Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mene takodjer cudi da nema na klixu report sa lancanog sudara ispred poste na obali, jucer oko trice popodne.
Kuriozitet je sto je sjeban restauriran fico zlatne boje kojeg je zalijepio neki stari polo i nabio ga na citroena. Ili tako nekako.
Steta fice, nije lako naci original djelove.
Black swan wrote:ne znam oće li biti u crnoj kronici lančani sudar 4 auta na alipasnu
u kojemu sam i ja sudjelovao kao drugo auto
ja sam uspio zakociti ispred nekog dzipa
lik iza mene je zakocio
ali 4. golf dvojka je tako stukao tog treceg da je on nabio na nas golfa mislim a ja sam se nabio na tog dzipa
izadjose oni iz dzipa vide sve ok odose... ja izadjoh vidim sve ok malo udubljeno vidim naki narkomani u golfu dvojka
halali huso materi nisam imao zivaca cekati uvidjaj i policiju
nek je sve dobro proslo
Ja ovo stvarno ne kontam, trebao si im i cvaju turit u dzep da imaju za iduci shut... Pa ako ce ikako nauciti, naucice preko para...
drugi profil wrote:Mene takodjer cudi da nema na klixu report sa lancanog sudara ispred poste na obali, jucer oko trice popodne.
Kuriozitet je sto je sjeban restauriran fico zlatne boje kojeg je zalijepio neki stari polo i nabio ga na citroena. Ili tako nekako.
Steta fice, nije lako naci original djelove.
branik jedan je 100 e najmanje,prednji vezni sigurno 150 e,gepek i zadnji vezni 100 e,limarijski radovi i lakiranje 500 e....nakupi se zacas...
ako auto nije procijenjen kao oldtimer tesko da ce naplatiti stetu kako treba...
U noći sa subote na nedjelju dva sata iza ponoći sa parkinga u ulici Kasima Prohića na Dobrinji 3 pokušana je krađa automobila VW Golf 5, ali je lopove omeo alarm i zaštita koja je bila postavljena na automobilu, piše bh. novinska agencija Patria
Lopovi naoružani pištoljima zarobili su u obližnjoj kućici čuvara i dok ga je jedan držao na nišanu, drugi je pokušavaoo ukrasti automobil.
Samo dobra zaštita i alarm koji je probudio stanovnike obližnje zgrade koji su izašli na prozore i balkone natjerao je lopove da pobjegnu.
Lopovi su se sivim džipom kojim su i došli odvezli u pravcu Lukavice koja je najbliža ovom naselju.
U noći sa subote na nedjelju dva sata iza ponoći sa parkinga u ulici Kasima Prohića na Dobrinji 3 pokušana je krađa automobila VW Golf 5, ali je lopove omeo alarm i zaštita koja je bila postavljena na automobilu, piše bh. novinska agencija Patria
Lopovi naoružani pištoljima zarobili su u obližnjoj kućici čuvara i dok ga je jedan držao na nišanu, drugi je pokušavaoo ukrasti automobil.
Samo dobra zaštita i alarm koji je probudio stanovnike obližnje zgrade koji su izašli na prozore i balkone natjerao je lopove da pobjegnu.
Lopovi su se sivim džipom kojim su i došli odvezli u pravcu Lukavice koja je najbliža ovom naselju.
karanana wrote:ok, ovo moze biti antidrzavnicki potez, ali ja sam za konstantne patrole, odnosno mini policijske stanice/kucice, pa cak i rampe na granici entiteta.
ja sam za jedinstvenu policiju na drzavnom nivou
kad nekom u BL pocnes pricat o kradji auta, cudno im, nisu odavno culi... svaki put im jasno kazem jbg nemate vi entitetsku granicu u gradu
karanana wrote:ok, ovo moze biti antidrzavnicki potez, ali ja sam za konstantne patrole, odnosno mini policijske stanice/kucice, pa cak i rampe na granici entiteta.
ja sam za jedinstvenu policiju na drzavnom nivou
kad nekom u BL pocnes pricat o kradji auta, cudno im, nisu odavno culi... svaki put im jasno kazem jbg nemate vi entitetsku granicu u gradu
ti misliš da će oni početi raditi svoj posao kad ne budu važile entitetske granice
boli njih k
što se ne pozabave problemima koji nemaju veze sa entitetskom granicom
Nije tema za crne hronike, al je zalosno da se i svi kriminalci zajebaju sa pravnom drzavom, jos u glavnom gradu zbog jedne apstraktne linije. Ono predjes je i mahnes policajcu
DaffyDuck wrote:Nije tema za crne hronike, al je zalosno da se i svi kriminalci zajebaju sa pravnom drzavom, jos u glavnom gradu zbog jedne apstraktne linije. Ono predjes je i mahnes policajcu
Pa jučer gledam u gradu navijač izbi policajcu motorolu iz ruke i ovaj ide za njim da ga privede i u po frke stade i govori mu: - "Za ovo ćeš dobiti prijavu, prešao si granicu Centra, ne mogu te privesti."!?