Sarajevski derbi

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#23351 Re: Sarajevski derbi

Post by hrasno38 »

ibizza wrote:
Torpedista071 wrote:I šta kažu iz uprave plavih ide u prodaju dodatni kontigent karata za navijače želješćara a zdenka osta prazna... Možemo mi napuniti naš stadion ne trebaju nam Pitari :lol:
Hebibe moj što ih ne potopi :-)
kao sto sam rekao kad su otvarali onu sadaka tribinu, da ih je moralo ostati nekoliko hiljada ispred stadiiona, isto to cu i veceras reci...moralo ih je doci toliko da napune punu grbavicu , a jos da ispred ulaza ostane milja, dvije...ociglendo je da ih nema vise od 10-tak hiljada :lol: titule slave pred 5-6 hiljada :lol:

vise nas protiv zrinjskog bilo :izet:
Ma jebaji ga nemamo svi tako dobru podrsku i sponzore da gradimo ARENE hahahahahahah i to jos na kostima!
last mohicans

#23352 Re: Sarajevski derbi

Post by last mohicans »

hrasno38 wrote:
last mohicans wrote:ImageTo je ta sampionska ekipa. Vise kornera, vise zutih i posjed lopte. Ostalo je na nasoj strani. Jos mi ni izmjene cestite nemamo.
Jest i sudija silji Zelji a vi duplo vise prekrsaja a manje zutih kartona.....osim toga 20 minuta ste imali igraca vise a samo jedan sut vise prema golu pokazuje koliko ste limitirana ekipa....!!! uzivajte i dalje u pogledu u guzove!
Molim te govori istinu, koja je minuta bila kad je Kerla iskljucen. Neka nam neko napravi screenshot. 20 nije sigurno nego 78-82 onako po sjecanju velim. Jesmo vise prekrsaja imali,a vi ste prljavije igrali,valjda to govore i kartoni. To ne umanjuje cinjenjenicu da ste na kraju branili bod. Niko mi nije govorio zasto manijaci nisu navijali?
Anestezija

#23353 Re: Sarajevski derbi

Post by Anestezija »

Hebibovic je Lazar Popovic smo manja verzija :-) vjeciti remi :) Respekt za parolu :thumbup:
hrasno38

#23354 Re: Sarajevski derbi

Post by hrasno38 »

Samprotivsviju wrote:
armin071 wrote:hrasno sto so bojkotovao derbi?
Bojkotuje ti on od 2003 :D
:thumbup: bistar mali nema sta :-D
Tomahawk11
Globalni moderator

#23355 Re: Sarajevski derbi

Post by Tomahawk11 »

duminjo wrote:
Tomahawk11 wrote:
Nije to problem.
Zeljo jeste bio u prvom bolji u polju, ali smo mi imali dvije ciste prilike, a Zeljo ni jednu pravu i ti hladno napisa moglo biti 3-2.
Ma x je realan i prije nego pocne....da je prezivjeti ovu tegobu, pa da krenem gledati utakmicu ocekujuci da cemo dobiti/izgubiti :oops:
EVO ja se na prvu sjetio lendriceve prilike glavom SA 3 metra bez ikakvog pritiska SA ledja a izgleda usro se prilike. I Sam lendric je imo bar 3 odlicne prilike U prvih pola SATA i Moro je zabit bar jedan.

Toma, nisam naviko od tebe da pises neistine :mrgreen:
Mislis na ono kad je glavom spustio na peterac? Nije ba ono prilika, spustio je nikome :mrgreen:
Cekaj, odlicna ti prilika ono kad suta sa ivice 16 i jedva do golmana dodje? E jbg :mrgreen:
Pa eto, koja od tih prilika je bila kao ona Ahmetoviceva, gdje golman drama brani, da ne pricam o tome da je Hebibovic fulio prazan gol :-)
Lendric jeste bio cesto s loptom, ali ono sto je od tog napravio, ni jedno nije bilo poput ove dvije sanse. Zato i kazem da je Zeljo imao bolju igru u polju, ali bez konkretne zavrsnice.
Torpedista071

#23356 Re: Sarajevski derbi

Post by Torpedista071 »

hrasno38 wrote:
ibizza wrote:
Torpedista071 wrote:I šta kažu iz uprave plavih ide u prodaju dodatni kontigent karata za navijače želješćara a zdenka osta prazna... Možemo mi napuniti naš stadion ne trebaju nam Pitari :lol:
Hebibe moj što ih ne potopi :-)
kao sto sam rekao kad su otvarali onu sadaka tribinu, da ih je moralo ostati nekoliko hiljada ispred stadiiona, isto to cu i veceras reci...moralo ih je doci toliko da napune punu grbavicu , a jos da ispred ulaza ostane milja, dvije...ociglendo je da ih nema vise od 10-tak hiljada :lol: titule slave pred 5-6 hiljada :lol:

vise nas protiv zrinjskog bilo :izet:
Ma jebaji ga nemamo svi tako dobru podrsku i sponzore da gradimo ARENE hahahahahahah i to jos na kostima!
Sram te bilo futo jedna jadna Čuj na kostima! Hrak pljuc
ibizza

#23357 Re: Sarajevski derbi

Post by ibizza »

Samprotivsviju wrote:
tad je covjek napunio 65...i otisao u mirovinu :D
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#23358 Re: Sarajevski derbi

Post by mali_milojica »

Neocekivano dobar derbi iako je rezultat 0:0
Najrealniji rezultati.
Ima jos 6 kola,cerat cemo se 8-)
emigrazione

#23359 Re: Sarajevski derbi

Post by emigrazione »

Eki na kostima, boze sacuvaj :facepalm:
KPNCTNJAH

#23360 Re: Sarajevski derbi

Post by KPNCTNJAH »

Al' smoriste s pricom o prilikama nakon derbija koji zavrsi 0:0... koga boli racku.. imali smo penal protiv Zrinjskog pa je najvaznije to da je ostalo 0:0... cuj ko je imao bolje prilike, vise kornera :-)

Sudiji jebem nesto drago za nekoliko situacija.. recimo ako nije penal na kraju prvog, faul je bio definitivno u drugom na Duljevicu, isto il' u kaznenom ili na ivici... i cini mi se da ne dade Zakaricu zuti za onaj start :-)

Stanic rijetko odvratna osoba, sta je ono onako, ne da gledati u sebe
hrasno38

#23361 Re: Sarajevski derbi

Post by hrasno38 »

last mohicans wrote:
hrasno38 wrote:
last mohicans wrote:ImageTo je ta sampionska ekipa. Vise kornera, vise zutih i posjed lopte. Ostalo je na nasoj strani. Jos mi ni izmjene cestite nemamo.
Jest i sudija silji Zelji a vi duplo vise prekrsaja a manje zutih kartona.....osim toga 20 minuta ste imali igraca vise a samo jedan sut vise prema golu pokazuje koliko ste limitirana ekipa....!!! uzivajte i dalje u pogledu u guzove!
Molim te govori istinu, koja je minuta bila kad je Kerla iskljucen. Neka nam neko napravi screenshot. 20 nije sigurno nego 78-82 onako po sjecanju velim. Jesmo vise prekrsaja imali,a vi ste prljavije igrali,valjda to govore i kartoni. To ne umanjuje cinjenjenicu da ste na kraju branili bod. Niko mi nije govorio zasto manijaci nisu navijali?
77 minusta sto znaci 13 regularnih i 3 produzetka = 16!!! Oprosti sto sams e zajebo za 4 minute. Heheheh mi prljavije igrali........pa nije ovo balet niti kod nas igraju oni sto cupaju obrve nego muskarci a ne picke. Nego kako njezno uleti vas igrac na kraju Zakaricu ......
leškarenje

#23362 Re: Sarajevski derbi

Post by leškarenje »

Mi smo vas postavili na prvo mjesto,mi vas skidamo sa istog :izet:

Siljak pusi kitu,eto ti navijaci koji ne mogu da napuune 13 000 mjesta seljacino alkoholicarska :oops:
MOSALJOZE

#23363 Re: Sarajevski derbi

Post by MOSALJOZE »

:facepalm: :facepalm: :facepalm:
bersK

#23364 Re: Sarajevski derbi

Post by bersK »

Našli nam se o posjetama pričati likovi koji "svoj" stadion ni protiv Krupe ne napune.

Miroslav Stevanović, pa onda 5-6 mjesta prazno, pa svi ostali. Prvo poluvrijeme na strani Želje, drugo na strani malezijaca. Falio je makar jedan gol da dobije bar bolju ocjenu derbi ko derbi. Nije više furka da bude 0-0. Željo u duelima pojeo kone. Siniša se počeo gubiti pri kraju, pa je odbrana izgledala konfuzno, pa su i kone izgledale da mogu doć do šesnesterca :D :D :D

Ima li nam štovano pučanstvo nešto reći o transu na jugu o njihovom navijaču, poslije svih psovki, prijetnji, uvreda i tako dalje?
Dead Man Walking

#23365 Re: Sarajevski derbi

Post by Dead Man Walking »

Ahaha pa jel moguce da se nakon jos jednog derbija bez golova ubjedjujemo ko je bio bolji? Bolest... :lol:
armin071

#23366 Re: Sarajevski derbi

Post by armin071 »

ibizza wrote:
Samprotivsviju wrote:
tad je covjek napunio 65...i otisao u mirovinu :D
Ma ne zna ni tacno koliko ima nekad srednje godine nekad ima unucad, nekad djecu pa baci neke price iz knjiga... ima jedan naziv za takve ljude, ali nije fino da se vrijedjamo.
hrasno38

#23367 Re: Sarajevski derbi

Post by hrasno38 »

MOSALJOZE wrote::facepalm: :facepalm: :facepalm:
a sta ce to je njihov nivo komunikacije.......pogotovo kad gledaju u supak plavima !
MOSALJOZE

#23368 Re: Sarajevski derbi

Post by MOSALJOZE »

Koji bolan njihov naš koji vam je kurac
Ma ne znam ni što ulazim,septička jama izolirati od ostatka foruma.
Tomahawk11
Globalni moderator

#23369 Re: Sarajevski derbi

Post by Tomahawk11 »

Dead Man Walking wrote:Ahaha pa jel moguce da se nakon jos jednog derbija bez golova ubjedjujemo ko je bio bolji? Bolest... :lol:
Losi i gori....samo je pitanje koji su koji :-? :roll:
duminjo

#23370 Re: Sarajevski derbi

Post by duminjo »

Tomahawk11 wrote:
duminjo wrote:
Tomahawk11 wrote:
Nije to problem.
Zeljo jeste bio u prvom bolji u polju, ali smo mi imali dvije ciste prilike, a Zeljo ni jednu pravu i ti hladno napisa moglo biti 3-2.
Ma x je realan i prije nego pocne....da je prezivjeti ovu tegobu, pa da krenem gledati utakmicu ocekujuci da cemo dobiti/izgubiti :oops:
EVO ja se na prvu sjetio lendriceve prilike glavom SA 3 metra bez ikakvog pritiska SA ledja a izgleda usro se prilike. I Sam lendric je imo bar 3 odlicne prilike U prvih pola SATA i Moro je zabit bar jedan.

Toma, nisam naviko od tebe da pises neistine :mrgreen:
Mislis na ono kad je glavom spustio na peterac? Nije ba ono prilika, spustio je nikome :mrgreen:
Cekaj, odlicna ti prilika ono kad suta sa ivice 16 i jedva do golmana dodje? E jbg :mrgreen:
Pa eto, koja od tih prilika je bila kao ona Ahmetoviceva, gdje golman drama brani, da ne pricam o tome da je Hebibovic fulio prazan gol :-)
Lendric jeste bio cesto s loptom, ali ono sto je od tog napravio, ni jedno nije bilo poput ove dvije sanse. Zato i kazem da je Zeljo imao bolju igru u polju, ali bez konkretne zavrsnice.
Necemo dalje. Ti svoje, ja svoje. Za mene su imali isti broj 100%-tnih prilika s Tim da je zeljo imo i par vise poluprilika + dominaciju. Za tebe je zeljo Bio bez i jedne prave i neka ostane tako.
Za mene utakmica odlicna, igraci odlicni (bez fatanja sudije za vrat sto je karakteristika igraca zrinjskog, osim bogicevica. Ja Bih njemu zabranio da se bavi fudbalom Ali ne pitam se :mrgreen: ) kerla standardan :lol:
Za izdvojiti: zeljo dabogda da moze nadoknaditi gubitak ovakvog stevanovica, svaka mu cast. Stanic dobar. Duljevic isto tako odskace i odlican Bio veceras. Onaj sut pod precku vrhunski. Ahmetovic bas nezgodan. Mehmed janjos gospodin.

Al ostaje mrlja bojkot pitara (SA razlogom ili ne, ne zanima me, SVI SU KRIVI) I samo zbog Toga, ovaj derbi i sve ovo je jedan obicni kurac veceras Bio i ovo je bila jedna obicna prvenstvena utakmica.
NajdraziVodjaa

#23371 Re: Sarajevski derbi

Post by NajdraziVodjaa »

Derbi nam uvijek najbolje prikaze kakav se seoski fudbal igra u BiH. Najgori evropski derbi bez premca, kladionicari ga obozavaju zbog mrtvog zicera x i manje golova koje prolazi u preko 90% slucajeva, praznik antifudbala.

Inace me fascinira jedna stvar. Fudbaleri u BiH zaradjuju mizerne pare za neki standard evropskog fudbala ali ako pogledamo BiH njihove plate u odnosu na ostale radnike u Bosni su veoma dobre e ono sto mi je zanimljivo je, ti si fudbaler, nista ne radis, jedina ti je obaveza da odes na trening dnevno, i tako svaki dan. E sad se ja pitam kako ti ako svaki dan treniras kako uspijevas da na utakmici ispuses poslije maks. pola sata igre u nekom malo jacem ritmu, i kako uspijes da solidan dio tekme dises na skrge? ako uzmemo primjer da gradjevinac po najvecem zvizdanu radi na nekom gradilistu osam sati sa malim pauzama za puno manju platu od tvoje, kako da odigras cijelu utakmicu u nekom jacem ritmu? BH fudbaleri ocigledno fusere svoje poslodavce jer je jasno da ne obavljaju 100% ono za sta su placeni.
armin071

#23372 Re: Sarajevski derbi

Post by armin071 »

hrasno38 wrote:
MOSALJOZE wrote::facepalm: :facepalm: :facepalm:
a sta ce to je njihov nivo komunikacije.......pogotovo kad gledaju u supak plavima !
:lol:
drndalo

#23373 Re: Sarajevski derbi

Post by drndalo »

Tomahawk11 wrote:
Dead Man Walking wrote:Ahaha pa jel moguce da se nakon jos jednog derbija bez golova ubjedjujemo ko je bio bolji? Bolest... :lol:
Losi i gori....samo je pitanje koji su koji :-? :roll:
To ko u onom vicu, pirova pobjeda, kad Fata Sulji kaze da mu je najveci u cijelom komsiluku... :evil:
hrasno38

#23374 Re: Sarajevski derbi

Post by hrasno38 »

http://sportsport.ba/bh_fudbal/nedostat ... ost/233030

Pa i 2004 na Kosevu nije bilo Manijaka pa ste dobili po guzovima.....ajmo jos traziti razloga!
vryzas

#23375 Re: Sarajevski derbi

Post by vryzas »

:oops: :run:
Post Reply