Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Torpedista071 wrote:I šta kažu iz uprave plavih ide u prodaju dodatni kontigent karata za navijače želješćara a zdenka osta prazna... Možemo mi napuniti naš stadion ne trebaju nam Pitari
Hebibe moj što ih ne potopi
Ja koliko vidjeh, na samom kraju prema jugu, istok je imao praznih mjesta.
Al nek je komsiji crkla krava
duminjo wrote:Odlicno so poluvremena, tj do 30-te Minute.
Zeljo Nesto bolji. Moglo je da Bude bar 3:2 ili 2:2. Al i dalje 0:0
O penalu smijesno Pricati. Inace nije bilo nikakvog pritrcavanja i hvatanja sudije za vrat. I sudija za 10. Pustio muski da se igra i drzi ritam.
Bas si ti to objektivno
Malo je 3 za komsije 6 su mogli komotno dati
Pa prijatelju sto je Problem da je bilo eto 2:2? Fino napisah "ili". I da, zeljo je imo vise prilika U prvom pol i Bio ne bolji. U drugom Sarajevo. Na kraju X realan, samo je trebalo biti golova.
Torpedista071 wrote:I šta kažu iz uprave plavih ide u prodaju dodatni kontigent karata za navijače želješćara a zdenka osta prazna... Možemo mi napuniti naš stadion ne trebaju nam Pitari
Pa poenta je bila da je MUP trazio da se ne prodaje sjever do zdenke, LJ i O, a sad bez Hordi su ih mogli, to su valjda te dodatne
duminjo wrote:Odlicno so poluvremena, tj do 30-te Minute.
Zeljo Nesto bolji. Moglo je da Bude bar 3:2 ili 2:2. Al i dalje 0:0
O penalu smijesno Pricati. Inace nije bilo nikakvog pritrcavanja i hvatanja sudije za vrat. I sudija za 10. Pustio muski da se igra i drzi ritam.
Bas si ti to objektivno
Malo je 3 za komsije 6 su mogli komotno dati
Pa prijatelju sto je Problem da je bilo eto 2:2? Fino napisah "ili". I da, zeljo je imo vise prilika U prvom pol i Bio ne bolji. U drugom Sarajevo. Na kraju X realan, samo je trebalo biti golova.
Nije to problem.
Zeljo jeste bio u prvom bolji u polju, ali smo mi imali dvije ciste prilike, a Zeljo ni jednu pravu i ti hladno napisa moglo biti 3-2.
Ma x je realan i prije nego pocne....da je prezivjeti ovu tegobu, pa da krenem gledati utakmicu ocekujuci da cemo dobiti/izgubiti
vicious wrote:Sta kaze duminjo, pustio musku igru
Svira za plave svaki kontakt, ono smece za klizeci s ledja dobije zuti, onaj duljevicu samo sto nije skinuo dres koliko ga cupa ali nema faula
I dalje isto tvrdim. Sudija pustio musku(normalnu igru za evropu) i nije naginjo ni na jednu stranu
last mohicans wrote:To je ta sampionska ekipa. Vise kornera, vise zutih i posjed lopte. Ostalo je na nasoj strani. Jos mi ni izmjene cestite nemamo.
Jest i sudija silji Zelji a vi duplo vise prekrsaja a manje zutih kartona.....osim toga 20 minuta ste imali igraca vise a samo jedan sut vise prema golu pokazuje koliko ste limitirana ekipa....!!! uzivajte i dalje u pogledu u guzove!
Pa poenta je bila da je MUP trazio da se ne prodaje sjever do zdenke, LJ i O, a sad bez Hordi su ih mogli, to su valjda te dodatne
Ne ta strana, prema jugu sam vidio da ima praznih stolica.
Ma hebe mi se za njihov istok, svakako će uvijek biti poluprazan... Ali da nam je ekipa imala podršku bilo bi bolje. I samo još da se osvrnem na onu "koreografiju" na južnoj tribini inspirisanu Testovima iz neke auto škole presmiješno
Tomahawk11 wrote:
Nije to problem.
Zeljo jeste bio u prvom bolji u polju, ali smo mi imali dvije ciste prilike, a Zeljo ni jednu pravu i ti hladno napisa moglo biti 3-2.
Ma x je realan i prije nego pocne....da je prezivjeti ovu tegobu, pa da krenem gledati utakmicu ocekujuci da cemo dobiti/izgubiti
EVO ja se na prvu sjetio lendriceve prilike glavom SA 3 metra bez ikakvog pritiska SA ledja a izgleda usro se prilike. I Sam lendric je imo bar 3 odlicne prilike U prvih pola SATA i Moro je zabit bar jedan.
kao sto sam rekao kad su otvarali onu sadaka tribinu, da ih je moralo ostati nekoliko hiljada ispred stadiiona, isto to cu i veceras reci...moralo ih je doci toliko da napune punu grbavicu , a jos da ispred ulaza ostane milja, dvije...ociglendo je da ih nema vise od 10-tak hiljada titule slave pred 5-6 hiljada