samo da uzmem cigarekakaljin wrote: To cesto vidim tu, da se parkiraju u tu traku za lijevo.
Isto kao u traci do mrkve i montane
Sta vas najvise nervira kod vozaca
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
shandrprcSA
#23251 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
- dadoka84
#23252 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Nabavit kakav tenk privatni pa ovo govno od auta zgužvat.
- Travnički Noćni Šetač
#23253 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
U ovoj sedmici standardni ponavljači ... prolasci kroz crveno, preticanja preko pune linije, skretanja u zabranu, oduzimanje prvenstva prolaza pješacima na zelenom svjetlu ( sjećamo se autoškole od prošli put zar ne.... e ovo je rezultat obuke ) ... ima i jedno zaista cool auto i tako...
...
...
- skafiskafsnjak
#23254 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Pa ovaj nas narod stvarno nije normalan. Jebo li im pas mater. Na izlazu iz Pazarica, prije one prodavnice pravac. Vozim 90kmh , nasuprot kolona ide... Iako vidi kolonu , debilcina sa C klasom me prestize. Znaci moram kociti na 60kmh i sporije . Jebem li ti porod nenormalni .
Onda dolazimo do Bradine i spustanja .... Maloumnicima je malo 2 trake, pa redovno i trecom idu . Pa da sam isao po sredini trake, a ne po desnoj strani, minimalno 3 udesa bih imao . Jebem li vam sve nenormalno .
ja ne znam sta je tim idiotima u glavi, imaju li ista....
Onda dolazimo do Bradine i spustanja .... Maloumnicima je malo 2 trake, pa redovno i trecom idu . Pa da sam isao po sredini trake, a ne po desnoj strani, minimalno 3 udesa bih imao . Jebem li vam sve nenormalno .
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#23256 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Zasto bi imali? Pusteno sa lanca, jednom uradio nista, drugi put nista, svaki naredni isto takoskafiskafsnjak wrote:Pa ovaj nas narod stvarno nije normalan. Jebo li im pas mater. Na izlazu iz Pazarica, prije one prodavnice pravac. Vozim 90kmh , nasuprot kolona ide... Iako vidi kolonu , debilcina sa C klasom me prestize. Znaci moram kociti na 60kmh i sporije . Jebem li ti porod nenormalni .
- skafiskafsnjak
#23257 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ma jebo im pas mater. Ja iskreno zeelim da naredna bandera/zid bude njihova. Bolje tako nego da neko nevin iz suprotnog smjera nastrada.mk ultra wrote:Zasto bi imali? Pusteno sa lanca, jednom uradio nista, drugi put nista, svaki naredni isto takoskafiskafsnjak wrote:Pa ovaj nas narod stvarno nije normalan. Jebo li im pas mater. Na izlazu iz Pazarica, prije one prodavnice pravac. Vozim 90kmh , nasuprot kolona ide... Iako vidi kolonu , debilcina sa C klasom me prestize. Znaci moram kociti na 60kmh i sporije . Jebem li ti porod nenormalni .
- Laplace
#23258 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ne pomaže ni to što je na internetu moguće naći manual za koje god hoćeš novije auto. Bar ja sam za astru (2008.) našao u par klikova, i to na hrvatskom. + forum.Travnički Noćni Šetač wrote:Ni to ne mogu razumjeti jer ako je tako onda neka se zaustave i obave razgovor... ali najviše mi je strašno to,koliko sam uspio o tome razgovarati sa par ljudi, da je nevjerovatno koliki broj ljudi ne zna uključiti handsfree ili jednostavno nema ni pojma da ga ima... jbg on je želio passata i kupio ga a nema pojma šta je sve došlo od opreme on je tražio sebi auto po boji... sivo manje se prlja.... a bolji je nego komšijin ima i kofer na krovu...kakaljin wrote:
To sve cesce primjecujem da ljudi pricaju na telefon u autima koji sigurno imaju handfree u autu serijski ugradjeno. Mozda bi mogao razumjeti da ima sa njima u autu jos ljudi pa moraju na kratko razgovarati sa nekim, ali sami su u autu i prica na telefon a ima ugradjen handfree u autu.
- Travnički Noćni Šetač
#23259 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
A to ima na internetu ? ima nešto osim fejsbuka i instagrama ? ....
......
Vjerujem da si barem nekad doživio slično pitanje....
...
...
kaže meni lik : " ja se ponovio... uveo sam fejsbuk" ... eko "misliš internet" .... " ma jok ba... fejsbuk i instagram.... nisam ništa drugo" ....
......
Vjerujem da si barem nekad doživio slično pitanje....
...
...
kaže meni lik : " ja se ponovio... uveo sam fejsbuk" ... eko "misliš internet" .... " ma jok ba... fejsbuk i instagram.... nisam ništa drugo" ....
- bitanga_sa_otesa
#23260 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
jebo ostalo,na fb i ig se sve vidi sto treba 
- dobar osjecaj
#23261 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Jučer vozim, gužva kolone s mora, ljudi prestižu i gdje mogu i gdje ne mogu, jedni jure, drugi prividno ne mogu brže i na magistrali guslaju 50 na sat. U jednom trenutku shvatim da je iz suprotnog pravca prošlo putničko vozilo u kojem je nešto bilo neobično. Mozak mi je polako vratio sliku na scenu koja se upravo odigrala. Kroz prozor do vozačevog sjedišta je bila izbačena ljudska noga kojom je neko veselo ili luđački (kako kome prija) mahao kroz otvoren prozor.
- drug_profi
#23262 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Višak noga. Ne treba im.
- bitanga_sa_otesa
-
r_faruk
#23265 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Stuntman Mike 
- bitanga_sa_otesa
- Optimist
#23267 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Dobro si me podsjetio na ovaj film, davno sam ga gledao. 
- bitanga_sa_otesa
#23268 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
to mi je najdrazi tarantinov 

- vjeshalica
#23269 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Kaznjivodobar osjecaj wrote:Jučer vozim, gužva kolone s mora, ljudi prestižu i gdje mogu i gdje ne mogu, jedni jure, drugi prividno ne mogu brže i na magistrali guslaju 50 na sat. U jednom trenutku shvatim da je iz suprotnog pravca prošlo putničko vozilo u kojem je nešto bilo neobično. Mozak mi je polako vratio sliku na scenu koja se upravo odigrala. Kroz prozor do vozačevog sjedišta je bila izbačena ljudska noga kojom je neko veselo ili luđački (kako kome prija) mahao kroz otvoren prozor.
Clan 129a stav 8
Kaznjivo po 238 1 35a
40 maruncica
Isturanje dijelova tijela
Papanski obicaji
Isto ko na svadbenim kolonama kad hairlija sjedne na krov i mase zastavom po mogucnosti rijaseta IZ ili na vrata kad spusti staklo
- beni-bu-man
#23270 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
bitanga_sa_otesa wrote:to mi je najdrazi tarantinov

- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#23271 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ovdje isti Roger Federer....bitanga_sa_otesa wrote:to mi je najdrazi tarantinov
-
NediM17
#23272 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Sad smo pomalo i islamofobični, možda bi te manje nervirala zastava mitropolije dabrobosanske ili vrhbosanske nadbiskupije.vjeshalica wrote:Kaznjivodobar osjecaj wrote:Jučer vozim, gužva kolone s mora, ljudi prestižu i gdje mogu i gdje ne mogu, jedni jure, drugi prividno ne mogu brže i na magistrali guslaju 50 na sat. U jednom trenutku shvatim da je iz suprotnog pravca prošlo putničko vozilo u kojem je nešto bilo neobično. Mozak mi je polako vratio sliku na scenu koja se upravo odigrala. Kroz prozor do vozačevog sjedišta je bila izbačena ljudska noga kojom je neko veselo ili luđački (kako kome prija) mahao kroz otvoren prozor.
Clan 129a stav 8
Kaznjivo po 238 1 35a
40 maruncica
Isturanje dijelova tijela
Papanski obicaji
Isto ko na svadbenim kolonama kad hairlija sjedne na krov i mase zastavom po mogucnosti rijaseta IZ ili na vrata kad spusti staklo
A možda ipak preferiraš rainbow? Meni varta najljepša.
Kad smo već kod izbacivanja kroz prozor evo nešto iz komšiluka.
https://www.klix.ba/vijesti/regija/kazn ... /190902028
- Travnički Noćni Šetač
#23273 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Skoro identična situacija sa djetetom snimljena na tranzitu kod Viteza prošle godine... pogledati od 02:07 :
- Industrialyzer
#23274 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
3 godine nakon postavljanja znaka da se iz pravca buca potoka prema otoci kod pruge ne moze lijevo prema cengic vili ljudi i dalje redovno skrecu
-
kakaljin
#23275 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Kako nisi skontao da ljudi ne gledaju i ne citaju znakove, i uvijek idu tamo gdje su navikliIndustrialyzer wrote:3 godine nakon postavljanja znaka da se iz pravca buca potoka prema otoci kod pruge ne moze lijevo prema cengic vili ljudi i dalje redovno skrecu
Primjeri:
1. Uvijek idu na granicni prelaz doljane i cekaju dva sata bez obzira sto ima mnogo drugih grancinih prelaza za blizi i brzi dolazak na odrediste.
2. Voze 30 gdje je ogranicenje 40 jer kao snimice ih kamera da idu 40 koliko i pise, a mogu 50 bez problema voziti
3. Misle da su uvijek oni u pravu bez obzira na sve