Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Moderator: Benq
- p206
#23326 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ima li negdje da se može besplatno skinuti Football manager mobile 2016? I da ima prava imena igrača...
Na playstore samo 2017 koja se plaća..
Na playstore samo 2017 koja se plaća..
- House
-
Mega Man X
#23328 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
To sine..
Ide Forza na skidanje večeras, yebo vas nogomet više.
Ide Forza na skidanje večeras, yebo vas nogomet više.
- House
- REDDEVILS
#23330 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Forza Motorsport 7 Demo
Ultra Setings
Asus GeForce GTX 1060 Strix OC 6 GB
Ram 16 GB
Procesor I7 6700K
[url=https://flic.kr/p/YUmshp]
[url=https://flic.kr/p/XEwXQn]
[url=https://flic.kr/p/YFFoQv]
Ultra Setings
Asus GeForce GTX 1060 Strix OC 6 GB
Ram 16 GB
Procesor I7 6700K
[url=https://flic.kr/p/YUmshp]

[url=https://flic.kr/p/XEwXQn]

[url=https://flic.kr/p/YFFoQv]

- House
- REDDEVILS
#23332 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
FIFA 18 FAIL Compilation (Demo)
[youtube]mJWXKYZO8wU[/youtube]
[youtube]mJWXKYZO8wU[/youtube]
- ferratilis
#23333 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Na mojoj konfiguraciji Forza 7 radi dosta bolje nego Horizon, a nije bas neki racunar
Fakat je jedna od najljepsih igara koje sam vidio, ali imam osjecaj da ovaj tip igre brzo dosadi. Probas nekoliko auta i staza i sve je vec vidjeno.
-
Mega Man X
#23334 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Forza Motorsport serijal ti je vazda bio simcade, mada više ide na simulator nego na arkadu. Nije ono puko dodavanje gasa, nego moraš i pazit koliko gasiraš pogotovo ako je RWD. 
-
febo_acm
#23335 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ja imam neku glupu zelju da kupim ovaj PUBG... odupirem se za sada, ali ne znam do kada cu se odupirati 
- ExNihilo
#23336 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Kakva ti je konfa?ferratilis wrote:Na mojoj konfiguraciji Forza 7 radi dosta bolje nego Horizon, a nije bas neki racunarFakat je jedna od najljepsih igara koje sam vidio, ali imam osjecaj da ovaj tip igre brzo dosadi. Probas nekoliko auta i staza i sve je vec vidjeno.
- ferratilis
#23337 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
i5-4460,ExNihilo wrote:Kakva ti je konfa?ferratilis wrote:Na mojoj konfiguraciji Forza 7 radi dosta bolje nego Horizon, a nije bas neki racunarFakat je jedna od najljepsih igara koje sam vidio, ali imam osjecaj da ovaj tip igre brzo dosadi. Probas nekoliko auta i staza i sve je vec vidjeno.
16gb ram,
gtx970 4gb
- avaks
#23338 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Milioni igraju, čak mi i zanimljivo djeluje ali sam se odavno zakleo da ću se svim silama boriti protiv plaćanja za alfa verzije igre pa se i ja odupirem. Najveća pošast koja je uhvatila PC gaming su DLC sranja uz mikrotransakcije a evo i ovi Early Access programi pa većina igara završi kao DayZfebo_acm wrote:Ja imam neku glupu zelju da kupim ovaj PUBG... odupirem se za sada, ali ne znam do kada cu se odupirati
Zgrnu ogromne pare i godinama razvlače razvoj da na kraju i ne zaigraš punu igru ili je okrene za 180 pa dobiješ jedan ARK koji je puno više ljudi igralo u alfa i beta nego nakon izlaska jbg.
- ferratilis
#23339 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Zasto kupiti igru koju ni atomski reaktor ne moze gurati na 60 frejmova? Razumijem zasto toliko ljudi igra npr. CSGO, mozes ga pokrenuti na digitronu, ali dati 30 eura za nesto sa toliko bugova kao PUBG nema smisla
- House
-
Mega Man X
#23341 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Forza 7 demo jučer i sutra Project CARS 2.
'arane moj ima da se ubijem igrajući. 'ta će ovi sokeraši..

'arane moj ima da se ubijem igrajući. 'ta će ovi sokeraši..
- Averus
#23342 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Na temu PUBG
Ako želite da steknete osjećaj kako je igrati, ima na steamu besplatna varijanta Last Man Standing
Poslije toga ćete biti sigurni da li želite PUBG ili ne, jer je PUBG dosta napredniji po mnogo pitanja, ali je i gameplay malo sporiji (u LMS zid piči ko lud)
Ako želite da steknete osjećaj kako je igrati, ima na steamu besplatna varijanta Last Man Standing
Poslije toga ćete biti sigurni da li želite PUBG ili ne, jer je PUBG dosta napredniji po mnogo pitanja, ali je i gameplay malo sporiji (u LMS zid piči ko lud)
- REDDEVILS
#23343 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Naziv Igre: Outlast Deluxe Edition
Outlast
Outlast: Whistleblower DLC
FREE for a limited time!
https://www.humblebundle.com/store/outlast-deluxe
Jos jedna free igra na humblebundle
Outlast
Outlast: Whistleblower DLC
FREE for a limited time!
https://www.humblebundle.com/store/outlast-deluxe
Jos jedna free igra na humblebundle
- avaks
#23344 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Fino, fino.
Zahvaljujem!
Zahvaljujem!
- Maharadza
#23345 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Evo iskustva ljudi iz 1. ruke;avaks wrote:Milioni igraju, čak mi i zanimljivo djeluje ali sam se odavno zakleo da ću se svim silama boriti protiv plaćanja za alfa verzije igre pa se i ja odupirem. Najveća pošast koja je uhvatila PC gaming su DLC sranja uz mikrotransakcije a evo i ovi Early Access programi pa većina igara završi kao DayZfebo_acm wrote:Ja imam neku glupu zelju da kupim ovaj PUBG... odupirem se za sada, ali ne znam do kada cu se odupirati![]()
Zgrnu ogromne pare i godinama razvlače razvoj da na kraju i ne zaigraš punu igru ili je okrene za 180 pa dobiješ jedan ARK koji je puno više ljudi igralo u alfa i beta nego nakon izlaska jbg.
Bio ovaj update pa reko da probam. Dropa FPS i na dvadesetak. Ljude drzim na nisanu samo cekam da se pojave na vratima. Ili sam gore na stepenicama kada cujem da neko udje pa ih cekam. Obore me istog momenta cim se ukažu. Ne uspijem ni metka opaliti.
Ja ovo gofno ni štapom vise ne dirao.
http://forum.hardwarebase.net/index.php ... 159/page-5Uzasno radi. Kad kolega na gtx 1080TI nema konstatnih 60 fps gasi mjesalicu motaj kablove. Ja igram na full hd, aa na ultra, viewing distance high, texture ultra ostalo sve very low pa imam frame dropove, cpu idla malte ne na 30%. Nema tu napretka ubacuju neke stvari maglu nove puske nake bagove ispravljaju a optimizaciju ko jebe a moze im se kad ide ko halva...
Znači garantujem za ljude, znam mnoge lično i ako oni kažu da je smeće onda to povjerujte!
- avaks
#23346 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Maha ako ti tako veliš onda nema dalje.
Motam kablove, nemam mješalicu
Motam kablove, nemam mješalicu
-
el_bake007
#23347 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Streambait smeće , popularna samo zato sto su svi streameri poceli da igraju i onda tu zarade pare od subova + donacija i onda te iste videe tj highlightse izbace na Youtube kanalima i tu jos zarade
-
vernes81
#23348 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ma pusti samira lazov teski kao i ostali hwb-ovciMaharadza wrote:Evo iskustva ljudi iz 1. ruke;avaks wrote:Milioni igraju, čak mi i zanimljivo djeluje ali sam se odavno zakleo da ću se svim silama boriti protiv plaćanja za alfa verzije igre pa se i ja odupirem. Najveća pošast koja je uhvatila PC gaming su DLC sranja uz mikrotransakcije a evo i ovi Early Access programi pa većina igara završi kao DayZfebo_acm wrote:Ja imam neku glupu zelju da kupim ovaj PUBG... odupirem se za sada, ali ne znam do kada cu se odupirati![]()
Bio ovaj update pa reko da probam. Dropa FPS i na dvadesetak. Ljude drzim na nisanu samo cekam da se pojave na vratima. Ili sam gore na stepenicama kada cujem da neko udje pa ih cekam. Obore me istog momenta cim se ukažu. Ne uspijem ni metka opaliti.
Ja ovo gofno ni štapom vise ne dirao.http://forum.hardwarebase.net/index.php ... 159/page-5Uzasno radi. Kad kolega na gtx 1080TI nema konstatnih 60 fps gasi mjesalicu motaj kablove. Ja igram na full hd, aa na ultra, viewing distance high, texture ultra ostalo sve very low pa imam frame dropove, cpu idla malte ne na 30%. Nema tu napretka ubacuju neke stvari maglu nove puske nake bagove ispravljaju a optimizaciju ko jebe a moze im se kad ide ko halva...
Znači garantujem za ljude, znam mnoge lično i ako oni kažu da je smeće onda to povjerujte!
- House
#23349 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Project.CARS.2-CODEX
edit:
Pro.Evolution.Soccer.2018-CPY
- Maharadza
#23350 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Jesu možda tebe, dex-a i jasmina, ali nas ipak većina i dalje vjerna BF1, ma koliko bugovit bio, ipak je i kao takav kompletna igra u odnosu na pubg alfu.vernes81 wrote:Ma pusti samira lazov teski kao i ostali hwb-ovciMaharadza wrote:Evo iskustva ljudi iz 1. ruke;avaks wrote:
Milioni igraju, čak mi i zanimljivo djeluje ali sam se odavno zakleo da ću se svim silama boriti protiv plaćanja za alfa verzije igre pa se i ja odupirem. Najveća pošast koja je uhvatila PC gaming su DLC sranja uz mikrotransakcije a evo i ovi Early Access programi pa većina igara završi kao DayZ![]()
Ja ovo gofno ni štapom vise ne dirao.http://forum.hardwarebase.net/index.php ... 159/page-5Uzasno radi. Kad kolega na gtx 1080TI nema konstatnih 60 fps gasi mjesalicu motaj kablove. Ja igram na full hd, aa na ultra, viewing distance high, texture ultra ostalo sve very low pa imam frame dropove, cpu idla malte ne na 30%. Nema tu napretka ubacuju neke stvari maglu nove puske nake bagove ispravljaju a optimizaciju ko jebe a moze im se kad ide ko halva...
Znači garantujem za ljude, znam mnoge lično i ako oni kažu da je smeće onda to povjerujte!, tako nas rastjerase i sa bf1.
A eto sada stiže i novi weapons patch, gdje će drastično pojačati damage za sve assault i support mitraljeze, što znači brže ćeš ubijati ljude pa će biti dosta slično BF3 i 4 gdje si mogao imati strašan killstreak za jedan spawn, a pošto se community od prvoga dana žalio i konačno im je iz guzice u glavu došlo.