Ajplain vanilla wrote:Focak nazvao Hot Line i rekao curi
-de me nazovi
plain vanilla wrote:Bolnica, šok soba, svi pacijenti prikljuceni na aparate za disanje. Proviri električar u sobu i kaze:
-Momci, udahnite duboko, sad mijenjam osigurace![]()
Moderator: Chloe
Ajplain vanilla wrote:Focak nazvao Hot Line i rekao curi
-de me nazovi
plain vanilla wrote:Bolnica, šok soba, svi pacijenti prikljuceni na aparate za disanje. Proviri električar u sobu i kaze:
Kako Bosanac glumi James Bond-a?
Uđe u kladionicu i kaže:
-Uplati 20!
Marku i 20.
Zoya wrote:Ajplain vanilla wrote:Focak nazvao Hot Line i rekao curi
-de me nazovi![]()
![]()
![]()
Idi jebi se, prosuh kafu i sebi i gostimaplain vanilla wrote:Bolnica, šok soba, svi pacijenti prikljuceni na aparate za disanje. Proviri električar u sobu i kaze:
ja ovo nisam skontoUltraviolent wrote:Došao čovjek koji muca do trafike:
- Jjjjjeddddddan Mmmmmmarrrlborrro!
- Crveni ili gold? – pita prodavačica.
- Cccccrrvennnni!
- Meki ili tvrdi?
- Tttttttttttvvvvvvrrddddi!
- Kratki ili dugi?
- Kkkkkkkkkkkkurvo...
ovaj bas brutalau prolazniku wrote:Kad djevojčica postaje žena?
Kad prvi put kaže Hello Kiti!
Sad ću da ti pokvarim vic.broj dva wrote:Zaboravio sam "r" kad sam trazio "Gary Oldman" online.
Tri najgora sata u mom zivotu.
ovo_malo_duse wrote:Ližu baba i deda sladoled u parku i babi se prije.e. Predloži ona to dedi, ali ovaj će tužno:
Bi ja, ali neće “on”… Baba uzme drške od sladoleda, pa ih uveže dedi oko alata.
I dedi pođe za rukom da nekako odradi posao.
Komentarišu babini jajnici pola sata kasnije:
E, svakakvi su ulazili: debeli, tanki, veliki, mali… Ali vjeroao nisam da će ući i jedan na štakama!![]()
ipak je orginalna verzija sa dva stapa i ide sve smo vidjeli ali da ga na nosilima unose jos nismogolfiista wrote:ovo_malo_duse wrote:Ližu baba i deda sladoled u parku i babi se prije.e. Predloži ona to dedi, ali ovaj će tužno:
Bi ja, ali neće “on”… Baba uzme drške od sladoleda, pa ih uveže dedi oko alata.
I dedi pođe za rukom da nekako odradi posao.
Komentarišu babini jajnici pola sata kasnije:
E, svakakvi su ulazili: debeli, tanki, veliki, mali… Ali vjeroao nisam da će ući i jedan na štakama!![]()
u pitanju je jedan stapić od sladoleda i komentar jajnika je bio " Svega smo se nagledali, ali rahmetliju na tabutu js vidjeli nismo "