SDA-All about

Post Reply
mg

#23326 Re: SDA-All about

Post by mg »

HM 2011 wrote:
mg wrote:I dalje mi nisi odgovorio.

Stranka koju tražiš da podržim, evo 10 dana ništa ne radi po pitanju elementarne nepogode u Kantonu u kojem ima vlast i svog čovjeka za premijera!

Dakle, ja trebam podržati nerad?

Ili ovo što si postao iznad a to je da RJEŠENJA NEMA?
Odnosno da nije stranka koju tražiš da podržim spremna na rezove radi dobrobiti sviju nas?

Ne može ta stranka proglasit vanredno stanje i barem djecu ne slat u školu na trovanje?

Gras je SDA uništila, pa sad svi idu autom svugdje!

Sjeme Vas se zatrlo...
prvo
polahko sa tim Vam se zatrlo... nema me nigdje.

drugo
para nema za spasenje - solucije su ti plasirane - hoces da kmecimo spasibaj ruskaja bacuska - posalji nam jeftin plin platit cemo ti vunenim carapama.

trece
postoji jos jedna solucija a to je zabrana prometovanja Motornih vozila.... znas ko smoje proglasiti -niko.

4
alternativa u svemu tome nema rjesenja.

i zato samo SDA na svim nivoima

u jedinstvu je snaga
Znači, uzročnici jeste, rješenja nema.

I zato jedinstveno da crknemo?

I zato što nema rješenja tupson Konaković je premijer? Sa kupljenom diplomom i bez referenci?

Ja to trebam podržati??
Tito_i_Partija

#23327 Re: SDA-All about

Post by Tito_i_Partija »

-LIBERO- wrote:HM hajde na kafu, himber, bilo sta....ja prosto ne vjerujem da ti ne trolujes, i moram te upoznati, da vidim da si stvaran. :D
Jer, ja ne vjerujem da neko takav postoji. Ne zezam se. :D
Mislim da on predstavlja prilicno realnu sliku svakog SDA glasaca, sa samo malim varijacijama tu i tamo (zavisi od pozadine). Imam jednog rodjaka, u stranci je naravno i to vec podugo, uhljebio se ne dobro nego predobro, svojim kcerkama ekspresno nas'o dobre poslove kad su zavrsile faks, dok mnogo njihovih vrsnjaka nemaju od cega zivjet'. I kad sjednes s njim da ovako popricas o stanju u BiH, u principu je isti k'o i ovaj bot HM2011: u jedinstvu je snaga, samo SDA, Bakir zna najbolje, itd. O korupciji i kriminalu naravno ne zna nista, za njega su Aljo i Bakir mesije ovog naroda.

I ubrzo skontas da s tim covjekom nemas sta pricat', jer on ustvari nema svog misljenja. Njega je SDA davno lobotomizirala i on samo ponavlja jedan stranacki slogan za drugim, bas k'o i ovaj nas HM2011.
Baltazar_khan

#23328 Re: SDA-All about

Post by Baltazar_khan »

mg

#23329 Re: SDA-All about

Post by mg »

Tito_i_Partija wrote:
-LIBERO- wrote:HM hajde na kafu, himber, bilo sta....ja prosto ne vjerujem da ti ne trolujes, i moram te upoznati, da vidim da si stvaran. :D
Jer, ja ne vjerujem da neko takav postoji. Ne zezam se. :D
Mislim da on predstavlja prilicno realnu sliku svakog SDA glasaca, sa samo malim varijacijama tu i tamo (zavisi od pozadine). Imam jednog rodjaka, u stranci je naravno i to vec podugo, uhljebio se ne dobro nego predobro, svojim kcerkama ekspresno nas'o dobre poslove kad su zavrsile faks, dok mnogo njihovih vrsnjaka nemaju od cega zivjet'. I kad sjednes s njim da ovako popricas o stanju u BiH, u principu je isti k'o i ovaj bot HM2011: u jedinstvu je snaga, samo SDA, Bakir zna najbolje, itd. O korupciji i kriminalu naravno ne zna nista, za njega su Aljo i Bakir mesije ovog naroda.

I ubrzo skontas da s tim covjekom nemas sta pricat', jer on ustvari nema svog misljenja. Njega je SDA davno lobotomizirala i on samo ponavlja jedan stranacki slogan za drugim, bas k'o i ovaj nas HM2011.
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Meni je dobro, ostali nek crknu!
JThomas

#23330 Re: SDA-All about

Post by JThomas »

on pomogao nekome u rješavanju egzistencijalnih problema. i ako jeste više ih je napravio.
nemampojma0

#23331 Re: SDA-All about

Post by nemampojma0 »

JThomas wrote:on pomogao nekome u rješavanju egzistencijalnih problema. i ako jeste više ih je napravio.
Nemoj tako, znas da je Ziki sredjivao neke gradjevinske dozvole kako bi ovaj rijesio stambeno pitanje...a slozices se da je i to jedno od egzistencijalnih :D
Banksy

#23332 Re: SDA-All about

Post by Banksy »

Baltazar_khan wrote:al ga je šukno zuka fatmiru :mrgreen:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater
Ko su ovi nepismeni, glupi, primitivni ljudi koji pišu ispod, kakve su ovo glave, gdje ovo živi, šta je ovo ... :(

I koji je to nivo besposlice i zlobe da se baviš tuđim, bilo čijim, boravkom u ''kič prostorima'' i ''cipelama na tepihu'', kao da je u pitanju smrtni grijeh, zločin, šta li ...
Koji bolesnici, s Fatmirom na čelu, Zona sumraka ... Jel' ovo sve ovako na FB-u?
JThomas

#23333 Re: SDA-All about

Post by JThomas »

e čuj gdje žive ovakvi. gdje ne žive. ti k'o sabina ćudić sad... :mrgreen:
jao_situacije

#23334 Re: SDA-All about

Post by jao_situacije »

Banksy wrote:
Baltazar_khan wrote:al ga je šukno zuka fatmiru :mrgreen:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater
Ko su ovi nepismeni, glupi, primitivni ljudi koji pišu ispod, kakve su ovo glave, gdje ovo živi, šta je ovo ... :(

I koji je to nivo besposlice i zlobe da se baviš tuđim, bilo čijim, boravkom u ''kič prostorima'' i ''cipelama na tepihu'', kao da je u pitanju smrtni grijeh, zločin, šta li ...
Koji bolesnici, s Fatmirom na čelu, Zona sumraka ... Jel' ovo sve ovako na FB-u?
skoro po pravilu, pogotovo kad se komentiraju vijesti ili neke javne ličnosti
ljudi uglavnom pišu bljuvotine i većina ih je nepismena :mrgreen:
XXS

#23335 Re: SDA-All about

Post by XXS »

Najbolje je kad Fatmir kaze da je vidio knjige na policama pa je mislio da je u pitanju Zukina kuca.
Pa ovo piljarsko govedo nije procitalo nista u zivotu osim romana kapetana Mikija, Zagora i Blek stene.

Ima i ona slika na kojoj Zuka tvrdi da je od 92. do 95. sluzio u mornarici Armije BIH. :lol:
JThomas

#23336 Re: SDA-All about

Post by JThomas »

da to stvarno nema logike :lol:
hornet

#23337 Re: SDA-All about

Post by hornet »

Viđoh na profilu jednog od komentatora gore, i onda nemojte se ništa čuditi što nam je ovako kako je. SDA je samo izraz tog mentaliteta, koji je vjerovatno dominantan. Dakle, nema više. Game over. Nije to više ni stereotip o glupim Bosancima, ovo je za emigrirati i ćao.

Ovo je izvor. http://bosnjaci.agency/kako-prepoznati-baliju/
Kako prepoznati baliju

1 – Stalno kuka i žali se

Konstantno izražava svoje nezadovoljstvo sa stanjem i optužuje sve i svakoga, a posebno bošnjačko političko vodstvo. On se ne žali na sebe što ništa ne čini da popravi svoje i stanje svoje porodice, pa u konačnici i svoje zajednice kao i države. On se žali i kuka drugima. Njemu su svi krivi, samo je on upravu!

2 – Pljuje po Islamu

Prema Islamu, jedinoj priznatoj vjeri kod Gospodara neprijateljski je raspoložen. Nije stvar što nije vjernik, već što je otvoreni neprijatelj Islama i onih koji su u Islamu.

3 – Pljuje po rahmetli Aliji Izetbegoviću

Ova stavka vrlo je zastupljena kod prosječnog balije. Pljuje više po prvom našem predsjedniku nego po najvećim zločincima i onim koji su počinili stravične zločine i genocid nad Bošnjacima. Pljuju po čovjeku koji je u najtežim vremenima, u vremenu komunizma bio odvažan napisati Islamsku deklaraciju znajući da će ga to koštati zatvora. Kakav je interes u ovome mogao imati, osim onaj poslije smrti?! Bio je jedan od najvećih Bošnjaka, poštovan kako od istoka tako i od zapada.

4 – Kada vidi da se gradi džamija bude mu zlo, pa kaže “gdje su fabrike?”

Klasičan sindrom balinluka. Kad vidi da se džamija gradi, padne mu mrak na oči. Vjerovatno mu se zdravstveno stanje naglo pogorša, pa onda bljuje vatru, “gdje su fabrike?” i još mnoge mnoge psovke koje ne bismo ni citirali.

5 – Puna su mu usta fraza “multietničnost”, “Bakir je lopov”, “zlatne kašike”…

Prosječni balija često koristi frazu “multietničnost”, ali samo u onim dijelovima BiH gdje su Bošnjaci većina. “Bakir je lopov” “100.000 radnih mjesta”, “zlatne kašike” sindrom je koji je osmišljeno lansiran u vidu spina. Prosječno neinteligentni korisnici društvenih mreža objeručke su prihvatili ove termine i ne može im proći gotovo nijedan post, a da ne upotrijebe neku od ovih fraza. Ako tvrdite da je neko lopov, onda vjerovatno imate dokaze o tome što govorite, a ako imate dokaze, onda se obratite Tužilaštvu BiH. “100.000 radnih mjseta”, kampanja je koju je Bakir Izetbegović spomenuo – za 4 godine vlasti. Koliko nam je poznato tek je na prvoj godini vlasti, pa zašto plačete kada je mandat tek na početku?! “Zlatne kašike”, izmišljena fraza. Koja budala moraš biti da kada bi ti neko i rekao da ćeš jesti iz zlatnih kašika, u to povjeruješ. Ovo i da je izrečeno moglo bi se shvatiti samo na dva načina – Prvi način: Kao šala; Drugi način: Kao metafora.

6 – Kada god vidi da nešto ide u korist BiH, odmah je tu da to popljuje

Primjer ovog balijskog sindroma je slijedeći. Npr. otvara se neka firma, a on na to komentariše “Ma kakva firma, tu će se zaposliti lopovi” ili “Kakva je to firma zapošljava tako malo radnika” ili “Ma ovo će propasti brzo” ili “Tu će biti bijedničke plate” ….
– Stidi se sebe i svog porijekla, pa kaže “svi smo mi isti, nije bitno ko je ko”
Baliji jednostavno teško pada što nosi teret imena koje aludira na Islam i bošnjaštvo. On se cijepa od tuge i srdžbe. Kada dolazi u kontakt s drugim narodima i kulturama često će konstatirati slijedeće “ja sam ‘taj i taj’, ali moji nisu vjernici, mi to nismo nikad upražnjavali (pravdajući svoje ime), svi smo mi ljudi isti, nije bitno ko je ko”.

7 – Mnogi i odbijaju priznati da su Bošnjaci, radije će kazati za sebe da su “marsovci”

Bili smo svjedoci popisa stanovništva i sve hajke koja je prvo osmilješno kreirana od strane vjekovnih neprijatelja s ciljem smanjenja broja Bošnjaka, a koju su objeručke prihvatile balije. Takvi su se izražavali na razne načine, npr. “marsovac”, “stanovnik planete”… Mnogi su zagovarali “Bosanac i Hercegovac” ne znajući da Bosanac i Hercegovac nije etnička odrednica. Ne znaju oni da su i etnički Srbin i etnički Hrvat naprimjer Bosanci i Hercegovci u ovom smislu “by nationality” iako su se izjasnili po etnicitetu. Ovo je već razina nuklearne fizike da bi je razimio balija – znači vrlo teško.

8 – Smetaju mu Bošnjaci iz Sandžaka, ne može ih podnijeti

Braću Bošnjake iz Sandžaka ne mogu podnijeti. Najbolji primjer su balije iz Sarajeva. Zašto ih ne mogu?! Pa zato što su Bošnjaci iz Sandžaka uglavnom pravi Bošnjaci – ljudine, hrabri, otresiti, bogati, preduzetni, vlasnici firmi, kompanija…

9 – Uglavnom su pristalice komunizma

Prosječni balijander uglavnom je pristalica komunizma. Sigurno balijanderi ne znaju da jedino Bošnjaci u Jugoslaviji nisu imali pravo na svoj etnicitet, na Bosanski jezi, na velike imovinske posjede…

10 – Uglavnom su lijeni, ali su aktivni na društvenim mrežama

Njihova lijenost je ogromna. Ona im je prije svega prouzrokovala siromaštvo razuma, a tek onda sve ostalo. Siromašni su dakle inteligencijom, a onda i materijalno. Također su duševni bijednici.

11 – Ljubitelji su svega što dolazi van BiH, pod uslovom da to nije iz islamskih zemalja

Sve što dođe s vana mnogostruko mu je draže nego ono što je iz BiH. Ovo se odnosi na sve, kako na ljude, tako i na proizvode, samo da to što dolazi nije iz islamskog svijeta.
sabina1
Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.

#23338 Re: SDA-All about

Post by sabina1 »

hornet wrote:Viđoh na profilu jednog od komentatora gore, i onda nemojte se ništa čuditi što nam je ovako kako je. SDA je samo izraz tog mentaliteta, koji je vjerovatno dominantan. Dakle, nema više. Game over. Nije to više ni stereotip o glupim Bosancima, ovo je za emigrirati i ćao.

Kako prepoznati baliju

1 – Stalno kuka i žali se

Konstantno izražava svoje nezadovoljstvo sa stanjem i optužuje sve i svakoga, a posebno bošnjačko političko vodstvo. On se ne žali na sebe što ništa ne čini da popravi svoje i stanje svoje porodice, pa u konačnici i svoje zajednice kao i države. On se žali i kuka drugima. Njemu su svi krivi, samo je on upravu!

2 – Pljuje po Islamu

Prema Islamu, jedinoj priznatoj vjeri kod Gospodara neprijateljski je raspoložen. Nije stvar što nije vjernik, već što je otvoreni neprijatelj Islama i onih koji su u Islamu.

3 – Pljuje po rahmetli Aliji Izetbegoviću

Ova stavka vrlo je zastupljena kod prosječnog balije. Pljuje više po prvom našem predsjedniku nego po najvećim zločincima i onim koji su počinili stravične zločine i genocid nad Bošnjacima. Pljuju po čovjeku koji je u najtežim vremenima, u vremenu komunizma bio odvažan napisati Islamsku deklaraciju znajući da će ga to koštati zatvora. Kakav je interes u ovome mogao imati, osim onaj poslije smrti?! Bio je jedan od najvećih Bošnjaka, poštovan kako od istoka tako i od zapada.

4 – Kada vidi da se gradi džamija bude mu zlo, pa kaže “gdje su fabrike?”

Klasičan sindrom balinluka. Kad vidi da se džamija gradi, padne mu mrak na oči. Vjerovatno mu se zdravstveno stanje naglo pogorša, pa onda bljuje vatru, “gdje su fabrike?” i još mnoge mnoge psovke koje ne bismo ni citirali.

5 – Puna su mu usta fraza “multietničnost”, “Bakir je lopov”, “zlatne kašike”…

Prosječni balija često koristi frazu “multietničnost”, ali samo u onim dijelovima BiH gdje su Bošnjaci većina. “Bakir je lopov” “100.000 radnih mjesta”, “zlatne kašike” sindrom je koji je osmišljeno lansiran u vidu spina. Prosječno neinteligentni korisnici društvenih mreža objeručke su prihvatili ove termine i ne može im proći gotovo nijedan post, a da ne upotrijebe neku od ovih fraza. Ako tvrdite da je neko lopov, onda vjerovatno imate dokaze o tome što govorite, a ako imate dokaze, onda se obratite Tužilaštvu BiH. “100.000 radnih mjseta”, kampanja je koju je Bakir Izetbegović spomenuo – za 4 godine vlasti. Koliko nam je poznato tek je na prvoj godini vlasti, pa zašto plačete kada je mandat tek na početku?! “Zlatne kašike”, izmišljena fraza. Koja budala moraš biti da kada bi ti neko i rekao da ćeš jesti iz zlatnih kašika, u to povjeruješ. Ovo i da je izrečeno moglo bi se shvatiti samo na dva načina – Prvi način: Kao šala; Drugi način: Kao metafora.

6 – Kada god vidi da nešto ide u korist BiH, odmah je tu da to popljuje

Primjer ovog balijskog sindroma je slijedeći. Npr. otvara se neka firma, a on na to komentariše “Ma kakva firma, tu će se zaposliti lopovi” ili “Kakva je to firma zapošljava tako malo radnika” ili “Ma ovo će propasti brzo” ili “Tu će biti bijedničke plate” ….
– Stidi se sebe i svog porijekla, pa kaže “svi smo mi isti, nije bitno ko je ko”
Baliji jednostavno teško pada što nosi teret imena koje aludira na Islam i bošnjaštvo. On se cijepa od tuge i srdžbe. Kada dolazi u kontakt s drugim narodima i kulturama često će konstatirati slijedeće “ja sam ‘taj i taj’, ali moji nisu vjernici, mi to nismo nikad upražnjavali (pravdajući svoje ime), svi smo mi ljudi isti, nije bitno ko je ko”.

7 – Mnogi i odbijaju priznati da su Bošnjaci, radije će kazati za sebe da su “marsovci”

Bili smo svjedoci popisa stanovništva i sve hajke koja je prvo osmilješno kreirana od strane vjekovnih neprijatelja s ciljem smanjenja broja Bošnjaka, a koju su objeručke prihvatile balije. Takvi su se izražavali na razne načine, npr. “marsovac”, “stanovnik planete”… Mnogi su zagovarali “Bosanac i Hercegovac” ne znajući da Bosanac i Hercegovac nije etnička odrednica. Ne znaju oni da su i etnički Srbin i etnički Hrvat naprimjer Bosanci i Hercegovci u ovom smislu “by nationality” iako su se izjasnili po etnicitetu. Ovo je već razina nuklearne fizike da bi je razimio balija – znači vrlo teško.

8 – Smetaju mu Bošnjaci iz Sandžaka, ne može ih podnijeti

Braću Bošnjake iz Sandžaka ne mogu podnijeti. Najbolji primjer su balije iz Sarajeva. Zašto ih ne mogu?! Pa zato što su Bošnjaci iz Sandžaka uglavnom pravi Bošnjaci – ljudine, hrabri, otresiti, bogati, preduzetni, vlasnici firmi, kompanija…

9 – Uglavnom su pristalice komunizma

Prosječni balijander uglavnom je pristalica komunizma. Sigurno balijanderi ne znaju da jedino Bošnjaci u Jugoslaviji nisu imali pravo na svoj etnicitet, na Bosanski jezi, na velike imovinske posjede…

10 – Uglavnom su lijeni, ali su aktivni na društvenim mrežama

Njihova lijenost je ogromna. Ona im je prije svega prouzrokovala siromaštvo razuma, a tek onda sve ostalo. Siromašni su dakle inteligencijom, a onda i materijalno. Također su duševni bijednici.

11 – Ljubitelji su svega što dolazi van BiH, pod uslovom da to nije iz islamskih zemalja

Sve što dođe s vana mnogostruko mu je draže nego ono što je iz BiH. Ovo se odnosi na sve, kako na ljude, tako i na proizvode, samo da to što dolazi nije iz islamskog svijeta.
Autor teksta definitivno zasluzuje zlatnu kasiku.
I stolicu na tornju.
Samo SDA na svim tornjevima , u kasikama je snaga. :bih:
walk_M-A-N

#23339 Re: SDA-All about

Post by walk_M-A-N »

Moenx wrote:Problem zagadjenoti je zaiste jedan svjetski problem i moze se rjesiti planski kroz godine-decenije
Tu malo cega moze uciniti jedna stranka bar sa jednim mandatom ne
Dakle potreno je pristupiti problemu imajuci u vidu ukunu sliku
Nema to neke velike veze sa SDA opcenito
Oni se kao i svi politicari umiju baviti samo tracevima i razmisljanjima o foteljama
Da sa općenitog samo malo na konkretno..
Ministar zraka u Sarajevu je Čedomir Lukić. Godine za penziju nisu bile razlog da ga SDA ne izabere u treći mandat. U stvari Nedžad Koldžo, čiji je to glavni kadar. Vidi li neko u njemu želju i akciju da nešto za šta ima poziciju istinski riješi? Pored što je ministar, još je i komandant Civilne zaštite i predsjednik nekakvog štaba za zrak koji proglašava neke epizode. Ne bi čudilo da je taj cirkus posebno plaćen.
Iako je devetu godinu ministar i nadređeni direktorima nekakvih stambenih fondova, ili nije znao ili mu nije smetalo da ti naplaćuju 6 i 10 hiljada mjesečno. Nizašto nije odgovoran, ni on ni oni.
Isti taj Lukić štiti prvenstveno gradnju visokih zgrada, čija se spratnost nabija korekcijama. Ime za to je građevinska mafija. Primjer: na zemljištu kod Hitne čiji je vlasnik bio Koldžo privatnik, Koldžo načelnik osigurava korekciju regulacionog plana kako bi neboder dostigao 26 spratova. Puleni Koldže predsjednika stranke u Gradskom vijeću i Lukić u Kantonu osiguravaju da sve prođe glatko. Naravno, isto je radio i prethodni ministar kriminalac Petrović, koji je bio u nekoliko stranaka i svim talovima.
I onda SDA putem Lukića predlaže legalizaciju bespravne gradnje što je odlična populistička mjera da se dotuče grad (Poljine su naravno po planu). Treba li reći da se isti usput obogatio i osigurao širu porodicu sa poslovima.
Pa neka svako vidi jesi li Bošnjaci za to glasali, je li to ta snaga da sve bude čisto po zakonu, a da grad bude prljav.
cvrčak_na_hedonizmu

#23340 Re: SDA-All about

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

walk_M-A-N wrote: Da sa općenitog samo malo na konkretno..
Ministar zraka u Sarajevu je Čedomir Lukić. Godine za penziju nisu bile razlog da ga SDA ne izabere u treći mandat. U stvari Nedžad Koldžo, čiji je to glavni kadar. Vidi li neko u njemu želju i akciju da nešto za šta ima poziciju istinski riješi? Pored što je ministar, još je i komandant Civilne zaštite i predsjednik nekakvog štaba za zrak koji proglašava neke epizode. Ne bi čudilo da je taj cirkus posebno plaćen.
Iako je devetu godinu ministar i nadređeni direktorima nekakvih stambenih fondova, ili nije znao ili mu nije smetalo da ti naplaćuju 6 i 10 hiljada mjesečno. Nizašto nije odgovoran, ni on ni oni.
Isti taj Lukić štiti prvenstveno gradnju visokih zgrada, čija se spratnost nabija korekcijama. Ime za to je građevinska mafija. Primjer: na zemljištu kod Hitne čiji je vlasnik bio Koldžo privatnik, Koldžo načelnik osigurava korekciju regulacionog plana kako bi neboder dostigao 26 spratova. Puleni Koldže predsjednika stranke u Gradskom vijeću i Lukić u Kantonu osiguravaju da sve prođe glatko. Naravno, isto je radio i prethodni ministar kriminalac Petrović, koji je bio u nekoliko stranaka i svim talovima.
I onda SDA putem Lukića predlaže legalizaciju bespravne gradnje što je odlična populistička mjera da se dotuče grad (Poljine su naravno po planu). Treba li reći da se isti usput obogatio i osigurao širu porodicu sa poslovima.
Pa neka svako vidi jesi li Bošnjaci za to glasali, je li to ta snaga da sve bude čisto po zakonu, a da grad bude prljav.
Bošnjaci su glupani, dokazani. Da nam se nacrta ko je kriv ( i sebe tu nabrajam da ne ispadnem "islamofob" :oops: -još jedan izmišljeni debilizam koji se svako malo koristi u cilju prikrivanja nesposobnosti ovih debila ) nama ne bi pomoglo da riješimo problem.

Dvadeset godina je prošlo, umjesto države dobili smo močvaru sa tendencijom da bude još gore. Ova skupina retarda, predvođena Kiflom, nije u stanju da vodi MZ Mionica, a kamoli KS;

Duge i teške bolesti želim svima koji su doprinjeli ovoj situaciji, od političara do glasača. Svi su krivi. Debili retardirani.
Innovation

#23341 Re: SDA-All about

Post by Innovation »

walk_M-A-N nos ce ti narasti kao kod Pinokija. :-)
saja_dj

#23342 Re: SDA-All about

Post by saja_dj »

hornet wrote:Viđoh na profilu jednog od komentatora gore, i onda nemojte se ništa čuditi što nam je ovako kako je. SDA je samo izraz tog mentaliteta, koji je vjerovatno dominantan. Dakle, nema više. Game over. Nije to više ni stereotip o glupim Bosancima, ovo je za emigrirati i ćao.

Picic nije imao ni damu da se potpise.

Ciji je ovaj "Agency"?

Registrant Name: Bosnjaci Bosnjaci Media Agency
Registrant Organization: Bosnjaci Media
Registrant Street: Obala Kulina Bana 7
Registrant City: Sarajevo
Registrant State/Province:
Registrant Postal Code: 71000
Registrant Country: BA
Registrant Phone: +387.66085775
Registrant Email: [email protected].

Ma ja, fol pro-bosnjacki a vamo 066 Mtelov mobitel... :D :D

Takodjer interesantno, na Br 7/2 je i Univerzitet u Sarajevu.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#23343 Re: SDA-All about

Post by JoseMujica »

Zuki Paketič i Fatko Kretenčič X i Y Prošnjaćke moralne i intelektualne, referentne ose :facepalm:

zato i jes vako dobro...doguralo se da nema zemlje, nema vode, a sad ni have nema za insana pored vakih hajvana
JoseMujica

#23344 Re: SDA-All about

Post by JoseMujica »

"Obustavit ćemo nastavu, ali ne zbog zagađenja zraka, jer svi parametri upućuju da zagađenost nije na tom nivou da bi se proglasilo vanredno stanje, već to radimo zbog pritiska roditelja i javnosti", potvrdio je ministar Kazazović.
:jbt: dže ih uzgajaju vake
jefff

#23345 Re: SDA-All about

Post by jefff »

Ovaj Kzazaović ministar je ubica bez ikakve više škole.
Innovation

#23346 Re: SDA-All about

Post by Innovation »

jefff wrote:Ovaj Kzazaović ministar je ubica bez ikakve više škole.
:?: :?
jefff

#23347 Re: SDA-All about

Post by jefff »

Glede SDA, imaju velikih problema a svi su nastali od mafijaško-gangsterskog karaktera te klike.
Osnov tog karaktera je lopovluk i još bitnije - neiskrenost.

Oni nikada nisu iskreni ni s kim, nisu iskreni ni međusobno.

Iz neiskrenosti proistiću i ovi konkretni problemi sa formiranjem koalicije i frakcijskih borbi u SDA.
Svakoga su zajebali ili teže da ga prevare. Oni ni skim nemaju do kraja otvoren odnos, nikada nemaju karte na stolu pa sve izgleda kao cirkus. Danas jedno, sutra drugo.

Ostale stranke?

Ostale stranke jesu i svim srcem teže da budu kao SDA. Njih u toj namjeri ništa neće omesti.
Mafijaš na ćelu SBB a unutar stranke rasulo kao u SDA što se vidi iz istupanja zastupnika SBB u ZD Kantonu.
Oni svim srcem teže biti kao SDA i njima to i uspjeva.
The BEN10

#23348 Re: SDA-All about

Post by The BEN10 »

Inače, čuo sam od nekih majstora koji su radili za Džekos da je ministar Lukić, putem kantonalnog fonda (u kojem radi njegov sin), kupio stan ma Dobrinji, a da je njegov sin u istoj zgradi kupio dva stana sveukupne površine preko 100 m2.
@Innovation bi mogla znati detalje
saja_dj

#23349 Re: SDA-All about

Post by saja_dj »

JoseMujica wrote:
"Obustavit ćemo nastavu, ali ne zbog zagađenja zraka, jer svi parametri upućuju da zagađenost nije na tom nivou da bi se proglasilo vanredno stanje, već to radimo zbog pritiska roditelja i javnosti", potvrdio je ministar Kazazović.
:jbt: dže ih uzgajaju vake
"Mirno spavajte zagadjenja zraka nema"

Mislim ako nema zagadjenosti, zasto prekidati nastavu? Debiliziam nad debilizmima.
JoseMujica

#23350 Re: SDA-All about

Post by JoseMujica »

jefff wrote:Ovaj Kzazaović ministar je ubica bez ikakve više škole.
kako nema škole :? zar niej DIF završijo aka SDA partijsku školu za djecu s posebnim potrebama nesposobnu za bilo koji drugi fakultet

sudeči po školovanju ovo nam je najzdravija Vlada kurtona do sad....najviše DIF-ovaca :evil:

a ovome je vjerovatno presudna referenca što ima isto prezime ko prvi ezan u Prošnjaka
Last edited by JoseMujica on 23/12/2015 12:38, edited 1 time in total.
Post Reply