BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Ajatolah_
#23351 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
http://www.rezultati.com/utakmica/phtDTM5s/#postave;1
Prema rezultati.com, Memišević večeras igra u veznom redu, može l' to neko provjeriti na drugom izvoru? A na klupi Groningena je i nekakav 20-togodišnji Ajdin Hrustić pod našom zastavom, prvi put čujem.
Prema rezultati.com, Memišević večeras igra u veznom redu, može l' to neko provjeriti na drugom izvoru? A na klupi Groningena je i nekakav 20-togodišnji Ajdin Hrustić pod našom zastavom, prvi put čujem.
- Edin H.
#23352 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Mislio sam na Ipswich, pardon, gdje je otisao na posudbu iz Portsmoutha i tada se vidjelo da radi o briljantnom golmanu. Trener je bio Roy Kean. U Portsmouthu mu je konkurencija bio James, bivsi Holman engleske reprezentacije.Muhamed Đakmić wrote:
Koji ga je Kean trenirao u Portsmouthu? Ako misliš na Steve Keana, on je trenirao Blackburn, nije Portsmouth.
Asmir Begović je za Portsmouth branio dok je još Ćiro Blažević bio selektor reprezentacije. U prvoj utakmici koju je Sušić vodio, Begović je već bio golman Stokea, i to rezervni. Prije toga je imao ukupno 11 nastupa za Portsmouth u Premier ligi, a to je jedan od najgorih timova lige u historiji bio i ispali su kao fišek. Sad su već u četvrtoj ligi.
Begović je bio rezervni golman Stokea u momentu kad je odbio da dođe na prijateljsku utakmicu protiv Katrana na Grbavici. Rekao je da je povrijeđen, a par dana kasnije je bio na klupi svog kluba u ligi. Ta američka turneja koju spominješ je bila nakon, a ne prije Albanije. Borio se sa Sorensenom, što znači da nije bio prvi golman, već je bio rezerva. Nakon Albanije. Što znači da je, kad smo igrali sa Albanijom, bio rezerva.
Prvu utakmicu za Stoke u sezoni 2010/2011 Begović je odigrao 30. oktobra. To je skoro mjesec dana nakon Albanije. U vrijeme susreta sa Albanijom, bio je debela rezerva.
Ovo dalje necu za sada kometarisati, jer je memorija selektivna, provjericu kada je bila utakmica sa Albanijom. Ja samo znam da sam ja zagovarao da Begovic brani protiv Albanije, a ne Keno, jer sam video o kakvom golmanu se radi. Vidis ti se sjecas Katara, a ja Slovacke, koja je bila prije Amerike. Uglavnom u tom periodu je izbacio Sorensena. Prva utakmica koju je branio je bila prije Slovacke, jer se Sorensen povrijedio.
- Muhamed Đakmić
#23353 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Ja ti kažem, bio je debela rezerva u periodu kad smo igrali sa Albanijom, nije imao nijedan nastup. Tačno se tako i uklapa, zaigrao je prije Slovačke, tačnije 30. oktobra. Slovačka bila u novembru.
- Edin H.
#23354 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Albanija je bila u oktobru 2010-te, a Slovacka u novembru. U pravu si mislim da u tom momentu nije bio prvi golman Stoke-a. Ali jeste bio golman sa potencijalom, u usponu karijere, sto se vidjelo u Ipswichu, zato ga je Stoke i kupio. Postao je prvi goman Stoke nakon Slovacke.
-
Dead Man Walking
#23355 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Uh kakvih je tad bilo rasprava na forumu.
Bilo ih je i koji su tvrdili da nije prvi golman jer brani samo EPL a ne i FA Cup. 
- Point.
#23356 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Haha....whaaaat?Dead Man Walking wrote:Uh kakvih je tad bilo rasprava na forumu.Bilo ih je i koji su tvrdili da nije prvi golman jer brani samo EPL a ne i FA Cup.
-
Mustang1
#23357 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Pa nije ovaj Kodro los, ne bi bilo na odmet ga pozvati, ima solidnu brzinu moze ga se staviti na lijevo krilo.
- Edin H.
#23358 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Sorensen branio u Kupu.Point. wrote:Haha....whaaaat?Dead Man Walking wrote:Uh kakvih je tad bilo rasprava na forumu.Bilo ih je i koji su tvrdili da nije prvi golman jer brani samo EPL a ne i FA Cup.
-
bos92
#23359 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Dade ga Kodrinjo,zasad pravo dobar.
- DonEmir
#23360 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Na spanjolskoj Marci pofino o Kodri.. Nakon 22g zabi Kodro na Anoeti u dresu Osaaune
sta ti je nogomet. Cijene ga spanci u komentaru.. Mislim na Mehinja a Kenan fata formu samo neka nastavi 
- MOSALJOZE
#23361 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Ara opet pogodio 
- haris0032
#23362 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Samo da u HNL-u nastavi igrati kao na pripremama i u prvu protiv Gibraltara.MOSALJOZE wrote:Ara opet pogodio
Sehic/ Mozda i Pirica ili onog Karacica
?-Sunjic-Memisevic-Kolasinac
Cimirot
Stevanovic-Susic-Jajalo-Duljevic
Hodzic
Sastav koji sigurno moze dobiti Gibraltar, a u slucaju veceg vodstva ubaciti Bajica, Ordagica, Gojaka
Dati mladim momcima da igraju, motiv za buducnost, malo ih u izlog stavit, vidjet na cemu smo itd.
Zasto trositi najbolje igrace protiv konobara.
Al vjerujem da Mesa ide sa najjacim sastavom :/
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Mustang1
#23363 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Jesi svjestan sta bi se desilo da izadje sa takvim sastavom i ne pobjedi? Ti bi kao rizikovao posao i sve?
- leškarenje
#23364 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
E čuj Hodzic pored živog Bajica 
- haris0032
#23365 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Prijatelju Gibraltar je to, garantujem da bi ga prvih 6 ekipa iz prvenstva pobijedilo. Jos kad izadju motivisani i zeljni dokazivanja...Mustang1 wrote:Jesi svjestan sta bi se desilo da izadje sa takvim sastavom i ne pobjedi? Ti bi kao rizikovao posao i sve?
A i ove sto sam nabrojao ne igraju u zimbabveu, vec Palermo, Paok, Genk, Dinamo, Holandija itd, pa najbolji igraci BiH lige trenutno...
- DonEmir
#23366 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Kite bi nasi klubovi...koliko su stabilni izbace ih klubovi isto imeni repki..haris0032 wrote:Prijatelju Gibraltar je to, garantujem da bi ga prvih 6 ekipa iz prvenstva pobijedilo. Jos kad izadju motivisani i zeljni dokazivanja...Mustang1 wrote:Jesi svjestan sta bi se desilo da izadje sa takvim sastavom i ne pobjedi? Ti bi kao rizikovao posao i sve?
A i ove sto sam nabrojao ne igraju u zimbabveu, vec Palermo, Paok, Genk, Dinamo, Holandija itd, pa najbolji igraci BiH lige trenutno...
- leškarenje
- Muhamed Đakmić
#23368 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Pusti ga da lupa po običajuleškarenje wrote:Sta bolan
Gibraltarski reprezentativci redom igraju u domaćem prvenstvu, jednom od najlošijih u Evropi. To je nivo ispod federalne lige i najbolji sastav Premijer lige BiH bi im strpao 5 golova sigurno.
U-21 pod vodstvom Darka Nestorovića bi dobila tu utakmicu.
- leškarenje
#23369 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Haj sve,ali da bi Nestorovic dobio Gibraltar nema sanse
pa lik ne zna pravila,jbt 
- Muhamed Đakmić
#23370 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Ma ne treba znati pravila da njih dobiješ, toliko su loša ekipa 
Džeko ionako ne igra radi crvenog kartona, Ibišević i Đurić nisu u Bog zna kakvoj formi (možda podignu doduše), Bajić bi trebao biti starter u toj utakmici.
Džeko ionako ne igra radi crvenog kartona, Ibišević i Đurić nisu u Bog zna kakvoj formi (možda podignu doduše), Bajić bi trebao biti starter u toj utakmici.
- Bosanski_kralj
#23371 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Siguran sam da će Meša krenuti sa Ibiševićem i Đurićem u napadu, Bajić evenutalno dobije 15- 20 minuta.Muhamed Đakmić wrote:Ma ne treba znati pravila da njih dobiješ, toliko su loša ekipa
- Muhamed Đakmić
#23372 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Ma i ja sam. Zato Meša i jest trenerska ubleha i sve mi više liči da bi na kraju njegovog mandata mi mogli Safeta prizivati. Apsolutno nemam nikakav optimizam da će nas odvesti na prvenstvo.Bosanski_kralj wrote:Siguran sam da će Meša krenuti sa Ibiševićem i Đurićem u napadu, Bajić evenutalno dobije 15- 20 minuta.Muhamed Đakmić wrote:Ma ne treba znati pravila da njih dobiješ, toliko su loša ekipa
-
mega_mashcine
#23373 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
to je 100%.Bosanski_kralj wrote:Siguran sam da će Meša krenuti sa Ibiševićem i Đurićem u napadu, Bajić evenutalno dobije 15- 20 minuta.Muhamed Đakmić wrote:Ma ne treba znati pravila da njih dobiješ, toliko su loša ekipa
Na golu ce mu biti Begovic, koji vec godinu dana sjedi na klupi, ako Spahic nadje novi klub i on ce biti starter.. U vezi Medunjanin i Pjanic, nema ko drugi, mozda Besic ukoliko se skroz oporavi i zaigra za Everton.
Igraci tipa Bajica, Cimirota i eventualno Hodzica, koji se nesto razigrao zadnjih par sedmica u pripremnim utakmicama, mogu dobiti samo 15-20 minuta.
A Dumic, Memisevic, Milosevic i slicni ce se nacekati da odigramo neku prijateljsku pa da dobiju priliku.
I od svega mi je najdebilnije sto nismo ugovorili prijateljsku utakmicu kada sve druge reprezentacije igraju. Nije se moglo bolje poklopiti, fali ti nekoliko igraca, igras protiv Gibraltara i trebas ugovoriti neku prijateljsku, idealna prilika da šansu dobiju gore pomenuti igraci i još poneki iz PLBiH.
Ni ja ne ocekujem plasman na SP. Ali očekuejm baraž, to nam je realnost. A tamo cemo izgubiti, protiv koga god da budemo igrali.
- haris0032
#23374 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Da, neigranje prijateljskih je ogromna glupost i to neko odbijanje ponuda. Sta smo mi umislili da smo Brazil iz 2002e.
Prihvati utakmicu, pozovi premijerligase, pozovi ove iz turske, evrope. Isprobavaj, taktiziraj, vidi od koga imas fajde od koga ne. Garantujem da bi malo ko i prigovarao porazima u prijateljskim ( osim ako nije kurcobolja kao protiv egipta )
Prihvati utakmicu, pozovi premijerligase, pozovi ove iz turske, evrope. Isprobavaj, taktiziraj, vidi od koga imas fajde od koga ne. Garantujem da bi malo ko i prigovarao porazima u prijateljskim ( osim ako nije kurcobolja kao protiv egipta )
- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#23375 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Sva sreca da ce krenuti oa Liga Nacija pa necemo moci izbjeci prijateljske.
Moze ba i Prcic u sredini, u renu u zadnje vrijeme vise nego solidan
Moze ba i Prcic u sredini, u renu u zadnje vrijeme vise nego solidan