Aferim momce.tendzera wrote:Pape je bolji od Skolarija.
Safet Susic - Pape, selektor BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- DonVito
#23276 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
- hrle1976
#23277 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
limeni wrote:@hrle: pa reci zasto je odbio prijateljsku sa nizozemcima ako se vec kurcis i pravis pametan?!
To je najbolje da Susica na sljedecoj pres konferenciju upitate, jer nije moje da ovdje dajem sve sto znam, jer nebi zelio da idem na stetu onom ko mi u povjerejnu isprica neke detalje - a kruh djeci donosi na sto zahvaljujuci poslu u Savezu!
- KPNCTNJAH
#23278 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
To vi jos uvijek citate hrleta 
- hrle1976
#23279 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
JoseMujica wrote:hrleta za selektora!![]()
vazda su nam vaki struĆnjaci nedostajali za planetarne uspjehe
Ja barem kad bi bio selektor, barem bi se potrudio da igraci iz BiH klubskih timova zavrse u nekim jacim timovima, da jedan Freiburg ili Newcastel kupi nekoga iz BiH, a ne da ljudi iz saveza SCOUTI idu od lige do lige i gledaju imal ko na VIC, te ako nije rodjen u BiH, jesu li bar roditelji, pa da onda se nesto natezu ako je dobar i ono vo. SRAMOTA! Vi mislite sta vam je mila volja, ali to je znak da se nema stredstava, da se gaji vlasiti podmladak. Briga mene sto je njemu otac i mati iz BiH, on je drzvlajnin recimo Njemacke, ja njega molim da uzme BiH drzavljanstvo da bi igrao, znaci ja "kupujem" strane igraze za reprezentaciju, jer vlasitih nema, sto je njema prezime Durakovic npr. a ne Nelson to moze da sasvim svejedno! Kad to budete razumili onda ce te znati koliko je sati. Osim obecao da ce dovesti red i mir - nije nista ucinio po ovom pitanju!
- luckylaka
#23280 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Jedina sramota ovdje je da se ti uopste javljas na ovoj temi i navlacis druge da nasjednu na tvoje provokacije.I taj tvoj rodjo moze biti samo neki predstavnik iz republike sumskehrle1976 wrote:JoseMujica wrote:hrleta za selektora!![]()
Ja barem kad bi bio selektor, barem bi se potrudio da igraci iz BiH klubskih timova zavrse u nekim jacim timovima, da jedan Freiburg ili Newcastel kupi nekoga iz BiH, a ne da ljudi iz saveza SCOUTI idu od lige do lige i gledaju imal ko na VIC, te ako nije rodjen u BiH, jesu li bar roditelji, pa da onda se nesto natezu ako je dobar i ono vo. SRAMOTA! Vi mislite sta vam je mila volja, ali to je znak da se nema stredstava, da se gaji vlasiti podmladak. Briga mene sto je njemu otac i mati iz BiH, on je drzvlajnin recimo Njemacke, ja njega molim da uzme BiH drzavljanstvo da bi igrao, znaci ja "kupujem" strane igraze za reprezentaciju, jer vlasitih nema, sto je njema prezime Durakovic npr. a ne Nelson to moze da sasvim svejedno! Kad to budete razumili onda ce te znati koliko je sati. Osim obecao da ce dovesti red i mir - nije nista ucinio po ovom pitanju!
- hrle1976
#23281 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Moj rodjo je sarajlija, kao prvo, kao drugo nosi muslimansko ime i prezime ako je nekome bitno, a kao trece smatra sebe nevjernikom. A kao cetvrto sramota je da tako odrastao covjek (ti) nezna da kriticno razmisljaluckylaka wrote:Jedina sramota ovdje je da se ti uopste javljas na ovoj temi i navlacis druge da nasjednu na tvoje provokacije.I taj tvoj rodjo moze biti samo neki predstavnik iz republike sumskehrle1976 wrote:JoseMujica wrote:hrleta za selektora!![]()
-
PeppermintSA
#23282 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
hrle novi tito
jel bila ona dobra stara: rodeeeeeeeeee moj!

jel bila ona dobra stara: rodeeeeeeeeee moj!
- DonVito
#23283 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Dovoljno mi ovo bilo.hrle1976 wrote:JoseMujica wrote:hrleta za selektora!![]()
Ovo je nesto novo...
- luckylaka
#23284 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
,Hrle 2006,,brate neozbiljan si sagovornik na ovoj temi.I moj rodzo je dobar sa predsjednikom jedne stranke a meni se ta stranka gadi i nista im ne vjerujem.Sorry pogresno sam ti napisao nick 
- limeni
#23285 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
nemoj se ljutit ali pojma ti nemas druze moj..nakon ovakvih rezultata samo lud covjek moze PLJUVATI po safetu, jer ovo sto ti cinis nije dobronamjerna kritika vec najnizi nivo pljuvanjahrle1976 wrote:limeni wrote:@hrle: pa reci zasto je odbio prijateljsku sa nizozemcima ako se vec kurcis i pravis pametan?!
To je najbolje da Susica na sljedecoj pres konferenciju upitate, jer nije moje da ovdje dajem sve sto znam, jer nebi zelio da idem na stetu onom ko mi u povjerejnu isprica neke detalje - a kruh djeci donosi na sto zahvaljujuci poslu u Savezu!Susic ako je covjek on ce sam sve da isprica istinu zasto je odbio da igra protiv Omana, a zasto je insistirao da se nadje drugi protivnik te da prijateljska bude odigrana u BiH.
- Charuga
- Globalni moderator
#23286 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
hrle1976 je banovan na drugom pdf-u i bezveze ga spominjete.
- luckylaka
#23287 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Sušić otkrio novo ime na spisku Zmajeva
Piše: V. K.
Ermin Bičakčić biće pozvan u reprezentaciju BiH za prijateljsku utakmicu 13. avgusta na “Koševu” protiv SAD, potvrdio je Nezavisnim novinama selektor Safet Sušić.
Naime, otklonjena je i posljednja prepreka za nastup fudbalera Eintracht Braunscweiga bh. dresu, nakon što je jučer iz Fudbalskog saveza Njemačke na adresu N/FS BiH stigla potvrda da je za omladinski tim Njemačke nastupio samo u jednom meču.
“Nijemci su dokumentovali da je igrao za njihovu U18 reprezentaciju u prijateljskom susretu, te samim tim nema više nikavih barijera da obuče naš dres”, rekao je Sušić.
“Praktično nema potrebe ni za promjenu sportskog državljanstva. Jedino što u narednim danima treba izvaditi pasoš BiH, vjerujem da će ga i dobiti do sredine avgusta, pa i prije, što znači da smo dobili značajno pojačanje”, dodao je Pape.
Next-Kolasinac
Piše: V. K.
Ermin Bičakčić biće pozvan u reprezentaciju BiH za prijateljsku utakmicu 13. avgusta na “Koševu” protiv SAD, potvrdio je Nezavisnim novinama selektor Safet Sušić.
Naime, otklonjena je i posljednja prepreka za nastup fudbalera Eintracht Braunscweiga bh. dresu, nakon što je jučer iz Fudbalskog saveza Njemačke na adresu N/FS BiH stigla potvrda da je za omladinski tim Njemačke nastupio samo u jednom meču.
“Nijemci su dokumentovali da je igrao za njihovu U18 reprezentaciju u prijateljskom susretu, te samim tim nema više nikavih barijera da obuče naš dres”, rekao je Sušić.
“Praktično nema potrebe ni za promjenu sportskog državljanstva. Jedino što u narednim danima treba izvaditi pasoš BiH, vjerujem da će ga i dobiti do sredine avgusta, pa i prije, što znači da smo dobili značajno pojačanje”, dodao je Pape.
- DonVito
#23288 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Sve je na Kolasincu...
-
Ime postoji
#23289 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Daj Boze,do sada je govorio samo po novinama hocu da igram,hocu da igram,a pasos se nece sam izvaditi.DonVito wrote:Sve je na Kolasincu...
-
IlijaLadin
#23290 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
popustite ba momka. kad je planirao uradit ce.
- DonVito
#23291 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Eto momka neko drzi.
-
IlijaLadin
#23292 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
znas one sto zovnu majstora pa im stoje iza ledja i stalno zapitkuju i zanovijetaju: 'a sto ovo, sto ovo ovako, a de ovo, nemoj tako kljuc, pazi boju, da nece puci...' pa mu pusu za vrat i traze dlaku u jajetu?
tako i oko kolastinca: 'jel predo, nije predo, ne trudi se, preci mu odmor, ko da je belaj izvadit pasos, ma on samo prica da hoce a vamo sjedi...'
bezbeli da je do njega, ali lagano, uradi kad uradi. eto, to je to.
tako i oko kolastinca: 'jel predo, nije predo, ne trudi se, preci mu odmor, ko da je belaj izvadit pasos, ma on samo prica da hoce a vamo sjedi...'
bezbeli da je do njega, ali lagano, uradi kad uradi. eto, to je to.
- DonVito
#23293 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Da.
I na kraju ce ispast da ga neko zapravo drzao
I na kraju ce ispast da ga neko zapravo drzao
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#23294 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
na drugoj temi jedan reče, 100% provjereno, da je Kolašinac dobio naš pasoš 
- Edin H.
#23295 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Dzaba je vama krtica hrle objasnjavaoJoseMujica wrote:na drugoj temi jedan reče, 100% provjereno, da je Kolašinac dobio naš pasoš
- DonVito
#23296 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
JoseMujica wrote:na drugoj temi jedan reče, 100% provjereno, da je Kolašinac dobio naš pasoš
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#23297 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
isto tako mislim kako
al eto pustiše baju pa vi dumajte
znam da je moguće i to brzo ide da dobiješ bh. državljanstvo i pasoš kad ti roditelji već imaju državljanstvo, a nisi se prije ni upisivao ni ispisivao
znam da je moguće i to brzo ide da dobiješ bh. državljanstvo i pasoš kad ti roditelji već imaju državljanstvo, a nisi se prije ni upisivao ni ispisivao
- DonVito
#23298 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Imali Fatih ili Faiko kako mu vec ime 
- Edin H.
#23299 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Nije ba u tome problem, ja vjerujem hrletu, vec potencijalni gubitak njemackog drzavljanstava.JoseMujica wrote:isto tako mislim kako![]()
![]()
al eto pustiše baju pa vi dumajte
- Muhamed Đakmić
#23300 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
PAPE HVALA TI