Safet Susic - Pape, selektor BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
USAblues

#23401 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by USAblues »

"Volio bih da nas Amerikanci namuče"...izjava :-) :-) ..zelja ce ti se ispuniti to ti garantujem Safete....11 utakmica ne znaju za poraz.... USA ce u svakom slucaj biti veliki izazov za BiH...nadam se minimalnoj pobjedi :bih:
zlajapravaraja

#23402 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by zlajapravaraja »

DonVito wrote:
zlajapravaraja wrote:Bicakcic umjesto Mujdze na desnog beka?

Zasto ne
:nevjerujem:

Kraj Speed Demona treba da se siluje Bicko na desnom beku, odma na debiju.
Sva sreca pa imamo Papeta.
Jeko ovaj?

Centralni odbrambeni igraci se cesto integrisu u novu ekipu na boku, al' odakle bi ti to znao, jelda? :roll:
DonVito

#23403 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by DonVito »

Ne znas koje Speed Demon :shock:

A jeli pa moze i Zaha kao zadnji vezni itd kombinacija sto integrisu pa kao sto je Mravac igrao beka, Bicko je suvise spor za beka jos u debiju a bolje Spahu staviti uostalom to je i igrao na pocetku karijere.

Uostalom gluposti igrat ce Speed Demon.
zlajapravaraja

#23404 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by zlajapravaraja »

DonVito wrote:Ne znas koje Speed Demon :shock:

A jeli pa moze i Zaha kao zadnji vezni itd kombinacija sto integrisu pa kao sto je Mravac igrao beka, Bicko je suvise spor za beka jos u debiju a bolje Spahu staviti uostalom to je i igrao na pocetku karijere.

Uostalom gluposti igrat ce Speed Demon.
Höwedes, Boateng ili Badstuber su dobri za beka jednoj Njemackoj, a 10 centimetara nizi i sigurno dosta brzi Bicakcic ne moze za nas...? :-) :wink:

P.S. Spahic je sef odbrane, i kao takav ne dolazi u obzir za beka :wink: :wink:
DonVito

#23405 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by DonVito »

Höwedes, Boateng ili Badstuber

O kome ti :roll:

Pape zna najbolje.
hary

#23406 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by hary »

Sušić: "Očekujem da nas Amerikanci dobro namuče"

MOCNO 8) :bih:
scooby_dooby_doo

#23407 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by scooby_dooby_doo »

hary wrote:Sušić: "Očekujem da nas Amerikanci dobro namuče"

MOCNO 8) :bih:
namoče* :D
DonVito

#23408 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by DonVito »

PAPE Safet Susic najbolji selektor REP.BIH svih vremena.

PAPE :bih:
TheMule

#23409 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by TheMule »

Pape je zaista takticki genije :bih: :bih:
shalla

#23410 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by shalla »

Pape, iskreno se nadam da je večeras bila oproštajna tekma za Vršajevića i Šunjića...
Logovan

#23411 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Logovan »

Pogriješio si ali nek' si... Svi koji su se digli sad si ih spustio, svi igrači koji su mislili da su najbolji na svijetu sad su promijenili priču.

Safet Sušić Pape! :thumbup: S tobom na SP ako Bog da.
BHF_Manijak

#23412 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by BHF_Manijak »

Ne vidim po cemu je toliko pogrijesio. Jedino da nikog nije uveo (a morao je, jer je bilo povrijedjenih i rovitih), a ipak je prijateljska. To sto na klupi nemamo drugog Dzeku, Spahica, Pjanica, eh to je vec druga prica, ali pricati da je pogrijesio jer je uveo pojedine bogalje, a boljih nemamo, eh to vec ne ide...

Doduse, roster ce biti jaci kad ako Bog da dodju Izet Hajrovic i Kolasinac, te kad se Mujdza vrati.

Tad bi ova postava otprilike najjaca bila:

Begovic
Zukanovic lijevi bek
stoperi Spaha i Bicakcic
desni bek Mujdza
zadnji vezni Kolasinac
Izet Hajrovic desno krilo
lijevo Lulic
u sredini Pjanic i Miske
napad Dzeko i Ibisevic

Klupa:
Salihovic, Vranjes, Rahimic, Visca, Stevanovic, Pandza, Medunjanin
B6Redhell

#23413 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by B6Redhell »

BHF_Manijak wrote:Ne vidim po cemu je toliko pogrijesio. Jedino da nikog nije uveo (a morao je, jer je bilo povrijedjenih i rovitih), a ipak je prijateljska. To sto na klupi nemamo drugog Dzeku, Spahica, Pjanica, eh to je vec druga prica, ali pricati da je pogrijesio jer je uveo pojedine bogalje, a boljih nemamo, eh to vec ne ide...

Doduse, roster ce biti jaci kad ako Bog da dodju Izet Hajrovic i Kolasinac, te kad se Mujdza vrati.

Begovic
Zukanovic lijevi bek
stoperi Spaha i Bicakcic
desni bek Mujdza
zadnji vezni Kolasinac
lijevo Lulic
u sredini Pjanic i Miske[/
napad Dzeko i Ibisevic

Klupa:
Salihovic, Vranjes, Rahimic, Visca, Stevanovic, Pandza, Medunjanin

Podpisujem :thumbup:
USAblues

#23414 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by USAblues »

Begovic
Zukanovic lijevi bek
stoperi Spaha i Bicakcic
desni bek Mujdza
zadnji vezni Kolasinac
lijevo Lulic
u sredini Pjanic i Miske[/
napad Dzeko i Ibisevic

Klupa:
Salihovic, Vranjes, Rahimic, Visca, Stevanovic, Pandza, Medunjanin[/quote]

Podpisujem :thumbup:[/quote]

to je to.... :thumbup: :thumbup:
Dead Man Walking

#23415 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Dead Man Walking »

Ne zamjeram selektoru nesto posebno zbog ovog poraza, nije me toliko pogodio rezultat. Do sad smo prijateljske uvijek igrali da ne izgubimo, sad smo konacno kao pokusali isprobati nesto. Problem je jedino sto smo isprobavali igrace koji su vec ranije dokazali da ne znaju, a izdvaja se trio fantastikus Sunjic, Zahirovic, Vrsajevic. Sunjic startao protiv Lihtenstajna, imao problema i sa njihovim spicevima, znaci tad je jos morao biti prekrizen. Zasto se taj jos uvijek mota po spiskovima i trkelja iz Ukrajine ne zna ni on sam. Ova druga dvojica su imali dosta vise prostora da pokazu sta ne znaju, uspjesno to odradise. Zasto se njih i dalje poziva i zasto se ne mogu isprobati neki drugi momci umjesto ova tri parmaka za koje je ocito da nisu kvalitet za nacionalni tim? Stvarno ne vidim svrhu njihovog daljnjeg pozivanja, a nadam se Safete da si i ti to veceras konacno uvidio. Ne pljujem te zbog ovog poraza, al hraknut cu malo ako ih pozoves za utakmice sa Slovackom. :D A nekako imam osjecaj da hoces. :cry:

Dalje, vidjeli smo i da je Stevanovic totalno van forme i ide silaznom putanjom, sto ce reci da Izoni mora biti na spisku za Slovake. Po ko zna koji put se pokazalo da Salihovic jednostavno nije bek i ne znam do kad ga Safete mislis tamo gurati? I jos jedna stvar, meni bi Medunjanin igrao u prvih 11 pa taman Misketa morali izbaciti. Posto je Kolasinac misaona imenica za duele sa Slovacima, volio bih da igramo u ovom sastavu, pa et Sajo, ako citas razmotri i ovaj prijedlog: :mrgreen:
------Begovic-----
Mujdza--Bico--Spaha--Zuka
-------Salihovic---------------
Izoni---Pjanic---Medunjanin---Lulic
-------Dzeks----Vedo------
Infaze Studio

#23416 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Infaze Studio »

BHF_Manijak wrote: To sto na klupi nemamo drugog Dzeku, Spahica, Pjanica, eh to je vec druga prica, ali pricati da je pogrijesio jer je uveo pojedine bogalje, a boljih nemamo, eh to vec ne ide...
Sve si fino stavio u jednu recenicu.
Dead Man Walking

#23417 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Pa i nije bas, da isproba i ponekog novog "bogalja" a ne uvijek iste imalo bi smisla.
luckylaka

#23418 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by luckylaka »

Dead Man Walking wrote:Ne zamjeram selektoru nesto posebno zbog ovog poraza, nije me toliko pogodio rezultat. Do sad smo prijateljske uvijek igrali da ne izgubimo, sad smo konacno kao pokusali isprobati nesto. Problem je jedino sto smo isprobavali igrace koji su vec ranije dokazali da ne znaju, a izdvaja se trio fantastikus Sunjic, Zahirovic, Vrsajevic. Sunjic startao protiv Lihtenstajna, imao problema i sa njihovim spicevima, znaci tad je jos morao biti prekrizen. Zasto se taj jos uvijek mota po spiskovima i trkelja iz Ukrajine ne zna ni on sam. Ova druga dvojica su imali dosta vise prostora da pokazu sta ne znaju, uspjesno to odradise. Zasto se njih i dalje poziva i zasto se ne mogu isprobati neki drugi momci umjesto ova tri parmaka za koje je ocito da nisu kvalitet za nacionalni tim? Stvarno ne vidim svrhu njihovog daljnjeg pozivanja, a nadam se Safete da si i ti to veceras konacno uvidio. Ne pljujem te zbog ovog poraza, al hraknut cu malo ako ih pozoves za utakmice sa Slovackom. :D A nekako imam osjecaj da hoces. :cry:

Dalje, vidjeli smo i da je Stevanovic totalno van forme i ide silaznom putanjom, sto ce reci da Izoni mora biti na spisku za Slovake. Po ko zna koji put se pokazalo da Salihovic jednostavno nije bek i ne znam do kad ga Safete mislis tamo gurati? I jos jedna stvar, meni bi Medunjanin igrao u prvih 11 pa taman Misketa morali izbaciti. Posto je Kolasinac misaona imenica za duele sa Slovacima, volio bih da igramo u ovom sastavu, pa et Sajo, ako citas razmotri i ovaj prijedlog: :mrgreen:
------Begovic-----
:thumbup: Potpuno se slazem.Za mene premda se ne pitam nista Medo jednostavno mora imati mjesta u prvih 11.Salihovic iz utakmice u utakmice kao da zeli sam sebe da izbaci iz ekipe.Jednostavno nista mu ne ide.Rezerve.Koga umjesto prozvanihSunjica,Vrsaja,Zahirovica..???
Infaze Studio

#23419 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Infaze Studio »

Dead Man Walking wrote:Pa i nije bas, da isproba i ponekog novog "bogalja" a ne uvijek iste imalo bi smisla.
Pa OK. Koga bi, na primjer, mogli novog isprobati u toj zadnjoj liniji, na koju su svi toliko, sa pravom, bijesni I govorimo da su nesposobni (sto ni ja ne poricem)?
Eto, jednog samo stopera ili desnog beka da pokusamo naci. (ne brojimo Kolasinca)

P.S. Govorim, naravno, o ovoj rezervnoj zadnjoj liniji.
Last edited by Infaze Studio on 15/08/2013 05:01, edited 1 time in total.
Infaze Studio

#23420 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Infaze Studio »

luckylaka wrote:
Dead Man Walking wrote:Ne zamjeram selektoru nesto posebno zbog ovog poraza, nije me toliko pogodio rezultat. Do sad smo prijateljske uvijek igrali da ne izgubimo, sad smo konacno kao pokusali isprobati nesto. Problem je jedino sto smo isprobavali igrace koji su vec ranije dokazali da ne znaju, a izdvaja se trio fantastikus Sunjic, Zahirovic, Vrsajevic. Sunjic startao protiv Lihtenstajna, imao problema i sa njihovim spicevima, znaci tad je jos morao biti prekrizen. Zasto se taj jos uvijek mota po spiskovima i trkelja iz Ukrajine ne zna ni on sam. Ova druga dvojica su imali dosta vise prostora da pokazu sta ne znaju, uspjesno to odradise. Zasto se njih i dalje poziva i zasto se ne mogu isprobati neki drugi momci umjesto ova tri parmaka za koje je ocito da nisu kvalitet za nacionalni tim? Stvarno ne vidim svrhu njihovog daljnjeg pozivanja, a nadam se Safete da si i ti to veceras konacno uvidio. Ne pljujem te zbog ovog poraza, al hraknut cu malo ako ih pozoves za utakmice sa Slovackom. :D A nekako imam osjecaj da hoces. :cry:

------Begovic-----
:thumbup: Potpuno se slazem.Za mene premda se ne pitam nista Medo jednostavno mora imati mjesta u prvih 11.Salihovic iz utakmice u utakmice kao da zeli sam sebe da izbaci iz ekipe.Jednostavno nista mu ne ide.Rezerve.Koga umjesto prozvanihSunjica,Vrsaja,Zahirovica..???
Bitno je da Salihovic non-stop nateze sorc prema dole, da slucajno nebi izgledao kao seljak sa dignutim sorcem, a to sto ne zna lopte nabaciti, nema veze :-)
luckylaka

#23421 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by luckylaka »

Infaze Studio wrote:
Dead Man Walking wrote:Pa i nije bas, da isproba i ponekog novog "bogalja" a ne uvijek iste imalo bi smisla.
Pa OK. Koga bi, na primjer, mogli novog isprobati u toj zadnjoj liniji, na koju su svi toliko, sa pravom, bijesni I govorimo da su nesposobni (sto ni ja ne poricem)?
Eto, jednog samo stopera ili desnog beka da pokusamo naci. (ne brojimo Kolasinca)

P.S. Govorim, naravno, o ovoj rezervnoj zadnjoj liniji.
Ma ta se prica ponovlja non stop a niko ne nudi rjesenje.Znamo da odlazak na S.P.Brazil trazi cini mi se najmanje 22 igraca .Hajde sad izbaci navedene Sunjica,Zahira,Vrsaja neki su danas izbacivali i Misketa ,Zukanovica,Zahirovica ,Begovica ...s kim to treba ici.Zvati ponovo Stlica,Alispahica,Zebu...ili Cocalica,Husejnovica.Pa nema se.Evo hajde neka neki strucnjak napise 22 eventualna igraca za S.P. svako ce imati po neku primjedbu.Ja sam za Besica,onaj za Kerlu,onaj za Sesara hajde budi pametan
Dead Man Walking

#23422 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Pa evo recimo na stoperu je bolje probati Cocalica (a moze igrati i zadnjeg veznog). Za Sunjica je sigurno Stam, a ako ne bude lahko ga je odjebati i pokusati sa nekim novim, kao recimo mladjim Hajrovicem, barem je perspektivniji i moze postati igrac za razliku od Tonija koji je na svom jadnom maksimumu. Vec se spominjao Salatic iz Grasshopera, moze pokriti i zadnjeg veznog i stopera. Za Avdiju ne znam ni koju poziciju igra, selektor kaze on je tu negdje s Mujdzom. :shock: Ako je bek, imamo Bicu i Mujdzu, ako je krilo tu su Hajrovic, Lulic, i Stevanovic. Koja je poenta vucaranja Avdije po okupljanjima?
Katcha_Vendy

#23423 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Katcha_Vendy »

Mnogo je .... ovaj trener, davno sam ja to rekao... Srecnik, na pravom mjestu u pravo vrijeme, kad dodje čas da pronadje sebi klub kao trener, to ce biti propast, osim ako ne preuzme šeički klub neki, pa opet ne bude na pravom mjestu u pravo vrijeme kao npr. Mancini...
miki.ba

#23424 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by miki.ba »

Ne mozemo Papeta kriviti, na prijasnjim prijateljskim utakmicama je dobivao kritike sto ne probava dovoljno i sto cuva rezultat kao da su takmicarske. Sad je probao pa opet pusi kritike, sta reci osim da nam ne moze niko ugoditi, taki smo.
Dead Man Walking

#23425 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Sta je to NOVO probao? Citaj malo jarane. :wink:
Locked