FC Barcelona

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
LSD

#23276 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

respo wrote:
LSD wrote:sjecas se Sony Andresona :-) kakav flop, a bacili su 25 miliona za njega

Zatim Bogarde, Reizinger,Zenden, braca De Boer, Cocu, Kluivert i citava ta holandska kolonija dovedena od strane Van Gala i Krojfa
Pa onda još jedan flop Dani,tad neka velika nada španije, pomenuti Dehu :lol: , Litmanen (finac je ipak bio veliki igrac ali u drugim klubovima), Simao (koji je isto važio tada za veliku nadu portugala), Gerard iz Valencije (u Barci se ispostavio kao veliki flop), Alfonso iz Betisa, Petit i Overmars iz Arsenala, strašni golman Dutruel :lol: ,Geovanni, Rochemback, Christanval, šveđanin Anderson kojeg Bayern uvali, Riquelme (nije opravdao ocekivanja), Mendieta (u Valenciji igracina, u Barci bio flop na kvadrat), Sorin, Edgar Davids (u Barci ništa nije poazao), Quaresma (fol novi Figo :lol: ), Maxi Lopez iz River Plate itd

Na desetine promašenih transfera....sve su to bile bacene pare

Što kažu Xavi i Puyol, prvih 5-6 godina njihove karijere u Barci je bilo baš gadan period pun razocarenja, oni su prošli sve to za razliku od Messija, Inieste i ostalih - koji bilježe samo uspjehe i trofeje u karijeri.
jesi ti zdrav?
jesam, hvala Bogu...kakav si ti danas :?

a vidi ove životinje :shock:

https://www.youtube.com/watch?v=b63BJB6bXGM
https://www.youtube.com/watch?v=0Pca2t3A5rk
respo

#23277 Re: FC Barcelona

Post by respo »

kao flopa pominjes franka de bura recimo cocua i klajverta
kazes da nije uspio u barci edgar davids a on ih tu polusezonu digao sa devetog mjesta do drugog i to zahvaljujuci njemu
meni je zao sto barca nikad njega nije kupila
pomenuti overmarsa u barci kao promasaj je nesto kao svetogrdje

ostali manje vise tu je to negdje
LSD

#23278 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

respo wrote:kao flopa pominjes franka de bura recimo cocua i klajverta
kazes da nije uspio u barci edgar davids a on ih tu polusezonu digao sa devetog mjesta do drugog i to zahvaljujuci njemu
meni je zao sto barca nikad njega nije kupila
pomenuti overmarsa u barci kao promasaj je nesto kao svetogrdje

ostali manje vise tu je to negdje
To si ti tako shvatio, nažalost pogrešno...ja njih nisam pomenuo kao flopine (zapravo niti jedan od tih silnih holanđana nije bio flop, osim Bogardea)...tacno sam naglasio koji su bili flopine pretplacene ;-)

jesi dobar :?
respo

#23279 Re: FC Barcelona

Post by respo »

izvini onda zato al ipak pise sjecas se prvog pomenutog pa zatim znaci nabrajas flopove
al eto pomenuo si davidsa a on najvise uradio od svih zajedno koji su bili tih godina u barci
pomenuo si overmarsa koji je isto tako radio cuda jer je imao brzinu

ipak sam ja shvatio kako treba jer si ovako napisao

"sjecas se Sony Andresona :-) kakav flop, a bacili su 25 miliona za njega

Zatim Bogarde, Reizinger,Zenden, braca De Boer, Cocu, Kluivert i citava ta holandska kolonija dovedena od strane Van Gala i Krojfa
Pa onda još jedan flop..."
LSD

#23280 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

respo wrote:izvini onda zato al ipak pise sjecas se prvog pomenutog pa zatim znaci nabrajas flopove
al eto pomenuo si davidsa a on najvise uradio od svih zajedno koji su bili tih godina u barci
pomenuo si overmarsa koji je isto tako radio cuda jer je imao brzinu

ipak sam ja shvatio kako treba jer si ovako napisao

"sjecas se Sony Andresona :-) kakav flop, a bacili su 25 miliona za njega

Pa onda još jedan flop..."
Nabrajao sam ko je sve prodefilovao kroz Barcu, a flopine sam naglasio....Overmaras nije bio flop, ali npr. Mendieta i Gerard iz Valencije su to bili u Barcu (iako su bili odlicni u Valenciji).

Joj kako mrzim kad mi neko pocne praviti mikroskopsku analizu posta i vaga svaku rijec, sve u cilju ismijavanja i diskreditovanja :oops: a ne konta šta sam mislio.
DonVito

#23281 Re: FC Barcelona

Post by DonVito »

Zmijuga loma wrote:Image

Ode Deulofeu kod Martineza na praksu.
Bolje da su ga ostavili.
respo

#23282 Re: FC Barcelona

Post by respo »

LSD wrote: Nabrajao sam ko je sve prodefilovao kroz Barcu, a flopine sam naglasio....Overmaras nije bio flop, ali npr. Mendieta i Gerard iz Valencije su to bili u Barcu (iako su bili odlicni u Valenciji).

Joj kako mrzim kad mi neko pocne praviti mikroskopsku analizu posta i vaga svaku rijec, sve u cilju ismijavanja i diskreditovanja :oops: a ne konta šta sam mislio.
to sta si ti mislio je druga prica
ono sto si napisao ne podudara se onda s tvojim mislima
nije cilj ismijavanja
a dikreditovat cu svakoga ko napise nesto pa kasnije kaze nisam to mislio
onda ne pisi ono sto ne mislis
respo

#23283 Re: FC Barcelona

Post by respo »

cuj pravi se da nisi vidio post :-)

nema tu pravljenja ne pravljenja jer taj post je laz sto se tice cocua patrika overmarsa davidsa i f de bura i jos ponekih koje si pomenuo
marshall_bug

#23284 Re: FC Barcelona

Post by marshall_bug »

LSD wrote: Dobro je ba lektore....shvatio sam te i prvi put....ohani malo....nismo liga mladih lingvista ovdje.
Nije ni bitno više, pravi se da nisi ni vidio post i idemo dalje
Bezveze napadaš čovjeka jer je u pravu, ono što si napisao znači da su svi flopovi.

"sjecas se Sony Andresona kakav flop, a bacili su 25 miliona za njega

Pa onda još jedan flop Dani,tad neka velika nada španije, pomenuti Dehu"

Ako tebi ovo gore zvuči koa da Bogarde, Zenden itd. ne spadaju među flopove onda bi trebao malo poraditi na maternjem jeziku, bezveze napadaš čovjeka jer si ti po ovome gore nabrojao sve za koje ti smatraš da su flopovi.
dinty2

#23285 Re: FC Barcelona

Post by dinty2 »

@skenderija jeste tesko biti stoper u barci a puyol je uspio to,.. i ima jos par njih,,, silva se vjerujem ne bi brukao jer je klasa, istinski general odbrane i jako inteligentan igrac.,, i kao sto si ti rekao bolje je dati milione na kvalitet nego na neke talente ili polovnjake pa cekati na njih da eksplodiraju,..
skenderija04

#23286 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

dinty2 wrote:@skenderija jeste tesko biti stoper u barci a puyol je uspio to,.. i ima jos par njih,,, silva se vjerujem ne bi brukao jer je klasa, istinski general odbrane i jako inteligentan igrac.,, i kao sto si ti rekao bolje je dati milione na kvalitet nego na neke talente ili polovnjake pa cekati na njih da eksplodiraju,..
Tacno ali zar je T.Silva stvarno jedini stoper koji moze igrati u Barceloni? Ja jesam za to da se plati za dobrog igraca ali ne prihvatam da je jedino rjesenje. Ako je tako, onda barcelona ima veliki problem na klupi. Tito bi mogao pogledati oko sebe i vidjeti ima li zivota osim T.Silve.bAko ne moze onda ne moze.
respo

#23287 Re: FC Barcelona

Post by respo »

ako dovedu silvu onda su kreteni da ne mogu veci biti
skenderija04

#23288 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

respo wrote:ako dovedu silvu onda su kreteni da ne mogu veci biti
Ne vjerujem da ce doci
ascari

#23289 Re: FC Barcelona

Post by ascari »

Eno Adriano poceo da vrsi presing :D Kako je to Sandrusco skont'o, Alves daje izjave za Neymara, Adriano za Silvu :-D
LSD

#23290 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

Tito je zaljubljen u Silvu...možda ne u nekom homosexualnom smislu, ali baca gujana na njega svaku noc, garantovano :-)
Jer, ovolika zaluđenost jednim igracem nije zabilježena u novijoj historiji.
Pa i ako bi se PSG kojim slucajem predomislio i poceo da vodi pregovore oko brazilca, sam Tito svojom zaluđenošću mu je digao cijenu odmah u startu za 10 miliona...kad mi na Klix forumu znamo koliko je zaljubljen u Silvu, onda znaju i u PSG-u zasigurno (ako je bila 40 milki cijena, sad je 50 - zahvaljujuci Vilanovinim mokrim snovima).
jbg, ako ce ganjati nekog igraca, ganjaj ga iza leđa medija.....svaki yebeni medij na svijetu je objavio da Barca onaniše na Silvu, to je smiješno šta je napravio od covjeka....Thiago Silva nadcovjek, nadigrac.
ascari

#23291 Re: FC Barcelona

Post by ascari »

LSD wrote:Tito je zaljubljen u Silvu...možda ne u nekom homosexualnom smislu, ali baca gujana na njega svaku noc, garantovano :-)
Jer, ovolika zaluđenost jednim igracem nije zabilježena u novijoj historiji.
Pa i ako bi se PSG kojim slucajem predomislio i poceo da vodi pregovore oko brazilca, sam Tito svojom zaluđenošću mu je digao cijenu odmah u startu za 10 miliona...kad mi znamo koliko je zaljubljen u Silvu, onda znaju i u PSG-u zaigurno (ako je bila 40 milki cijena, sad je 50 - zahvaljujuci Vilanovinim mokrim snovima).
jbg, ako ce ganjati nekog igraca, ganjaj ga iza leđa medija.....svaki yebeni medij na svijetu je objavio da Barca onaniše na Silvu, to je smiješno šta je napravio od covjeka....Thiago Silva nadcovjek, nadigrac.
Mozda namjerno to rade da bi na kraju doveli Subotica :-D
DonVito

#23292 Re: FC Barcelona

Post by DonVito »

LSD wrote:Ali jedan je Presas Oleguer :lol: kralj svih ubleha
Image

Lik koje je fol proucivao da ne bi nikad zaigrao za selekciju Španije (mada nikad niti jednom selektoru to nije ni padalo na pamet :lol: :lol: :lol: ), covjek ima cak i diplomu, politicki aktivan za neovisnost katalonije i lik je zaista bio promašio profesiju...ja ne znam ko je njega slagao da zna igrati fudbala.

:roll:

Oleguer je baš bio cool.
skenderija04

#23293 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

Ako nekoga interesuje utakmice barselone od 60-te. Ima pravih poslastica

http://www.youtube.com/playlist?list=PL ... J1OF5o2UBX
BHF_Manijak

#23294 Re: FC Barcelona

Post by BHF_Manijak »

jao dobro ste se sjetili tih pobrojanih likova, gdje Cristanvala izvukoste! :lol: :mrgreen:

Nego, ono sto je meni cudno jeste da vecina od pobrojanih igraca uopste nisu bili losi u klubovima prije Barce, stavise neki su super igracine bili tipa Mendiete, Davidsa, Overmarsa, Gerarda itd.., izgleda da Barca kvari igrace! :lol:
PA i onaj napadac Alfonso je bio odlican u Betisu! :mrgreen:

@Skenderija, nisam znato to za italijanske stopere. Zar bas takav sistem igre moraju igrati stoperi, po svaku cijenu visoko stajenje???
skenderija04

#23295 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

Thiago Alcantara u Bayern :-)
Last edited by skenderija04 on 11/07/2013 00:42, edited 1 time in total.
marshall_bug

#23296 Re: FC Barcelona

Post by marshall_bug »

LSD wrote: :lol: :lol: ja ja , u pravu si...svakako.
Sad cu odmah poraditi na maternjem jeziku jer sam nepismen...imaš li još kakvu poruku :-)
Za početak će biti dovoljno da se naučiš izražavati, ostalo će doći s vremenom.
skenderija04

#23297 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

BHF_Manijak wrote:jao dobro ste se sjetili tih pobrojanih likova, gdje Cristanvala izvukoste! :lol: :mrgreen:

Nego, ono sto je meni cudno jeste da vecina od pobrojanih igraca uopste nisu bili losi u klubovima prije Barce, stavise neki su super igracine bili tipa Mendiete, Davidsa, Overmarsa, Gerarda itd.., izgleda da Barca kvari igrace! :lol:
PA i onaj napadac Alfonso je bio odlican u Betisu! :mrgreen:

@Skenderija, nisam znato to za italijanske stopere. Zar bas takav sistem igre moraju igrati stoperi, po svaku cijenu visoko stajenje???
Upavo. Niti jedan jedini. Nesta je bio najblizi ali nista. Sjecam se kad je W.Samuel dosao u Real . Zvali su ga zid. Madrid je tada igrao slicno, sa visokom odbranom . Ispao je najnormalniji stoper.
Bosanski_kralj

#23298 Re: FC Barcelona

Post by Bosanski_kralj »

skenderija04 wrote:Thiago Alcantara u Bayern :-)
Od kud ti ova informacija?
skenderija04

#23299 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

Bosanski_kralj wrote:
skenderija04 wrote:Thiago Alcantara u Bayern :-)
Od kud ti ova informacija?
Sad objavise prije minut. Radio COPE,
http://www.sportyou.es/blog/futbol/2013 ... 65131.html

Kazu 4 miliona godisnje zatvoreno i da mu je receno da ce Martinez igrati stopera a on zadnjeg veznog.
BHF_Manijak

#23300 Re: FC Barcelona

Post by BHF_Manijak »

Upravu si. Cak je i Cannavaro u Realu izgledao poput npr. Borisa Pandze! :mrgreen: Kad se sjetim one utakmice kad ga je Carew napravio smijesnim, levatom i parmakom i to sve u jednoj utakmici! :lol:

PS To bi bio najgluplji potez Bayerna u posljednjih 5 godina! :roll: Koji ce im Q kad imaju sjajan zadnji vezni sa Bastianom i Martinezom! Cuj Javi na stoperu, nidje veze majkemi. Pep je vec poceo sa svojim nekim sranjima. Martinez je fantastican bio u posljednja 3 mjeseca, taman je nadosao na zadnjem veznom i hajd sad na stopera.
Post Reply