Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Crvena.Papricica wrote: ↑21/02/2026 10:20
Pitanje za korisnike netFlat paketa, kako se eon paketi iz telemaha mjere sa netflat paketima. Npr. ako imam trenutno eon full duo paket koji netflat paket bi mu bio najbliži što se brzina interneta tiče?
Imam optiku.
Uzmi Net S 20/4 i ne brini za kucnu upotrebu. E sad je pitanje da nemas i nekih specificnosti, rad od kuce, rad sa velikim bazama podataka, DL raznog SW .....
Nemam nikakve specifične potrebe, filmovi, Netflix i LOL. Jednostavna žena.
Znači može mi pokriti i taj osnovni paket. Hvala ti.
Ne znam pitas li samo za internet ili bi uzeo i moju TV...kanale?
Ako hoces sve u paketu,onda ti je moja Tv Net S paket sa brzinom od 50/8 Mbps na optici...cijena je oko 50ak KM.
To ti je dovoljno za sav streaming u najvisim kvalitetama a i za neki normalni download...u praksi skida 5,5 MB po sekundi. Ja koristim i paket je upotrebljiv za sve. Kod mene je optika pa je sve stabilno.
ing-ecc wrote: ↑21/02/2026 10:58
Uzmi Net S 20/4 i ne brini za kucnu upotrebu. E sad je pitanje da nemas i nekih specificnosti, rad od kuce, rad sa velikim bazama podataka, DL raznog SW .....
Nemam nikakve specifične potrebe, filmovi, Netflix i LOL. Jednostavna žena.
Znači može mi pokriti i taj osnovni paket. Hvala ti.
Ma naravno, idealna opcija kucnog interneta. I kad dobijes uslugu onda uzmi sve uredjaje sto imas i pokreni neki video i vidi stopa li. To probas s 3-4 uredjaja i onda mirno spavas.
Ne znam pitas li samo za internet ili bi uzeo i moju TV...kanale?
Samo internet. Ne gledam naš TV program. Zato i mijenjam Telemah jer plaćam dvije godine već nešto što nikad ne koristim i vidim da nemaju nikakvu namjeru razdvojiti internet od TV programa.
To probas s 3-4 uredjaja i onda mirno spavas.
S obzirom da sam sama, nemam ni te situacije da se u domaćinstvu istovremeno koristi više uređaja. Sve skupa razlog što mi je suludo plaćati 67 maraka mjesečno. Zato kontam preći na netflat pa vidjeti kako ide. Nadam se da nemaju nekih čestih situacija kvarova ili pucanja konekcije iz xyz razloga. To ne bih mogla tolerisati.
Pazite na račune za januar , pogotovo Moj izbor i te komplikovane stvari , kako su novi računi ima dosta stavki što ili fale ili su obračunate duplo ili u nekim šklj iznosima.
Papucarec wrote: ↑22/02/2026 00:14
Kada se gleda Bonus plus na portalu da li vam još stoji Program lojalnosti je u pripremi. ????
Vjerovatno nisi prihvatio sve saglasnosti pa ti zato to stoji.
Kod mene nisu dodani bodovi za dva plaćena računa, navodno rade nešto pa bit će.
I kod mene tako stoji a nisam nista mijenjao "saglasnost"...cak me nisu ni zvali a znam da neke jesu...ja otisao na salter i aktivirao bonus plus i to je to.
Papucarec wrote: ↑22/02/2026 00:14
Kada se gleda Bonus plus na portalu da li vam još stoji Program lojalnosti je u pripremi. ????
Vjerovatno nisi prihvatio sve saglasnosti pa ti zato to stoji.
Kod mene nisu dodani bodovi za dva plaćena računa, navodno rade nešto pa bit će.
I kod mene tako stoji a nisam nista mijenjao "saglasnost"...cak me nisu ni zvali a znam da neke jesu...ja otisao na salter i aktivirao bonus plus i to je to.
Samir90 wrote: ↑22/02/2026 22:27
Da li je to BH Telecom ukinuo webmail?
Kako se logovati na svoj bih.net email??
Kada odem preko portala moj.bhtelecom.ba izbaci mi poruku da nemam aktiviranu web mail uslugu a imao sam, tj koristio sam je????
Prije nekoliko godina su najavili da će ukinuti webmail onim korisnicima koji ga ne koriste već neki određeni period. Ja sam stavio da mi e-račun dolazi na tu adresu i tako je održavam aktivnom.
Samir90 wrote: ↑22/02/2026 22:27
Da li je to BH Telecom ukinuo webmail?
Kako se logovati na svoj bih.net email??
Kada odem preko portala moj.bhtelecom.ba izbaci mi poruku da nemam aktiviranu web mail uslugu a imao sam, tj koristio sam je????
Prije nekoliko godina su najavili da će ukinuti webmail onim korisnicima koji ga ne koriste već neki određeni period. Ja sam stavio da mi e-račun dolazi na tu adresu i tako je održavam aktivnom.
Interesantno, svoju nisam koristio sigurno nekoliko godina, a migrirana je na novi sistem i i dalje aktivna (tamo su mi čak poslali e-mail da će je koristit kao službeni kanal komunikacije).
Obavezni period trajanja ugovora za paket Moja TV Net ističe dana 26.03.2026. godine, te se korištenje istog nastavlja na neodređeno vrijeme u skladu sa važećim Cjenovnikom BH Telecoma.
kakaljin wrote: ↑24/02/2026 10:06
Fino na mail dodje obavjest o isteku ugovora
Obavezni period trajanja ugovora za paket Moja TV Net ističe dana 26.03.2026. godine, te se korištenje istog nastavlja na neodređeno vrijeme u skladu sa važećim Cjenovnikom BH Telecoma.
Ima sada i na računu piše mjesec i godina isteka ugovora za svaku uslugu pojedinačno.
kakaljin wrote: ↑24/02/2026 10:06
Fino na mail dodje obavjest o isteku ugovora
Ima sada i na računu piše mjesec i godina isteka ugovora za svaku uslugu pojedinačno.