Utakmice.

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
VPSA

#23276 Re: Utakmice.

Post by VPSA »

Negledljivo, plastificirali su klub u svim segmentima kao nikad u njegovoj historiji.
Logovan

#23277 Re: Utakmice.

Post by Logovan »

Jebite se fudbaleri. Tri jebene akcije nisam vidio, sve autove smo izgubili, većina nabačaja dno dna. Ma mrš u tri lijepe. Drugo poluvrijeme? :lol: :roll: :run: Jao, jao, jao. Ostavljaju me bez komentara.

Stručni štab kurcu ne valja, klupa tanka. Uprava? Rade li šta po pitanju jačanja igračkog kadra? Ili ih zaboli neka stvar kako ćemo igrati i na kojoj poziciji ćemo završiti?

U ovoj sezoni ćemo se napatiti kao nikad prije.
Koshpa

#23278 Re: Utakmice.

Post by Koshpa »

Sliver wrote:e je li cemu liivak bio? mislim ne mora sad ono vau ali bar je li se primjetio da je usao? ccc poslije koliko godina, prva utakmica koju nisam pogledo. :(
Ono koliko je minuta odigro danas, dobar je bio, vidi se da ima slifa samo mu fali minuta na ovim nasim livadama
Muhamed Đakmić

#23279 Re: Utakmice.

Post by Muhamed Đakmić »

Liivak je ubleha od igrača, koja nikad neće ozbiljan fudbaler postati ovdje. Ko ga je doveo i s kojim ciljem, to ne znam.

Onu mrvu minuta što dobija potrebno je proslijediti Anđušiću, mada eto danas su obojica igrala. Ali generalno, ne trošiti vrijeme na Liivaka, ganjati kakvog mlađeg fudbalera ako ga imamo.

Da se mene pita, maknuo bih iz ove ekipe po kratkom postupku Sarića, vratio Rahmanovića nazad uz Stanojevića i gore ostavio Velkoskog iza Hadžića, ili ko već bude igrao napadača.

Velkoski je ubjedljivo naš najgori fudbaler ove sezone, i to isključivo iz razloga što igra na poziciji na kojoj ne može pokazati apsolutno ništa. Sramota je šta tom frajeru koji može igrati ofanzivnog veznog i špica rade likovi koji očigledno veze o fudbalu nemaju.

Na poziciji ofanzivnog veznjaka on može biti među boljim igračima u ovoj ligi, na poziciji lijevog krila sa svojom nepostojećom brzinom i nepostojećim driblingom ne može probiti ni najgore bekove lige.

To što njega na ime Krste Velkoski trpaju u tim neka im ide na dušu, okrenut će ubrzo i navijače protiv njega.

Inače, ne bi bilo loše, ako već želimo da se neke stvari promijene, da završimo jedno sedmi ove sezone. Mislim da bi to pokrenulo lavinu i da pojedinci ne bi smjeli prići stadionu više, a ne klubu.
Nadzorna_ploca

#23280 Re: Utakmice.

Post by Nadzorna_ploca »

Nije da nismo blizu tom scenariju..
north

#23281 Re: Utakmice.

Post by north »

Muhamed Đakmić wrote:Liivak je ubleha od igrača, koja nikad neće ozbiljan fudbaler postati ovdje. Ko ga je doveo i s kojim ciljem, to ne znam.

Onu mrvu minuta što dobija potrebno je proslijediti Anđušiću, mada eto danas su obojica igrala. Ali generalno, ne trošiti vrijeme na Liivaka, ganjati kakvog mlađeg fudbalera ako ga imamo.

Da se mene pita, maknuo bih iz ove ekipe po kratkom postupku Sarića, vratio Rahmanovića nazad uz Stanojevića i gore ostavio Velkoskog iza Hadžića, ili ko već bude igrao napadača.

Velkoski je ubjedljivo naš najgori fudbaler ove sezone, i to isključivo iz razloga što igra na poziciji na kojoj ne može pokazati apsolutno ništa. Sramota je šta tom frajeru koji može igrati ofanzivnog veznog i špica rade likovi koji očigledno veze o fudbalu nemaju.

Na poziciji ofanzivnog veznjaka on može biti među boljim igračima u ovoj ligi, na poziciji lijevog krila sa svojom nepostojećom brzinom i nepostojećim driblingom ne može probiti ni najgore bekove lige.

To što njega na ime Krste Velkoski trpaju u tim neka im ide na dušu, okrenut će ubrzo i navijače protiv njega.

Inače, ne bi bilo loše, ako već želimo da se neke stvari promijene, da završimo jedno sedmi ove sezone. Mislim da bi to pokrenulo lavinu i da pojedinci ne bi smjeli prići stadionu više, a ne klubu.
Koliko god zvučalo ludo, ali i meni se čini da je potreban jedan veliki rezultatski neuspjeh kako bi se neke stvari pokrenule....sve dok se mi vrtimo oko 3 mjesta i na kraju izađemo guzovače u Evropu, ublehaši će pričati kako je ispunjen minimalan cilj, kako je malo falilo za titulu da su se neke utakmice dobile (ala prošla sezona gdje smo ko biva do pred kraj imali šanse za titulu iako smo čiavu sezonu biti kita, a ove sezone ćemo izgleda biti još gori :oops: ) i kako je naredne sezone cilj trofej i tako jedno osam godina.....Dakle, ova sezona sa ovim trenerom I igračkim kadrom i kako uošte stojimo na terenu duže vremena, je faktički već propala i ti treba prihvatiti i prestati živiti u iluzijama napokon...Zalibo me što matematički to nije daleko, i što su samo 4 kola prošla i kako puno još ima da se igra i ta šablonska priča naših propalih trenera, i kako nepopravljivi optimisti će reći da se sve popraviti samo je ovo ili ono, imam oči, vidim kako igramo i na šta to liči, i to nije od jučer i to nije samo poneka tekma, tako da znam da ne može bolje....Jednostavno, NE MOŽE bez nekih promjena kako na pojedinim pozicijama u samom timu što ti pišeš, ali i na klupi, a definitivno i u samom klubu gdje bi neko se ozbiljno počeo baviti suštinskim stvarima koje bi rezultirale nekim napretkom...
Muhamed Đakmić

#23282 Re: Utakmice.

Post by Muhamed Đakmić »

Ma ja ba, najgore je da nabasamo na Evropu opet nekako. A nije nemoguće, jer su sve ekipe katastrofa.
Grean

#23283 Re: Utakmice.

Post by Grean »

Losa utakmica. Eto igrali smo bez Radovca ali sredina se nije dramaticno popravila s tim da je ovaj Stanojevic ili kako se vec zove pokazao individualne kvalitete.

Steta Hadzicevih sansi, kako zbog rezultata tako i zbog njega. Dobro je da dolazi u sanse.
Obuca9

#23284 Re: Utakmice.

Post by Obuca9 »

jalijas74

#23285 Re: Utakmice.

Post by jalijas74 »

Obuca

zar nismo imali jedna zijan 1:3 na otvaranju jedne sezone u Yu ligi cinimi se 1989, raja vozom iz Ploca sa mora isla na tekmu pa se vracala :evil:
vicious

#23286 Re: Utakmice.

Post by vicious »

jalijas74 wrote:Obuca

zar nismo imali jedna zijan 1:3 na otvaranju jedne sezone u Yu ligi cinimi se 1989, raja vozom iz Ploca sa mora isla na tekmu pa se vracala :evil:
Jedan sam od tih :lol:
Ne mogu se sjetiti tačno koja je bila godina, ali mogla bi biti ta 89...

Edit: evo proguglah :)
Jest 1989, ali 30. jula :D
Ma ne može Sema fuliti s ovim statistikama :thumbup:
Obuca9

#23287 Re: Utakmice.

Post by Obuca9 »

jalijas74 wrote:Obuca

30.07.1989. Sarajevo - Željezničar 1:3
jalijas74

#23288 Re: Utakmice.

Post by jalijas74 »

jebaji ga navuci ta 2 dana :) ljeto je
Grean

#23289 Re: Utakmice.

Post by Grean »

Nadam se da bi ovo mogli biti budjenje ekipe, tamponci nisu kakvi mada smo mi gori po pitanju karaktera ekipe ali ako povedemo moglo bi na dobro izaci.

Nadam se da nece poceti sa Velkoskim, bar ne na krilu

.........Stanojevic.......Saric..........
Hebibovic...Rahmanovic/Velkoski...Kuzmanovic
.....................Hadzic.....................

Ne daj boze ako bude trebalo ganjati rezultat

..................Stanojevic..........
..........Rahmanovic...Velkoski......
Hebibovic.......Hadzic....Kuzmanovic

Ono 352 protiv Mladosti kad se ganjao rezultat nije bilo bas obecavajuce iako smo dali gol.
fwh

#23290 Re: Utakmice.

Post by fwh »

Gdje gledati, ima li link kakav... :shock:
ZonFon

#23291 Re: Utakmice.

Post by ZonFon »

Zasluzen poraz, zbog gluposti Ivetica i promasenog penala.
omega369

#23292 Re: Utakmice.

Post by omega369 »

E, ko je sljedeci za klupu :D
Nadzorna_ploca

#23293 Re: Utakmice.

Post by Nadzorna_ploca »

Đej onaj plan 2010-2014. :mrgreen:
Cienfuegos

#23294 Re: Utakmice.

Post by Cienfuegos »

Od koga izgubismo majko draga :oops: . Pa oni se nisu s loptom sastavili. Osim penala i one stative Zakarica nista pokazali nisu. Nadigrali smo ih ali, kao i obicno, ne znamo zabiti. Dokle ce nas prokletstvo promasenih jedanaesteraca proganjati :sad: . Doduse, lose je opucao Rahman. Niko nema muda da je digne i opali jako, sve neke kilave i lako odbranjive penale pucamo. Nije mi jasno ovo nikako. Zijanili smo kup, Evropu, derbi, i tekmu sa Zrinjskim sve zbog iste stvari. Previse.
Ako se to izuzme, :-) igra nije bila losa. Sa igracem manje smo bili bolji. Ustvari, sve do naseg penala smo bili bolji. Onda smo naravno, zbog promasaja samo pali. Ovi se jazavci valjali, odugovlacili kako samo oni znaju i odnijeli 3 bobe. Steta. :run:
Maharadza

#23295 Re: Utakmice.

Post by Maharadza »

UPRAVA NAPOLJE!!!
lijek-za-sve

#23296 Re: Utakmice.

Post by lijek-za-sve »

Maharadza wrote:UPRAVA NAPOLJE!!!
napusi mi se k...a :wink:
Logovan

#23297 Re: Utakmice.

Post by Logovan »

UPRAVA NAPOLJE

REPUH NAPOLJE! Neka povede cijeli stručni štab.
leškarenje

#23298 Re: Utakmice.

Post by leškarenje »

Nadzorna_ploca wrote:Đej onaj plan 2010-2014. :mrgreen:
Jaro sad je 2017....da je ostala garnitura ko zna...vrati se Ibrače ko Boga te molim.
vegass

#23299 Re: Utakmice.

Post by vegass »

Meni je utakmica bila sasvim OK. Jbg, ne znamo pogađati penale i to je to. Bili smo bolji od njih manje više čitavu utakmicu. Pogotovu dok su imali igrača više.
van Basten

#23300 Re: Utakmice.

Post by van Basten »

A svemu prethodio nesvirani ofsajd... Ili kako bi supak Suko rekao linija... A frajer pola metra iza nase linije
Post Reply