Pa cini mi se da je Bico sad bio na prvom okupljanju, a prije toga nije postojala nikakva alternative za Mujdzu, a pogotovo nakon povrede Vranjesa. Otuda valjda "vucaranje" Avdije. Mladji Hajrovic, iako dobar igrac, se nije ni u U21 snasao jos kako treba, prema tome nema za sad sta traziti u A. Taj Salatic, prvi put cujem za njega. Velis spominjao se prije. Pa 300 igraca se spominjalo, sto ne znaci da mogu svi biti pozvani.Dead Man Walking wrote:Pa evo recimo na stoperu je bolje probati Cocalica (a moze igrati i zadnjeg veznog). Za Sunjica je sigurno Stam, a ako ne bude lahko ga je odjebati i pokusati sa nekim novim, kao recimo mladjim Hajrovicem, barem je perspektivniji i moze postati igrac za razliku od Tonija koji je na svom jadnom maksimumu. Vec se spominjao Salatic iz Grasshopera, moze pokriti i zadnjeg veznog i stopera. Za Avdiju ne znam ni koju poziciju igra, selektor kaze on je tu negdje s Mujdzom.Ako je bek, imamo Bicu i Mujdzu, ako je krilo tu su Hajrovic, Lulic, i Stevanovic. Koja je poenta vucaranja Avdije po okupljanjima?
Ne znam zasto je mali Besic ispao iz kombinacija. Za tinejdzera je vrlo solidno odigrao u par navrata.
Ne mogu se igraci smjenjivati u repki svakih mjesec dana.
Trenutno ne mislim da imamo boljih 1. jedanaest od onoga sinoc, sa tim da Sejo sjedi a Dolaskom Mujdze, Zukanovic ide lijevo. Pored tih 11, od ozbiljnih igraca imamo jos: Visca, Medo, Sejo, Zahir, Vranjes (kada se vrati), Hajrovic, Kolasinac??, 2 golmana I evenutalno povesti (ako budemo isli) u Brazil Besica I Pandzu (ako pocne igrati). Od ovih rezervi, ako igraju na svojim pozicijama, najgori je Zahirovic, ali mozda bi I on mogao sta slucajno odraditi onom svojom borbenoscu u zadnjih 20-tak minuta.
Ne znam zasto neces da prihvatis da se ne mogu 2-3 nova igraca zvati svako okupljanje.Sta je to NOVO probao? Citaj malo jarane.