Sta vas najvise nervira kod vozaca

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
shandrprcSA

#23251 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by shandrprcSA »

kakaljin wrote: To cesto vidim tu, da se parkiraju u tu traku za lijevo.

Isto kao u traci do mrkve i montane
samo da uzmem cigare :D
dadoka84

#23252 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by dadoka84 »

Nabavit kakav tenk privatni pa ovo govno od auta zgužvat.
Travnički Noćni Šetač

#23253 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Travnički Noćni Šetač »

U ovoj sedmici standardni ponavljači ... prolasci kroz crveno, preticanja preko pune linije, skretanja u zabranu, oduzimanje prvenstva prolaza pješacima na zelenom svjetlu ( sjećamo se autoškole od prošli put zar ne.... e ovo je rezultat obuke ) ... ima i jedno zaista cool auto i tako...
...
skafiskafsnjak

#23254 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by skafiskafsnjak »

Pa ovaj nas narod stvarno nije normalan. Jebo li im pas mater. Na izlazu iz Pazarica, prije one prodavnice pravac. Vozim 90kmh , nasuprot kolona ide... Iako vidi kolonu , debilcina sa C klasom me prestize. Znaci moram kociti na 60kmh i sporije . Jebem li ti porod nenormalni .

Onda dolazimo do Bradine i spustanja .... Maloumnicima je malo 2 trake, pa redovno i trecom idu . Pa da sam isao po sredini trake, a ne po desnoj strani, minimalno 3 udesa bih imao . Jebem li vam sve nenormalno .

ja ne znam sta je tim idiotima u glavi, imaju li ista....
bitanga_sa_otesa
Grijem se na: drva
Vozim: pezejca
Horoskop: ne vjerujem

#23255 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by bitanga_sa_otesa »

Image
mk ultra
Grijem se na: Ugalj
Vozim: Bahato
Horoskop: Maćak

#23256 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by mk ultra »

skafiskafsnjak wrote:Pa ovaj nas narod stvarno nije normalan. Jebo li im pas mater. Na izlazu iz Pazarica, prije one prodavnice pravac. Vozim 90kmh , nasuprot kolona ide... Iako vidi kolonu , debilcina sa C klasom me prestize. Znaci moram kociti na 60kmh i sporije . Jebem li ti porod nenormalni .

Onda dolazimo do Bradine i spustanja .... Maloumnicima je malo 2 trake, pa redovno i trecom idu . Pa da sam isao po sredini trake, a ne po desnoj strani, minimalno 3 udesa bih imao . Jebem li vam sve nenormalno .

Zasto bi imali? Pusteno sa lanca, jednom uradio nista, drugi put nista, svaki naredni isto tako
skafiskafsnjak

#23257 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by skafiskafsnjak »

mk ultra wrote:
skafiskafsnjak wrote:Pa ovaj nas narod stvarno nije normalan. Jebo li im pas mater. Na izlazu iz Pazarica, prije one prodavnice pravac. Vozim 90kmh , nasuprot kolona ide... Iako vidi kolonu , debilcina sa C klasom me prestize. Znaci moram kociti na 60kmh i sporije . Jebem li ti porod nenormalni .

Zasto bi imali? Pusteno sa lanca, jednom uradio nista, drugi put nista, svaki naredni isto tako
Ma jebo im pas mater. Ja iskreno zeelim da naredna bandera/zid bude njihova. Bolje tako nego da neko nevin iz suprotnog smjera nastrada.
Laplace

#23258 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Laplace »

Travnički Noćni Šetač wrote:
kakaljin wrote:

To sve cesce primjecujem da ljudi pricaju na telefon u autima koji sigurno imaju handfree u autu serijski ugradjeno. Mozda bi mogao razumjeti da ima sa njima u autu jos ljudi pa moraju na kratko razgovarati sa nekim, ali sami su u autu i prica na telefon a ima ugradjen handfree u autu.
Ni to ne mogu razumjeti jer ako je tako onda neka se zaustave i obave razgovor... ali najviše mi je strašno to,koliko sam uspio o tome razgovarati sa par ljudi, da je nevjerovatno koliki broj ljudi ne zna uključiti handsfree ili jednostavno nema ni pojma da ga ima... jbg on je želio passata i kupio ga a nema pojma šta je sve došlo od opreme on je tražio sebi auto po boji... sivo manje se prlja.... a bolji je nego komšijin ima i kofer na krovu...
Ne pomaže ni to što je na internetu moguće naći manual za koje god hoćeš novije auto. Bar ja sam za astru (2008.) našao u par klikova, i to na hrvatskom. + forum.
Travnički Noćni Šetač

#23259 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

A to ima na internetu ? ima nešto osim fejsbuka i instagrama ? .... :lol: :lol: :lol:
......
Vjerujem da si barem nekad doživio slično pitanje....
...
...
kaže meni lik : " ja se ponovio... uveo sam fejsbuk" ... eko "misliš internet" .... " ma jok ba... fejsbuk i instagram.... nisam ništa drugo" .... :zid:
bitanga_sa_otesa

#23260 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

jebo ostalo,na fb i ig se sve vidi sto treba :lol:
dobar osjecaj

#23261 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by dobar osjecaj »

Jučer vozim, gužva kolone s mora, ljudi prestižu i gdje mogu i gdje ne mogu, jedni jure, drugi prividno ne mogu brže i na magistrali guslaju 50 na sat. U jednom trenutku shvatim da je iz suprotnog pravca prošlo putničko vozilo u kojem je nešto bilo neobično. Mozak mi je polako vratio sliku na scenu koja se upravo odigrala. Kroz prozor do vozačevog sjedišta je bila izbačena ljudska noga kojom je neko veselo ili luđački (kako kome prija) mahao kroz otvoren prozor.
drug_profi

#23262 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by drug_profi »

Višak noga. Ne treba im.
Throttle

#23263 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Throttle »

:lol: :lol:
bitanga_sa_otesa

#23264 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

r_faruk

#23265 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by r_faruk »

Stuntman Mike :D
bitanga_sa_otesa

#23266 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

ode batak :lol:
Optimist

#23267 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Optimist »

Dobro si me podsjetio na ovaj film, davno sam ga gledao. :thumbup:
bitanga_sa_otesa

#23268 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

to mi je najdrazi tarantinov :thumbup:

Image
vjeshalica

#23269 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by vjeshalica »

dobar osjecaj wrote:Jučer vozim, gužva kolone s mora, ljudi prestižu i gdje mogu i gdje ne mogu, jedni jure, drugi prividno ne mogu brže i na magistrali guslaju 50 na sat. U jednom trenutku shvatim da je iz suprotnog pravca prošlo putničko vozilo u kojem je nešto bilo neobično. Mozak mi je polako vratio sliku na scenu koja se upravo odigrala. Kroz prozor do vozačevog sjedišta je bila izbačena ljudska noga kojom je neko veselo ili luđački (kako kome prija) mahao kroz otvoren prozor.
Kaznjivo
Clan 129a stav 8
Kaznjivo po 238 1 35a
40 maruncica
Isturanje dijelova tijela
Papanski obicaji
Isto ko na svadbenim kolonama kad hairlija sjedne na krov i mase zastavom po mogucnosti rijaseta IZ ili na vrata kad spusti staklo
beni-bu-man

#23270 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by beni-bu-man »

bitanga_sa_otesa wrote:to mi je najdrazi tarantinov :thumbup:

Image
Image
konektovan
Vozim: Francusku kantu

#23271 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by konektovan »

bitanga_sa_otesa wrote:to mi je najdrazi tarantinov :thumbup:

Image
Ovdje isti Roger Federer.... :mrgreen:
NediM17

#23272 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by NediM17 »

vjeshalica wrote:
dobar osjecaj wrote:Jučer vozim, gužva kolone s mora, ljudi prestižu i gdje mogu i gdje ne mogu, jedni jure, drugi prividno ne mogu brže i na magistrali guslaju 50 na sat. U jednom trenutku shvatim da je iz suprotnog pravca prošlo putničko vozilo u kojem je nešto bilo neobično. Mozak mi je polako vratio sliku na scenu koja se upravo odigrala. Kroz prozor do vozačevog sjedišta je bila izbačena ljudska noga kojom je neko veselo ili luđački (kako kome prija) mahao kroz otvoren prozor.
Kaznjivo
Clan 129a stav 8
Kaznjivo po 238 1 35a
40 maruncica
Isturanje dijelova tijela
Papanski obicaji
Isto ko na svadbenim kolonama kad hairlija sjedne na krov i mase zastavom po mogucnosti rijaseta IZ ili na vrata kad spusti staklo
Sad smo pomalo i islamofobični, možda bi te manje nervirala zastava mitropolije dabrobosanske ili vrhbosanske nadbiskupije.
A možda ipak preferiraš rainbow? Meni varta najljepša. :bih:
Kad smo već kod izbacivanja kroz prozor evo nešto iz komšiluka.
https://www.klix.ba/vijesti/regija/kazn ... /190902028
Travnički Noćni Šetač

#23273 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Skoro identična situacija sa djetetom snimljena na tranzitu kod Viteza prošle godine... pogledati od 02:07 :

Industrialyzer

#23274 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Industrialyzer »

3 godine nakon postavljanja znaka da se iz pravca buca potoka prema otoci kod pruge ne moze lijevo prema cengic vili ljudi i dalje redovno skrecu
kakaljin

#23275 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by kakaljin »

Industrialyzer wrote:3 godine nakon postavljanja znaka da se iz pravca buca potoka prema otoci kod pruge ne moze lijevo prema cengic vili ljudi i dalje redovno skrecu
Kako nisi skontao da ljudi ne gledaju i ne citaju znakove, i uvijek idu tamo gdje su navikli

Primjeri:

1. Uvijek idu na granicni prelaz doljane i cekaju dva sata bez obzira sto ima mnogo drugih grancinih prelaza za blizi i brzi dolazak na odrediste.
2. Voze 30 gdje je ogranicenje 40 jer kao snimice ih kamera da idu 40 koliko i pise, a mogu 50 bez problema voziti
3. Misle da su uvijek oni u pravu bez obzira na sve
Post Reply