pa vecina ljudi i ne prodaje stan. Stave cijenu i cekaju. Ovi sto hoce da kupe veci stan pa prodaju svoj trenutni to ode i mimo pika ili tih agencija. Neke stanove sam na piku upratio da se 2 godine prodaju a cijena samo ide gore.made_in_sarajevo wrote: ↑24/06/2026 13:00ma ni blizu. pola godine se vrtilo na piku sa 50 000 jacom cijenom, akcije spustali. na kraju kad sam dosao do giganta, dosli ljudi u stan da slikaju i realno rekli, a to sam vec vidio kroz pola godine. za ove pare ces prodati kad bas naletis na nekoga i ako naletis, inace ako hoces da prodas spusti cijenu i ode stan u 5 dana. stan u zgradi preko puta sa 20m2 manje se prodavao preko godinu i po dana, ali nabio cijenu kao da je od zlata. doduse mozda se jos i prodaje nisam pratio odavnoHaris.ba wrote: ↑24/06/2026 06:51Pa, proda li se sa tom ludom cijenom na kraju?made_in_sarajevo wrote: ↑24/06/2026 06:46 Radio sam sa svim jacim osim prostora i ovog james bonda, gigant mi je najrealniji za procjenu i brzinu prodaje. Ovo je moje iskustvo, ostali su samo klimaci glavom sta god ja kazem. Da kazem stan koji realno vrijedi 200 000, da stave cijenu 500 000 oni ce klimati glavom i sve moze.![]()
Cijene stanova All about
Moderator: anex
-
ReymondReddington
#23376 Re: Cijene stanova All about
-
BiBi911
#23377 Re: Cijene stanova All about
Jedan od tih koji cekaju sam ja, vec 10+ godina stan na dob prodajem i cekam neku budalu da da koliko trazim, od 60kkm dosli smo do cifre 230. Jos dva se uzela al samo jedna budala je bila pravo zainteresovana. Svaki put kada me vidi pita hocemol pricat(meni je to zajebancija al eto on ose nadaReymondReddington wrote: ↑24/06/2026 21:04pa vecina ljudi i ne prodaje stan. Stave cijenu i cekaju. Ovi sto hoce da kupe veci stan pa prodaju svoj trenutni to ode i mimo pika ili tih agencija. Neke stanove sam na piku upratio da se 2 godine prodaju a cijena samo ide gore.made_in_sarajevo wrote: ↑24/06/2026 13:00ma ni blizu. pola godine se vrtilo na piku sa 50 000 jacom cijenom, akcije spustali. na kraju kad sam dosao do giganta, dosli ljudi u stan da slikaju i realno rekli, a to sam vec vidio kroz pola godine. za ove pare ces prodati kad bas naletis na nekoga i ako naletis, inace ako hoces da prodas spusti cijenu i ode stan u 5 dana. stan u zgradi preko puta sa 20m2 manje se prodavao preko godinu i po dana, ali nabio cijenu kao da je od zlata. doduse mozda se jos i prodaje nisam pratio odavno![]()
-
ReymondReddington
#23378 Re: Cijene stanova All about
Pa i ja bih tako da imam mogucnost. Nista te ne kosta. Mjesecno ba pik stavis i cekas nekoga da ti da pare.BiBi911 wrote: ↑24/06/2026 21:23Jedan od tih koji cekaju sam ja, vec 10+ godina stan na dob prodajem i cekam neku budalu da da koliko trazim, od 60kkm dosli smo do cifre 230. Jos dva se uzela al samo jedna budala je bila pravo zainteresovana. Svaki put kada me vidi pita hocemol pricat(meni je to zajebancija al eto on ose nadaReymondReddington wrote: ↑24/06/2026 21:04pa vecina ljudi i ne prodaje stan. Stave cijenu i cekaju. Ovi sto hoce da kupe veci stan pa prodaju svoj trenutni to ode i mimo pika ili tih agencija. Neke stanove sam na piku upratio da se 2 godine prodaju a cijena samo ide gore.made_in_sarajevo wrote: ↑24/06/2026 13:00
ma ni blizu. pola godine se vrtilo na piku sa 50 000 jacom cijenom, akcije spustali. na kraju kad sam dosao do giganta, dosli ljudi u stan da slikaju i realno rekli, a to sam vec vidio kroz pola godine. za ove pare ces prodati kad bas naletis na nekoga i ako naletis, inace ako hoces da prodas spusti cijenu i ode stan u 5 dana. stan u zgradi preko puta sa 20m2 manje se prodavao preko godinu i po dana, ali nabio cijenu kao da je od zlata. doduse mozda se jos i prodaje nisam pratio odavno![]()