Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Što bi im onda trebala čitava frka oko navodno ukradenog auta?
I piše da je kamera na naplatnoj kućici snimila malog da vozi...po tome bi i policija i AC i ko zna ko još bili uključeni u ovo.
ma boga pitaj sta je istina u svemu ovome jer prica se mjenjala iz trena u tren.cim se vise ne pise znaci da su neki lovatori u pitanju koji su platili da se sve zataska.
radiša wrote:ma boga pitaj sta je istina u svemu ovome jer prica se mjenjala iz trena u tren.cim se vise ne pise znaci da su neki lovatori u pitanju koji su platili da se sve zataska.
Da imamo prave novinare, pronjuškali bi dalje, jer previše je nadrealno da bi se pustilo tek tako da se na ovome završi.
A jbt ko da je vozio borbeni avion a ne jebenog pasata automatika
Imaju snimci, ljudi sa naplatnih, policija, malac i roditelji kazu da je djete vozilo al jok bosnji tu nesto sumnjivo
Što bi im onda trebala čitava frka oko navodno ukradenog auta?
I piše da je kamera na naplatnoj kućici snimila malog da vozi...po tome bi i policija i AC i ko zna ko još bili uključeni u ovo.
insomnia78 wrote:A jbt ko da je vozio borbeni avion a ne jebenog pasata automatika
Imaju snimci, ljudi sa naplatnih, policija, malac i roditelji kazu da je djete vozilo al jok bosnji tu nesto sumnjivo
Ae
Otkud znas da je automatik
Doduse i ja mislim da nema sanse da je saltao brzine
Ali lafe moras znat i sa gasom i kocnicom svejedno
insomnia78 wrote:A jbt ko da je vozio borbeni avion a ne jebenog pasata automatika
Ae
Otkud znas da je automatik
Doduse i ja mislim da nema sanse da je saltao brzine
Ali lafe moras znat i sa gasom i kocnicom svejedno
Evo uzmimo da je tačna sva ta priča da je dijete vozilo auto ( mada ja i dalje u to nevjerujem), prvo što bi trebalo svim onim radnicima na naplatnim kućicama koji su ga vidjeli,a nisu zaustavili, već pustili da prođe kao nije to naša nadležnost dati otkaz sa posla i pozvati na odgovornost. Nema tu tvoja ili moja nadležnost, oni nisu ni pod razno smjeli maloljetno dijete od 12-13 godina pustiti da prođe.
Last edited by Better Man on 24/10/2015 01:32, edited 1 time in total.
_BataZiv_0809 wrote:
Znam jednog solidnog pichicha sto radi vodje na naplatnim kucicama. Reko de mi posalji video na viber, poslala mi neku svoju golotinju
Kod mene je brat redovno krao auto u njegovim godinama. Vozao je doduse po naselju i opstini. Koliko znam,a nije mi se hvalio da je uspio doci do Sija kod Tesnja
Samo vala bruka,u autu bilo plafon 10 lit goriva,pa mu je nestalo goriva.