Ali nije im ni to dovoljno ...VjecitiStudent wrote:Na ove komedijaše se svake godine potroši skoro 60 miliona iz našeg budžeta.
http://www.oslobodjenje.ba/vijesti/sara ... policajaca
Ali nije im ni to dovoljno ...VjecitiStudent wrote:Na ove komedijaše se svake godine potroši skoro 60 miliona iz našeg budžeta.
Sinoc je bio "parkiran" ispred BBI banke u onoj traci kojom se lijevo ide prema Mis Irbinoj. Ja sam prvi put prosao tuda oko 18h, obavio nesto u BBI centru i izasao oko 19h a on uredno stoji na istom mjestu sa upaljena sva 4._BataZiv_0809 wrote:Maloprije vidim zaustavili onog plavog mat audija, na desnoj izlaznoj traci koja vodi u Kralja Tomislava.
Ja stvarno ne kontam tu postavku u glavi. Imas takvo auto, a neces da platis parking. Ili je prosipanje sile, ja parkiram na po ceste, ne moze mi niko nista.strong69 wrote:
Sinoc je bio "parkiran" ispred BBI banke u onoj traci kojom se lijevo ide prema Mis Irbinoj. Ja sam prvi put prosao tuda oko 18h, obavio nesto u BBI centru i izasao oko 19h a on uredno stoji na istom mjestu sa upaljena sva 4.
Ni ja ne kontam... Ostaviti auto parkirano sat vremena u najprometnijoj ulici u Sarajevu. Ali vjerovatno je neki "od ranije poznat" cim policija ne vidi svrhu da pozove pauka. Olaksavajuca okolnost - imao je upaljena sva 4_BataZiv_0809 wrote:Ja stvarno ne kontam tu postavku u glavi. Imas takvo auto, a neces da platis parking. Ili je prosipanje sile, ja parkiram na po ceste, ne moze mi niko nista.strong69 wrote:
Sinoc je bio "parkiran" ispred BBI banke u onoj traci kojom se lijevo ide prema Mis Irbinoj. Ja sam prvi put prosao tuda oko 18h, obavio nesto u BBI centru i izasao oko 19h a on uredno stoji na istom mjestu sa upaljena sva 4.
Veceras je zaustavljen, ali dabogda da mu je kazna napisana.
I ja sam ih isto vidio. Izgleda da se baš neko sranje desilo.thekupus wrote:zna li iko sta je ovo bilo veceras na kosevu?
prvo 3 policijska golfa pod rotacijama prodjose prema stadionu dok sam hodao pored pijace ciglane, a jedna marica isto sa rotacijom uz ulicu marcela snajdera
cak su zaustavljali automobile u oba smjera kod Dundeea 2
opet kradja automobila?
Znači VRH!!!Tužilac Osmić se osvrnuo i na krivično djelo pranja novca za koje se ova grupa također tereti te je kazao kako se iz iskaza koji je dala osumnjičena Šehović vidi da je Kurtović novac ulagao u stado stoke.
„Prvi put sam se susreo s ovakvim načinom pranja novca. Ulagao je u stoku, kupovao je ovce i krave i potom ih prodavao u kurbane, što je zaista poražavajuće“, ocijenio je Osmić.
Ako pricate o audiju sa plavom mat folijomBadBoy wrote:Otvara pizzeriju tu, Due Fratelli, zato parkira tu. Neki dan je u tom audiju dovlačio materijal.
Najvece plate u KS od svih drugih Kantona i opet neki 'problemi'VjecitiStudent wrote:Ali nije im ni to dovoljno ...VjecitiStudent wrote:Na ove komedijaše se svake godine potroši skoro 60 miliona iz našeg budžeta.
_BataZiv_0809 wrote:Maloprije vidim zaustavili onog plavog mat audija, na desnoj izlaznoj traci koja vodi u Kralja Tomislava.
i ja maloprije čitam i ne mogu da vjerujem...O'zone wrote:http://radiosarajevo.ba/novost/205405/
Znači VRH!!!Tužilac Osmić se osvrnuo i na krivično djelo pranja novca za koje se ova grupa također tereti te je kazao kako se iz iskaza koji je dala osumnjičena Šehović vidi da je Kurtović novac ulagao u stado stoke.
„Prvi put sam se susreo s ovakvim načinom pranja novca. Ulagao je u stoku, kupovao je ovce i krave i potom ih prodavao u kurbane, što je zaista poražavajuće“, ocijenio je Osmić.![]()
![]()
![]()
![]()
Normalno, podovodili su samo braći arapima nisu anam onimainsomnia78 wrote:Gospodin co'ek, patriota, bizMismen, vjernik
iz dvice u keca, tj. iz harama u halalO'zone wrote:http://radiosarajevo.ba/novost/205405/
„Prvi put sam se susreo s ovakvim načinom pranja novca. Ulagao je u stoku, kupovao je ovce i krave i potom ih prodavao u kurbane, što je zaista poražavajuće“, ocijenio je Osmić.![]()
![]()
![]()
![]()
vec ide i reklamavješalica wrote:Ako pricate o audiju sa plavom mat folijomBadBoy wrote:Otvara pizzeriju tu, Due Fratelli, zato parkira tu. Neki dan je u tom audiju dovlačio materijal.
To je gazda pekare edin,mrtva glomazna zaostala seljacina

oba imaju pravo da voze unutar žute trakeBlack swan wrote:taksista i minibus centroprevoza ili centrotransa se spojili na šinama kod holidej ina
stotine ljudi pješači zbog njih... jer se vozaju unutar žute trake
Kladionice najavile poskupljenja, a plate moraju pratiti troškove življenja.vješalica wrote:Najvece plate u KS od svih drugih Kantona i opet neki 'problemi'VjecitiStudent wrote:Ali nije im ni to dovoljno ...VjecitiStudent wrote:Na ove komedijaše se svake godine potroši skoro 60 miliona iz našeg budžeta.