nalaze na terenu.
apgang

#23466 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by apgang »

Tomahawk11 wrote:
Gorica divlji zapad :D
Reglan

#23467 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Reglan »

je ko komad sto je sjedio s ovim pacijentom. Valja li cemu pichic
O'zone
Globalni moderator

#23468 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by O'zone »

drugtito2011 wrote:Ilidža: Građani pretukli provalnike koje su zatekli u krađi

radiosarajevo.ba/novost/205496/ilidza-gradani-pretukli-provalnike-koje-su-zatekli-u-kradi

A predpostavio sam da je ovaj scenario kad su ih našli u blizini jedan drugoga a oba polomljena. Dok se raja ne organizuje ovome kraja nema. Kad većina crne hronike bude ispunjena ovakvim vijestima druga će se pjesma pjevat u razbojničko/lopovskim/kokošarskim krugovima
insaneinthebrain

#23469 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by insaneinthebrain »

_BataZiv_0809 wrote:Tacno bih povratio kad onog Nefica vidim kako hoda Titovom ko osloboditelj :skoljka:
meni dodje da ga pljunem, isprsi se kao da je šerif Teskeredžić :oops:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#23470 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Truba »

gradom svi slobodno šetaju
jedino sam brankovića s tjelohraniteljima vidio...
neki dan zlaja ko klošar obučen zvjerlja... nefić ko kakav paun hoda gradom sram da ga bude koja je neradnička parazitska stoka

što tramvaji nisu radili?
koji je ono kaos opće rasulo
najveći psovači što nema tramvaja su društveni bogalji osušene face s cigarama i pola marke u džepu koji su kartu posljednji put vidjeli 1989.
koji je krkljanac bio i utom kod oslobodjenja neki dzipac kroz 2 crvena... umal ne puče bočno reno klia...vidi se da je željan krvi
onda stade na tramvajskoj :D boji se za svoju guzu ipak tramvaj je veći :D onda opet krši pravila ode prema mekdonaldsku...

dobro je da svaki dan nemamo krvi na cestama kakvi likovi vozaju bombe od 3 tone ili koliko već
drug_profi

#23471 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by drug_profi »

O'zone wrote:
drugtito2011 wrote:Ilidža: Građani pretukli provalnike koje su zatekli u krađi

A predpostavio sam da je ovaj scenario kad su ih našli u blizini jedan drugoga a oba polomljena. Dok se raja ne organizuje ovome kraja nema. Kad većina crne hronike bude ispunjena ovakvim vijestima druga će se pjesma pjevat u razbojničko/lopovskim/kokošarskim krugovima
Jao, ova vjest mi popravila dan.
Ko ovu raju ocinka, dabogda ga orobili.
O'zone
Globalni moderator

#23472 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by O'zone »

Black swan wrote:gradom svi slobodno šetaju
jedino sam brankovića s tjelohraniteljima vidio...
neki dan zlaja ko klošar obučen zvjerlja... nefić ko kakav paun hoda gradom sram da ga bude koja je neradnička parazitska stoka
Ganić ima dvojicu...
DaysleepeR

#23473 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by DaysleepeR »

srećom pa ga je autom ubio, sad će lagano platiti krvarinu uz odobravanje dobrog dijela ljudi, i sve rega
Cherry-Cherry

#23474 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Cherry-Cherry »

Gdje su sad oni, što kažu da je bilo suđeno da ubijeni čovjek bude taj dan na tom mjestu i da je bilo određeno da taj dan umre, odnosno preseli na ahiret?
rumenige_brajtner

#23475 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by rumenige_brajtner »

DaysleepeR wrote:srećom pa ga je autom ubio, sad će lagano platiti krvarinu uz odobravanje dobrog dijela ljudi, i sve rega
jesam li ja prespavao uvođenje šerijata u ovu, ionako, cirkusantsku državu?
Locked