hrasno38 wrote:http://sportsport.ba/bh_fudbal/nedostat ... ost/233030
Pa i 2004 na Kosevu nije bilo Manijaka pa ste dobili po guzovima.....ajmo jos traziti razloga!
Sarajevski derbi
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- armin071
#23376 Re: Sarajevski derbi
- luckylaka
#23377 Re: Sarajevski derbi
Tesko se i jednima i drugima u europi.
- leškarenje
#23378 Re: Sarajevski derbi
Ovi sto im nije valjala utakmica nemaju blage veze o fudbalu,derbi jedan od boljih u zadnjih 5-6 godina.
-
vryzas
#23379 Re: Sarajevski derbi
Tomahawk11 wrote:Losi i gori....samo je pitanje koji su kojiDead Man Walking wrote:Ahaha pa jel moguce da se nakon jos jednog derbija bez golova ubjedjujemo ko je bio bolji? Bolest...![]()
Cini mi se da smo danas mi bili ovi drugi
- Nasa Stvar
#23380 Re: Sarajevski derbi
I onda prebacim na sport klub,i za 9 minuta vidim 4 gola,koliko sam vidio u posljednjih 5 derbija,jebo ga vise i 0-0
- emigrazione
#23381 Re: Sarajevski derbi
Nije tacno, bilo vas je taman koliko ce vas biti i narednu na AFH...hrasno38 wrote:http://sportsport.ba/bh_fudbal/nedostat ... ost/233030
Pa i 2004 na Kosevu nije bilo Manijaka pa ste dobili po guzovima.....ajmo jos traziti razloga!
- Logovan
#23382 Re: Sarajevski derbi
Opet remi.

Šteta zbog propuštenih prilika. Ahmetović na početku utakmice, Hebibović dva puta, itd.
Levat sudija ne svira čist penal nad Duljevićem.
Kone se nisu baš pokazale, iako su pojedinci govorili kako su daleko jači, kako imaju bolja krila, boljeg napadača, galaktikosi.
Šteta zbog propuštenih prilika. Ahmetović na početku utakmice, Hebibović dva puta, itd.
Kone se nisu baš pokazale, iako su pojedinci govorili kako su daleko jači, kako imaju bolja krila, boljeg napadača, galaktikosi.
- NajdraziVodjaa
#23383 Re: Sarajevski derbi
Upravu si! Ovaj put smo vidjeli i suteve na golleškarenje wrote:Ovi sto im nije valjala utakmica nemaju blage veze o fudbalu,derbi jedan od boljih u zadnjih 5-6 godina.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#23384 Re: Sarajevski derbi
Tesko je....nijanse odlucujuvryzas wrote:Tomahawk11 wrote:Losi i gori....samo je pitanje koji su kojiDead Man Walking wrote:Ahaha pa jel moguce da se nakon jos jednog derbija bez golova ubjedjujemo ko je bio bolji? Bolest...![]()
Cini mi se da smo danas mi bili ovi drugi
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#23385 Re: Sarajevski derbi
Aaaaaaaaaaa pa dokle vise vlazni snovi......ali nema veze potpisujem isti broj gledalaca i isti rezultatemigrazione wrote:Nije tacno, bilo vas je taman koliko ce vas biti i narednu na AFH...hrasno38 wrote:http://sportsport.ba/bh_fudbal/nedostat ... ost/233030
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#23386 Re:Ex- Sarajevski derbi
Svaka čast Čali i momcima. Popisali ih na Tampon areni. Branili se k'o Zepa cijelo drugo poluvrijeme, da su Horde bile peticu bi im uvalili. I da, nemojte sad počinjati sa "Mir, mir, niko nije kriv". Nema vam na Koševo!
Osim ovo za Kosevo, to sam ozbiljan.
Osim ovo za Kosevo, to sam ozbiljan.
Last edited by Pitar sa Kariba on 15/04/2017 22:19, edited 1 time in total.
- hrasno38
#23387 Re: Sarajevski derbi
Oni si ti kao realan pa ono ne bi sudili ni Ronaldu ni Mesiju!!!!!Logovan wrote:Opet remi.![]()
Šteta zbog propuštenih prilika. Ahmetović na početku utakmice, Hebibović dva puta, itd.Levat sudija ne svira čist penal nad Duljevićem.
- Logovan
#23388 Re: Sarajevski derbi
Jesam, realan sam. Hvala ti, pravi si.hrasno38 wrote:Oni si ti kao realan pa ono ne bi sudili ni Ronaldu ni Mesiju!!!!!Logovan wrote:Opet remi.![]()
Šteta zbog propuštenih prilika. Ahmetović na početku utakmice, Hebibović dva puta, itd.Levat sudija ne svira čist penal nad Duljevićem.
- hrasno38
#23389 Re: Sarajevski derbi
Ma jaLogovan wrote:Jesam, realan sam. Hvala ti, pravi si.hrasno38 wrote:Oni si ti kao realan pa ono ne bi sudili ni Ronaldu ni Mesiju!!!!!Logovan wrote:Opet remi.![]()
Kone se nisu baš pokazale, iako su pojedinci govorili kako su daleko jači, kako imaju bolja krila, boljeg napadača, galaktikosi.![]()
- hrasno38
#23390 Re: Sarajevski derbi
Samo rijetki su spomenili ovaj predivan i dirljiv gest sto dovoljno govori ne o kakvim navijacima nego o kakvim ljudima se radi

-
north
#23391 Re: Sarajevski derbi
Napisah sinoć da ću malo odmoriti od teme, ali vidim normalnija diskusija, za sada....Vjerovatno si u pravu, samo postavlja se pitanje šta govore ovo stalno 0-0, neka neko pokaže statistiku i koliko je puta bio ovaj rezultat u odnosu na odigrani broj derbija? To nema nigdje na dunjaluku, nikad nigdje, i ako je tako onda postoji ozbiljan problem....nešto ima do nekvaliteta ustvari to je najviše, nešto do mozgova aktera tih utakmica, nešto do trenera i kad to sve staviš na vagu imaš jedan veliki qrac od ovce od obje ekipe kada se igra derbi...Može li nekad umjesto 0-0 da završi 2-2 pa da pričamo o spektaklu, a ne ko je imao vise kornera i ko je vise pogledao prema golu, onaj jedan napisao "pojeli smo ih u duelima", sad vise nije ko je dobio, koje bio puno bolji, sad se tješimo ko je bio bolji u duelimaleškarenje wrote:Ovi sto im nije valjala utakmica nemaju blage veze o fudbalu,derbi jedan od boljih u zadnjih 5-6 godina.
Ali eto, @hrasno nam napisa nakon utakmice Sarajeva protiv Zrinjkog gdje smo bili odron, ako Željo nas ne rastoči u derbiju da ne zaslužuje trofej....Zanima me samo da li i dalje tako misli?
Last edited by north on 15/04/2017 22:28, edited 1 time in total.
-
last mohicans
#23392 Re: Sarajevski derbi
Daj screenshot, eto tebi ćemo nako ko starijem cojeku vjerovati. A često te prenese.hrasno38 wrote:77 minusta sto znaci 13 regularnih i 3 produzetka = 16!!! Oprosti sto sams e zajebo za 4 minute. Heheheh mi prljavije igrali........pa nije ovo balet niti kod nas igraju oni sto cupaju obrve nego muskarci a ne picke. Nego kako njezno uleti vas igrac na kraju Zakaricu ......
- leškarenje
#23394 Re: Sarajevski derbi
Danas ja i ganjeta pricamo,slozili smo se da ce biti 0:0north wrote:Napisah sinoć da ću malo odmoriti od teme, ali vidim normalnija diskusija, za sada....Vjerovatno si u pravu, samo postavlja se pitanje šta govore ovo stalno 0-0, neka neko pokaže statistiku i koliko je puta bio ovaj rezultat u odnosu na odigrani broj derbija? To nema nigdje na dunjaluku, nikad nigdje, i ako je tako onda postoji ozbiljan problem....nešto ima do nekvaliteta ustvari to je najviše, nešto do mozgova aktera tih utakmica, nešto do trenera i kad to sve staviš na vagu imaš jedan veliki qrac od ovce od obje ekipe kada se igra derbi...Može li nekad umjesto 0-0 da završi 2-2 pa da pričamo o spektaklu, a ne ko je imao vise kornera i ko je vise pogledao prema golu, onaj jedan napisao "pojeli smo ih u duelima", sad vise nije ko je dobio, koje bio puno bolji, sad se tješimo ko je bio bolji u duelimaleškarenje wrote:Ovi sto im nije valjala utakmica nemaju blage veze o fudbalu,derbi jedan od boljih u zadnjih 5-6 godina.![]()
....Ma blam dok ne počnemo višati golova gledati u derbijima moj leško...ovo fakat ide na qrac, tačno mi nekad dođe da bi radije da izgubimo 3-2
, nego ovo smiješno 0-0, barem bi gledao dobru tekmu
..
Ali eto, @hrasno nam napisa nakon utakmice Sarajeva protiv Zrinjkog gdje smo bili odron, ako Željo nas ne rastoči u derbiju da ne zaslužuje trofej....Zanima me samo da li i dalje tako misli?
Znam da je vise pun kurac ovih ikseva,ali bila je dobra utakmica
- hrasno38
#23395 Re: Sarajevski derbi
Ja ne povlacim ono sto kazem:) Zeljo je veceras po meni izgubio 50% titule jer je morao dobiti Sarajevonorth wrote:Napisah sinoć da ću malo odmoriti od teme, ali vidim normalnija diskusija, za sada....Vjerovatno si u pravu, samo postavlja se pitanje šta govore ovo stalno 0-0, neka neko pokaže statistiku i koliko je puta bio ovaj rezultat u odnosu na odigrani broj derbija? To nema nigdje na dunjaluku, nikad nigdje, i ako je tako onda postoji ozbiljan problem....nešto ima do nekvaliteta ustvari to je najviše, nešto do mozgova aktera tih utakmica, nešto do trenera i kad to sve staviš na vagu imaš jedan veliki qrac od ovce od obje ekipe kada se igra derbi...Može li nekad umjesto 0-0 da završi 2-2 pa da pričamo o spektaklu, a ne ko je imao vise kornera i ko je vise pogledao prema golu, onaj jedan napisao "pojeli smo ih u duelima", sad vise nije ko je dobio, koje bio puno bolji, sad se tješimo ko je bio bolji u duelimaleškarenje wrote:Ovi sto im nije valjala utakmica nemaju blage veze o fudbalu,derbi jedan od boljih u zadnjih 5-6 godina.![]()
....Ma blam dok ne počnemo više golova gledati u derbijima moj leško...ovo fakat ide na qrac, tačno mi nekad dođe da bi radije da izgubimo 3-2
, nego ovo smiješno 0-0, barem bi gledao dobru tekmu
..
- leškarenje
#23396 Re: Sarajevski derbi
Kako morao
veceras ste trebali biti naguzeni,ali jbg,,,,lopta je o,o....okrugla 
- hrasno38
#23397 Re: Sarajevski derbi
Na osnovu cega? na osnovu jednog suta vise po goluleškarenje wrote:Kako moraoveceras ste trebali biti naguzeni,ali jbg,,,,lopta je o,o....okrugla
- leškarenje
#23398 Re: Sarajevski derbi
Jao likahrasno38 wrote:Na osnovu cega? na osnovu jednog suta vise po goluleškarenje wrote:Kako moraoveceras ste trebali biti naguzeni,ali jbg,,,,lopta je o,o....okrugla
- relativno84
#23399 Re: Sarajevski derbi
Steta loseg vremena, tekma je obecavala, za cudo i jedni i drugi dosta trcanja u ovom gustom rasporedu tekmi. Klizav teren malo je poremetio sve ali na kraju tekma ima prolaznu ocjenu.
Tribine
Manijaci

Tribine
Manijaci
-
ibizza
#23400 Re: Sarajevski derbi
Kapa dole!hrasno38 wrote:Samo rijetki su spomenili ovaj predivan i dirljiv gest sto dovoljno govori ne o kakvim navijacima nego o kakvim ljudima se radi
Svaka cast