Kakve veze Lazio ima sa temom? Zelis da kazes da Lazio nije nikad igrao velike utakmice ili sta?spree wrote:Ne kontas ti to. Lazio nikada nije imao takvih problema, a nece ni imati [emoji6]. Realno pjanic nije nesto odigrao do sada, do cega je ko zna. Valjda se malo trzne. Doduse i u romi je na startu bio onako.
Poslano sa mog koristeći Tapatalk
BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Point.
#23276 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
- spree
#23277 Re: RE: Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Znas ti dobro na sta ja mislim. Niko ne sere nego pjanic nije imao najbolju polusezonu i svi to znaju, ali valjda bude dobar. Lazio nekada u historiji je odigrao par vecih utakmica, a zadnjih 10+ god. najveca utakmica je derbi protiv rome koja i nije nesto velika utakmica.Point. wrote:Kakve veze Lazio ima sa temom? Zelis da kazes da Lazio nije nikad igrao velike utakmice ili sta?spree wrote:Ne kontas ti to. Lazio nikada nije imao takvih problema, a nece ni imati [emoji6]. Realno pjanic nije nesto odigrao do sada, do cega je ko zna. Valjda se malo trzne. Doduse i u romi je na startu bio onako.
- Point.
#23278 Re: RE: Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Ma rodio te tako pametnog. Zasto ulazis u raspravu kad ne baratas cinjenicama? Lazil je u zadnjih 10+ godina igrao CL, osvajao Kup Italije, superkup Italije ali to nisu velike utakmice kao cetvrtfinala CL i ispadanja iz istog. Jel tako?spree wrote:Znas ti dobro na sta ja mislim. Niko ne sere nego pjanic nije imao najbolju polusezonu i svi to znaju, ali valjda bude dobar. Lazio nekada u historiji je odigrao par vecih utakmica, a zadnjih 10+ god. najveca utakmica je derbi protiv rome koja i nije nesto velika utakmica.Point. wrote:Kakve veze Lazio ima sa temom? Zelis da kazes da Lazio nije nikad igrao velike utakmice ili sta?spree wrote:Ne kontas ti to. Lazio nikada nije imao takvih problema, a nece ni imati [emoji6]. Realno pjanic nije nesto odigrao do sada, do cega je ko zna. Valjda se malo trzne. Doduse i u romi je na startu bio onako.
Ali Lazio nije tema nego Juventus i njihovo neznanje da iskoriste Miralema na pravi nacin. Eto im Rincon, on je igrac velikih utakmica.
-
ja71
#23279 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
pa nije se ni Dzeko 1. sezonu snasao u Romi, pa sta ?
- Logovan
#23280 Re: RE: Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Nije nego BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci.Point. wrote:Ali Lazio nije tema nego Juventus i njihovo neznanje da iskoriste Miralema na pravi nacin.
- spree
#23281 Re: RE: Re: RE: Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Vidi kako odmah nazivas sagovornika glupim. Sta drugo ocekivati od napecenog navijaca nizerazrednog kluba kojemu su finale kupa italije i samo igranje ekipe u lp velike utakmice. Pjanic nije igrao dovoljno dobro ovu polusezonu za juventusove standarde. U laziju bi vjerojatno bio najbolji igrac, ustvari u boljoj romi je bio najbolji igrac. Zato sam rekao da ti to ne kontas. Iz juventusa ne seru nego traze najbolje (mada niko zvanicno nije rekao los je pjanic). Valjda nekada skontas da najbolje ekipe traze najbolje, a ako nisi na tom nivou neces dugo opstati. Nadam se da ce pjanic proigrati. Sto se mene tice dosta o ovoj temi.Point. wrote:Ma rodio te tako pametnog. Zasto ulazis u raspravu kad ne baratas cinjenicama? Lazil je u zadnjih 10+ godina igrao CL, osvajao Kup Italije, superkup Italije ali to nisu velike utakmice kao cetvrtfinala CL i ispadanja iz istog. Jel tako?spree wrote:Znas ti dobro na sta ja mislim. Niko ne sere nego pjanic nije imao najbolju polusezonu i svi to znaju, ali valjda bude dobar. Lazio nekada u historiji je odigrao par vecih utakmica, a zadnjih 10+ god. najveca utakmica je derbi protiv rome koja i nije nesto velika utakmica.Point. wrote: Kakve veze Lazio ima sa temom? Zelis da kazes da Lazio nije nikad igrao velike utakmice ili sta?
Ali Lazio nije tema nego Juventus i njihovo neznanje da iskoriste Miralema na pravi nacin. Eto im Rincon, on je igrac velikih utakmica. [emoji106]
- Point.
#23282 Re: RE: Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Logovan wrote:Nije nego BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci.Point. wrote:Ali Lazio nije tema nego Juventus i njihovo neznanje da iskoriste Miralema na pravi nacin.![]()
- Point.
#23283 Re: RE: Re: RE: Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Ko je reko da si glup? A sta je za tebe velika utakmica, Boga ti? Ako osvajanje pehara i igranje u CL nisu velike utakmce, sta jeste? Do Juventusa je, naravno da je do njih ako plate igraca, dovedu ga i onda mu ne znaju naci poziciju. I pored toga, Pjanic ima sasvim solidnu statistiku.spree wrote: Vidi kako odmah nazivas sagovornika glupim. Sta drugo ocekivati od napecenog navijaca nizerazrednog kluba kojemu su finale kupa italije i samo igranje ekipe u lp velike utakmice. Pjanic nije igrao dovoljno dobro ovu polusezonu za juventusove standarde. U laziju bi vjerojatno bio najbolji igrac, ustvari u boljoj romi je bio najbolji igrac. Zato sam rekao da ti to ne kontas. Iz juventusa ne seru nego traze najbolje (mada niko zvanicno nije rekao los je pjanic). Valjda nekada skontas da najbolje ekipe traze najbolje, a ako nisi na tom nivou neces dugo opstati. Nadam se da ce pjanic proigrati. Sto se mene tice dosta o ovoj temi.
- luckylaka
#23284 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Mozda nesto i bude
Vršajević pred transferom karijere: Galata traži bivšeg Zmaja
jan 4, 2017
Prema pisanju turskog Spoxa, za usluge Avdije Vršajevića zainteresovan je slavni Galatasaray, koji navodno namjerava pojačati svoju defanzivnu liniju.
Vršajević pred transferom karijere: Galata traži bivšeg Zmaja
jan 4, 2017
Prema pisanju turskog Spoxa, za usluge Avdije Vršajevića zainteresovan je slavni Galatasaray, koji navodno namjerava pojačati svoju defanzivnu liniju.
- Logovan
#23285 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Sad kad se Avdija vrati u reprezentaciju. 
- Laertes
#23286 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Treba dat' Avdiji šansu, protiv Džibraltara... Ipak je on strijelac sa SP-a.
- AmiĐa_Idriz
#23287 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Ko bi mu bio dole konkurencija, ako će grijati klupu bolje neka ostane tu gdje je već.
-
Tyke
#23288 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Protiv slabijih reprezentacija gdje konstantno napadamo Avdija bi bio najbolje rjesenje, trenutno. U odbrani nije pretjerano jak, ali prema napred je i sad bolji od trenutnih konkurenata u reprezentaciji.
- haris0032
#23289 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Nama Cimirot i Memisevic vec sad moraju biti prvih 11. Samim tim ce preci u vece klubove i napredovat. Moramo uveliko korisiti igrace poput Hadziahmetovica, Bajica... najbolje igrace Premier lige poput Duljevica, Ordagica i ostalih koji se isticu nagradjivati nastupima, a ne da budu slucajni prolaznici. Mi ne radimo nista od toga. Mi trosimo ove standardne dok se ne penzionisu a kad to urade zapast cemo u rang Albanije ili Slovenije ako ne i gore. Nema vise dijaspore i Kolasimaca, Bicakcica i sl.
Moramo pomoci nasim igracima iz BiH da se probiju u evropu. Ono sto Hrvatska radi vise od deceniju. Modric, Mandzukic, Pjaca itd igraju u velikim klubovima zahvaljujuci reprezentaciji jer ih je ona lansirala u odlicne klubove gdje su iskristalisali njihov talenat i unaprijedili ih igrace kakvo su sada. Ne smije se Cimirot zaustaviti na Paoku ili Memisevic, Bajic i sl. na trenutnim klubovima, sad ih treba korisiti i pomoci im da predju u jos bolje klubove.
Premijerligaskim igracima treba pomoci da odu u evropu, a ne da se vrte ovdje i da zavrse negdje u Aziji.
Mi ne radimo nista po tom pitanju. Moramo staviti igrace u izlog a ne da nam se desi Armin Hodzic kojeg sad nigdje nema. Prosle godine smo ga trebali koristiti u svakoj mogucoj prilici i sad nebi bio na klupi.
Ima sad Gojak kojeg Mesa mora pozvati i dati mu da igra uz Pjanica itd. Nama igraci poput Medunjanina, Spahica, pa i Lulica ne trebaju jer imaju mladji sa puno vecim potencijalom kojima reprezentacija mora pomoci.
Ovom trendom za par godina nema nas nigdje.
Znaci KORISITITI, a ne sa vremena na vrijeme pozvati da bi se zadovoljio kriteriji i stvorila slika nekog rada sa omladinom.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Moramo pomoci nasim igracima iz BiH da se probiju u evropu. Ono sto Hrvatska radi vise od deceniju. Modric, Mandzukic, Pjaca itd igraju u velikim klubovima zahvaljujuci reprezentaciji jer ih je ona lansirala u odlicne klubove gdje su iskristalisali njihov talenat i unaprijedili ih igrace kakvo su sada. Ne smije se Cimirot zaustaviti na Paoku ili Memisevic, Bajic i sl. na trenutnim klubovima, sad ih treba korisiti i pomoci im da predju u jos bolje klubove.
Premijerligaskim igracima treba pomoci da odu u evropu, a ne da se vrte ovdje i da zavrse negdje u Aziji.
Mi ne radimo nista po tom pitanju. Moramo staviti igrace u izlog a ne da nam se desi Armin Hodzic kojeg sad nigdje nema. Prosle godine smo ga trebali koristiti u svakoj mogucoj prilici i sad nebi bio na klupi.
Ima sad Gojak kojeg Mesa mora pozvati i dati mu da igra uz Pjanica itd. Nama igraci poput Medunjanina, Spahica, pa i Lulica ne trebaju jer imaju mladji sa puno vecim potencijalom kojima reprezentacija mora pomoci.
Znaci KORISITITI, a ne sa vremena na vrijeme pozvati da bi se zadovoljio kriteriji i stvorila slika nekog rada sa omladinom.
-
PeppermintSA
#23290 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
potpisujem od A do Žharis0032 wrote:Nama Cimirot i Memisevic vec sad moraju biti prvih 11. Samim tim ce preci u vece klubove i napredovat. Moramo uveliko korisiti igrace poput Hadziahmetovica, Bajica... najbolje igrace Premier lige poput Duljevica, Ordagica i ostalih koji se isticu nagradjivati nastupima, a ne da budu slucajni prolaznici. Mi ne radimo nista od toga. Mi trosimo ove standardne dok se ne penzionisu a kad to urade zapast cemo u rang Albanije ili Slovenije ako ne i gore. Nema vise dijaspore i Kolasimaca, Bicakcica i sl.
- luckylaka
#23291 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Razmisljanje ti jeharis0032 wrote:Nama Cimirot i Memisevic vec sad moraju biti prvih 11. Samim tim ce preci u vece klubove i napredovat. Moramo uveliko korisiti igrace poput Hadziahmetovica, Bajica... najbolje igrace Premier lige poput Duljevica, Ordagica i ostalih koji se isticu nagradjivati nastupima, a ne da budu slucajni prolaznici. Mi ne radimo nista od toga. Mi trosimo ove standardne dok se ne penzionisu a kad to urade zapast cemo u rang Albanije ili Slovenije ako ne i gore. Nema vise dijaspore i Kolasimaca, Bicakcica i sl.
- Logovan
#23292 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Jok eto Cimi i Bajić se nisu dokazali.luckylaka wrote:Drugo.Cimi,Gojak,Bajic kao i Hodzic ce ostati tu ako se ne dokazu u klubovima a ne cekati da im Mesha da 5 minuta da se dokazu.Trece.
Sa Hodžićem je druga stvar. Kada je strašno igrao, nije dobijao šansu, jer je Baždarević glup ispao. A sada ga nigdje nema, a da Bog do bio kao nekad.
A Gojak se i dalje čeka.
-
mega_mashcine
#23293 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Sad protiv Gibraltara treba sansu dati Bajicu, Memisevicu, Cimirotu, Hadziahmetovicu, Gojaku, Milosevicu.. Barem trojica od ovih da odigraju cijelu utakmicu. Sansu moraju dobiti pogotovo jer nam je nekoliko standardnih igraca suspendovano, a nekima prijeti suspenzija i ne smijemo rizikovati da ostanemo bez nekog vaznog igraca protiv Grcke. Također bi se u tom terminu trebala odigrati i neka prijateljska utakmica, ali koliko sam upoznat, još nikakvu utakmicu nismo zakazali !?
Dobro bi bilo pokušati sa nekim mladjim igracem i na desnom beku, pogotovo jer je Vranjes suspendovan. Svaka cast Avdiji što je digao formu, ali je on zagazio u cetvrtu deceniju, i treba tražiti mladje igrace. Mada, iskren da budem, ni sam ne znam koga bi tu mogao probati.
Ali mi ovo što pišemo su samo naše želje i mišiljenja, jer znamo da će opet u prvoj postavi protiv Gibraltara biti i Spahic, i Medunjanin, i Ibisevic... Ako neko bude debitovao, to će biti onaj lik od 30ak godina iz Sampdorije (zaboravio sam mu ime) što je nedavno dobio naše državljanstvo, i u najboljem slučaju će neki od ovih gore pobrojanih igraca ući zadnjih 15ak minuta, koja nisu dovoljna da se nešto pokaže čak ni protiv Gibraltara.
Dobro bi bilo pokušati sa nekim mladjim igracem i na desnom beku, pogotovo jer je Vranjes suspendovan. Svaka cast Avdiji što je digao formu, ali je on zagazio u cetvrtu deceniju, i treba tražiti mladje igrace. Mada, iskren da budem, ni sam ne znam koga bi tu mogao probati.
Ali mi ovo što pišemo su samo naše želje i mišiljenja, jer znamo da će opet u prvoj postavi protiv Gibraltara biti i Spahic, i Medunjanin, i Ibisevic... Ako neko bude debitovao, to će biti onaj lik od 30ak godina iz Sampdorije (zaboravio sam mu ime) što je nedavno dobio naše državljanstvo, i u najboljem slučaju će neki od ovih gore pobrojanih igraca ući zadnjih 15ak minuta, koja nisu dovoljna da se nešto pokaže čak ni protiv Gibraltara.
- luckylaka
#23294 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Citas li ti sta pise ili citas izmedju redova.Ako se dokazu u klubovima u kojima trenutno jesu napredovace dalje i nece cekati da ih Mesha pogura jer Mesha nema muda za to.Kontas.Ako ne kontas da ponovim.Ostace u Grckoj,Turskoj,Kipru...cijelu karijeru ako se ne primjete u klubovima.Dakle Engleska,Njemacka,Italija,Spanija...je mjera za ove mladiceLogovan wrote:Jok eto Cimi i Bajić se nisu dokazali.luckylaka wrote:Drugo.Cimi,Gojak,Bajic kao i Hodzic ce ostati tu ako se ne dokazu u klubovima a ne cekati da im Mesha da 5 minuta da se dokazu.Trece.Šta hoćeš, da prvi pređe u Olympiakos, a drugi u Fenerbahce i da budu najbolji igrači, pa da bi ti rekao da su se dokazali.
Obojica standardni igrači, Bajić zabija golove.
Sa Hodžićem je druga stvar. Kada je strašno igrao, nije dobijao šansu, jer je Baždarević glup ispao. A sada ga nigdje nema, a da Bog do bio kao nekad.
A Gojak se i dalje čeka.
- Logovan
#23295 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
A ja ti rekoh da su se dokazali u klubovima ova dvojica i standardni su i igraju dobro.luckylaka wrote:Citas li ti sta pise ili citas izmedju redova.Ako se dokazu u klubovima u kojima trenutno jesu napredovace dalje i nece cekati da ih Mesha pogura jer Mesha nema muda za to.Kontas.Ako ne kontas da ponovim.Ostace u Grckoj,Turskoj,Kipru...cijelu karijeru ako se ne primjete u klubovima.Dakle Engleska,Njemacka,Italija,Spanija...je mjera za ove mladiceLogovan wrote:Jok eto Cimi i Bajić se nisu dokazali.luckylaka wrote:Drugo.Cimi,Gojak,Bajic kao i Hodzic ce ostati tu ako se ne dokazu u klubovima a ne cekati da im Mesha da 5 minuta da se dokazu.Trece.Šta hoćeš, da prvi pređe u Olympiakos, a drugi u Fenerbahce i da budu najbolji igrači, pa da bi ti rekao da su se dokazali.
Obojica standardni igrači, Bajić zabija golove.
A Gojak se i dalje čeka.
Otići će iz svojih klubova, jer su ih drugi primijetili.
- ljevoruki
#23296 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
haris0032 wrote:Nama Cimirot i Memisevic vec sad moraju biti prvih 11. Samim tim ce preci u vece klubove i napredovat. Moramo uveliko korisiti igrace poput Hadziahmetovica, Bajica... najbolje igrace Premier lige poput Duljevica, Ordagica i ostalih koji se isticu nagradjivati nastupima, a ne da budu slucajni prolaznici. Mi ne radimo nista od toga. Mi trosimo ove standardne dok se ne penzionisu a kad to urade zapast cemo u rang Albanije ili Slovenije ako ne i gore. Nema vise dijaspore i Kolasimaca, Bicakcica i sl.
![]()
Bajic, Memisevic i Cimirot bi trebali biti vec sada oko prvog tima, polako ih uvoditi i uigravati.
![]()
- AmiĐa_Idriz
#23297 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Jao Vranješa babuke

- Logovan
#23298 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Šunjić prelazi u Palermo izgleda.
- Logovan
#23299 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Đurić upisao asistenciju za vodstvo Bristola od 2:1.
- insaneinthebrain