Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
clio_dci120 wrote:Ako sam ja dobro razumio od buraza ili ako mi je on prenjeo kako treba, DOfu sinoc rekao da je naplacivanje RTV takse nezakonito, i da se naplacuje samo u jednom dijelu drzave, nadovezao se na to kada je spominjao da velike stranke posjeduju drzavni servis. Svaka mu cast za RTV taksu.
Inace kaze buraz bila prepuna sala pozorista, dosta ljudi skandiralo Fudo, Fudo, veliki broj njih i stajao pored ulaza. Sto ce tice Zenice, zeleni ga pushe maksimalno, barem za sada...
Ha jebote život, čovjek rekao ono što cijela država zna. Šta je rekao za naplate kazni od JP Parkinzi ?
Stranke posjeduju državni servis, a on sam lokalni.
Casual's wrote:Ako sam ja dobro razumio od buraza ili ako mi je on prenjeo kako treba, DOfu sinoc rekao da je naplacivanje RTV takse nezakonito, i da se naplacuje samo u jednom dijelu drzave, nadovezao se na to kada je spominjao da velike stranke posjeduju drzavni servis. Svaka mu cast za RTV taksu.
Inace kaze buraz bila prepuna sala pozorista, dosta ljudi skandiralo Fudo, Fudo, veliki broj njih i stajao pored ulaza. Sto ce tice Zenice, zeleni ga pushe maksimalno, barem za sada...
Ha jebote život, čovjek rekao ono što cijela država zna. Šta je rekao za naplate kazni od JP Parkinzi ?
Stranke posjeduju državni servis, a on sam lokalni.
Warashii wrote:Huh jbte od kad strelice nisam bacao, da sam bar malo u formi fakat bi trazio jos ljudi da se prijavimo.
Pozelio sam igrati i "cikica" (stolni fudbal) kad se samo sjetim kako smo to rasturali "kod Cazima" u kinu.
Ma jebo formu, dođi da se zajebavamo malo. U veliko već planiram organizaciju lige u pikadu, pa ovo dođe kao promo turnir. Detaljnije evo i ovdje:
Interesantno u svakom slučaju.
Zenica je nekad imala dobar dio ljudi koji su igrali pikado.
Ja sam igrao u nekadašnjem "Faraonu" i u "Terc-u" pa kod Cazima najčešće a imali smo i svoj jedan primjerak elektronskog pa su bila redovna okupljanja.
Vjerujem da ću ove hefte na planinu al vid ću za ubuduće.
gentoo wrote:Nema.. zato sto ovi sarajevo-x zenicani nisu htjeli kod (pu,pu) Dzonlica
zato su ih fino pocastili titulom najjadnijeg grada
a 30 % forumasa zenicani
Ima tu i do moderacije. Bilo je nekih pokusaja u proslosti ali se zbog zelje za popularizacijom moderacija nija pratila pa je bilo svega i svacega. Nije se diskusija mogla razviti. Jedino dobar forum sto je bio nekada davno na robijasi.com ovo ostalo je bilo truba.
I da, vidi, vidi robijasi.com forumaša... Držao sam jedno vrijeme i stranicu forum istog... Preuzeo od onog šveđanina, pa se handrio s tim... Dalo bi se sa dosta ljudi ovdje znači popiti pivu, ali eto ,valjda se stidite ili šta već...
Fildžan lige što se tiče, extra zajebancija, pa sam i moderator tamo bio...