evo ja kao dio naroda valjam a izgleda valja i SDA....Tarzo wrote:Ma samo naprijed.![]()
SDA je super, narod ne valja.
prica sa bezbroj upitnika.
evo ja kao dio naroda valjam a izgleda valja i SDA....Tarzo wrote:Ma samo naprijed.![]()
Pa treba traziti entitet koji po potrebi odmah može biti nacionalna država. Opet, po čemu je to getoizacija? To je uzimanje kontrole nad politikama u svoje ruke. Sada kako je, sa garantovano Hrvatima 6 od 15 ministarstava i svih agencija je zaapravo pravi geto. Uvijek u vlasti neka korumpirana nacionalna stranka, uvijek ovi kontrolišu finansije. Katastrofa i čemu to?tandmand wrote:U slučaju da se formira Bošnjački entitet, politički suživot te sama država BiH, tada postaju Bošnjacima strašan balast. Ako bi već bili teritorijalno određeni -getoizirani, zašto bi trpili da političke snage iz druga dva entiteta drže Bošnjake za ruke. Iz toga slijedi da bi Bošnjaci kao slijedeći cilj imali bošnjačku nacionalnu državu, nastalu na raspadu BiH. Kraći put bi bio da Bošnjaci odmah traže svoju nacionalnu državu uz pride teritorije sadašnje RS. Treći entitet je okidač za slijed događaja koji nas idućih godina može odvesti u sukobe svake vrste. Dakle pitanje je da li izabrati status quo, da li ići autostradom pakla trećeg entiteta ili odmah tražiti Bošnjačku nacionalnu državu pregovorima._drunken_santa_ wrote: Bošnjački entitet bi bio u getu jer su okruženi Srbima i Hrvatima?
Cijela BiH je svakako okružena Srbima i Hrvatima... Neum nije neko otvoreno more, nit je Crna Gora Luxemburg...
HM 2011 wrote:evo ja kao dio naroda valjam a izgleda valja i SDA....Tarzo wrote:Ma samo naprijed.![]()
U ime oca i sina.HM 2011 wrote:Guraj SDA, kao jedinu stranku, pa onda ono što ti se ne sviđa u istoj - mjenjaj, jer tu NEMA ALTERANITIVE, A TA STRANKA NIJE PRIVATNO VLASNIŠTVO !
Nema ih oko sa Ilidze. Zato su uzeli s hortikulture i geografije.HM 2011 wrote:jel magistar ekologije sa ilidze ?oridjidji wrote:popisam se na memica, sda i supacki klix. objavi da prima volontere ekoloske struke, insistira na tome da taj neko mora imati fakultet ekologije, odbije magistra ekologije, primi levate sa hortikulture i geografije.HM 2011 wrote:
znaci za memica i za sda je zatvor sve ostalo ok.....
memic je mala maca kakvi se zaobilaze u momentu price o potrebi hapsenja i zatvaranja....
te je i to jos jedan od razloga za reci
samo sda na svim nivoima u jedinstvu je snaga....
od srca im zelim da komunjare pobjede i pohapse bagru iz SDA.
Uspio si, "kume", il si potpuno poludio. Ne mogu da te provalimHM 2011 wrote:Ekonomski rob je svako od nas, jer svi mi moramo da radimo da bi mogli dalje da živimo kao ljudi ???![]()
![]()
![]()
Samo truhli kapitalisti, ne moraju da rade i novac radi za njih....
Ja želim da budem TRUHLI KAPITALISTA !
Nemoj slučajno da bi neko protiv mene progovorio, jer želim da pošteno steknem početni kapital i pošteno razvijem biznis do neslućenih visina, uz plaćanje poreza i obaveznu filantropiju....
Ko mi dirne u to, smatraću to diranjem u moju vjeru, porodicu, i u sve što je sveto..... Te ću protiv istog pokrenuti sveti rat svim sredstvima....
KAKO VAM SE OVO SVIĐA ?
Ujedno ovo bi moglo biti i pitanje - koliko smo mi, odnosno naše porodice dužne poreza državi, koliko smo ga platili da bi mogli očekivati od države bilo šta....
Jedino sto ti valjas su glupostiHM 2011 wrote:evo ja kao dio naroda valjam a izgleda valja i SDA....Tarzo wrote:Ma samo naprijed.![]()
de da i tebe zaKITIMHM 2011 wrote:
samo SDA na svim nivoima - u jedinstvu je snaga - jer slabo se sta vise ima privatizovati..
Il RabijaJoseMujica wrote:HM je jedini dosljedan forumaš na ovom pdf-u
poćinjem razmišljat da se iza ovog nicka krije Don Neonko himself![]()
![]()
mg wrote:Samo da upitam na ovoj temi
Pošto je zrak u Sarajevu jako zagadjen, na koji način Dodik spriječava odnosno blokira kantonalne vlasti da djecu prestanu u skole slati?
Na koji način to čini DF?
Pošto vidim KOnaković ništa ne radi, pa kontam, on je SDA, on bi, ali mu neko drži ruke vezane.
Ili možda ne vidi od magle?
Obecace Bakir novih 100 000 kuca, nikakav problem.HM 2011 wrote: Sad će Sabina Čudić da poruši jedno 30-40 hiljada kuća da bi mogli malo da dišemo..... Taman 100.000 beskućnika da napravimo...
Jedinstvo koje daje podršku Sanji Karadžić ? Ako je to jedinstvo, onda neka hvala. Radije ću glasati za SES.HM 2011 wrote:Bome počelo po meni lično udarati,
JEL SMETAM ?
Samo SDA , na svim nivoima u jedinstvu je snaga.
Kako da nam smeta najveci KLAUN na ovom forumu od kad postojiHM 2011 wrote:Bome počelo po meni lično udarati,
JEL SMETAM ?
Ma jok ba, neka teHM 2011 wrote:Bome počelo po meni lično udarati,
JEL SMETAM ?
U jedinstvu je snagaHM 2011 wrote:Nedostaje mi Cash za pokretanje posla u ovom, izuzetno divnom Kleptomanskom okruženju....
Osim toga pobornik sam principa cjeloživotnog učenja (što se tiče obrazovanja - dovoljno sam se nabrisao pljuvačke sa lica od URBANE GRADSKE POPULACIJE, FINO ODGOJENE - zbog iznošenja svojih stavova na date teme),
i smatram da jedino što je još preostalo da mogu uraditi, je da odem u Hajduke - što apsolutno nije opcija....
Gledajte se do sutra u ogledalu - meni na account ballanceu nedostaje povelik iznos sredstava (navodno 1.000.000 DM pretvoren u Zlato 1994 danas iznosi puno puno više od 500.000 Eur - eto toliko mi nedostaje) da bih bio jedan od onih koji bi se trebali gledati u ogledalu po pitanju Business-a...
U jedinstvu !cvrčak_na_hedonizmu wrote:Ma jok ba, neka teHM 2011 wrote:Bome počelo po meni lično udarati,
JEL SMETAM ?
Samo SDA , na svim nivoima u jedinstvu je snaga.![]()
U jedinstvu je snagaHM 2011 wrote:Nedostaje mi Cash za pokretanje posla u ovom, izuzetno divnom Kleptomanskom okruženju....
Osim toga pobornik sam principa cjeloživotnog učenja (što se tiče obrazovanja - dovoljno sam se nabrisao pljuvačke sa lica od URBANE GRADSKE POPULACIJE, FINO ODGOJENE - zbog iznošenja svojih stavova na date teme),
i smatram da jedino što je još preostalo da mogu uraditi, je da odem u Hajduke - što apsolutno nije opcija....
Gledajte se do sutra u ogledalu - meni na account ballanceu nedostaje povelik iznos sredstava (navodno 1.000.000 DM pretvoren u Zlato 1994 danas iznosi puno puno više od 500.000 Eur - eto toliko mi nedostaje) da bih bio jedan od onih koji bi se trebali gledati u ogledalu po pitanju Business-a...
Kolacije i koalcioni partneri.... ko gdje kad sta ?leechild wrote:Jedinstvo koje daje podršku Sanji Karadžić ? Ako je to jedinstvo, onda neka hvala. Radije ću glasati za SES.HM 2011 wrote:Bome počelo po meni lično udarati,
JEL SMETAM ?
i krajišnik je to volio rećiHM 2011 wrote:Kolacije i koalcioni partneri.... ko gdje kad sta ?leechild wrote:Jedinstvo koje daje podršku Sanji Karadžić ? Ako je to jedinstvo, onda neka hvala. Radije ću glasati za SES.HM 2011 wrote:Bome počelo po meni lično udarati,
JEL SMETAM ?
sta kazu sramota Poplasen ? Ako nije Poplašen, onda je zaplašen ili preplašen...
No bez obzira na sve-
Samo SDA na svim nivoima - U jedinstvu je snaga !
treba ukinuti obdaništa,u sklopu racionalizacijeHM 2011 wrote:mg wrote:Samo da upitam na ovoj temi
Pošto je zrak u Sarajevu jako zagadjen, na koji način Dodik spriječava odnosno blokira kantonalne vlasti da djecu prestanu u skole slati?
Na koji način to čini DF?
Pošto vidim KOnaković ništa ne radi, pa kontam, on je SDA, on bi, ali mu neko drži ruke vezane.
Ili možda ne vidi od magle?
Sad će Sabina Čudić da poruši jedno 30-40 hiljada kuća da bi mogli malo da dišemo..... Taman 100.000 beskućnika da napravimo...
Participacija u vlasti manjeg BH entiteta u smislu obnašanja funkcija kao dio vladajuće koalicije ima za posljedicu i glasanje u skladu sa odlukama vladajuće koalicije.and wrote:i krajišnik je to volio rećiHM 2011 wrote:Kolacije i koalcioni partneri.... ko gdje kad sta ?leechild wrote:
Jedinstvo koje daje podršku Sanji Karadžić ? Ako je to jedinstvo, onda neka hvala. Radije ću glasati za SES.
sta kazu sramota Poplasen ? Ako nije Poplašen, onda je zaplašen ili preplašen...
No bez obzira na sve-
Samo SDA na svim nivoima - U jedinstvu je snaga !vizionar