E srce slatko,ono misli da je duhovitoIronmen wrote:Co0l wrote:Ne predaji se nego mu objasni ovo na linku koji si sam postavio:nixon69 wrote:Savo,predajem se.![]()
Imaju ljudi tamo i vecih problema od funte/lire/dolara i slicnih sitnica.
1.00 USD = 188.816 SYP
US Dollar ↔ Syrian Pound
1 USD = 188.816 SYP 1 SYP = 0.00529616 USD
Cool trolcino pojacaj dozu ode i Mosul![]()
![]()
Sirija vol. 2
- Co0l
#23351 Re: Sirija vol. 2
- Co0l
#23352 Re: Sirija vol. 2
Dokle ce pojedinci kritiku rezima shvatati kao podrsku ISIL-u i slicno.exliberal-ex wrote:Egzil 1 wrote:Ma to su sitne demonstracije od par stotina hiljada ljudi. Nebitno da se nadje na njegovoj listi.Ironmen wrote:Iko ista ????????? demonstracije u Jemenu protiv agresije KSA ?????
ma ako nejavlja step ili kako se vec zove ona njegova agencija....ili ako nije na facebook onda nije istina...
zanimljivo je kako gorcina izbija iz poklonika isla tj umjerenih revolucionara...opetja skoro pa nestao isto ko i aldinjo, japin,cool i general war pokusavaju da budu cinicni ali ispadaju jadni, ...patak se trzne ponekad ali slabo jedino savo pokusava da spinuje nesto ali se skroz pogubio, nema vise ode tenk, ode buldozer, ode....sad prica o ekonomij..koliko je sirijska funta... dok mu se braca raspadaju![]()
jedna stvar me na ovoj temi razocarala a to je koliko je moderacija tolerisala ove poklonike ovih kozojeba...znam da se o moderacij neprica ali su na ovoj temi pali...ko palmira
- ifas
#23353 Re: Sirija vol. 2
Dok god druga strana tj ti i tvoja raja od idliba do rEke nepodrzavanje isila, i ostalih humanitarnih krvolocnih glavoodsjecajucih, sakrovabacajucih organizacija, budete izjednacavali sa četništvom rusofilijom i šiizmom.Co0l wrote:Dokle ce pojedinci kritiku rezima shvatati kao podrsku ISIL-u i slicno.Nije mi nikako jasno kako neko moze takvim zaključcima konstantno ispadati glup i onda se ljutit kad im se na to ukaze
Šuti.
- Co0l
#23354 Re: Sirija vol. 2
Pricas gluposti.Niti ja pripadam nekoj raji od Idliba,niti sam ikada nekog samo zbog 'nepodrzavanja isila' prozvao cetnikom, rusofilom ili sijom.Pogotovo ne znam zasto bi ovo zadnje bilo uvredaifas wrote:Dok god druga strana tj ti i tvoja raja od idliba do rEke nepodrzavanje isila, i ostalih humanitarnih krvolocnih glavoodsjecajucih, sakrovabacajucih organizacija, budete izjednacavali sa četništvom rusofilijom i šiizmom.Co0l wrote:Dokle ce pojedinci kritiku rezima shvatati kao podrsku ISIL-u i slicno.Nije mi nikako jasno kako neko moze takvim zaključcima konstantno ispadati glup i onda se ljutit kad im se na to ukaze
Šuti.
- Herr Flick
#23355 Re: Sirija vol. 2
Jel ovo neko nesta rece na Engleskom od 2:44
- Krokodajl
#23356 Re: Sirija vol. 2
Imal slika Uskršnje mise iz Slobodne Sirije, ili su oni tamo toliko sekularni da im je religija sporedna stvar ?

Ruski ćafiri po Damasku obilježavaju paganske praznike..

Djecoubice i haridžije na poštenoj pijaci robova odabranih boraca i branilaca poštenja Sirijskog naroda.

Ruski ćafiri po Damasku obilježavaju paganske praznike..

Djecoubice i haridžije na poštenoj pijaci robova odabranih boraca i branilaca poštenja Sirijskog naroda.
- insomnia78
#23357 Re: Sirija vol. 2
A fakat nema sektasa
Gdje su, da nije gdje organizovano kak'o bicevanje jal rezanje sabljama?
Gdje su, da nije gdje organizovano kak'o bicevanje jal rezanje sabljama?
- ifas
#23359 Re: Sirija vol. 2
Bla bla bla. Dodje mi da te zagrlim, ali onda nesto kontam ti i tvoji bi i reisa i mene na carsiji klali.Co0l wrote:Pricas gluposti.Niti ja pripadam nekoj raji od Idliba,niti sam ikada nekog samo zbog 'nepodrzavanja isila' prozvao cetnikom, rusofilom ili sijom.Pogotovo ne znam zasto bi ovo zadnje bilo uvredaifas wrote:Dok god druga strana tj ti i tvoja raja od idliba do rEke nepodrzavanje isila, i ostalih humanitarnih krvolocnih glavoodsjecajucih, sakrovabacajucih organizacija, budete izjednacavali sa četništvom rusofilijom i šiizmom.Co0l wrote:Dokle ce pojedinci kritiku rezima shvatati kao podrsku ISIL-u i slicno.Nije mi nikako jasno kako neko moze takvim zaključcima konstantno ispadati glup i onda se ljutit kad im se na to ukaze
Šuti.Niti sam primjetio da neko to radi.Svoje licne dojmove, koji su koliko subjektivni toliko i pogresni,ostavite za sebe.Ovdje se samo argumenti pikaju pa tako ako mozes svoje tvrdnje potkrijepiti nekim mojim citatom onda ih potkrijepi,u protivnom,kao sto rekoh vec u prethodnom postu,ne ispadaj glup.
- Co0l
#23360 Re: Sirija vol. 2
Nema citata?Ocekivano.A dobro,ako bas mazohisticki uzivas da ispadas glup, nemam namjeru da te sputavam u tome.ifas wrote:Bla bla bla. Dodje mi da te zagrlim, ali onda nesto kontam ti i tvoji bi i reisa i mene na carsiji klali.Co0l wrote: Pricas gluposti.Niti ja pripadam nekoj raji od Idliba,niti sam ikada nekog samo zbog 'nepodrzavanja isila' prozvao cetnikom, rusofilom ili sijom.Pogotovo ne znam zasto bi ovo zadnje bilo uvredaNiti sam primjetio da neko to radi.Svoje licne dojmove, koji su koliko subjektivni toliko i pogresni,ostavite za sebe.Ovdje se samo argumenti pikaju pa tako ako mozes svoje tvrdnje potkrijepiti nekim mojim citatom onda ih potkrijepi,u protivnom,kao sto rekoh vec u prethodnom postu,ne ispadaj glup.
-
solar7
#23361 Re: Sirija vol. 2
To je ono sto se odavno prica,jer vecini sunita pod asdom pase da su po njim,on njih ne barka a da kojim slucajem opozicija nadjaca svi oni bui onda protiv istog bili.Kikibombona wrote:Vise u SNSD ima Bosnjaka ili Srba u SDA nego sunija u SAA koja kidise ka Palmiri!Novak20 wrote: Oni su zauzeti protestima protiv vlasti. Nemaju kad da ratuju protiv isisovaca.
tj, izgleda da ih nema nikako!![]()
- Čitalac
#23362 Re: Sirija vol. 2
Zlatko Dizdarević o Siriji nakon ruskog "probnog povlačenja":
O Kurdima:Moskva nije pokazala ni ambiciju da prevaspitava lokalna društva po receptima pobjednika i uz njihove naloge dovijeka. Oni neće ostaviti Assada na cjedilu, znaju zašto su mu presudno pomogli da opstane, ali ostalo je do njega, ako bude imao pameti i znanja. Paradoksalno zvuči ali, Putin je ovim natjerao indirektno Sirijce da stvore kod kuće istinsku umjerenu opoziciju, ne onu koju Zapad naoružava proglašavajući je "umjerenom". Ako oni budu u stanju to da shvate, na trezven i realan način, svi mogu biti na dobitku.
http://www.tacno.net/svijet/zlatko-dizd ... ovlacenje/Evo, recimo, najnovije storije sa Kurdima kojih je blizu četrdeset miliona, a i dalje ih se gura pod "istambulski tepih". Čak ih se ne zove ni na sudbinsku mirovnu konferenciju u Ženevi gdje su i "Kunto i Panto". Onda su po bliskoistočnom običaju ponovo svi iznenađeni što Kurdi imaju odgovor na to. Sutra vjerovatno još radikalniji od pukog zahtjeva za minimumom na koji imaju pravo, priznanje da su živi i da su svoji! O čemu se najnormalnije moralo razgovarati na konferenciji na koju nisu pozvani, da bi se dodvorilo siledžijama – partnerima interesa Amerike, i naročito Evrope. U skladu sa "ljudskim pravima".
-
solar7
#23363 Re: Sirija vol. 2
Zapaliti zastavu na kojo je ispisano ono sto je ispisano samo nevjernik moze a i sto podrzati i podsmijavati se isto opet il nevjernik il nemusliman al isto mu ga doddje valjdaifas wrote:Gori vaatraaa sad u namaaaaRepublikanskaGarda wrote:
- Krokodajl
#23364 Re: Sirija vol. 2
Što se tiče spiska poginulih, ono jesu samo borci Alaviti valjda, ali daleko od toga da je većina poginulih alavita, na kraju krajeva brojka poginulih boraca SAA je mnogo mnogo veća.
To je djelo nekog pro FSA tviteraša, sudeći po redditu.
To je djelo nekog pro FSA tviteraša, sudeći po redditu.
- kamberovica polje
#23365 Re: Sirija vol. 2
Zastava pod kojom su počinjena najgori zločini od drugog svjetskog rata više nema veze sa svetinjom.solar7 wrote:Zapaliti zastavu na kojo je ispisano ono sto je ispisano samo nevjernik moze a i sto podrzati i podsmijavati se isto opet il nevjernik il nemusliman al isto mu ga doddje valjdaifas wrote:Gori vaatraaa sad u namaaaaRepublikanskaGarda wrote:
- Chisum
#23366 Re: Sirija vol. 2
Gdje je onaj taksista al-Baghdadi?
Je li se oglasio povodom ovog kitovanja babuna u Palmiri?
Je li se oglasio povodom ovog kitovanja babuna u Palmiri?
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#23367 Re: Sirija vol. 2
Idriz wrote:Vi teroristi ste uvijek bili protiv demokratije. Manje vas ima nego normalnih bosanaca koji su za Asada pa opet prijetite jer vjerujete u nasilje.japin_mutapi wrote:jedino u slucaju da ti vojvoda uspostavi veliku srbiju i sarajevo bude u njojIdriz wrote:Assad je junak naseg doba. Vjerovatno najpozitivnija licnost na Bliskom Istoku u zadnjih par hiljada godina. Trebao bi dobiti ulicu u Sarajevu.
Naprijed predsjednice oslobodi Siriju!
Naprijed predsjednice Assad oslobodi Siriju! Naprijed predsjednice Assad vrati slobodu i prosperitet Sirijskom narodu! Bosna je uz tebe Bashare! Volimo te predsjednice Assad!
- japin_mutapi
- ifas
#23369 Re: Sirija vol. 2
Rekoh ja srbin ostaje srbin.japin_mutapi wrote:
- ifas
#23370 Re: Sirija vol. 2
Haridzije tisina.solar7 wrote:Zapaliti zastavu na kojo je ispisano ono sto je ispisano samo nevjernik moze a i sto podrzati i podsmijavati se isto opet il nevjernik il nemusliman al isto mu ga doddje valjdaifas wrote:Gori vaatraaa sad u namaaaaRepublikanskaGarda wrote:
-
solar7
#23372 Re: Sirija vol. 2
[quote="kamberovica polje"][quote="solar7"][quote="ifas"][quote="RepublikanskaGarda"][img]http://s27.postimg.org/6pwrmc7vn/Cej_XUYa_WAAA2o_SG.jpg[/img][/quote]
Gori vaatraaa sad u namaaaa[/quote]
Zapaliti zastavu na kojo je ispisano ono sto je ispisano samo nevjernik moze a i sto podrzati i podsmijavati se isto opet il nevjernik il nemusliman al isto mu ga doddje valjda[/quote]
Zastava pod kojom su počinjena najgori zločini od drugog svjetskog rata više nema veze sa svetinjom.[/quote]
Nista od recenog nije tacno
Gori vaatraaa sad u namaaaa[/quote]
Zapaliti zastavu na kojo je ispisano ono sto je ispisano samo nevjernik moze a i sto podrzati i podsmijavati se isto opet il nevjernik il nemusliman al isto mu ga doddje valjda[/quote]
Zastava pod kojom su počinjena najgori zločini od drugog svjetskog rata više nema veze sa svetinjom.[/quote]
Nista od recenog nije tacno
- animals
#23373 Re: Sirija vol. 2
Ako neko kolje pod tom zastavom, onda ta zastava je zlocinacka..
i tacka..
i tacka..
- Herr Flick
#23374 Re: Sirija vol. 2
Sta se raspravljate sa @solar koji je inace poznat kao simpatizer isila ovde na forumu,nije mu lako zadnjih par dana 
- japin_mutapi
#23375 Re: Sirija vol. 2
jel ti žao radovanaifas wrote:
Rekoh ja srbin ostaje srbin.