Ja koliko znam, a vjerujem da znam dovoljno, ne postoje opcinske policijeDON_eARL wrote:
Ja vjerujem svojim očima i ušima, a da li je policajac nešto pobrkao, ne znam.Trg Alije I. dođe policajac do šahista, stade, izgovori ovo i ode nazad prema čaršiji.
SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#23376 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
- bude
#23377 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Morace na popravniO'zone wrote:http://m.klix.ba/vijesti/crna-hronika/u ... /151027005
Vratio se Walter spaliti će Vam auto
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#23378 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Kako ne postoje? Nazoves 122 i prvo sto te pita je u kojoj se opcini nalazis da te proslijedi "kolegama". Itekako postoji opcinska policija._BataZiv_0809 wrote:Ja koliko znam, a vjerujem da znam dovoljno, ne postoje opcinske policijeDON_eARL wrote:
Ja vjerujem svojim očima i ušima, a da li je policajac nešto pobrkao, ne znam.Trg Alije I. dođe policajac do šahista, stade, izgovori ovo i ode nazad prema čaršiji.
-
mali_balon
#23379 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Postoje policijske stanice rasopredjene po opstinama a "glavna" za njih je policijska uprava odredjene opstine, ali ti ne bi trebalo sprijeciti junaka ove price da ganja klosara u "susjedno dvoriste" ne bi ga niko tuzio zbog tog....
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#23380 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
To svakako, ali da drot u fatanju pocinioca prekrsaja ili krivicnog djela ne smije preci granicu opcine-cisto sumnjam, prosto ne vjerujem.un1ted wrote:
Kako ne postoje? Nazoves 122 i prvo sto te pita je u kojoj se opcini nalazis da te proslijedi "kolegama". Itekako postoji opcinska policija.
-
DON_eARL
#23381 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Vjerovao ili ne, ovo se desilo 10m ispred mene._BataZiv_0809 wrote:To svakako, ali da drot u fatanju pocinioca prekrsaja ili krivicnog djela ne smije preci granicu opcine-cisto sumnjam, prosto ne vjerujem.un1ted wrote:
Kako ne postoje? Nazoves 122 i prvo sto te pita je u kojoj se opcini nalazis da te proslijedi "kolegama". Itekako postoji opcinska policija.
-
shandrprcSA
#23382 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
garant nije mogao potrcati 
- DaffyDuck
#23383 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
vjerujem ti. Bila je i ona prica kako ona narkomanka sa amputiranom nogom stoji ondje oko trznice, kad joj pridje policajac, ona samo napravi korak-dva u drugu opstinuDON_eARL wrote:Vjerovao ili ne, ovo se desilo 10m ispred mene._BataZiv_0809 wrote:To svakako, ali da drot u fatanju pocinioca prekrsaja ili krivicnog djela ne smije preci granicu opcine-cisto sumnjam, prosto ne vjerujem.un1ted wrote:
Ma izgovor za neradnike i gotovo. Apsurdistan. Nadleznosti PU po opstinama.
- ultima_palabra
#23384 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Možda bi morao dodatne formulare popunjavati, i bilo mu mrsko. Naći će oni koliko hoćeš opravdanja da ne rade svoj posao.
-
r_faruk
#23385 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
[/quote] Vjerovao ili ne, ovo se desilo 10m ispred mene. 
vjerujem ti. Bila je i ona prica kako ona narkomanka sa amputiranom nogom stoji ondje oko trznice, kad joj pridje policajac, ona samo napravi korak-dva u drugu opstinu
Ma izgovor za neradnike i gotovo. Apsurdistan. Nadleznosti PU po opstinama.[/quote]
kakva crna policija... meni obili auto, dosla policija malo nesto pisali i odose, ja istu noc nadjem radio na piku, tri dana cekam da neko u policiji zaduzi predmet (dva puta isao u policiju, nosio slike radia, profil, broj telefona ovog lika sto prodaje), poslao par poruka tipu, kao interesujem se za te stvari cijena i ostalo, naravno do tada ovaj s pika skinuo oglas. da smo otisli do njega i provjerili serijski broj, mozda bi se nesto i uradilo. steta na autu 240KM, ukradene stvari od 120KM.
moze se desiti da to nisu moje stvari, da samo lice na moje stvari... ali je toliko koincidencije da mi je tesko povjerovati. jednostavno ne mogu da vjerujem da nismo mogli otici pa uporediti...
vjerujem ti. Bila je i ona prica kako ona narkomanka sa amputiranom nogom stoji ondje oko trznice, kad joj pridje policajac, ona samo napravi korak-dva u drugu opstinu
Ma izgovor za neradnike i gotovo. Apsurdistan. Nadleznosti PU po opstinama.[/quote]
kakva crna policija... meni obili auto, dosla policija malo nesto pisali i odose, ja istu noc nadjem radio na piku, tri dana cekam da neko u policiji zaduzi predmet (dva puta isao u policiju, nosio slike radia, profil, broj telefona ovog lika sto prodaje), poslao par poruka tipu, kao interesujem se za te stvari cijena i ostalo, naravno do tada ovaj s pika skinuo oglas. da smo otisli do njega i provjerili serijski broj, mozda bi se nesto i uradilo. steta na autu 240KM, ukradene stvari od 120KM.
moze se desiti da to nisu moje stvari, da samo lice na moje stvari... ali je toliko koincidencije da mi je tesko povjerovati. jednostavno ne mogu da vjerujem da nismo mogli otici pa uporediti...
- O'zone
- Globalni moderator
-
VjecitiStudent
#23387 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Meni jako liči na BakiraO'zone wrote:http://www.radiosarajevo.ba/mobile/novost/205085
- karanana
#23388 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
i ja sam to na prethodnoj stranici zamijetio i rekao.
pljunuti bake.
pljunuti bake.
- radiša
#23389 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
sram ga bilo malo mu pa otima po trajvanima
- Woody
- Location: Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pičke materine
#23390 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Došla mu glave Violeta: Ljubičanstveno

- vješalica
#23391 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
sabahetu treba deportovati u rodnu sjenicu pa neka tamo džepariO'zone wrote:Neumorna Sabaheta on the road again
http://radiosarajevo.ba/novost/205112/f ... -novcanika
- basicm
#23392 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Jel ovo onaj sa repicem na vrh glave sto prosi kod radon plaze?O'zone wrote:http://www.radiosarajevo.ba/mobile/novost/205085
- Izlija
#23393 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Vjerovao ili ne, ovo se desilo 10m ispred mene.r_faruk wrote:
moze se desiti da to nisu moje stvari, da samo lice na moje stvari... ali je toliko koincidencije da mi je tesko povjerovati. jednostavno ne mogu da vjerujem da nismo mogli otici pa uporediti...[/quote]
Ma moj Rukfaš i kad rade neurade ništa. Meni su prije 3 godine obili auto, ufate lopova ( zbog nečeg drugog pao levat al mu u stanu nađu x ukradenih stvari i među njima moju muziku i još nekih džidža iz auta ), zvali me da dođem na prepoznavanje ukradene robe iz auta, ja im donjeo račune sa garancijama i serijskim brojevima, utvrdili da je to moje i evo 2,5 godine čekam da mi vrate. Svaki put kažu dok se predmet okonča. Sad i kad je dobijem nazad mogu je samo starom staviti pod stol da se neljulja ili kao teg na kupusu u buretu.
- O'zone
- Globalni moderator
#23394 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Nasmijaše me baš kvalitetno
28. oktobar 2015. u 10:26
Policija savjetuje: Kako spriječiti krađu vašeg automobila?
Ministarstvo za unutrašnje poslove Kantona Sarajevu savjetuje građane kako sami mogu spriječiti krađu vozila!
“Uočavajte kretanje sumnjivih nepoznatih osoba u blizini vašeg stana (kuće) i parkirališta i u slučaju da vam je nešto sumnjivo, obavijestite policiju”, poručuju iz MUP-a KS-a.
Također kako navode, kada napuštate vozilo, pa bilo to i nakratko, ugasite motor, izvucite ključ iz kontakt brave, zaključajte vozilo i ne ostavljajte dokumente.
“Postavite dodatnu zaštitnu bravu za upravljač ili polugu za njegovu blokadu. Ugradite alarmni uređaj i elektronsku blokadu motora (skriveni prekidač strujnog kruga). Ugradite poluge za blokiranje mjenjača, papučice, kočnice i kvačila. Zatvorite pomoćni krov i prozore. Ne ostavljajte vozilo u zamračenom i pustom mjestu duže vrijeme bez nadzora. U slučaju nestanka brave i uočenog oštećenja brave, obavijestite policiju, a nakon toga, promijenite bravu i vozilo premjestite na sigurnije mjesto. Kada nadgledate svoje vozilo, pogledajte i komšijino.”
“Polovna vozila ne kupujte vozi bez uvida u ispravnost dokumenata o vozilu i vlasništvu (saobraćajna dozvola i knjižica vozila). Provjerite postojeća oštećenja na karoseriji vozila koja mogu ukazati da je vozilo ukradeno. Ne kupujte vozilo koje nema originalan ključ. Polovno vozilo kupuje se tek kada ste sigurni da nije ukradeno. Ne kupujte vozilo od osobe koja nije vlasnik vozila. Ne kupujte vozilo u sumnjivim i neovlaštenim radionicama.”
Policija daje savjet i građanima koje vlastito ukradeno vozilo pronađu sami:
“Ako je vaše vozilo ukradeno i vi ste ga pronašli, ne otvarajte vrata vozila. Ne sjedajte u vozilo i ne dodirujte ga. Odmah pozovite policiju koja će obaviti uviđaj. Tako će policija lakše identificirati i pronaći kradljivca vozila.”
-
VjecitiStudent
#23395 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Na ove komedijaše se svake godine potroši skoro 60 miliona iz našeg budžeta.
-
julisiz es grant
#23396 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Na šta spade potomak nekada čuvene begovske porodice iz Goraždakaranana wrote:i ja sam to na prethodnoj stranici zamijetio i rekao.
pljunuti bake.
-
dezurni_ucenik
#23397 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
basicm wrote:Jel ovo onaj sa repicem na vrh glave sto prosi kod radon plaze?O'zone wrote:http://www.radiosarajevo.ba/mobile/novost/205085
Vrlo moguce da je on.
- Thorgerson
#23398 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
O'zone wrote:Nasmijaše me baš kvalitetno
28. oktobar 2015. u 10:26
Policija savjetuje: Kako spriječiti krađu vašeg automobila?
Ministarstvo za unutrašnje poslove Kantona Sarajevu savjetuje građane kako sami mogu spriječiti krađu vozila!
“Uočavajte kretanje sumnjivih nepoznatih osoba u blizini vašeg stana (kuće) i parkirališta i u slučaju da vam je nešto sumnjivo, obavijestite policiju”, poručuju iz MUP-a KS-a.
Također kako navode, kada napuštate vozilo, pa bilo to i nakratko, ugasite motor, izvucite ključ iz kontakt brave, zaključajte vozilo i ne ostavljajte dokumente.
“Postavite dodatnu zaštitnu bravu za upravljač ili polugu za njegovu blokadu. Ugradite alarmni uređaj i elektronsku blokadu motora (skriveni prekidač strujnog kruga). Ugradite poluge za blokiranje mjenjača, papučice, kočnice i kvačila. Zatvorite pomoćni krov i prozore. Ne ostavljajte vozilo u zamračenom i pustom mjestu duže vrijeme bez nadzora. U slučaju nestanka brave i uočenog oštećenja brave, obavijestite policiju, a nakon toga, promijenite bravu i vozilo premjestite na sigurnije mjesto. Kada nadgledate svoje vozilo, pogledajte i komšijino.”
“Polovna vozila ne kupujte vozi bez uvida u ispravnost dokumenata o vozilu i vlasništvu (saobraćajna dozvola i knjižica vozila). Provjerite postojeća oštećenja na karoseriji vozila koja mogu ukazati da je vozilo ukradeno. Ne kupujte vozilo koje nema originalan ključ. Polovno vozilo kupuje se tek kada ste sigurni da nije ukradeno. Ne kupujte vozilo od osobe koja nije vlasnik vozila. Ne kupujte vozilo u sumnjivim i neovlaštenim radionicama.”
Policija daje savjet i građanima koje vlastito ukradeno vozilo pronađu sami:
“Ako je vaše vozilo ukradeno i vi ste ga pronašli, ne otvarajte vrata vozila. Ne sjedajte u vozilo i ne dodirujte ga. Odmah pozovite policiju koja će obaviti uviđaj. Tako će policija lakše identificirati i pronaći kradljivca vozila.”
"Da bi bili potpuno sigurni, izgradite sebi jednostavni bunker za vaš automobil. Potrebno vam je samo nekoliko bagera, 20-ak tona betona i tona-dvije armature. Nakon što izgradite vaš bunker, njegov ulaz možete ukrasiti hortikulturom, tako da bude neprimjetan. Uvijek pazite da u vaš bunker ulazite iza ponoći kada većina vaših komšija spava, kako ne biste otkrili vašu lokaciju. Bunker možete iskoristiti i za kiseljenje kupusa i paprika u zimskim danima", savjetuje MUP KS.
- DaysleepeR
#23399 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
nijedan portal nije objavio događaj ispred Predsjedništva od jutros gdje je čovjeku pozlilo za volanom, imao malo dijete u autu, udario u drugo auto kako se izgubio, doživio ili epileptični ili dijabetični napad, dolazila hitna, intervenisali 20 minuta, blokiran bio saobraćaj...
svašta
svašta
- zateznistub
#23400 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Pa jb ga ti, nije ubistvo, nije nehotično gaženje a ni obračun mafije- odma nije interesantno ni novinarima nni portalimaDaysleepeR wrote:nijedan portal nije objavio događaj ispred Predsjedništva od jutros gdje je čovjeku pozlilo za volanom, imao malo dijete u autu, udario u drugo auto kako se izgubio, doživio ili epileptični ili dijabetični napad, dolazila hitna, intervenisali 20 minuta, blokiran bio saobraćaj...
svašta
a boga mi ni vecini čitalaca
ko jebe čovjeka i njegov život...