clio_dci120 wrote:Pa sjetite se malo, prosle godine oko proljeca sam pisao o toj ideji, i tada ste me ubjedili da se radi o onoj ulici od Doma stampe prema Zenicaki.
Ima ta ideja vec duze vrijeme, guraju je vlasnici poslovnih prostora, hoce parking i da se moze autom dolaziti do istih.
Kako god da naprave, nije mi jasno kako misle rijesiti skretanje kod sinagoge, haman da se ne moze naci neko normalno rjesenje.
Nema nista od toga, to je udruzenje predlozilo, svako udruzenje moze predloziti sta hoce, evo npr Celik predlozit moze da se proda stadion da se namire dugovi.
Ukoliko bi to vijece i gradonacelnik prihvatili onda nisu normalni a kako Fudo vodi grad moze se sve ocekivati, jer da ne ponavljam covjek nije sposoban(moje misljenje) da sa sluzbama odrzava javne satove, gradski displej, rasvjetu, sve povaljenje bandere iz saob.nesreca nisu nikada zamjenjenje, znaci obicni gradski mobilijar..Kako ocekivati onda da rijesi kompleksniju stvar poput trga koji bi bio najveci u Bosni i Hercegovini.
Eto izdvojili su 200.000 KM u 2018 godini za dokumentaciju i projekte trga pa cemo vidjeti na sto to liciti.
Da ne spominjem da svaki press kada ga pitaju za gradsku kafanu kaze, u iducih 7 dana to je zavrseno
Prodje 6 mjeseci, pa opet za 7 dana najavi pa opet

, podrsku od naroda ima zato sto je SDA dosadio i bogu i narodu pa daj bilo koga cemo podrzavati samo nek nije SDA.