Utakmice.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
VPSA
#23276 Re: Utakmice.
Negledljivo, plastificirali su klub u svim segmentima kao nikad u njegovoj historiji.
- Logovan
#23277 Re: Utakmice.
Jebite se fudbaleri. Tri jebene akcije nisam vidio, sve autove smo izgubili, većina nabačaja dno dna. Ma mrš u tri lijepe. Drugo poluvrijeme?
Jao, jao, jao. Ostavljaju me bez komentara.
Stručni štab kurcu ne valja, klupa tanka. Uprava? Rade li šta po pitanju jačanja igračkog kadra? Ili ih zaboli neka stvar kako ćemo igrati i na kojoj poziciji ćemo završiti?
U ovoj sezoni ćemo se napatiti kao nikad prije.
Stručni štab kurcu ne valja, klupa tanka. Uprava? Rade li šta po pitanju jačanja igračkog kadra? Ili ih zaboli neka stvar kako ćemo igrati i na kojoj poziciji ćemo završiti?
U ovoj sezoni ćemo se napatiti kao nikad prije.
- Koshpa
#23278 Re: Utakmice.
Ono koliko je minuta odigro danas, dobar je bio, vidi se da ima slifa samo mu fali minuta na ovim nasim livadamaSliver wrote:e je li cemu liivak bio? mislim ne mora sad ono vau ali bar je li se primjetio da je usao? ccc poslije koliko godina, prva utakmica koju nisam pogledo.
- Muhamed Đakmić
#23279 Re: Utakmice.
Liivak je ubleha od igrača, koja nikad neće ozbiljan fudbaler postati ovdje. Ko ga je doveo i s kojim ciljem, to ne znam.
Onu mrvu minuta što dobija potrebno je proslijediti Anđušiću, mada eto danas su obojica igrala. Ali generalno, ne trošiti vrijeme na Liivaka, ganjati kakvog mlađeg fudbalera ako ga imamo.
Da se mene pita, maknuo bih iz ove ekipe po kratkom postupku Sarića, vratio Rahmanovića nazad uz Stanojevića i gore ostavio Velkoskog iza Hadžića, ili ko već bude igrao napadača.
Velkoski je ubjedljivo naš najgori fudbaler ove sezone, i to isključivo iz razloga što igra na poziciji na kojoj ne može pokazati apsolutno ništa. Sramota je šta tom frajeru koji može igrati ofanzivnog veznog i špica rade likovi koji očigledno veze o fudbalu nemaju.
Na poziciji ofanzivnog veznjaka on može biti među boljim igračima u ovoj ligi, na poziciji lijevog krila sa svojom nepostojećom brzinom i nepostojećim driblingom ne može probiti ni najgore bekove lige.
To što njega na ime Krste Velkoski trpaju u tim neka im ide na dušu, okrenut će ubrzo i navijače protiv njega.
Inače, ne bi bilo loše, ako već želimo da se neke stvari promijene, da završimo jedno sedmi ove sezone. Mislim da bi to pokrenulo lavinu i da pojedinci ne bi smjeli prići stadionu više, a ne klubu.
Onu mrvu minuta što dobija potrebno je proslijediti Anđušiću, mada eto danas su obojica igrala. Ali generalno, ne trošiti vrijeme na Liivaka, ganjati kakvog mlađeg fudbalera ako ga imamo.
Da se mene pita, maknuo bih iz ove ekipe po kratkom postupku Sarića, vratio Rahmanovića nazad uz Stanojevića i gore ostavio Velkoskog iza Hadžića, ili ko već bude igrao napadača.
Velkoski je ubjedljivo naš najgori fudbaler ove sezone, i to isključivo iz razloga što igra na poziciji na kojoj ne može pokazati apsolutno ništa. Sramota je šta tom frajeru koji može igrati ofanzivnog veznog i špica rade likovi koji očigledno veze o fudbalu nemaju.
Na poziciji ofanzivnog veznjaka on može biti među boljim igračima u ovoj ligi, na poziciji lijevog krila sa svojom nepostojećom brzinom i nepostojećim driblingom ne može probiti ni najgore bekove lige.
To što njega na ime Krste Velkoski trpaju u tim neka im ide na dušu, okrenut će ubrzo i navijače protiv njega.
Inače, ne bi bilo loše, ako već želimo da se neke stvari promijene, da završimo jedno sedmi ove sezone. Mislim da bi to pokrenulo lavinu i da pojedinci ne bi smjeli prići stadionu više, a ne klubu.
-
Nadzorna_ploca
#23280 Re: Utakmice.
Nije da nismo blizu tom scenariju..
-
north
#23281 Re: Utakmice.
Koliko god zvučalo ludo, ali i meni se čini da je potreban jedan veliki rezultatski neuspjeh kako bi se neke stvari pokrenule....sve dok se mi vrtimo oko 3 mjesta i na kraju izađemo guzovače u Evropu, ublehaši će pričati kako je ispunjen minimalan cilj, kako je malo falilo za titulu da su se neke utakmice dobile (ala prošla sezona gdje smo ko biva do pred kraj imali šanse za titulu iako smo čiavu sezonu biti kita, a ove sezone ćemo izgleda biti još goriMuhamed Đakmić wrote:Liivak je ubleha od igrača, koja nikad neće ozbiljan fudbaler postati ovdje. Ko ga je doveo i s kojim ciljem, to ne znam.
- Muhamed Đakmić
#23282 Re: Utakmice.
Ma ja ba, najgore je da nabasamo na Evropu opet nekako. A nije nemoguće, jer su sve ekipe katastrofa.
- Grean
#23283 Re: Utakmice.
Losa utakmica. Eto igrali smo bez Radovca ali sredina se nije dramaticno popravila s tim da je ovaj Stanojevic ili kako se vec zove pokazao individualne kvalitete.
Steta Hadzicevih sansi, kako zbog rezultata tako i zbog njega. Dobro je da dolazi u sanse.
Steta Hadzicevih sansi, kako zbog rezultata tako i zbog njega. Dobro je da dolazi u sanse.
- Obuca9
- jalijas74
#23285 Re: Utakmice.
Obuca
zar nismo imali jedna zijan 1:3 na otvaranju jedne sezone u Yu ligi cinimi se 1989, raja vozom iz Ploca sa mora isla na tekmu pa se vracala
zar nismo imali jedna zijan 1:3 na otvaranju jedne sezone u Yu ligi cinimi se 1989, raja vozom iz Ploca sa mora isla na tekmu pa se vracala
- vicious
#23286 Re: Utakmice.
Jedan sam od tihjalijas74 wrote:Obuca
Ne mogu se sjetiti tačno koja je bila godina, ali mogla bi biti ta 89...
Edit: evo proguglah
Jest 1989, ali 30. jula
Ma ne može Sema fuliti s ovim statistikama
- Obuca9
#23287 Re: Utakmice.
30.07.1989. Sarajevo - Željezničar 1:3jalijas74 wrote:Obuca
- jalijas74
#23288 Re: Utakmice.
jebaji ga navuci ta 2 dana
ljeto je
- Grean
#23289 Re: Utakmice.
Nadam se da bi ovo mogli biti budjenje ekipe, tamponci nisu kakvi mada smo mi gori po pitanju karaktera ekipe ali ako povedemo moglo bi na dobro izaci.
Nadam se da nece poceti sa Velkoskim, bar ne na krilu
.........Stanojevic.......Saric..........
Hebibovic...Rahmanovic/Velkoski...Kuzmanovic
.....................Hadzic.....................
Ne daj boze ako bude trebalo ganjati rezultat
..................Stanojevic..........
..........Rahmanovic...Velkoski......
Hebibovic.......Hadzic....Kuzmanovic
Ono 352 protiv Mladosti kad se ganjao rezultat nije bilo bas obecavajuce iako smo dali gol.
Nadam se da nece poceti sa Velkoskim, bar ne na krilu
.........Stanojevic.......Saric..........
Hebibovic...Rahmanovic/Velkoski...Kuzmanovic
.....................Hadzic.....................
Ne daj boze ako bude trebalo ganjati rezultat
..................Stanojevic..........
..........Rahmanovic...Velkoski......
Hebibovic.......Hadzic....Kuzmanovic
Ono 352 protiv Mladosti kad se ganjao rezultat nije bilo bas obecavajuce iako smo dali gol.
- fwh
#23290 Re: Utakmice.
Gdje gledati, ima li link kakav... 
- ZonFon
#23291 Re: Utakmice.
Zasluzen poraz, zbog gluposti Ivetica i promasenog penala.
- omega369
#23292 Re: Utakmice.
E, ko je sljedeci za klupu 
-
Nadzorna_ploca
#23293 Re: Utakmice.
Đej onaj plan 2010-2014. 
-
Cienfuegos
#23294 Re: Utakmice.
Od koga izgubismo majko draga
. Pa oni se nisu s loptom sastavili. Osim penala i one stative Zakarica nista pokazali nisu. Nadigrali smo ih ali, kao i obicno, ne znamo zabiti. Dokle ce nas prokletstvo promasenih jedanaesteraca proganjati
. Doduse, lose je opucao Rahman. Niko nema muda da je digne i opali jako, sve neke kilave i lako odbranjive penale pucamo. Nije mi jasno ovo nikako. Zijanili smo kup, Evropu, derbi, i tekmu sa Zrinjskim sve zbog iste stvari. Previse.
Ako se to izuzme,
igra nije bila losa. Sa igracem manje smo bili bolji. Ustvari, sve do naseg penala smo bili bolji. Onda smo naravno, zbog promasaja samo pali. Ovi se jazavci valjali, odugovlacili kako samo oni znaju i odnijeli 3 bobe. Steta. 
Ako se to izuzme,
- lijek-za-sve
#23296 Re: Utakmice.
napusi mi se k...aMaharadza wrote:UPRAVA NAPOLJE!!!
- Logovan
#23297 Re: Utakmice.
UPRAVA NAPOLJE
REPUH NAPOLJE! Neka povede cijeli stručni štab.
REPUH NAPOLJE! Neka povede cijeli stručni štab.
- leškarenje
#23298 Re: Utakmice.
Jaro sad je 2017....da je ostala garnitura ko zna...vrati se Ibrače ko Boga te molim.Nadzorna_ploca wrote:Đej onaj plan 2010-2014.
- vegass
#23299 Re: Utakmice.
Meni je utakmica bila sasvim OK. Jbg, ne znamo pogađati penale i to je to. Bili smo bolji od njih manje više čitavu utakmicu. Pogotovu dok su imali igrača više.
- van Basten
#23300 Re: Utakmice.
A svemu prethodio nesvirani ofsajd... Ili kako bi supak Suko rekao linija... A frajer pola metra iza nase linije