Banned user for reason “Kršenje pravila foruma, vrijeđanje”lijek-za-sve wrote:napusi mi se k...aMaharadza wrote:UPRAVA NAPOLJE!!!
» lijek-za-sve
14 dana
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Banned user for reason “Kršenje pravila foruma, vrijeđanje”lijek-za-sve wrote:napusi mi se k...aMaharadza wrote:UPRAVA NAPOLJE!!!
Nisam uspio vidjeti, ima li gdje screen shot?van Basten wrote:A svemu prethodio nesvirani ofsajd... Ili kako bi supak Suko rekao linija... A frajer pola metra iza nase linije
Nije pola, jest jedno 2 metra.van Basten wrote:A svemu prethodio nesvirani ofsajd... Ili kako bi supak Suko rekao linija... A frajer pola metra iza nase linije

Moguće da jesam. Hajde mi objasni kako sam ih trebao povući, ili ih ti sam povuci i postavi sliku kako bih nešto i ja naučioLogovan wrote:@Plavo-bijeli Pogrešno si povukao te linije, ne ide to tako.
Nije bio ofsajd.
Prostor izmedju linija dole treba da je siri i da se suzava prema daljem dijelu terena. Da bi to pravilno uradio trebaju ti dvije linije (recimo golaut linija i linija centra). Te linije moras produziti izvan terena (na gornjem dijelu slike) dok se ne presjeku. Onda iz te tacke vuces linije do donje aut linije.Plavo-bijeli wrote:Moguće da jesam. Hajde mi objasni kako sam ih trebao povući, ili ih ti sam povuci i postavi sliku kako bih nešto i ja naučioLogovan wrote:@Plavo-bijeli Pogrešno si povukao te linije, ne ide to tako.
Nije bio ofsajd.. Hvala.
Ovaj Sarić još gori, pa iz hebenog slobodnjaka ne zna normalan centaršut uputiti, koja ubleha Bože dragi!mirza_15 wrote:Nastavlja Bekic sa maestralnim centarsutevima
http://koprenosi.com/l1/Capajebo wrote:Ja bi ipak da se peglam sa losim streamovima, ako ih ima nek neko okaci
Ma ovo je normala faul,otiso bi sam jbt...Grean wrote:Marko nastavlja sa debilnim odlukama. Gdje ce onde praviti faul.
Ma Bekic je bio ispred, zatvorio bi ga.leškarenje wrote:Ma ovo je normala faul,otiso bi sam jbt...Grean wrote:Marko nastavlja sa debilnim odlukama. Gdje ce onde praviti faul.