SDA-All about
-
Moenx
#23301 Re: SDA-All about
Problem zagadjenoti je zaiste jedan svjetski problem i moze se rjesiti planski kroz godine-decenije
Tu malo cega moze uciniti jedna stranka bar sa jednim mandatom ne
Dakle potreno je pristupiti problemu imajuci u vidu ukunu sliku
Nema to neke velike veze sa SDA opcenito
Oni se kao i svi politicari umiju baviti samo tracevima i razmisljanjima o foteljama
Tu malo cega moze uciniti jedna stranka bar sa jednim mandatom ne
Dakle potreno je pristupiti problemu imajuci u vidu ukunu sliku
Nema to neke velike veze sa SDA opcenito
Oni se kao i svi politicari umiju baviti samo tracevima i razmisljanjima o foteljama
- and
#23302 Re: SDA-All about
ne znam što bi ćerku bojkotovali,kad ni oca joj nisu.HM 2011 wrote:and wrote:Participacija u vlasti manjeg BH entiteta u smislu obnašanja funkcija kao dio vladajuće koalicije ima za posljedicu i glasanje u skladu sa odlukama vladajuće koalicije.HM 2011 wrote: i krajišnik je to volio rećivizionar
--------------------------------------------------------------------------------------------------
S tim u vezi potrebno je obratiti pažnju na demant dezinformacije koja je plasirana:
http://www.nap.ba/new/vijest.php?id=19617
Iz Koalicije Domovina demantirali su vijest da su njihovi poslanici u NSRS dali podršku kćerki haškog optuženika Radovana Karadžića Sonji Karadžić-Јovičević koja je imenovana za potpredsjednika Narodne skupštine Republike Srpske, piše bh. novinska agencija Patria.
Predsjednik Kluba poslanika Koalicije Domovina u Narodnoj skupštini RS-a Mihnet Okić rekao je za NAP da je svih pet narodnih poslanika Koalicije Domovina u NSRS bilo suzdražno prilikom glasanja za Karadžić-Јovičević.
Na zvaničnoj web stranici NSRS pisalo je kao je Sonja dobila podršku 82 narodna poslanika, od ukupno 83 koliko ih sjedi i NSRS. Dva sata poslije, ovaj vijest je izbirsana sa zvanične web stranic
smrdim/nedim-civic-poslanik-d ... vu-kcerku/
ima još....
uglavnom
U JEDINSTVU JE SNAGA !
valjda u skladu s tvojom uzrečicom
- XXS
#23303 Re: SDA-All about
Ma znamo mi da se u SDA kusaju koaliciona govna zbog vlastitih fotelja jos od devedesetih.HM 2011 wrote: Kolacije i koalcioni partneri.... ko gdje kad sta ?
Kad udjete u SDA menzu, dodje konobar sa jelovnikom i onda se narucuje.
Tako SDA funkcioner moze da kusa, friska Avazova govna, sa okusom radikalnog Islama u umaku od privatizaciskih prevara ili da naruci politicka ubistva sa okusom nepotizma i pljacke javnih preduzeca u umaku od vreca zlata za naseg Bakira.
Mogu se naruciti i mjesana Dodikova ili Coviceva koaliciona govna.
Isto tako, iz zamrzivaca se mogu naruciti Radovanova ili Bobanova smrznuta govna na stapicu.
Tako SDA funkcioneri cuvaju svoje fotelje kusajuci koaliciona govna.
U kusanju koalicionih govana je SDA fotelja.
-
mg
#23304 Re: SDA-All about
Spin spin...HM 2011 wrote:mg wrote:Samo da upitam na ovoj temi
Pošto je zrak u Sarajevu jako zagadjen, na koji način Dodik spriječava odnosno blokira kantonalne vlasti da djecu prestanu u skole slati?
Na koji način to čini DF?
Pošto vidim KOnaković ništa ne radi, pa kontam, on je SDA, on bi, ali mu neko drži ruke vezane.
Ili možda ne vidi od magle?
Sad će Sabina Čudić da poruši jedno 30-40 hiljada kuća da bi mogli malo da dišemo..... Taman 100.000 beskućnika da napravimo...
Ali Sabina nije premijer! Niti je većina ministara iz NS!
Tako da onaj ko treba da radi, ne radi...a šta Sabina priča ili ne priča, to je samo pokušaj tebe kao rektalnog alpiniste i plaćenika bez obraza i časti da okreneš temu na ljude koji su minorni!
-
Moenx
#23305 Re: SDA-All about
Ebi ga . vezano za ove slucajeve Poplasena Sonju i tako redom ... RS polako postaje teritorij strasila i aveti i nikad ne znas sta ti moze izaci na nos
Mislim ne zelim vrijedjati ali ono covjek se mora oznojiti kada recimo "gradjanin" Poplasen ili "gradjanin" Sanja se kandidiraju za nesto preko Parlamenta
Mislim ne zelim vrijedjati ali ono covjek se mora oznojiti kada recimo "gradjanin" Poplasen ili "gradjanin" Sanja se kandidiraju za nesto preko Parlamenta
-
HM 2011
#23306 Re: SDA-All about
NA pravom si tragu - zato - Podrži SDA na svim nivoima - ojačaj BiH.....XXS wrote:Ma znamo mi da se u SDA kusaju koaliciona govna zbog vlastitih fotelja jos od devedesetih.HM 2011 wrote: Kolacije i koalcioni partneri.... ko gdje kad sta ?
Tako SDA funkcioner moze da kusa, friska Avazova govna, sa okusom radikalnog Islama u umaku od privatizaciskih prevara ili da naruci politicka ubistva sa okusom nepotizma i pljacke javnih preduzeca u umaku od vreca zlata za naseg Bakira.
Isto tako, iz zamrzivaca se mogu naruciti Radovanova ili Bobanova smrznuta govna na stapicu.
- and
#23307 Re: SDA-All about
što bi rekli pored ovakvih prijatelja nije ti potreban neprijateljHM 2011 wrote:NA pravom si tragu - zato - Podrži SDA na svim nivoima - ojačaj BiH.....XXS wrote:Ma znamo mi da se u SDA kusaju koaliciona govna zbog vlastitih fotelja jos od devedesetih.HM 2011 wrote: Kolacije i koalcioni partneri.... ko gdje kad sta ?
- cvrčak_na_hedonizmu
#23308 Re: SDA-All about
HM 2011 wrote:U jedinstvu !cvrčak_na_hedonizmu wrote:Ma jok ba, neka teHM 2011 wrote:Bome počelo po meni lično udarati,
JEL SMETAM ?
Samo SDA , na svim nivoima u jedinstvu je snaga.![]()
U jedinstvu je snagaHM 2011 wrote:Nedostaje mi Cash za pokretanje posla u ovom, izuzetno divnom Kleptomanskom okruženju....
Osim toga pobornik sam principa cjeloživotnog učenja (što se tiče obrazovanja - dovoljno sam se nabrisao pljuvačke sa lica od URBANE GRADSKE POPULACIJE, FINO ODGOJENE - zbog iznošenja svojih stavova na date teme),
i smatram da jedino što je još preostalo da mogu uraditi, je da odem u Hajduke - što apsolutno nije opcija....
Gledajte se do sutra u ogledalu - meni na account ballanceu nedostaje povelik iznos sredstava (navodno 1.000.000 DM pretvoren u Zlato 1994 danas iznosi puno puno više od 500.000 Eur - eto toliko mi nedostaje) da bih bio jedan od onih koji bi se trebali gledati u ogledalu po pitanju Business-a...
Samo, još ništa od miliona pa ništa niti od Businessa.....
Fine citate vadiš - stavi i link da se probam sjetiti što sam tada bio frustriran....
Očito si promijenio mišljenje o odlasku u Hajduke
Na svim nivoima
-
HM 2011
#23309 Re: SDA-All about
mg wrote:Spin spin...HM 2011 wrote:mg wrote:Samo da upitam na ovoj temi
Pošto je zrak u Sarajevu jako zagadjen, na koji način Dodik spriječava odnosno blokira kantonalne vlasti da djecu prestanu u skole slati?
Na koji način to čini DF?
Pošto vidim KOnaković ništa ne radi, pa kontam, on je SDA, on bi, ali mu neko drži ruke vezane.
Ili možda ne vidi od magle?
Sad će Sabina Čudić da poruši jedno 30-40 hiljada kuća da bi mogli malo da dišemo..... Taman 100.000 beskućnika da napravimo...
Tako da onaj ko treba da radi, ne radi...a šta Sabina priča ili ne priča, to je samo pokušaj tebe kao rektalnog alpiniste i plaćenika bez obraza i časti da okreneš temu na ljude koji su minorni!
Osim potencijalne mogućnosti za jeftiniji plin ali ne i puno jefitniji plin, u korelaciji sa puno puno jeftinijom strujom tokom zimske sezone za porodična domaćinstva, zatim,
osim potencijalne mogućnosti za dodatno oporezivanje sječe šuma, i prodaje cjepanog drveta do momenta kada isto neće biti profitabilno, ili recimo zabrane prodaje uglja....
Osim ovih par varijanti - za šta treba novca, kojeg nemamo
NIŠTA DRUGO NIJE MOGUĆE A DA NIJE U SFERI NAUČNE FANTASTIKE.
Ako ćemo u sferu naučne fantastike, možemo formirati pokret
svi sa cijevi od usisivača na prozor za jedan dan i uključite usisivače (parodija na očistimo zemlju za jedan dan)
Zatim možemo pokušati sa
Proizvodnjom i montaža gigantskih usisavača i filtera zraka na padine oko Sarajeva,
Ili recimo leteći sakupljači prašine ....
U naučnoj fantastici je svašta nešto moguće.
Kažeš spin - tema je ažurna ali društvo nije spremno za sukob sa istom.
-
HM 2011
#23310 Re: SDA-All about
cvrčak_na_hedonizmu wrote:U jedinstvu !cvrčak_na_hedonizmu wrote:
Ma jok ba, neka te![]()
U jedinstvu je snagaHM 2011 wrote:Nedostaje mi Cash za pokretanje posla u ovom, izuzetno divnom Kleptomanskom okruženju....
Osim toga pobornik sam principa cjeloživotnog učenja (što se tiče obrazovanja - dovoljno sam se nabrisao pljuvačke sa lica od URBANE GRADSKE POPULACIJE, FINO ODGOJENE - zbog iznošenja svojih stavova na date teme),
i smatram da jedino što je još preostalo da mogu uraditi, je da odem u Hajduke - što apsolutno nije opcija....
Gledajte se do sutra u ogledalu - meni na account ballanceu nedostaje povelik iznos sredstava (navodno 1.000.000 DM pretvoren u Zlato 1994 danas iznosi puno puno više od 500.000 Eur - eto toliko mi nedostaje) da bih bio jedan od onih koji bi se trebali gledati u ogledalu po pitanju Business-a...
Samo, još ništa od miliona pa ništa niti od Businessa.....
Fine citate vadiš - stavi i link da se probam sjetiti što sam tada bio frustriran....
Očito si promijenio mišljenje o odlasku u HajdukeOpcija, jašta je nego opcija
Na svim nivoima
Pa nije niti bila opcija za razmatranja - tako da je otpalo samo od sebe....
skinuto sa teme inferiornost bošnjačkog businessmana........
"Inferiornost u smislu monopola za distribuciju roba i ekskluziviteta u distributerskim ugovorima, a sve to povezano sa stanjem izolacije tokom rata i nepostojuanjem dobre komunikacije sa ostatkom svijeta (čitaj Luka na moru, željeznički saobraćaj, autoceste),
U silnu nebrigu lokalnih organa i državnih organa,
Te uz pritisak nepostojanja nacionalnog identiteta čak i u smislu "Ako kupujem domaće jačam domaći Budget - jačam svoju državu - državu u kojoj živim" - tj. uz nepostojanje osnova za gradnju prikrivenog merkatinlističkog viđenja ekonomskih odnosa u svijetu, ali i "ne želim biti korumpiran - dosta mi je plata".....
DA - INFERIORNI SMO !
Bosna i Hercegovina je INFERIORNA U ODNOSU NA Republiku Hrvatsku i Republiku Srbiju što se čak vidi i u prefiksu :
State of Bosnia and Herzegovina - država ali i bukvalan prijevod STANJE - Bosna i Hercegovina,
Svi drugi mogu da biraju hoće li biti Republike, i šta god žele.....
Znači sutra kad se osječaš loše, ili bilo šta na tu temu, samo reci - osjećam se kao Bosna i Hercegovina na unutrašnjem, regionalnom i međunarodnom planu !
Od poslovnih ljudi koji su u srednjoj učili samo Ruski jezik - u 90% slučaja ne očekujem ništa pozitivno - osim da ti isti očekuju nekog Baćušku koji će da krpi budžetske rupe svježe emitovanim Rubljama,
Od novih generacija - nove generacije nemaju mjesta nigdje u bilo kakvom vrhu - takva nam je sudbina - a i kada bude svejedno to neće značiti ništa novo - jer NAROD ZNA ŠTA ŽELI ! (znam da ne želi mene - želi sigurno nešto drugo)"
U jedinstvu !
Last edited by HM 2011 on 22/12/2015 18:32, edited 1 time in total.
- and
#23311 Re: SDA-All about
nama je naučna fantastika da imamo vodu.HM 2011 wrote:mg wrote:Spin spin...HM 2011 wrote:
Osim potencijalne mogućnosti za jeftiniji plin ali ne i puno jefitniji plin, u korelaciji sa puno puno jeftinijom strujom tokom zimske sezone za porodična domaćinstva, zatim,
osim potencijalne mogućnosti za dodatno oporezivanje sječe šuma, i prodaje cjepanog drveta do momenta kada isto neće biti profitabilno, ili recimo zabrane prodaje uglja....
svi sa cijevi od usisivača na prozor za jedan dan i uključite usisivače (parodija na očistimo zemlju za jedan dan)
Zatim možemo pokušati sa
Proizvodnjom i montaža gigantskih usisavača i filtera zraka na padine oko Sarajeva,
da jedinstvo i snaga u saudiju dođu,za godinu bi arapi par nepar vozili zbog nedostatka nafte
- XXS
#23312 Re: SDA-All about
Ma jasta, oni su i jelku okitili u centrali SDA, a Bakir ce k'o deda mraz dijeliti paketice HDZ-ovoj i SNSD-ovoj djeci samo da bi sacuvali koalicione fotelje.and wrote:što bi rekli pored ovakvih prijatelja nije ti potreban neprijateljHM 2011 wrote:NA pravom si tragu - zato - Podrži SDA na svim nivoima - ojačaj BiH.....XXS wrote: Ma znamo mi da se u SDA kusaju koaliciona govna zbog vlastitih fotelja jos od devedesetih.
-
HM 2011
#23313 Re: SDA-All about
XXS wrote:and wrote:Ma jasta, oni su i jelku okitili u centrali SDA, a Bakir ce k'o deda mraz dijeliti paketice HDZ-ovoj i SNSD-ovoj djeci samo da bi sacuvali koalicione fotelje.HM 2011 wrote: što bi rekli pored ovakvih prijatelja nije ti potreban neprijatelj
Bijedni pokušaji blaćenja naše SDA ne mogu donjeti rezultate, jer na kraju ćete svi uvidjeti da je ispravno podržati samo SDA, na svim nivoima.
a tek kada uzmes u obzir da je bitno biti Bosnjak.
U jedinstvu je snaga.
-
mg
#23314 Re: SDA-All about
Cijenu plina držite u strogoj tajnosti, da bi mogli i dalje imati extra profit! Proizvodnja struje je isto u vladinim rukama, a uzimajući u obzir da se i iz elektroprivrede uzimaju talovi, jasno je da od toga nema ništa.HM 2011 wrote:
Zatim možemo pokušati sa
Drva i ugalj vi napaćenom narodu ne smijete zabranit, radi socijalnog mira.
Dakle, iako imate vlast, muda za bilo šta nemate. Čak ni za saopćenje! Premijer Kantona je čovjek koji je kupio diplomu, bez ikakvih ozbiljnih referenci!
Kad se uz autoput trebao gradit toplovod, to ste minirali radi toplana i sarajevogasa, jer niste imali dje sa uhljebima, a dje bi vi prstom u oko u glasačko tijelo.
Dakle, SDA je rob vlastitih pogrešaka. Nema kadrova niti ima snage za bilo šta.
I evo i tamo gdje imate vlast sa koalicionim partnerima, rješenja nemate. Niti imate ozbiljnih kadrova.
A vidiš kako ti znaš problematiku, i reći da se ništa ne može.
Jedinstveno izgleda znate samo za Karadžiće glasat!
Jer vama bi rat dobro i došao, da pokrije sve ove aferime.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#23315 Re: SDA-All about

U izgradnji i betoniranju, svakog moguceg prostora, parka, setnice, parkinga.....milijardu izgradjenih kvadrata, JE SNAGA.
Ljubi ih majka tajkunsko/lihvarske
-
HM 2011
#23316 Re: SDA-All about
Kada budem na bilo kojoj placenoj funkciji gdje si me ti ili bilo ko izabrao na legalnim izborima - onda mene licno mozes uplitati u tu pricu....mg wrote:Cijenu plina držite u strogoj tajnosti, da bi mogli i dalje imati extra profit! Proizvodnja struje je isto u vladinim rukama, a uzimajući u obzir da se i iz elektroprivrede uzimaju talovi, jasno je da od toga nema ništa.HM 2011 wrote:
Zatim možemo pokušati sa
Drva i ugalj vi napaćenom narodu ne smijete zabranit, radi socijalnog mira.
Dakle, iako imate vlast, muda za bilo šta nemate. Čak ni za saopćenje! Premijer Kantona je čovjek koji je kupio diplomu, bez ikakvih ozbiljnih referenci!
Kad se uz autoput trebao gradit toplovod, to ste minirali radi toplana i sarajevogasa, jer niste imali dje sa uhljebima, a dje bi vi prstom u oko u glasačko tijelo.
Dakle, SDA je rob vlastitih pogrešaka. Nema kadrova niti ima snage za bilo šta.
I evo i tamo gdje imate vlast sa koalicionim partnerima, rješenja nemate. Niti imate ozbiljnih kadrova.
A vidiš kako ti znaš problematiku, i reći da se ništa ne može.
Jedinstveno izgleda znate samo za Karadžiće glasat!
Jer vama bi rat dobro i došao, da pokrije sve ove aferime.
posto me nema NIGDJE nemoj me jiti uplitati u pricu.
da bi me bilo igdje podrui me.
Problem zagadjenja nije od jucer - ima nas pratimo to vec godinama i metiljamo o tome al sto bi se reklo k...u sviramo jer za to treba love a love nema....
nemoj izgubiti iz vida da je komsic tada bio u sdp u a svi zajendo bili okosnica vlasti i izbacili sda iz vlasti - pa smog problem nije rijesen nego je eskalirao....
Podrzi SDA na svim nivoima - u jedinstvu je snaga...
a ja kad budem na listi mene obavezno zaokruzi znas ti poznat pravog politicara.
-
HM 2011
#23317 Re: SDA-All about
sto opet nije samo prigovor za SDA nego za sve nas kao drustvo..... jer objekte grade privrednici planove mijenjaju politicari a mi glasamo... sjeti se same afere reket i sta je uopste izbor za istu....-LIBERO- wrote:
U izgradnji i betoniranju, svakog moguceg prostora, parka, setnice, parkinga.....milijardu izgradjenih kvadrata, JE SNAGA.
Ljubi ih majka tajkunsko/lihvarske![]()
podrzi i mene na listi.... U jedinstvu je snaga !
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#23318 Re: SDA-All about
HM hajde na kafu, himber, bilo sta....ja prosto ne vjerujem da ti ne trolujes, i moram te upoznati, da vidim da si stvaran.
Jer, ja ne vjerujem da neko takav postoji. Ne zezam se.
Edit- pa bolan ne bio, u NS i NG SDA je dobila izbore na krilima masovnih obecanja o legalizaciji svih bespravno izgradjenih objekata. To je kasnije, DIREKTNO, pogrsalo i ovo sa zagadjenoscu, jer je 99% tih domacinstava na grijsnju na cumur i sl...i to najcesce industrijski.
Isto je i sa vodovodnom mrezom. Svi ti objekti uopste nizu registrovani u ViK.
Itd.itd.
Konkretne poteze su uradili po principu, dobijamo izbore - urusavamo civilizovani zivot u KS. Ne znam sta to kome nije jasno.
Edit- pa bolan ne bio, u NS i NG SDA je dobila izbore na krilima masovnih obecanja o legalizaciji svih bespravno izgradjenih objekata. To je kasnije, DIREKTNO, pogrsalo i ovo sa zagadjenoscu, jer je 99% tih domacinstava na grijsnju na cumur i sl...i to najcesce industrijski.
Isto je i sa vodovodnom mrezom. Svi ti objekti uopste nizu registrovani u ViK.
Itd.itd.
Konkretne poteze su uradili po principu, dobijamo izbore - urusavamo civilizovani zivot u KS. Ne znam sta to kome nije jasno.
-
HM 2011
#23319 Re: SDA-All about
ako samnom nikad nisi sjedio u sta sumnjam ....-LIBERO- wrote:HM hajde na kafu, himber, bilo sta....ja prosto ne vjerujem da ti ne trolujes, i moram te upoznati, da vidim da si stvaran.![]()
jednostavno sumnajm da nisi nikad samnom sjedio...
-
mg
#23320 Re: SDA-All about
I dalje mi nisi odgovorio.
Stranka koju tražiš da podržim, evo 10 dana ništa ne radi po pitanju elementarne nepogode u Kantonu u kojem ima vlast i svog čovjeka za premijera!
Dakle, ja trebam podržati nerad?
Ili ovo što si postao iznad a to je da RJEŠENJA NEMA?
Odnosno da nije stranka koju tražiš da podržim spremna na rezove radi dobrobiti sviju nas?
Ne može ta stranka proglasit vanredno stanje i barem djecu ne slat u školu na trovanje?
Gras je SDA uništila, pa sad svi idu autom svugdje!
Sjeme Vas se zatrlo...
Stranka koju tražiš da podržim, evo 10 dana ništa ne radi po pitanju elementarne nepogode u Kantonu u kojem ima vlast i svog čovjeka za premijera!
Odnosno da nije stranka koju tražiš da podržim spremna na rezove radi dobrobiti sviju nas?
Ne može ta stranka proglasit vanredno stanje i barem djecu ne slat u školu na trovanje?
Sjeme Vas se zatrlo...
- nemampojma0
#23321 Re: SDA-All about
U jedinstvu je snaga, jedinstveno za Poplasena i Karadzicevu...odaje ih nacin djelovanja. Sifet lijevi bek SDA ubacen u napad DF.
Kazu da su placenici, pardon poslanici SDA u NSRS uputili cestitke novoizabranoj potpredsjednici NSRS uz pjesmu "Sidji Raso sa planine". Cisto da evociraju uspomene na nekadasnje vezivanje zastava.
https://www.youtube.com/watch?v=Jx9Y453Pecw
Kazu da su placenici, pardon poslanici SDA u NSRS uputili cestitke novoizabranoj potpredsjednici NSRS uz pjesmu "Sidji Raso sa planine". Cisto da evociraju uspomene na nekadasnje vezivanje zastava.
-
HM 2011
#23322 Re: SDA-All about
demantovano kume demantovano...nemampojma0 wrote:U jedinstvu je snaga, jedinstveno za Poplasena i Karadzicevu...odaje ih nacin djelovanja. Sifet lijevi bek SDA ubacen u napad DF.
- nemampojma0
#23323 Re: SDA-All about
@Libero ovo je indikativno, da ne surujes i ti s njimHM 2011 wrote:ako samnom nikad nisi sjedio u sta sumnjam ....-LIBERO- wrote:HM hajde na kafu, himber, bilo sta....ja prosto ne vjerujem da ti ne trolujes, i moram te upoznati, da vidim da si stvaran.![]()
jednostavno sumnajm da nisi nikad samnom sjedio...
Vrati film s kim si sjedio iz sda ...
-
HM 2011
#23324 Re: SDA-All about
prvomg wrote:I dalje mi nisi odgovorio.
Sjeme Vas se zatrlo...
polahko sa tim Vam se zatrlo... nema me nigdje.
drugo
para nema za spasenje - solucije su ti plasirane - hoces da kmecimo spasibaj ruskaja bacuska - posalji nam jeftin plin platit cemo ti vunenim carapama.
trece
postoji jos jedna solucija a to je zabrana prometovanja Motornih vozila.... znas ko smoje proglasiti -niko.
4
alternativa u svemu tome nema rjesenja.
i zato samo SDA na svim nivoima
u jedinstvu je snaga
- nemampojma0
#23325 Re: SDA-All about
Nisam ti ja kum, to je u vasoj organizaciji titula i tepanje jedan drugom. A i musliman sam, kod mene nema kumovaHM 2011 wrote:demantovano kume demantovano...nemampojma0 wrote:U jedinstvu je snaga, jedinstveno za Poplasena i Karadzicevu...odaje ih nacin djelovanja. Sifet lijevi bek SDA ubacen u napad DF.
A dematuje ko? Oni sami...hahhahhh