Arsene Wenger wrote:Odličan. Al najjače mi je kako Ameri u ovim trejlerima prepričaju cijeli film...kakavdanakneiskustvu wrote:
istina,pogledaš trejler i očekuješ remek djelo a često ispadne tek prosječan film
Moderator: _BataZiv_0809
Arsene Wenger wrote:Odličan. Al najjače mi je kako Ameri u ovim trejlerima prepričaju cijeli film...kakavdanakneiskustvu wrote:
Staze ok, auta mocna, plavka jos mocnija, gluma tu i tamo ali ne znam prica mi je pomalo suplja i to mi nedostaje u ovom filmu iako ima dosta toga od igrice...nema me tamo wrote:Pitarrr82 wrote:Nedostajalo mi je ono njegovo "bitch" u NFS-u, inace prosjecan film s veoma dobrim autima...
P.S. Ona plavka je vrijedna paznje iako nisam ljubitelj plavki
Pogledao sam toliko filmova da to više nije normalno..
Uglavnom u zadnje vrijeme rijetkost je da me neki film zakuca za stolicu..
I onda juce citam u vezi NfS predhodnu stranicu i ne ocekujem ništa od njega...
A film je toliko dobro urađen da to nije normalno, još kad rekoše da nema neke veze s igricom..
Pa da li ste vi uopšte igrali? Sjetite se samo staza u NfS igrici i sve ce vam bit' jasno..
Nevjerovatno podsjeca na njih..
Film hladno dobija i od mene 8/10..
Znaci sve preporuke.

So What! wrote:Za mene je ovo bio jedan dobar emotivni apaurin, kako mi je strasno legao film. Ben Stiller očigledno zna izaći iz kalupa onih jeftinih komedija koje radi zadnjih godina. Priča i okruženje je fascinanto, za nepovjeravt, praznik za oči.
Pitarrr82 wrote:"Transcendence" solidan film, ako nista barem nesto novo
Ne znam, meni je nekako beze. Citav film znas sta ce bit, nikakvih iznenadjenja. Elem meni licno "prazan" film ako se moze tako rec. 4/10suspect_zero wrote:Pitarrr82 wrote:"Transcendence" solidan film, ako nista barem nesto novo
Baš tako, solidan
+1fatality wrote:Ne znam, meni je nekako beze. Citav film znas sta ce bit, nikakvih iznenadjenja. Elem meni licno "prazan" film ako se moze tako rec. 4/10suspect_zero wrote:Pitarrr82 wrote:"Transcendence" solidan film, ako nista barem nesto novo
Baš tako, solidan
sa fontela
Stjui wrote:koje smeće ovaj nfs,bolje izgleda trailer za igricu.najviše me raspizdio ovaj majmun glavni glumac.baš je maceglu nekakav usiljeni s glupim kezovima.tuko bi ga dok mu mozak na uši ne prokipi![]()
pp ako baš moraš gledat...faketowsky wrote: Jesu li izasli titlovi ? i gdje se mogu skinuti.. trazio sam, ali nisam uspio pronaci

je li to s onim plavusanom dječakom?nema me tamo wrote:E'o gledam na b92 film Jungle 2 Jungle, film koji sam u djetinjstvu pogledao oko 50 tak puta..![]()
I vala s istim žarom gledam kao što sam gledao i tad..
http://www.imdb.com/title/tt0119432/
Preporuka da se pogleda..
Realna ocjena je 6,5.
sizifinho wrote:je li to s onim plavusanom dječakom?nema me tamo wrote:E'o gledam na b92 film Jungle 2 Jungle, film koji sam u djetinjstvu pogledao oko 50 tak puta..![]()
I vala s istim žarom gledam kao što sam gledao i tad..
http://www.imdb.com/title/tt0119432/
Preporuka da se pogleda..
Realna ocjena je 6,5.