-------------------
Prcic jucer startao protiv PSG-a. Ne znam jel imaju povrijedjenih veznjaka, ali to je za pohvalu.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Nesto juce citam ko biva ga Kovac hoce u Eintrachtu.Artest wrote:Imamo li kak'ih insajdera, gdje ce Dulja?![]()
-------------------
Prcic jucer startao protiv PSG-a. Ne znam jel imaju povrijedjenih veznjaka, ali to je za pohvalu.
Prati ko traba da prati, predsjednik Saveza - oho ti se Hadzija.Artest wrote:Cudi me pa niko ne prati Hadzibegica u drugoj francuskoj....Bez obzira sto je ovo tema namijenjena igracima.
Dok je nas Sajke harao, pratilo se svako kolo.To se ganjali linkovi, skenirali protivnici, pratile izjave. I sve je bilo super, idila, dok nije krenulo podmetanje s foruma Evianaca . Tu mu je bio kraj. Kao i samom klubu.
Jos jedna potvrda da Pjanicu vise odgovara uloga zadnjeg veznog.Allegri mu je dodijelio ulogu zadnjeg veznog, u kojoj se naš reprezentativac odlično snašao, dobivši prema statističkom portalu Sofascore.com najbolju ocjenu (8.1) od svih igrača na terenu.
Spada, što ne bi spadao...? Samo trenutno ne djeluje da će dogurati dalje od potencijalnih, nije baš da blista, ovo mu je i jedini gol u sezoni.leškarenje wrote:Evo ga i Kenan Kodro zavuce glavom ko Meho iz najboljih dana,mada ne znam jel spada u potencijalne reprezentativce
Ovo je dio problema, a veći je dio problema što ti selektori nemaju ni znanja, a ni vizije da procijene ko može u doglednoj budućnosti dostići reprezentativni kvalitet.Mali_Vuk wrote:Zato što se kod nas i zbog poraza na bajramskim i božićnim turnirima selektorima skidaju glave i vode strašne hajke protiv njih.
Hmmm..Muhamed Đakmić wrote:ali eto, Meša bolje zna.
Gdje onaj sad Paul F. da ti kaze ti forumski strucnjak a Pap...ovaj Mesa selektor, pa ti sad vidi ko zna.Muhamed Đakmić wrote:ali eto, Meša bolje zna.
Sa onom bradom, sumnjam.Logovan wrote:Medunjanin prešao u MLS ligu.
Pa obrijat će se.Point. wrote:Sa onom bradom, sumnjam.Logovan wrote:Medunjanin prešao u MLS ligu.
Ne bih rekao, ali vidjet ćemo.wickerman wrote:Izgleda da smo se rijesili Medunjanina
Obećavao je, jebi ga. Piši propao.cyprus wrote:Druga danska![]()
I ka'e potencijalni reprezentativac
Ima li gdje onog Muratovića, možda da njega ubacimo umjesto Mede.missko wrote:Sejo potpisao za St. Galen eto taman umjesto Mede da se vrati u repku
Gesendet von meinem SM-G935F